- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.541
Deniz suyu spreylerini denedin mi? Ben yatmadan kullanıp temizliyorum burnumu, daha rahat uyuyorum.
Düşünmez olur muyum canım ah bir de karar verebilsemCanım sen düşünmüyor musun hava nemlendirici almayı? İşe yaramaz mı ki acaba. Ben daha sipariş vermedim ama kullananlar fark yarattığını söylüyor.o yüzden alayım dedim. Hiç araştırdın mı? Uyurken odaya koyarım dedim
Düşünmez olur muyum canım ah bir de karar verebilsemEşim de hemen alalım diyor ama fiyatlar da öyle az değil iyice araştırmak istiyorum. Bir de inşAllah gerek duymayız ama ilerde bebeklerimizin ilaç kullanması gerekebilirmiş bu özellikte de olsun istiyorum. Şu ikisine baktım diğer ucuz olanlarda çelişkili yorumlar var
Eki Görüntüle 3187120 Eki Görüntüle 3187119
Benim çevremde kullanan pek duymadım o nedenle birebir bilgi alacağım kimse yok. Ben de yorumları okuyarak araştırıyorum ancaBen de weewell’i almayı düşünüyorum. Çok önerildi. Şimdi yine iyi fiyat almazsak iyice artacak.
Bana kayınvalidem de dedi. Bebek için de almanız şart olacak zaten. Şimdiden al burun tıkanıklığın için de kullan diyor. O da baya tecrübeli. Kızlarının çocuklarında da kullanmışlar falan. O yüzden güveniyorum yorumlarına. O diyince kesin karar verdim almaya
Mutlaka alın buhar makinesini hava kuruduğunda evin nem dengesini ayarlamak için çok iyi oluyor. Ben bir de dijital nem , ısı göstergeli saat almıştım. Nem oranı nın %60 ın üzerine çıkmaması %40 ın da altına inmemesi lazım. Kullandığım makineyi de ekleyeyeyim memnunum sizde yorumlarını incelersinizBen de weewell’i almayı düşünüyorum. Çok önerildi. Şimdi yine iyi fiyat almazsak iyice artacak.
Bana kayınvalidem de dedi. Bebek için de almanız şart olacak zaten. Şimdiden al burun tıkanıklığın için de kullan diyor. O da baya tecrübeli. Kızlarının çocuklarında da kullanmışlar falan. O yüzden güveniyorum yorumlarına. O diyince kesin karar verdim almaya
Ben karnıma sürüyordum ilk üç aydan itibaren ama göğüsleri hesaba katmamisim bir baktım altları çatlamış aynada gördüm şok oldumcanımm aynı kg daa başlayıp aynı kg a gelmişiz ve aynı şekilde sadece göğüslerimde çatlak var çatladığını gördüğümden beri bebe yağı ve bioil ile yağlanıyorum sabah akşam 2 aydır gayet etkili oldu
Sen kac aldin canim ben 9 u gordum bugun cunkuBen karnıma sürüyordum ilk üç aydan itibaren ama göğüsleri hesaba katmamisim bir baktım altları çatlamış aynada gördüm şok oldum
Doktorum bana fazla kilo aldın dedi. Biraz üzüldüm açıkçası çünkü ben önceden hiç düşünmeden yerdim kilom pek degismezdi. Hele de 5 6 kilo alanları görünceneyse bebislerimiz sağlıklı olsun onların peşinde koştururken zayiflariz insallah
Mutlaka alın buhar makinesini hava kuruduğunda evin nem dengesini ayarlamak için çok iyi oluyor. Ben bir de dijital nem , ısı göstergeli saat almıştım. Nem oranı nın %60 ın üzerine çıkmaması %40 ın da altına inmemesi lazım. Kullandığım makineyi de ekleyeyeyim memnunum sizde yorumlarını incelersiniz
Deerma F500 Ultrasonik Buhar Makinesi Soğuk Hava Nemlendiricisi | Babymall
Deerma DEM F500 Ultrasonik Hava Nemlendirici ile evinizin havasını temizleyin ve nemlendirin. 2 kademeli filtreleme sistemi ve renkli buhar ayarı ile size konforlu ve sağlıklı bir ortam sunar.Deerma DEM F500 Ultrasonik Hava NemlendiriciÖzellikleri:2 Kademeli Filtreleme: Hava filtresi ve...www.babymall.com.tr
Gecmis olsuun sirayla hepimiz atlatiyoruzAy benim burnum akmaya başladı bugğn yavaştan böyle boğazımda bi yanma kaşınma vargeçmişler olsuuunnn geçmişleeerr olsuuunnn ne zaman hasta olcam diye bekliyodum
Meridol gargara kullanmanızı öneririm, çok iyi geliyor25+6’yım. Bugün diş eti kanaması yaşıyorum. Daha önce olmuyordu.
Dişlerim tertemiz. Diş taşı gibi şeyler hiç yok. Her zaman düzenli bir şekilde bakım yapıyorum.
Diş hekimim de hamilelikten hassaslaşıp şişebilir kanayabilir demişti zaten. Normal macunlarla dönüşümlü olarak Parodontax diş macununu kullanmamı önermişti hatta.
Onu kullandım şimdi. Fakat kalsiyum eksikliği de etken mi acaba bu konuda araştırayım.
Bunu doktoruma soracağım. Bakalım o ne diyecek. Merak ettim.
Meridol gargara kullanmanızı öneririm, çok iyi geliyor
Ay benim burnum akmaya başladı bugğn yavaştan böyle boğazımda bi yanma kaşınma vargeçmişler olsuuunnn geçmişleeerr olsuuunnn ne zaman hasta olcam diye bekliyodum
Geöen hafta perşembe gğnüydü kontrolümGeçmiş olsun. Benim 2 hafta kadar sürdü bu burun akıntısı halim. Sonra geçti.
Doktor kontrolün ne zaman? İkimizin de sat 7 temmuz diye merak ettim.
Son zamanlarda doktora görünen pek olmadı burda.
Sterimar kullanıyordum ben de, bitince eşim dr. Thomson getirdi. Aynı işi görüyor, sprey kısmı falan kaliteli, fiyatı daha uygun. Kullanmak isteyenlere fikir olsunBu da doğru. Cidden çok iyi geliyor. Sterimar kullanıyorum ben de
Kuzum bir eve bebek girdigi andan itibaren nebulizator ve oda nemlendirme makinesine ihtiyac doguyor artik otomatik hele ki kurak yerlerdeyseniz kışın kalorifer yaniyorsa evinizde sart gibi bir şey oldu. Bana bebekten once söylenmemişti oğlum şimdi 7 yaşında ve ilk yıllarda sürekli doktor buhara sokuyordu hastanede artik gide gele yorulmustuk öyle almıştık makineyi mecbur kalip.Benim çevremde kullanan pek duymadım o nedenle birebir bilgi alacağım kimse yok. Ben de yorumları okuyarak araştırıyorum anca
Hangi makineyi aldınız acaba? Evet kurak bir yerdeyim kaloriferler beni mahvediyor bebeği düşünemiyorumKuzum bir eve bebek girdigi andan itibaren nebulizator ve oda nemlendirme makinesine ihtiyac doguyor artik otomatik hele ki kurak yerlerdeyseniz kışın kalorifer yaniyorsa evinizde sart gibi bir şey oldu. Bana bebekten once söylenmemişti oğlum şimdi 7 yaşında ve ilk yıllarda sürekli doktor buhara sokuyordu hastanede artik gide gele yorulmustuk öyle almıştık makineyi mecbur kalip.
ben kiloyu düşünmüyorumda meme çatlağıma bnde çok üzülmüştüm özwellikle soldakinde vardı sağda 2 tanevar küçük.. ama o günden beri sabah akşam yağlamaya dönünce heryerimi yukardan aşağıya şükür daha birşey görmedim.Ben karnıma sürüyordum ilk üç aydan itibaren ama göğüsleri hesaba katmamisim bir baktım altları çatlamış aynada gördüm şok oldum
Doktorum bana fazla kilo aldın dedi. Biraz üzüldüm açıkçası çünkü ben önceden hiç düşünmeden yerdim kilom pek degismezdi. Hele de 5 6 kilo alanları görünceneyse bebislerimiz sağlıklı olsun onların peşinde koştururken zayiflariz insallah
bunların ikiside bende var. bence her evde olmalı hele birde evde cocuk varsa kesinlikle olmalıDüşünmez olur muyum canım ah bir de karar verebilsemEşim de hemen alalım diyor ama fiyatlar da öyle az değil iyice araştırmak istiyorum. Bir de inşAllah gerek duymayız ama ilerde bebeklerimizin ilaç kullanması gerekebilirmiş bu özellikte de olsun istiyorum. Şu ikisine baktım diğer ucuz olanlarda çelişkili yorumlar var
Eki Görüntüle 3187120 Eki Görüntüle 3187119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?