2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Teşekkür ederim çok sağolun

Günaydın kızlar tsh değerime baktırmak için hastaneye geldim bakalım ne diyecek doktor inşallah değerim yükselmemiştir geçen sefer yükselmişti ilacı düzenli içmeme rağmen
Umarım değerleriniz iyi çıkar
Kızlar bende acayip kötü bi gece geçerdim, bir midem ağrıdı anlatamam, gaviscon bile fayda vermedi , öyle bir yanma yok yani ama suçumu biliyorum , acı biber turşusu yedim 2-3 tane , bi daha tövbe
Ay beni de o turşu mahvediyor. Gebe değilken de öyleydi. Şimdi bırak biberi karışık acı turşu yesem bile midem kaynıyor. Dikkat etmemiz gerek

Ben de öyleyim artık. Dönüp duruyorum yatakta. Şimdiden böyleysek ilerde nolcak acaba
Canım geçmiş olsun hemen panik yapma ama tedbirli olmakta fayda var. İşinin ehli insaflı doktora denk gelmek çok zor. Tonla para saydığımız insanlar bile başından savıyor artık. Benim önceki doktorum her gittiğimde tansiyon kilo bakardı, değiştirdim, şimdiki prof ama ne tansiyon ne kilo bakıyor. Eve tansiyon şeker aleti aldım kendim bakıyorum artık bu tarz şeylere. Bir perinatoloğa görünebilirsin tekrar detaylı bakılır damarlar için. Tansiyon aleti al bir tane hemen, takip et gün içinde. Yalnız oturup dinlendikten sonra ölç, dik otur ve kol seviyene dikkat et. Bazen sonuçlar tek başına yanıltıcı olabilir.

Çok geçmiş olsun benim çok bilgim yok yani gebelikte protein kaçağıyla ilgili. Normalde protein kaçağı olduğunda nefrolojiye gönderiyorlar böbreklerin takip edilmesi için ama gebelikte farklı nedenleri vardır sanırım. Hemen olumsuz düşünmeyin çözümü olan bişeydir sonuçta kesin

Teşekkür ederim gidip alayım ben de tansiyon ve seker aleti mantikliymis ve gerçekten çok haklisiniz tonla para döküyoruz yine de biyerden ihmal çıkıyor. Tekrar teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim

Canım sağlık ocağında yanlış çıkabiliyor. Devlet hastanesinde yaptır bence tekrar.
Bunu ben deneyimledim bütün kan değerlerim bitamin değerlerim ne zaman yaptırsam yanlış çıktı 2 gün sonra doktor tekrarladığında sonucu çok farklıydı ve sıkıntı yoktu. Bu sebeple şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırmama doktorum izin vermedi hastanede yapalım daha güvenilir olur dedi. Aile dostumuz da sağlık ocağında kan verip eksik vitamin değerinden vitamin verdiler kadın kullandıkça kaşındı sonra ortaya çıktı ki aslında eksik değilmiş normalmiş

Canım geçmiş olsun, bilgim yok ama bende tetanozu sormak istiyorum, şuan vuruyorlarmı 2. Dozu, kaldırıldı sanmıştım benim de 2. Doz vaktim geldi aslında

Canım geçmiş olsun, bilgim yok ama bende tetanozu sormak istiyorum, şuan vuruyorlarmı 2. Dozu, kaldırıldı sanmıştım benim de 2. Doz vaktim geldi aslında
Yok canım kaldirilmadi hatta yeni aşılar gelmiş ben oldum. İlkinde yaşadığım ateş kol ağrısı kusma bunda olmadı. Oldum geldim mis gibi çok şükür

Teşekkür ederim gidip alayım ben de tansiyon ve seker aleti mantikliymis ve gerçekten çok haklisiniz tonla para döküyoruz yine de biyerden ihmal çıkıyor. Tekrar teşekkür ederim
Canım benimde açlık şekerim az sıkıntılı çıkınca doktorum bir hafta takip etmemi istedi. Şeker ölçüm cihazı edindim sabah kalkınca aç sonra her yemeğimde ilk lokmamı yuttuktan bir saat sonrasındada tokluk ölçmemi istedi. Sonuçları yazıp ona ileteceğim. Arkadaşın dediği gibi senin içinde sağlama olur.

Bi doktorda muhtemelen miadı doldu toplatılanların, bizim ülkede öyle olur demiş, o zaman kesin öyleydi ya
Oyleymis galiba ben özellikle sordum çünkü ilkinde epey yan etki yasamistim ama çok şükür bunda hicbisey hissetmedim

Evet ben de simdi yakinimdaki eczaneden tansiyon aleti aldım, seker cihazi bu aldığım yerde yoktu onu eşim gelince artik bakicam. Artik kendimiz kendimizi takip edicez böyle en güzeli

Bi doktorda muhtemelen miadı doldu toplatılanların, bizim ülkede öyle olur demiş, o zaman kesin öyleydi ya
Bu hafta devlette kontrole gittim sordum doktora, o da aynı şekilde söyledi.
Çok mu elzem illa vurulmam mı gerekiyor benim güvenim sarsıldı dedim. Son 10 yıl içinde bir doz dahi vurulmuşsan gerek yok dedi

Bu hafta devlette kontrole gittim sordum doktora, o da aynı şekilde söyledi.
Çok mu elzem illa vurulmam mı gerekiyor benim güvenim sarsıldı dedim. Son 10 yıl içinde bir doz dahi vurulmuşsan gerek yok dedi
Ay valla şaştım kaldım bende, ilkini vuruldum boşa gitmesin diyorum 2.doz , sonra da güvenım sarsıldı vurulmak istemiyorum, kararsızım

Kızlar bende şimdi muayeneden çıktım bugün tam 25 haftalik olduk ama ultrason da 26 hafta 3 günlük çıktı oğlumuz buna tam sevinecekken doktor suyumuzun fazla olduğunu söyledi ayrıca tansiyonum 13 6 çıktı. Ve cok hızlı kilo alıyorum gebeligimin başından bu yana tam 11 kilo almışım. Önümüzdeki iki gün içinde seker testi yapılacak. Korkuyorum

Geçmiş olsun canım benim. Stres , sıkıntı yapma bunlarda şeker için iyi değil. Şükür ki kontrol altına alınabilen bir şey. Şeker yüklemesi testi yapılmamış mıydı daha önce?

Canım aynısını geçen ay bende yazdım buraya ama boşuna üzülüp panik olmuşum
Yarın sabah gidip sağlık ocağında açlık kan sekerine baktır benim normal çıkmıştı çok şükür bu ay farklı bı doktora göründüm ve suyun gayet iyi dedi tansiyonumda anlık bişeymiş
Şeker yüklemesi yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…