2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244

Weewell bizimki cnm hava nemlendiricimiz.
Vivocare de nebulizatorumuz.

Ikisi de ayri ayri lazim cidden.
Teşekkür ederim kızlar

Kizlar bu hemoroid isi bende baya can sikici hal almaya basladi artik tuvalete cikmak istemiyorum resmen. Doktorum gebelerin %70 inde 6. Aydan sonra olur normaldir dedi. Kan basinci ve kaslarim gevsemesi ile alakaliymis umarim hic birinize olmaz ama olanlar varsa ve bi care bulurlarsa lutfen banada yazin. Artik otururken falan agrimaya basladi cunku

İmom kullaniom.icinde omega 3 de var

Gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayı regenesis kullanmıştım. Sonrasında ocean mummy e geçtim. Ayrı bir omega 3 kapsülü yok içinde. Tek hap var, omega 3 içeriyor o

Arkadaşlar günaydın. Dün şeker yüklemesine gitmiştim şekerim normal çıktı ancak idrarda eritrosit ve bakteri çıktı. 20 gün önce aile hekimliğinde yapılmıştı idrar tahlili o zaman yoktu. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu kapmışım.

Kızlar bana tansiyon aleti önerebilir misiniz ?? Çok pahalı olmayacak şekilde

Sık oluyor idrar yolu enfeksiyonu. Ben de çarşamba kültür verdim. Eritrosit kaç çıktı sizde?

Kızlar bana tansiyon aleti önerebilir misiniz ?? Çok pahalı olmayacak şekilde
Bütçenizi bilmiyorum ama omron m2 falan bakabilirsiniz. Omron iyidir. Bilektense koldan olanlar daha sağlıklı sonuç veriyormuş. Ben lifechek bpm15 diye bir model kullanıyorum. Elimizde bu vardı, alsam omron alırdım ama bundan da memnunum.

Teşekkür ederim araştıracağım

Ben gebeliğimin başından beri doktorun önerisiyle regenesis max kullanıyorum içinde omega-3 de var.

Bende de eritrosit 5 hatta en son verdiğimde 13 çıkmıştı. Doktora atıyorum sorun yok diyor anlayamadım. Kültür çıksın bir daha sorucam
Benim doktorum da önemsemedi sadece kültür baktır dedi şunu yap bunu yap demedi. Ablam ebe benim ona sordum gebelikte çok görülen bişey bolca su iç dedi. Bakalım kültürden sonra ben de bi daha soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…