- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.661
Günaydın. Tam olarak aynı durumdayız sanırım. Benimde özellikle sağ tarafıma doğru sırtım ve kaburgam çok ağrıyor bebeğim sağ tarafta çünkü daha çok ondan diye düşünüyorum. Karnımda çok kaşınıyor krem yap sürmemiştim hiç böyle minik minik kızarıklıklar var sivilceye benziyor o kısımlar özellikle kaşınıyor kaşımamaya gayret ediyorum. İnşallah çatlak değildirGünaydın kızlar
Bende 2 gündür geçmeyen enteresan bir sırt ağrısı var. Böyle içten bir ağrı. Nefes aldıkça artıp azalsaydı ciğerlerimi düşünecektim ama öyle değil. Boğazımda öksürük vs gibi şeyler de yok. O yüzden bir yerden virüs aldım da diyemiyorum. Dün kahvaltıda mesela, masada otururken ağrı var. Akşam evde bulaşıkları toplarken yine ağrı var. Yani hareket halinde de var, otururken de var. Tek bir duruşumla alakası olmayan değişik bir ağrı. Sizlerde de var mı?
Bir de benim göbeğim yanları tam belim acayip kaşınıyor sağ ve soldan. Baktım çatlama vs yok. Ama öyle böyle değil. Bazen bir geliyor kriz gibi. Doktoruma sordum; senin göbeğin çıkmadı çıkmadı bi anda çıktı ondan geriliyorsundur dedi. Gerçekten de bu haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı doğru düzgün; bu hafta pırtladı artık. Ama bu kadar kaşıntı yapar mı bilemedim. Sabah akşam yağ, lierac sürüyorum dönüşümlü olarak. Ama kesmiyor bazen öğlen evdeysem öğlen de sürüyorum
Cabım bir haftaya normale döner endişelenme, artık takibini de sıkı yaptırıyorsun zaten. Geçmiş olsun tekrardanGebeliğimi öğrendiğimde ,Sağlık ocağındaki doktorum tsh biraz yüksek doktoruna danışırsın dedi ,ilk zaman bu değerlere göre ilaca gerek yok dedi doktorum ,sonra bir kere tahlil yaptı ,onda azıcık yükseldi ilaca başlayalım dedi ve işte sonraki ay yaptırmadı.kan tahlili verecekmiyim diye öyle genel olarak sordum, o da bir şikayetin varmı dedi ,bende tabi tsh düşünemedim ya yok dedim .bu ay ayrıntılı ultrason için perintologa gittim oda ona gitmen yeterli gelmene gerek yok dedi ama ben kendim sağlık ocağında tahlil yaptırdım ve öyle ilerledim değerim yüksek çıkınca 50 mg başlattı on gün sonra endokrin uzmanına görün dedi işte suan 17 gün falan oldu önce 50mg kullandım bir kaç gündür 100 mg kullanıyorum.bende kızımda bilmiyordum başıma gelmemişti evet bazen de iyi ki internet var işte sizler sayesinde aydınlandım ben yani
Sırt ağrısı yaşamadım canım bilmiyorum ama forumda bazı yerlerde kaşıntı hakkında şunu okudum; yağları bırakıp sadece lierac kullanınca kaşıntısı geçenler var, istersen birkaç gün deneGünaydın kızlar
Bende 2 gündür geçmeyen enteresan bir sırt ağrısı var. Böyle içten bir ağrı. Nefes aldıkça artıp azalsaydı ciğerlerimi düşünecektim ama öyle değil. Boğazımda öksürük vs gibi şeyler de yok. O yüzden bir yerden virüs aldım da diyemiyorum. Dün kahvaltıda mesela, masada otururken ağrı var. Akşam evde bulaşıkları toplarken yine ağrı var. Yani hareket halinde de var, otururken de var. Tek bir duruşumla alakası olmayan değişik bir ağrı. Sizlerde de var mı?
Bir de benim göbeğim yanları tam belim acayip kaşınıyor sağ ve soldan. Baktım çatlama vs yok. Ama öyle böyle değil. Bazen bir geliyor kriz gibi. Doktoruma sordum; senin göbeğin çıkmadı çıkmadı bi anda çıktı ondan geriliyorsundur dedi. Gerçekten de bu haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı doğru düzgün; bu hafta pırtladı artık. Ama bu kadar kaşıntı yapar mı bilemedim. Sabah akşam yağ, lierac sürüyorum dönüşümlü olarak. Ama kesmiyor bazen öğlen evdeysem öğlen de sürüyorum
Canim bendede var o kasindi lieraci aksamlari suruyorum gunduz bio oil suruyordum takip edince fark ettimki sadece gece kasiniyorum suan lieraci biraktim sadece bio oil kullaniyorum kasintim gecti tamamenGünaydın kızlar
İnşallah Canım çok teşekkür ederimCabım bir haftaya normale döner endişelenme, artık takibini de sıkı yaptırıyorsun zaten. Geçmiş olsun tekrardan
Sırt ağrısı yaşamadım canım bilmiyorum ama forumda bazı yerlerde kaşıntı hakkında şunu okudum; yağları bırakıp sadece lierac kullanınca kaşıntısı geçenler var, istersen birkaç gün dene
Aa bende tam tersine lieraci birakip sadece yag kullaninca gecti demekki lierac ve kullandigimiz yaglar etkilesime giriyor birini tercih etmemiz lazimCabım bir haftaya normale döner endişelenme, artık takibini de sıkı yaptırıyorsun zaten. Geçmiş olsun tekrardan
Sırt ağrısı yaşamadım canım bilmiyorum ama forumda bazı yerlerde kaşıntı hakkında şunu okudum; yağları bırakıp sadece lierac kullanınca kaşıntısı geçenler var, istersen birkaç gün dene
Geçmiş olsun, sırt ağrısı yaşamıyorum ama geçmeyen bir sağ bacak ağrısı var bende. Hem de komple bacak. Üstüne falan uyuyamıyorum ama gün içinde çok ağrı yapmıyor benim. Gerçekten hiç bir yeri ağrımayan var mı şu an? Ben mi böyleyim diyorum kendi kendimeGünaydın kızlar
Günaydın. Tam olarak aynı durumdayız sanırım. Benimde özellikle sağ tarafıma doğru sırtım ve kaburgam çok ağrıyor bebeğim sağ tarafta çünkü daha çok ondan diye düşünüyorum. Karnımda çok kaşınıyor krem yap sürmemiştim hiç böyle minik minik kızarıklıklar var sivilceye benziyor o kısımlar özellikle kaşınıyor kaşımamaya gayret ediyorum. İnşallah çatlak değildir
Cabım bir haftaya normale döner endişelenme, artık takibini de sıkı yaptırıyorsun zaten. Geçmiş olsun tekrardan
Canim bendede var o kasindi lieraci aksamlari suruyorum gunduz bio oil suruyordum takip edince fark ettimki sadece gece kasiniyorum suan lieraci biraktim sadece bio oil kullaniyorum kasintim gecti tamamen
Biooil bitti. Hem lierac hem de hipp in yağını kullanıyordum dönüşümlü olarak. Etkileşime giriyor olması ihtimali mantıklı geldi. Şimdi sadece lierac ile devam edeyim bakalım ne olacak. Bir kaç güne etkisini gösterir zatenAa bende tam tersine lieraci birakip sadece yag kullaninca gecti demekki lierac ve kullandigimiz yaglar etkilesime giriyor birini tercih etmemiz lazim
Bu tip ağrılar için mg veriyorlar genelde. Doktorunla konuştun mu?Geçmiş olsun, sırt ağrısı yaşamıyorum ama geçmeyen bir sağ bacak ağrısı var bende. Hem de komple bacak. Üstüne falan uyuyamıyorum ama gün içinde çok ağrı yapmıyor benim. Gerçekten hiç bir yeri ağrımayan var mı şu an? Ben mi böyleyim diyorum kendi kendime
Yakın zamanda yaşadım. Hapşırma sonrası olmuştu. Ligamentleri zedelemişsin dedi doktorum. Mg başlattı hemen. Benzer bir şey olabilir mi?Kasik ağrısı yaşayan var mı tek taraflı
Yazdın kuzum ama ara vermiştm magnezyuma geri basliyim en iyisi belki o yüzdendir benimkideYakın zamanda yaşadım. Hapşırma sonrası olmuştu. Ligamentleri zedelemişsin dedi doktorum. Mg başlattı hemen. Benzer bir şey olabilir mi?
Sanki yazdım bunu ben bu hafta içinde ama emin de olamadımburada mı konuştum acaba başka bir forumda mı?
Söyledim mg dan ziyade kalsiyum eksikliği yapar dedi. İkisini de kullanıyorum.Bu tip ağrılar için mg veriyorlar genelde. Doktorunla konuştun mu?
Ben de aç karnına içiyorum sabah uyanınca kahvaltıyı yapana kadar çok zor bekliyorum amaDemiri ben aç karnına içiyorum bir bayılmak geliyor ki sormaçocuk da içerden tepikliyor anne bir şeyler ye artık diye
Ben geçen hafta çok yaşadım sanki sol kasığımdaki kaslar incelmiş de kopacakmış gibi geliyordu. Bir kaç gün sürdü kendiliğinden geçti sonra.Kasik ağrısı yaşayan var mı tek taraflı
Ben de senin yazından öyle anladım canım. Henüz lieraca başlamamıştım ben de başlarsam öyle yapayımAa bende tam tersine lieraci birakip sadece yag kullaninca gecti demekki lierac ve kullandigimiz yaglar etkilesime giriyor birini tercih etmemiz lazim
Devlette gittiğim doktor tok karnına içebileceğim bir demir ilacından söz etti ama ismini hatırlamıyorumBen de aç karnına içiyorum sabah uyanınca kahvaltıyı yapana kadar çok zor bekliyorum amabir de sen demiştin kapsül ilaçlar mideme dokunuyor diye benim de midem mahvolmuş halde yanma değil ama ne yesem değişik bi ekşime var ve inanılmaz bir gaz midede yediğim hiçbişeyden de tat alamıyorum biraz bezmiş durumdayım bu ara Allahın gücüne gitmesin de bugün özellikle demir içmedim pazartesi doktorumun ilk verdiği demir ilacını alcam insallah o dokunmaz.
Ben geçen hafta çok yaşadım sanki sol kasığımdaki kaslar incelmiş de kopacakmış gibi geliyordu. Bir kaç gün sürdü kendiliğinden geçti sonra.
Canım insta Habibe hemşire önerisiyle braunun kulaktan ateş ölçeğini aldım, 1000 küsürdü, ömürlük olur böyle şeyler önemli diyordu, bi kaç arkdaşımda gerek yoktu ya o kadar pahaliya dedi, kullanışlı güzel birşeye benziyor şimdilikKızlar ateş ölçer aldınız mı? Önerisi olanlar yazabilir mi? Bir de Mochi'nin süt sağma için kullanılan aparatını aldınız mı?
Akşam yemeğini 17.30 gibi yiyoruz. Çay saatinde dikkat ediyorum abartıya kaçarsam rahatsız ediyor. 23.00 gibi bir bardak kefir içiyorum o beni rahatlatıyor böyle idare ediyorum benKızlar bu mide yanması beni gece uyutmadı , direndim 2 saat oturdum süt içtim yok mecbur gasvin duo var onu içtim, kalçamda da heryer ağrıyor , sinirimde bozuldu gece valla sinir oldum ağladım, bu nasıl bi mide yanması ya valla yemek yemeye korkar oldum, Allah yardımcımız olsun son aylar zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?