2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Düşünmez olur muyum canım ah bir de karar verebilsem Eşim de hemen alalım diyor ama fiyatlar da öyle az değil iyice araştırmak istiyorum. Bir de inşAllah gerek duymayız ama ilerde bebeklerimizin ilaç kullanması gerekebilirmiş bu özellikte de olsun istiyorum. Şu ikisine baktım diğer ucuz olanlarda çelişkili yorumlar var

Ben de weewell’i almayı düşünüyorum. Çok önerildi. Şimdi yine iyi fiyat almazsak iyice artacak.
Bana kayınvalidem de dedi. Bebek için de almanız şart olacak zaten. Şimdiden al burun tıkanıklığın için de kullan diyor. O da baya tecrübeli. Kızlarının çocuklarında da kullanmışlar falan. O yüzden güveniyorum yorumlarına. O diyince kesin karar verdim almaya

Benim çevremde kullanan pek duymadım o nedenle birebir bilgi alacağım kimse yok. Ben de yorumları okuyarak araştırıyorum anca

Mutlaka alın buhar makinesini hava kuruduğunda evin nem dengesini ayarlamak için çok iyi oluyor. Ben bir de dijital nem , ısı göstergeli saat almıştım. Nem oranı nın %60 ın üzerine çıkmaması %40 ın da altına inmemesi lazım. Kullandığım makineyi de ekleyeyeyim memnunum sizde yorumlarını incelersiniz

Ben karnıma sürüyordum ilk üç aydan itibaren ama göğüsleri hesaba katmamisim bir baktım altları çatlamış aynada gördüm şok oldum
Doktorum bana fazla kilo aldın dedi. Biraz üzüldüm açıkçası çünkü ben önceden hiç düşünmeden yerdim kilom pek degismezdi. Hele de 5 6 kilo alanları görünce neyse bebislerimiz sağlıklı olsun onların peşinde koştururken zayiflariz insallah

Sen kac aldin canim ben 9 u gordum bugun cunku

Teşekkür ederim Bu markayı da görüyordum. Bu da olabilir. Bakayım.

Ay benim burnum akmaya başladı bugğn yavaştan böyle boğazımda bi yanma kaşınma var geçmişler olsuuunnn geçmişleeerr olsuuunnn ne zaman hasta olcam diye bekliyodum

Meridol gargara kullanmanızı öneririm, çok iyi geliyor

Meridol gargara kullanmanızı öneririm, çok iyi geliyor

Teşekkürler. Aklımda olsun.
Bugün hiç kanama olmadı. Sanırım parodontax da çok iyi geldi.
Dün aniden dişlerimi fırçaladıktan sonra yaşamıştım 2 kez.
Normalde bu macun dışında diş ipi ve listerine gargarayı da kullanıyorum. Onlar da çok koruyor dişlerimi bence. Yoksa daha fena olabilirdi sanırım.

Ay benim burnum akmaya başladı bugğn yavaştan böyle boğazımda bi yanma kaşınma var geçmişler olsuuunnn geçmişleeerr olsuuunnn ne zaman hasta olcam diye bekliyodum

Geçmiş olsun. Benim 2 hafta kadar sürdü bu burun akıntısı halim. Sonra geçti.
Doktor kontrolün ne zaman? İkimizin de sat 7 temmuz diye merak ettim.
Son zamanlarda doktora görünen pek olmadı burda.

Geçmiş olsun. Benim 2 hafta kadar sürdü bu burun akıntısı halim. Sonra geçti.
Doktor kontrolün ne zaman? İkimizin de sat 7 temmuz diye merak ettim.
Son zamanlarda doktora görünen pek olmadı burda.
Geöen hafta perşembe gğnüydü kontrolüm Bu arada teşekkür ederim kendimi o kadar çok korumaya çalışıyorum ki okulda bütün çocuklar hasta öğretmenler hasta

Benim çevremde kullanan pek duymadım o nedenle birebir bilgi alacağım kimse yok. Ben de yorumları okuyarak araştırıyorum anca
Kuzum bir eve bebek girdigi andan itibaren nebulizator ve oda nemlendirme makinesine ihtiyac doguyor artik otomatik hele ki kurak yerlerdeyseniz kışın kalorifer yaniyorsa evinizde sart gibi bir şey oldu. Bana bebekten once söylenmemişti oğlum şimdi 7 yaşında ve ilk yıllarda sürekli doktor buhara sokuyordu hastanede artik gide gele yorulmustuk öyle almıştık makineyi mecbur kalip.

Hangi makineyi aldınız acaba? Evet kurak bir yerdeyim kaloriferler beni mahvediyor bebeği düşünemiyorum

Günaydın Kızlar, multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? İçinden ayrıca omega-3 kapsülleri de çıkıyor mu kutunun? Ben fenix plus kullanıyordum ama artık hiçbi eczanede bulunmuyor. Alternatif arayışındayım

ben kiloyu düşünmüyorumda meme çatlağıma bnde çok üzülmüştüm özwellikle soldakinde vardı sağda 2 tanevar küçük.. ama o günden beri sabah akşam yağlamaya dönünce heryerimi yukardan aşağıya şükür daha birşey görmedim.

bunların ikiside bende var. bence her evde olmalı hele birde evde cocuk varsa kesinlikle olmalı
nebulzatör cok iyi hem ufak hem sessiz. bende hastayken kullanıyorum öksürük ve tıkanıklığıma çok iyi geldi. oğlum şuan hasta mesela iki cihazıda gece gündüz kullanıyorum

oda nemlendiriciside bu modele uçucu yağ koyulabiliyor arkada haznesi var. oraya kekik nane yağı falan koyuyorum hastayken. hemde gece lambası modu var bikaç farklı renkte. gece çok işime yarıyor. saat ayarlı zamanı seçebiliyorsunuz otomatik kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…