- 27 Nisan 2022
- 839
- 2.182
- 43
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.381
canım protein kaçağı bende taş düşürdüğüm zaman olmuştu çişte kan mı ne demek tam bende bilmiyorum testimde çıkmıştı. bende sağlık ocağına aşıya gidince testlerime baktılar aa idrarda protein kaçağı olmuş dedi doktor taş düşürdüm o zaman olmuş olabilir mi dedim olabilir dedi. sonra açıklama flan yapılmadı ama kapandı konu. doktoruna sorsana en temiz bilgiyi ordan alırsınKizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Canım çok geçmiş olsun ben sağlık ocağındaki sonuçlardan çok sıkıntı yaşadım. İmkanın varsa testleri başka bi yerde tekrarlat. Konuyla ilgili bir bilgim yok inşallah bebeğinle sen hep iyi olursunuz.Kizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Tansiyon değerlerin nasılsınKizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Randevumuz cuma günü canım, doktor da gelince tahlil istycem dedi sadece baska açıklama yapmadi benimki telefonda çok bisey demiyor genelde kötü bisey olunca. İyi biseyse gülücükler atıyor falan bu sefer böyle diyince bi panik oldumcanım protein kaçağı bende taş düşürdüğüm zaman olmuştu çişte kan mı ne demek tam bende bilmiyorum testimde çıkmıştı. bende sağlık ocağına aşıya gidince testlerime baktılar aa idrarda protein kaçağı olmuş dedi doktor taş düşürdüm o zaman olmuş olabilir mi dedim olabilir dedi. sonra açıklama flan yapılmadı ama kapandı konu. doktoruna sorsana en temiz bilgiyi ordan alırsın
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun ben sağlık ocağındaki sonuçlardan çok sıkıntı yaşadım. İmkanın varsa testleri başka bi yerde tekrarlat. Konuyla ilgili bir bilgim yok inşallah bebeğinle sen hep iyi olursunuz.
Bilmiyorum ki kimse bana tansiyon bakmadı şuana kadar, sormadılar bile hicTansiyon değerlerin nasılsın
Canım sağlık ocağında yanlış çıkabiliyor. Devlet hastanesinde yaptır bence tekrar.Kizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Baktircam cuma günü canım randevumuz o gun, o güne kadar napcam bilmiyorum belki burda yaşayan bilen biri varsa diye sormak istedimCanım sağlık ocağında yanlış çıkabiliyor. Devlet hastanesinde yaptır bence tekrar.
Ya ben bu olayı maalesef iyi biliyorum sen simdi 24saatlik idrar toplamasi yap onemli olan o ve tansiyonunu cok sik olc 300e kadar normal protein idrarda gebelikte tansiyon çıkmazsa tek başına protein birsey ifade etmez nefroloji takip eder aspirin kaçıncı haftada başladın perinatolog madem damarlarda direnç var diyo neden tansiyon takibi onermiyo kimse bu ülkede doğru yapmiyor işini panik yapmaBilmiyorum ki kimse bana tansiyon bakmadı şuana kadar, sormadılar bile hic
Ya gerçekten o kadar üzgünüm ki ben tansiyon takibini falan hiç bilmiyorum yani neden kimse bana bunlari hic sormadi bilmiyorum ben zaten tecrubesizim, etrafimda da hiç sorunlu hamilelik yaşayan olmadi. üstelikte doktorum doçent benim ayrica perinatologa gitmedik herseye kendi bakıyor. Coraspirine baslayali daha 5 gün oldu geçen cuma günü verdi işte detaylida.Ya ben bu olayı maalesef iyi biliyorum sen simdi 24saatlik idrar toplamasi yap onemli olan o ve tansiyonunu cok sik olc 300e kadar normal protein idrarda gebelikte tansiyon çıkmazsa tek başına protein birsey ifade etmez nefroloji takip eder aspirin kaçıncı haftada başladın perinatolog madem damarlarda direnç var diyo neden tansiyon takibi onermiyo kimse bu ülkede doğru yapmiyor işini panik yapma
O kadar haklısın kiBen de ilk 3 ay aşırı yorgun ve erkenden uyuyan biriydim. Normalde ben de erken uyumam. Uykuya da düşkünlüğüm yoktur.
Ama şu süreçte uyusak iyi olacak çünkü bebekler gelince zaten mecbur bölünecek uykularımız.
Detaylinin perinatologta yapılması çok önemli ben sizin direnç yazınızı görmedim görseydim hemen bilgi verirdim kac haftaliksiniz ödem filan var muYa gerçekten o kadar üzgünüm ki ben tansiyon takibini falan hiç bilmiyorum yani neden kimse bana bunlari hic sormadi bilmiyorum ben zaten tecrubesizim, etrafimda da hiç sorunlu hamilelik yaşayan olmadi. üstelikte doktorum doçent benim ayrica perinatologa gitmedik herseye kendi bakıyor. Coraspirine baslayali daha 5 gün oldu geçen cuma günü verdi işte detaylida.
Teşekkürler canımBen uyku tulumunu bu kışa alırım mesela . İlaç İçin de maltofer kullanıyorum . Çikolatalı çiğnene de biliyor . Bi sorun isterseniz . Tablet şeklinde
Protein kaçağı yaşamadım canım bilmiyorumKizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederim canım evet hatırladımProtein kaçağı yaşamadım canım bilmiyorumgeçmiş olsun..
Aile hekimliğinde alınan tahliller bekletilip hepsi toplanıp laboratuvara öyle gönderiliyor benim yaşadığım yerde. O nedenle sağlıklı sonuçlar alınmıyor, orada nasıldır bilmiyorum.
Bebeği besleyen damarlardaki direnci hatırlıyorum konuşmuştuk seninle, ben de coraspin kullanıyorum. Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem bebeğin haftası ile uyumluydu.
Doktora gidene kadar kafanda kötü şeyler kurma lütfen, bakalım doktor ne diyecek.
Evet biraz sıkıntılı süreç geçiriyorsun tamamen sorunsuz bir gebelik değil ama çözümü olmayan şeyler değil
Amin canım yeter ki tedavisi, çözümü olsunTeşekkür ederim canım evet hatırladımhiçbirimize şu süreçte çözümsüz dert vermesin ama işte yine de kafa gidiyor
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumKizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Ödem yoksa güzel korkma cnm bazen enfeksiyon olunca da protein pozitif çıkıyorValla bize öyle bi yazi verilmedi bilmiyorum ki ,hastanede cikan rapor tahlil falan doktorum kendi ekrandan bakıyor neyse söylüyor e biz de anlamadigimiz bilmedigimiz icin ne derse tam diyoruz. Bugun tam 23+2 günlük oldu. Ödem yani bilmiyorum ki ellerim ayaklarimda bi şişlik yok normalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?