- 18 Ekim 2022
- 1.672
- 2.377
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.421
Tansiyon hastane ortamından kaynaklı anlık çıkmış olabilir. Evde ölçüm yapıp takip edin. Şeker çıksa bile diyetle kontrol altına alınır, üzülmeyinKızlar bende şimdi muayeneden çıktım bugün tam 25 haftalik olduk ama ultrason da 26 hafta 3 günlük çıktı oğlumuz buna tam sevinecekken doktor suyumuzun fazla olduğunu söyledi ayrıca tansiyonum 13 6 çıktı. Ve cok hızlı kilo alıyorum gebeligimin başından bu yana tam 11 kilo almışım. Önümüzdeki iki gün içinde seker testi yapılacak. Korkuyorum
Ya tam tersi ben ilk 3 ayda aşırı korkunç rüyalar sürekli uyanmalar kabuslar görüyordum hiç rahat uyumadım. şimdi de uykuya doymuyorum ya uyanmak istemiyorum. işe gelirken zorla, öğle arasında uyuyorum 40 dk ama asla yetmiyor çok fenayımmm. ve mide yanmasına bende gaviscon kullanıyorum 1 şişe bitti 1 ayda şişem daha varKizlar ilk 3 ayki uykularimdan bende de eser yok10 da uyuyakalirdim simdi ancak 1-2 uyumam oluyor o da boluk porcuk.Son 1 haftadir da sirt agrisiyla uyaniyorum valla yavastan 3. Trimester gosteriyor kendini sanirim :)) mide yanmasi konusunda gaviscon kullaniyorum ben de ilk aylardan beri midem facia sekilde yaniyo alev alev sanki artik takmiyorum alistim biyerden sonra koyveriyor insan
panik yapma çok önemli acil birşeyt olsaydı doktorun hemen gel demez miydi. korkma bence canımRandevumuz cuma günü canım, doktor da gelince tahlil istycem dedi sadece baska açıklama yapmadi benimki telefonda çok bisey demiyor genelde kötü bisey olunca. İyi biseyse gülücükler atıyor falan bu sefer böyle diyince bi panik oldum
Bizde birbirimize söyleyelim o zamanHa bir de kan alan hemşire ne tatlış hamilesin diye sevdi beni, çok hoşuma gitti, çocuk gibi sevindim :) gerçekten ilgiye ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz bunu fark ettim.
Çok teşekkür ederim sen de çok tatlış bir hamişsinBizde birbirimize söyleyelim o zamanGörmesekte hissediyorum ben çok tatlı bi hamişsiniz ilgiye ihtiyacımız olduğuna katılıyorum, sürekli öncelik tanınması gerekiyor gibi hissediyorum kendime geçen birine kahvaltıya gittim çok güzel hazırlamıştı o kadar mutlu oldum ki ona da dedim hatta dua ettim sana diye, bence hamileleri yedirmek içirmekte büyük sevap
Tesekkur ederim canim evet bebekten bebege doktordan doktora degisiyo sanirim ortalama rakamlar veriyolar zaten. Doktor gelisimi guzel dedi o yuzden bende takilmadim. Tam tahmin ettigim gibi ben bu muayenede 1 kilo olur diye dusunuyodum oyle de cikti saglikla buyusun minislerimizCanım senin mesajını hatırladım bunu görünce.
Happy mom uygulamasına bakayım dedim.
Yarın 26+0 oluyorum. O haftaya baktım.
Bu uygulamaya göre bu haftada 700-900 gr olarak göstermiş bebeği. Yani 1000 grdan az olsa sorun değil demek ki.
Banu Çiftçi 1000gr diyordu ama o da ortalama olarak diyor zaten .Demek ki böyle değişiklikler oluyor doktorlarda göre de. Onlar iyi diyorsa iyidir.
Eki Görüntüle 3186374
Hayır ilk defa yapacağımGeçmiş olsun canım benim. Stres , sıkıntı yapma bunlarda şeker için iyi değil. Şükür ki kontrol altına alınabilen bir şey. Şeker yüklemesi testi yapılmamış mıydı daha önce?
Doktorum hem tansiyon yüksekliği hem kilo artışı hem de su fazla olunca yaptır dediCanım aynısını geçen ay bende yazdım buraya ama boşuna üzülüp panik olmuşum
Yarın sabah gidip sağlık ocağında açlık kan sekerine baktır benim normal çıkmıştı çok şükür bu ay farklı bı doktora göründüm ve suyun gayet iyi dedi tansiyonumda anlık bişeymiş
Şeker yüklemesi yaptırmadım
Cok teşekkür ederimTansiyon hastane ortamından kaynaklı anlık çıkmış olabilir. Evde ölçüm yapıp takip edin. Şeker çıksa bile diyetle kontrol altına alınır, üzülmeyin
Çok geçmiş olsunDoktorum hem tansiyon yüksekliği hem kilo artışı hem de su fazla olunca yaptır dedi
Gecmis olsun ben 2 gece yasadim cok zorduKızlar kızlaaarrrbu mide yanmasıyla nasıl başediyorsunuz ben artık çok kötüyüm dayanamıyorun imdaaaaatttt günün yüzde 70 i mide yanmasıyla geçiyor
Canım dün gece o kadar kötüydü ki bende de resmen dönmekle bile mide ağrım artıyordu, sürekli kaynıyordu midem, bence az az yemek lazım acıdan uzak durmak lazım, doktor normal dedi 7 aydan sonra hep olacakmışKızlar kızlaaarrrbu mide yanmasıyla nasıl başediyorsunuz ben artık çok kötüyüm dayanamıyorun imdaaaaatttt günün yüzde 70 i mide yanmasıyla geçiyor
Yediklerime dikkat ettiğimde iyi oluyor. Başka bir çözümü yok. Soğan sarımsak kremalı yemekler artırıyor bende.Kızlar kızlaaarrrbu mide yanmasıyla nasıl başediyorsunuz ben artık çok kötüyüm dayanamıyorun imdaaaaatttt günün yüzde 70 i mide yanmasıyla geçiyor
Valla bilemedim canımAy valla şaştım kaldım bende, ilkini vuruldum boşa gitmesin diyorum 2.doz , sonra da güvenım sarsıldı vurulmak istemiyorum, kararsızım
Önce testlerin yapılsın sonuç çıksın ona göre gereken önlem alınır canım, az kaldı dayanabildiğimiz kadar dayanalım. Sağlıcakla geçsin şu son düzlükKızlar bende şimdi muayeneden çıktım bugün tam 25 haftalik olduk ama ultrason da 26 hafta 3 günlük çıktı oğlumuz buna tam sevinecekken doktor suyumuzun fazla olduğunu söyledi ayrıca tansiyonum 13 6 çıktı. Ve cok hızlı kilo alıyorum gebeligimin başından bu yana tam 11 kilo almışım. Önümüzdeki iki gün içinde seker testi yapılacak. Korkuyorum
Yemekten hemen önce ya da sonra su içmemek lazım, hazımsızlık yapıyor. Ve uzak durulması gereken asitli şeylerKızlar kızlaaarrrbu mide yanmasıyla nasıl başediyorsunuz ben artık çok kötüyüm dayanamıyorun imdaaaaatttt günün yüzde 70 i mide yanmasıyla geçiyor
Yaaa ne tatlı hemşireymiş bravo vallaHa bir de kan alan hemşire ne tatlış hamilesin diye sevdi beni, çok hoşuma gitti, çocuk gibi sevindim :) gerçekten ilgiye ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz bunu fark ettim.
Gerçekten böyle insancıl tipler olsun sağlık personeliYaaa ne tatlı hemşireymiş bravo valla
13-6 tansiyon yüksek mi ki? benim bildiğim büyük 14'ü, küçük 9'u geçmediği sürece yüksek tansiyon denilmiyorTansiyon hastane ortamından kaynaklı anlık çıkmış olabilir. Evde ölçüm yapıp takip edin. Şeker çıksa bile diyetle kontrol altına alınır, üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?