2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
canım protein kaçağı bende taş düşürdüğüm zaman olmuştu çişte kan mı ne demek tam bende bilmiyorum testimde çıkmıştı. bende sağlık ocağına aşıya gidince testlerime baktılar aa idrarda protein kaçağı olmuş dedi doktor taş düşürdüm o zaman olmuş olabilir mi dedim olabilir dedi. sonra açıklama flan yapılmadı ama kapandı konu. doktoruna sorsana en temiz bilgiyi ordan alırsın

Kizlar ilk 3 ayki uykularimdan bende de eser yok 10 da uyuyakalirdim simdi ancak 1-2 uyumam oluyor o da boluk porcuk.Son 1 haftadir da sirt agrisiyla uyaniyorum valla yavastan 3. Trimester gosteriyor kendini sanirim :)) mide yanmasi konusunda gaviscon kullaniyorum ben de ilk aylardan beri midem facia sekilde yaniyo alev alev sanki artik takmiyorum alistim biyerden sonra koyveriyor insan

Canım çok geçmiş olsun ben sağlık ocağındaki sonuçlardan çok sıkıntı yaşadım. İmkanın varsa testleri başka bi yerde tekrarlat. Konuyla ilgili bir bilgim yok inşallah bebeğinle sen hep iyi olursunuz.

Tansiyon değerlerin nasılsın

Randevumuz cuma günü canım, doktor da gelince tahlil istycem dedi sadece baska açıklama yapmadi benimki telefonda çok bisey demiyor genelde kötü bisey olunca. İyi biseyse gülücükler atıyor falan bu sefer böyle diyince bi panik oldum

Çok teşekkür ederim canım cuma günü haftanede tekrarlancak bakalim

Canım sağlık ocağında yanlış çıkabiliyor. Devlet hastanesinde yaptır bence tekrar.

Canım sağlık ocağında yanlış çıkabiliyor. Devlet hastanesinde yaptır bence tekrar.
Baktircam cuma günü canım randevumuz o gun, o güne kadar napcam bilmiyorum belki burda yaşayan bilen biri varsa diye sormak istedim

Bilmiyorum ki kimse bana tansiyon bakmadı şuana kadar, sormadılar bile hic
Ya ben bu olayı maalesef iyi biliyorum sen simdi 24saatlik idrar toplamasi yap onemli olan o ve tansiyonunu cok sik olc 300e kadar normal protein idrarda gebelikte tansiyon çıkmazsa tek başına protein birsey ifade etmez nefroloji takip eder aspirin kaçıncı haftada başladın perinatolog madem damarlarda direnç var diyo neden tansiyon takibi onermiyo kimse bu ülkede doğru yapmiyor işini panik yapma

Ya gerçekten o kadar üzgünüm ki ben tansiyon takibini falan hiç bilmiyorum yani neden kimse bana bunlari hic sormadi bilmiyorum ben zaten tecrubesizim, etrafimda da hiç sorunlu hamilelik yaşayan olmadi. üstelikte doktorum doçent benim ayrica perinatologa gitmedik herseye kendi bakıyor. Coraspirine baslayali daha 5 gün oldu geçen cuma günü verdi işte detaylida.

Detaylinin perinatologta yapılması çok önemli ben sizin direnç yazınızı görmedim görseydim hemen bilgi verirdim kac haftaliksiniz ödem filan var mu

Valla bize öyle bi yazi verilmedi bilmiyorum ki ,hastanede cikan rapor tahlil falan doktorum kendi ekrandan bakıyor neyse söylüyor e biz de anlamadigimiz bilmedigimiz icin ne derse tam diyoruz. Bugun tam 23+2 günlük oldu. Ödem yani bilmiyorum ki ellerim ayaklarimda bi şişlik yok normalim

Protein kaçağı yaşamadım canım bilmiyorum geçmiş olsun..
Aile hekimliğinde alınan tahliller bekletilip hepsi toplanıp laboratuvara öyle gönderiliyor benim yaşadığım yerde. O nedenle sağlıklı sonuçlar alınmıyor, orada nasıldır bilmiyorum.
Bebeği besleyen damarlardaki direnci hatırlıyorum konuşmuştuk seninle, ben de coraspin kullanıyorum. Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem bebeğin haftası ile uyumluydu.
Doktora gidene kadar kafanda kötü şeyler kurma lütfen, bakalım doktor ne diyecek.
Evet biraz sıkıntılı süreç geçiriyorsun tamamen sorunsuz bir gebelik değil ama çözümü olmayan şeyler değil

Teşekkür ederim canım evet hatırladım hiçbirimize şu süreçte çözümsüz dert vermesin ama işte yine de kafa gidiyor

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum idrar kaçağı çıkınca 24 saatlık idrar ve tansiyona bakılıyor, yükselme varmı diye, tedirgin olmadan tekrar test sonuçları çıkınca bir perinatologa görünün içiniz rahat olsun...

Ödem yoksa güzel korkma cnm bazen enfeksiyon olunca da protein pozitif çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…