- 18 Ekim 2022
- 1.656
- 2.364
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.581
Benim kültür çıkmış şimdi baktım. Üreme olmadı yazıyorBenim doktorum da önemsemedi sadece kültür baktır dedi şunu yap bunu yap demedi. Ablam ebe benim ona sordum gebelikte çok görülen bişey bolca su iç dedi. Bakalım kültürden sonra ben de bi daha soracağım.
Yaa iyi o zamanBenim kültür çıkmış şimdi baktım. Üreme olmadı yazıyor
Regenesis max kullanıyorum 12. Haftadan beri. Doktor başka bir şey önermişti, bunu eczacım önerdi omega değeri iyi diye.Günaydın Kızlar, multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? İçinden ayrıca omega-3 kapsülleri de çıkıyor mu kutunun? Ben fenix plus kullanıyordum ama artık hiçbi eczanede bulunmuyor. Alternatif arayışındayım
Kültürde üreme yoksa ilaç vermek istemiyor benim doktorum.Benim doktorum da önemsemedi sadece kültür baktır dedi şunu yap bunu yap demedi. Ablam ebe benim ona sordum gebelikte çok görülen bişey bolca su iç dedi. Bakalım kültürden sonra ben de bi daha soracağım.
İnşallah bende de yokturKültürde üreme yoksa ilaç vermek istemiyor benim doktorum.
Ben 12. haftadan beri Omepa kullanıyorum. Doktorum doğuma kadar kullanabilirsin demişti. İçinde omega3 demir b12 hepsi var. Ekstra bi takviye de vermedi doktor.Günaydın Kızlar, multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? İçinden ayrıca omega-3 kapsülleri de çıkıyor mu kutunun? Ben fenix plus kullanıyordum ama artık hiçbi eczanede bulunmuyor. Alternatif arayışındayım
Neden folik asit kullanmak istemiyorsunuz? Zararı mı var acaba? Çoğu gebelik multivitamininde folik var çünkü 400 mgİçinde folik asit olmayan omega bileşimi kullanan var mı? Folik asitsiz vitamin arıyorum.
12. Haftadan sonra önerilmiyor. Decavit vermişti 12. haftada aslında doktor, onda çok az folik asit var. Memnundum. Ama balık yemedeğim için içinde omega yok diye bırakmak zorunda kaldım. Ocean aldım kendim. Oceanda folik asit var.Neden folik asit kullanmak istemiyorsunuz? Zararı mı var acaba? Çoğu gebelik multivitamininde folik var çünkü 400 mg
yaa benim doktorum hamilelikten önce normal kontrollerimde beni regenesis max e başlattı 3 ay sonra hamile kaldım sürekli devam ettim hala ediyorum diyor ki doğuma kadar kullanaağız bırakmak yok regenesis max i. kafam karıştıı12. Haftadan sonra önerilmiyor. Decavit vermişti 12. haftada aslında doktor, onda çok az folik asit var. Memnundum. Ama balık yemedeğim için içinde omega yok diye bırakmak zorunda kaldım. Ocean aldım kendim. Oceanda folik asit var.
Devletin karşıladığı 12. haftada başlanan vitaminlerde folik asit yok denecek kadar az.
Ben kan ilacı arıyordum canım eşim eczaneye gitti soracak bakalım, folik asit içeren her şeyi 12.haftada bıraktım. Sabit tek kapsül bir vitamin kullanmıyorum çünkü hemen hemen hepsinde folik asit var.MelodiminEsi canım sen folik asitsiz vitamin arıyordun. Buldun mu? Omegalı vitamin kullanıyorum. Ocean. Ama içinde folik asit var.
Selamlar,Slm kızlaaar ben geldim çarşamba kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda bebişim 1kilo 19 gr olmuş kilosu iyi bacak boyu karın çevresi baş çevresi hepsi iyi olması gerektiği gibiymiş çok şükür bin şükür Allahıma Elhamdülillah buarada aynı gün şeker yüklemesi yapıldı değerlerde gayet güzel çok şükür ama yüklenen glukoz beni biraz aç karna olduğum için sarstı baş dönmesi mide bulantısı yaptı kusmamak için çok direndim tabi o arada tansiyonum düşmüş hemen yatırdılar ayakları sedyede yükselttiler başımı aşşa getirdiler dengelensin die 1 saat uzandım normale döndüm şükür çok korkuyordum şeker çıkarsa die babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olursa die ama çok şükür iyi çıktı hepimiz sağlıklı geçirelim süreci inşallah
Neden önerilmiyor ? Doktorunuzmu söyledi bunu herhangi bir saglik probleminizden dolayi ? Bu konuda biraz fazla arastirma yapmis bi insanim, eskiden yasadigim bazi olaylardan dolayi sizler gunluk 400 mgr kullanirken ben 3 ay boyunca 1200 mgr kullandim haliyle folik asit kullaniminin zararlari, hem bana hem bebegime ne gibi etkileri olur diye prof dr deniz demiryurek ve hacettepe uni. Cocuk hastaliklari anabilim dali baskaniyla gorustum asiri folik asit kullaniminin hic bir etkisinin bulunmadigi zaten vucutta depolanmayip fazlasinin vucudumuzdan atildigini soyledi ikiside.Hatta deniz hocam dalga gecti internetten gittin okudun cocugum otizmli olur diye korktun o yuzden geldin soruyosun diye. Multivitaminlerin icerisinde zaten 400 mgr var bunu ilk 12 hafta kullanmamizin sebebi ntd nin 12. Haftada kapanmasindan dolayi sonrasinda kullaniminin hic bir zarari bulunmamakta hatta normal dogum olasiligini arttiriyor.12. Haftadan sonra önerilmiyor. Decavit vermişti 12. haftada aslında doktor, onda çok az folik asit var. Memnundum. Ama balık yemedeğim için içinde omega yok diye bırakmak zorunda kaldım. Ocean aldım kendim. Oceanda folik asit var.
Devletin karşıladığı 12. haftada başlanan vitaminlerde folik asit yok denecek kadar az.
MaşAllah gözün aydınSlm kızlaaar ben geldim çarşamba kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda bebişim 1kilo 19 gr olmuş kilosu iyi bacak boyu karın çevresi baş çevresi hepsi iyi olması gerektiği gibiymiş çok şükür bin şükür Allahıma Elhamdülillah buarada aynı gün şeker yüklemesi yapıldı değerlerde gayet güzel çok şükür ama yüklenen glukoz beni biraz aç karna olduğum için sarstı baş dönmesi mide bulantısı yaptı kusmamak için çok direndim tabi o arada tansiyonum düşmüş hemen yatırdılar ayakları sedyede yükselttiler başımı aşşa getirdiler dengelensin die 1 saat uzandım normale döndüm şükür çok korkuyordum şeker çıkarsa die babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olursa die ama çok şükür iyi çıktı hepimiz sağlıklı geçirelim süreci inşallah
Folik asit tartışmasına girmeyeceğim herkes içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı tıpkı tetanoz aşısında olduğu gibi.yaa benim doktorum hamilelikten önce normal kontrollerimde beni regenesis max e başlattı 3 ay sonra hamile kaldım sürekli devam ettim hala ediyorum diyor ki doğuma kadar kullanaağız bırakmak yok regenesis max i. kafam karıştıı
Doktora sordum, bol su iç dediYaa iyi o zamanben de pazartesi bakalım yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?