2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
O zaman haftaya çarşamba son adet tarihime göre 6+0 olcam ama sadece kese gözükür bence bebis gözükür mü pek emin değilim
Tam olarak benim olayım da böyleydi. Dün 6+0 dım ama doktor 5+1 5+2 civarı şu an dedi. Keseyi ve yolk sac ı gördük

Benim de belim 6 gün kadar ağrıdı. Bugün çok daha iyi. Bugün hep oturdum sayılır gerçi. Çalışmaya başlayınca ağrı olursa çok zor hale gelir. Bir de ben yürüyüşlere ne zaman başlanmalı diye baktığımda 9 haftalıkken günde 40-45 dklık yürüyüş çok iyi diye söylüyor bir doktor.
Şimdi genel olarak daha sabit kalmaya çalışıyorum. Dışarı çıkarsam yavaş yürüyorum.

Benim de belim 6 gün kadar ağrıdı. Bugün çok daha iyi. Bugün hep oturdum sayılır gerçi. Çalışmaya başlayınca ağrı olursa çok zor hale gelir. Bir de ben yürüyüşlere ne zaman başlanmalı diye baktığımda 9 haftalıkken günde 40-45 dklık yürüyüş çok iyi diye söylüyor bir doktor.
Şimdi genel olarak daha sabit kalmaya çalışıyorum. Dışarı çıkarsam yavaş yürüyorum.
Bende suanlık dikkat ediyorum cok yürümüyorum riskli ayımız geçsin 2 ay bitsin ondan sonra düzenli yürüyüşlere basları

Ben hastane olaran medicana atasehire gidiyordum normal jinekolojik muayenelerim için.
Kızımı 4 sene önce medipol kosuyolunda doğurdum ama orası artık devlet hastanesi gibi oldu ve ben çekmeköy tarafına tasindgim için bana uzak kalıyor. Bakalım zaten ilk muayeneye yine medicanaya gittim. Düşünüyorum:)
Kalp atışını duyunca inşallah sonraki muayene 11. Haftada olacak o zamana kadar karar veririm inşallah :)
Hamilelik sonrası yapılabilen sigortalar da var onları da bi arastirabilirsin
memnun musunuz çekmeköyden bende taşınmayı düşünüyorum.

X