2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kizlar aranizda devlette dogum yapmayi dusunen yada daha once dogum yapmis olan var mi
Ben varım. İlk doğumum olacak Normal doğum düşünüyorum son dakikada sezeryana dönmezse tabi. Sezeryan da devlete sonsuz güveniyorum ama normal doğum da biraz korkuyorum sebebi de hemşirelerin sert davrandığını duymuştum o yüzden hem o anki korku panik hem hemşireler sert yaklaşırsa nasıl yaparım diyorum.

3 hafta kardiyoloji servisinde yattım doktorundan, hemşiresine, temizlik görevlisine varana kadar Rabbim hepsinden razı olsun. Çok ama çok iyi insanlardı ve beni hiç incitmediler. İşini hakkıyla yapan insanlara denk gelesin canım

Amin hepimiz inşallah
Ben daha önce devlette kist ameliyatı oldum tam da dediğiniz gibi o kadar ilgiliydiler ki o yüzden devlet istiyorum bide yani herseyi en ince detayına kadar inceler bakarlardi gerçekten.
Sevgi pıtırcıği ebelere denk geliriz inşallah

Bu konuyla ilgili tercih ettiğiniz hastanenin yorumlarını okuyabilirsiniz benim arkadasım duan 3.gebeliğine hamile Zübeyde hanım da yapmış ilk doğumunu mesela berbat diyor diğerini hacettepede yapmış çok memnun üçüncüyü orada yapacağım diyor devlette bile güzel imkanlar oluyor onu araştırıp bulmak gerek sanırım hacettepede özel oda özel gibi doğum yaşadım diyor genelde internet üzerinden yazınca gerçek yorumlara da ulaşılabiliyor insan

Bende bilkent şehir hastanesiyle ilgili olumlu şeyler duydum mesela ama Hacettepe hemşireler sert diye duymuştum, sanırım tamamen nasip ve kime denk geldiğinle alakalı

Medical Park'ta doğum yapmış veya yapacak olan var mı arkadaşlar fiyat aldınız mı acaba? Her şehir farklı olur ama örnek teşkil eder en azından. Bir de odaları nasıl acaba

Kızlar ben 6 ayda 9 kilo aldım, burada 3-4 kilo alanlar mutsuz olmuş :)) ki oldukça aktifim her gün yürüyorum vs, bakalım doğuma kaç kilo ile gireceğim sadece şuna dikkat edeceğim tatlıyı biraz keseceğim, bakalım ne olacak :)

Merhaba, Ankara’da yaşadığımız için bebeği dışarı çıkarırken ilk 3 ay kalın polar tulum ihtiyacımız olur diye düşünüyorum. Tulumlar genelde yenidoğan, 1-3 ay şeklinde ayrılmış. Acaba 1-3 ay alsam yenidoğan döneminde hastane kontrolleri için de giydirebilir miyim yoksa çok mu büyük olur?

Medical Park'ta doğum yapmış veya yapacak olan var mı arkadaşlar fiyat aldınız mı acaba? Her şehir farklı olur ama örnek teşkil eder en azından. Bir de odaları nasıl acaba
Ben kısmet olursa yapacağım Canım doğum paketi aldık en başından Ankara Medical park arkadasım memnun kaldığı için ve evime çok yakın olduğu için tercih ettim detayları henüz bilmiyorum ama çok memnundu arkadaşımı ben 16.500 ödedim

Aslında hafta içi arayıp sorsam acaba telefonda fiyat bilgisi verirler mi?

Bende de durum aynı dikkat edeceğim bakalım

Bende de iki gündür bel ağrısı başladı kuyruk sokumu gibi çok zorluyor. Bu ara çok öksürüyorum onun etkisi mi klasik gebelik şikayeti mi bilemedim

Evet bakıyorum Z.kamil ve Cemil Taşçı ikisinden biri olacak baktım yorumlara. İyisi de var kötüsü de. Cemil Taşçı bana çok yakın büyük ihtimalle orda olur bakalım hayırlısı

Bence olmaz normal kıyafetlerin de üzerine giydirileceğinden anca, yenidoğan alsan giydirp cıkarırken koldan falan kaymayabilir zor olur. Ben de Ankaradayım ben de 0-3 aylık almayı düşünüyorum.

Bende bilkent şehir hastanesiyle ilgili olumlu şeyler duydum mesela ama Hacettepe hemşireler sert diye duymuştum, sanırım tamamen nasip ve kime denk geldiğinle alakalı
Şans sanırım bende genelde devlet ile ilgili güzel birşey duymadım ama Eylül de kızım Ankara eğitim araştırmada yattı normal servis değil ama yoğun bakım a dan z ye mükemmeldi doktorlar hemşireler doçent asistan allahım öyle güzel davrandılar ki yavruma inanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…