- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.561
Weewell bizimki cnm hava nemlendiricimiz.Hangi makineyi aldınız acaba? Evet kurak bir yerdeyim kaloriferler beni mahvediyor bebeği düşünemiyorum
bunların ikiside bende var. bence her evde olmalı hele birde evde cocuk varsa kesinlikle olmalı
nebulzatör cok iyi hem ufak hem sessiz. bende hastayken kullanıyorum öksürük ve tıkanıklığıma çok iyi geldi. oğlum şuan hasta mesela iki cihazıda gece gündüz kullanıyorum
oda nemlendiriciside bu modele uçucu yağ koyulabiliyor arkada haznesi var. oraya kekik nane yağı falan koyuyorum hastayken. hemde gece lambası modu var bikaç farklı renkte. gece çok işime yarıyor. saat ayarlı zamanı seçebiliyorsunuz otomatik kapanıyor
Teşekkür ederim kızlarWeewell bizimki cnm hava nemlendiricimiz.
Vivocare de nebulizatorumuz.
Ikisi de ayri ayri lazim cidden.
Bana regenesis Max verdi doktor canımGünaydın Kızlar, multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? İçinden ayrıca omega-3 kapsülleri de çıkıyor mu kutunun? Ben fenix plus kullanıyordum ama artık hiçbi eczanede bulunmuyor. Alternatif arayışındayım
İmom kullaniom.icinde omega 3 de varGünaydın Kızlar, multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? İçinden ayrıca omega-3 kapsülleri de çıkıyor mu kutunun? Ben fenix plus kullanıyordum ama artık hiçbi eczanede bulunmuyor. Alternatif arayışındayım
Gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayı regenesis kullanmıştım. Sonrasında ocean mummy e geçtim. Ayrı bir omega 3 kapsülü yok içinde. Tek hap var, omega 3 içeriyor oGünaydın Kızlar, multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? İçinden ayrıca omega-3 kapsülleri de çıkıyor mu kutunun? Ben fenix plus kullanıyordum ama artık hiçbi eczanede bulunmuyor. Alternatif arayışındayım
58 den 67ye çıkmıştım 24. Haftada. Daha tartilmadim şimdi 26 haftalıkSen kac aldin canim ben 9 u gordum bugun cunku
Sık oluyor idrar yolu enfeksiyonu. Ben de çarşamba kültür verdim. Eritrosit kaç çıktı sizde?Arkadaşlar günaydın. Dün şeker yüklemesine gitmiştim şekerim normal çıktı ancak idrarda eritrosit ve bakteri çıktı. 20 gün önce aile hekimliğinde yapılmıştı idrar tahlili o zaman yoktu. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu kapmışım.
Bütçenizi bilmiyorum ama omron m2 falan bakabilirsiniz. Omron iyidir. Bilektense koldan olanlar daha sağlıklı sonuç veriyormuş. Ben lifechek bpm15 diye bir model kullanıyorum. Elimizde bu vardı, alsam omron alırdım ama bundan da memnunum.Kızlar bana tansiyon aleti önerebilir misiniz ?? Çok pahalı olmayacak şekilde
Ben de pazartesi vereceğim. Bakteri 4 eritrosit 5 çıktı. Takibimi yapan doktorum kum döküyor olabilirsin dedi.Sık oluyor idrar yolu enfeksiyonu. Ben de çarşamba kültür verdim. Eritrosit kaç çıktı sizde?
Omron markalar iyi oluyorKızlar bana tansiyon aleti önerebilir misiniz ?? Çok pahalı olmayacak şekilde
Geçmiş olsun canım. Antibiyotik verildi mi ya da başka bir ilaç?Ben de pazartesi vereceğim. Bakteri 4 eritrosit 5 çıktı. Takibimi yapan doktorum kum döküyor olabilirsin dedi.
Teşekkür ederim araştıracağımBütçenizi bilmiyorum ama omron m2 falan bakabilirsiniz. Omron iyidir. Bilektense koldan olanlar daha sağlıklı sonuç veriyormuş. Ben lifechek bpm15 diye bir model kullanıyorum. Elimizde bu vardı, alsam omron alırdım ama bundan da memnunum.
2. Tavsiye edensiniz bakayım hemenOmron markalar iyi oluyor
Teşekkür ederim. Bişey vermedi. İdrar kültürü baktıracağım sanırım ona göre hareket edeceğiz. Şimdilik bol bol su içiyorum.Geçmiş olsun canım. Antibiyotik verildi mi ya da başka bir ilaç?
Bende de eritrosit 5 hatta en son verdiğimde 13 çıkmıştı. Doktora atıyorum sorun yok diyor anlayamadım. Kültür çıksın bir daha sorucamBen de pazartesi vereceğim. Bakteri 4 eritrosit 5 çıktı. Takibimi yapan doktorum kum döküyor olabilirsin dedi.
Ben gebeliğimin başından beri doktorun önerisiyle regenesis max kullanıyorum içinde omega-3 de var.Günaydın Kızlar, multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? İçinden ayrıca omega-3 kapsülleri de çıkıyor mu kutunun? Ben fenix plus kullanıyordum ama artık hiçbi eczanede bulunmuyor. Alternatif arayışındayım
Benim doktorum da önemsemedi sadece kültür baktır dedi şunu yap bunu yap demedi. Ablam ebe benim ona sordum gebelikte çok görülen bişey bolca su iç dedi. Bakalım kültürden sonra ben de bi daha soracağım.Bende de eritrosit 5 hatta en son verdiğimde 13 çıkmıştı. Doktora atıyorum sorun yok diyor anlayamadım. Kültür çıksın bir daha sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?