2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
İlk 12 haftada mutlaka 400 mg folik veriliyor, sadece multivitamin önerilmiyor diye biliyorum. Sonrasında folik kullanmanın zararlarını bilmiyorum. Araştırmadım, eşim araştıracak. Çünkü hemen hemen hepsinde var dedi nerdeyse. Bulursa yazarım size.

Doktora sordum, bol su iç dedi
Çok geçmiş olsun ikinize de kızlar

Kızlar hem demir hem vitamin hem magnezyum takviyelerinizin tümünü aynı gün mü içiyorsunuz ..aşırı iştah yapmıyor mu? Bana doktorum bir gün vitamin (regenesis Max) bir gün magnezyum (osteocare) her gün 2 doz demir (ferplex fol) önerdi. Ben bu şekilde kullanıyorum .

Evet aynı gün alıyorum. D vitaminini tok sabah , demiri aç akşam üstüne doğrj ayarladım. Magnezyum şimdilik sorunum olmadığı için sürekli kullanmıyorum. Multivitanimi de her kahvaltı sonrası alıyorum

Ferplex i ne zaman içiyorsun canım, bide 2 dozmuş 1 i zor içiyorum

Merhaba ben pregnomarin kullanıyorum çok memnunum

Bugun aynisi bende oldu, seker testinde bisey cikmadi dediginiz gibi aile hekimliginde idrarda bakteri vs çıktı ona da tahlil verdim, doktor enfeksiyon varsa antibiyotik vericem dedi

Evet ben hâlâ multivitamin kullanıyorum icinde folik asit var, ayrica kullandigim kan ilacinda var galiba, hepsini aynı gün içiyorum kalsiyum magnezyum, kan hapı, multivitamin ve coraspirin. D vitamini de folik asit de fazlasi vücuttan atılıyor

En iyisi o zaten sanırım
Ben de sirkeli ılık su icmeye başladım gecsin diye, inşallah çıkmaz tabi enfeksiyon ama ben yine de kendim onlemimi alayim dedim demekki ictigim su yetmiyor yani gunde 3 litre içiyorum daha napayım

Ben de sirkeli ılık su icmeye başladım gecsin diye, inşallah çıkmaz tabi enfeksiyon ama ben yine de kendim onlemimi alayim dedim demekki ictigim su yetmiyor yani gunde 3 litre içiyorum daha napayım
4 içiyorum yine de enfeksiyon oluyorum bugun kuru dut kaynatıp içmeye başladım umarım fayda görürüm

Bugun aynisi bende oldu, seker testinde bisey cikmadi dediginiz gibi aile hekimliginde idrarda bakteri vs çıktı ona da tahlil verdim, doktor enfeksiyon varsa antibiyotik vericem dedi
Geçmiş olsun size de. Çokça su içelim geçer inşallah ben de idrar kültürü baktıracağım bakalım ne çıkacak.

Çok güzel su içiyormuşsunuz aslında ama her gebelikte az çok oluşuyormuş bu durum malesef. Ben 1 1.5 litre arası zor içiyordum normalde bugün 2 litreden fazla içmeye gayret ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…