- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.681
Braun thermo scan kulaktan ölçer kullanıyorum kızımın bebekliğinden beri çok memnunum, kızım 12 yaşında ömürlük yaniKızlar ateş ölçer aldınız mı? Önerisi olanlar yazabilir mi? Bir de Mochi'nin süt sağma için kullanılan aparatını aldınız mı?
Ben varım. İlk doğumum olacak Normal doğum düşünüyorum son dakikada sezeryana dönmezse tabi. Sezeryan da devlete sonsuz güveniyorum ama normal doğum da biraz korkuyorum sebebi de hemşirelerin sert davrandığını duymuştum o yüzden hem o anki korku panik hem hemşireler sert yaklaşırsa nasıl yaparım diyorum.Kizlar aranizda devlette dogum yapmayi dusunen yada daha once dogum yapmis olan var mi
3 hafta kardiyoloji servisinde yattım doktorundan, hemşiresine, temizlik görevlisine varana kadar Rabbim hepsinden razı olsun. Çok ama çok iyi insanlardı ve beni hiç incitmediler. İşini hakkıyla yapan insanlara denk gelesin canımBen varım. İlk doğumum olacak Normal doğum düşünüyorum son dakikada sezeryana dönmezse tabi. Sezeryan da devlete sonsuz güveniyorum ama normal doğum da biraz korkuyorum sebebi de hemşirelerin sert davrandığını duymuştum o yüzden hem o anki korku panik hem hemşireler sert yaklaşırsa nasıl yaparım diyorum.
Amin hepimiz inşallah3 hafta kardiyoloji servisinde yattım doktorundan, hemşiresine, temizlik görevlisine varana kadar Rabbim hepsinden razı olsun. Çok ama çok iyi insanlardı ve beni hiç incitmediler. İşini hakkıyla yapan insanlara denk gelesin canım
Bu konuyla ilgili tercih ettiğiniz hastanenin yorumlarını okuyabilirsiniz benim arkadasım duan 3.gebeliğine hamile Zübeyde hanım da yapmış ilk doğumunu mesela berbat diyor diğerini hacettepede yapmış çok memnun üçüncüyü orada yapacağım diyor devlette bile güzel imkanlar oluyor onu araştırıp bulmak gerek sanırım hacettepede özel oda özel gibi doğum yaşadım diyor genelde internet üzerinden yazınca gerçek yorumlara da ulaşılabiliyor insanBen varım. İlk doğumum olacak Normal doğum düşünüyorum son dakikada sezeryana dönmezse tabi. Sezeryan da devlete sonsuz güveniyorum ama normal doğum da biraz korkuyorum sebebi de hemşirelerin sert davrandığını duymuştum o yüzden hem o anki korku panik hem hemşireler sert yaklaşırsa nasıl yaparım diyorum.
Bende bilkent şehir hastanesiyle ilgili olumlu şeyler duydum mesela ama Hacettepe hemşireler sert diye duymuştum, sanırım tamamen nasip ve kime denk geldiğinle alakalıBu konuyla ilgili tercih ettiğiniz hastanenin yorumlarını okuyabilirsiniz benim arkadasım duan 3.gebeliğine hamile Zübeyde hanım da yapmış ilk doğumunu mesela berbat diyor diğerini hacettepede yapmış çok memnun üçüncüyü orada yapacağım diyor devlette bile güzel imkanlar oluyor onu araştırıp bulmak gerek sanırım hacettepede özel oda özel gibi doğum yaşadım diyor genelde internet üzerinden yazınca gerçek yorumlara da ulaşılabiliyor insan
Ben kısmet olursa yapacağım Canım doğum paketi aldık en başından Ankara Medical park arkadasım memnun kaldığı için ve evime çok yakın olduğu için tercih ettim detayları henüz bilmiyorum ama çok memnundu arkadaşımı ben 16.500 ödedimMedical Park'ta doğum yapmış veya yapacak olan var mı arkadaşlar fiyat aldınız mı acaba? Her şehir farklı olur ama örnek teşkil eder en azından. Bir de odaları nasıl acaba
Aslında hafta içi arayıp sorsam acaba telefonda fiyat bilgisi verirler mi?Ben kısmet olursa yapacağım Canım doğum paketi aldık en başından Ankara Medical park arkadasım memnun kaldığı için ve evime çok yakın olduğu için tercih ettim detayları henüz bilmiyorum ama çok memnundu arkadaşımı ben 16.500 ödedim
Bende de durum aynı dikkat edeceğim bakalımKızlar ben 6 ayda 9 kilo aldım, burada 3-4 kilo alanlar mutsuz olmuş :)) ki oldukça aktifim her gün yürüyorum vs, bakalım doğuma kaç kilo ile gireceğim sadece şuna dikkat edeceğim tatlıyı biraz keseceğim, bakalım ne olacak :)
Evet bakıyorum Z.kamil ve Cemil Taşçı ikisinden biri olacak baktım yorumlara. İyisi de var kötüsü de. Cemil Taşçı bana çok yakın büyük ihtimalle orda olur bakalım hayırlısıBu konuyla ilgili tercih ettiğiniz hastanenin yorumlarını okuyabilirsiniz benim arkadasım duan 3.gebeliğine hamile Zübeyde hanım da yapmış ilk doğumunu mesela berbat diyor diğerini hacettepede yapmış çok memnun üçüncüyü orada yapacağım diyor devlette bile güzel imkanlar oluyor onu araştırıp bulmak gerek sanırım hacettepede özel oda özel gibi doğum yaşadım diyor genelde internet üzerinden yazınca gerçek yorumlara da ulaşılabiliyor insan
Selamlar,
Cok gecmis olsun ve aybi zamanda gozunuz aydin.Ne guzel her sey yolundaymis
Hamileliginizin kacinci haftasindasiniz acaba?y
Çok teşekkür ederim çok şükür evet yarın itibariyle tam 27 haftalık oluyorumSelamlar,
Cok gecmis olsun ve aybi zamanda gozunuz aydin.Ne guzel her sey yolundaymis
Hamileliginizin kacinci haftasindasiniz acaba?
Teşekkür ederim canım evet aç karnına kaldıramıyo bünyemiz.MaşAllah gözün aydınşeker yüklemesi beni de fena yapmıştı hastanede bekleseydim belki müdahale edilirdi ama evde olunca maalesef kustum
Çoook teşekkür ederimSize geçmiş olsun ve bebeğinize maşallahkaç haftaliktiniz? Ben de kilosunu çok merak ediyorum 26 haftalık olduk.
Bence olmaz normal kıyafetlerin de üzerine giydirileceğinden anca, yenidoğan alsan giydirp cıkarırken koldan falan kaymayabilir zor olur. Ben de Ankaradayım ben de 0-3 aylık almayı düşünüyorum.Merhaba, Ankara’da yaşadığımız için bebeği dışarı çıkarırken ilk 3 ay kalın polar tulum ihtiyacımız olur diye düşünüyorum. Tulumlar genelde yenidoğan, 1-3 ay şeklinde ayrılmış. Acaba 1-3 ay alsam yenidoğan döneminde hastane kontrolleri için de giydirebilir miyim yoksa çok mu büyük olur?
Şans sanırım bende genelde devlet ile ilgili güzel birşey duymadım ama Eylül de kızım Ankara eğitim araştırmada yattı normal servis değil ama yoğun bakım a dan z ye mükemmeldi doktorlar hemşireler doçent asistan allahım öyle güzel davrandılar ki yavruma inanamadımBende bilkent şehir hastanesiyle ilgili olumlu şeyler duydum mesela ama Hacettepe hemşireler sert diye duymuştum, sanırım tamamen nasip ve kime denk geldiğinle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?