- 16 Haziran 2020
- 4.296
- 9.592
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.021
Hiç stres yapma 6 hafta erken gerçekten benim doktorum 7. Haftaya çağırdı beni kalp atışı için.Kizlar bugun gittim devlete 6+0 dayim kalp atisi var ama zayif erken oldugu icin olabilir takip edelim dedi biraz stres yaptim
Aslinda benim doktorum da 7 de cagirdi ama ben bi devlete de gideyim demistim tesekkur ederim insallah erken oldugu icindirHiç stres yapma 6 hafta erken gerçekten benim doktorum 7. Haftaya çağırdı beni kalp atışı için.
Güzel şeyler düşün
Normal bence. Hala kasık bel ağrısı olur canımKızlar ya bel ağrım oluyor adet olduğum zamanlar gibi normal mi
TebriklerKizlar bugun gittim devlete 6+0 dayim kalp atisi var ama zayif erken oldugu icin olabilir takip edelim dedi biraz stres yaptim
Kuzum niye ağlıyosun gerçekten görünüyo, baktığım gibi görebildim. Evet çok net değil ama o da cihazın kalitesindendir, net göstermiyodurYa canımm cidden görünüyor muu? Ben ağlıyorm saatlerdir
Çok erken olduğu içindir canım. Çünkü gerçekten 6.haftada çoğunun duyulmuyo bileKizlar bugun gittim devlete 6+0 dayim kalp atisi var ama zayif erken oldugu icin olabilir takip edelim dedi biraz stres yaptim
Bende 5arti 3 oldu bugün ara ara midem ağzıma geliyor gibi yanıyor gibi bir his oluyor sen gibi psikolojik mi acaba diom
Tesekkur ederim siz ne zaman gidiceksiniz. Bikac defa bakti aslinda ama zayif oldugunu soyledi insallah haftaya guclu bi sekilde duyarimTebrikler
120 sınır sizin düşük değil ki hem anlık bile olabilir bence içinizi ferah tutun
Tesekkur ederim aslinda gitmesem daha iyi olcakti sanki stres yaptimÇok erken olduğu içindir canım. Çünkü gerçekten 6.haftada çoğunun duyulmuyo bile
Merhaba Sağ ve ya sol olması neyi ifade ediyorşimdi ben size bir şey soracağım
bu ultrason fotoğrafına göre kese ne tarafta sol mu sağ mı? Kesenin yerini sarı okla gösterdim
Bide ben kiloluym göbek bölgesinde fazla yağ var ondanda olabilirmiş dedi bi arkadaşım ama bilmiyormKuzum niye ağlıyosun gerçekten görünüyo, baktığım gibi görebildim. Evet çok net değil ama o da cihazın kalitesindendir, net göstermiyodur
Stres yapma hiç, bi dahaki kontrolde çok güçlü olucak büyümüş olcakTesekkur ederim aslinda gitmesem daha iyi olcakti sanki stres yaptim
Olabilir canım, gaz falan varsa o da netliği etkiliyoBide ben kiloluym göbek bölgesinde fazla yağ var ondanda olabilirmiş dedi bi arkadaşım ama bilmiyorm
Öyledir öyle kötü seyelr düşünmek yokAslinda benim doktorum da 7 de cagirdi ama ben bi devlete de gideyim demistim tesekkur ederim insallah erken oldugu icindir❤
Benimde öyle ya ağrıyı hissettiğim an bı korkmuyor değilim haniNormal bence. Hala kasık bel ağrısı olur canım
Tesekkur ederimmÖyledir öyle kötü seyelr düşünmek yok
Benimde öyle ya ağrıyı hissettiğim an bı korkmuyor değilim hani
Ben yaptım kaydımı kuzum. Testler ve aşılar için önemli ihmal etme yaptır bir an önceBişey daha soracaktım sağlık ocağına gebe kaydı yaptırmak gerekiyormus bazı testler için yapan oldu mu
Insallah cok sagolStres yapma hiç, bi dahaki kontrolde çok güçlü olucak büyümüş olcak
Ben İstanbul'a taşınmıştım da daha kaydımj almamıstm e nabız da aile hekimi degikskligi yaptım gece olucak yarın giderim yaparım kaydimi inşallahBen yaptım kaydımı kuzum. Testler ve aşılar için önemli ihmal etme yaptır bir an önce
Ben hep hastaneye giderim diye düşünmüştüm. Yine de yaptırmalı mıyım acaba? Bunu duymamıştım da. Merak ettim. Cahilce sormuş olabilirimBen yaptım kaydımı kuzum. Testler ve aşılar için önemli ihmal etme yaptır bir an önce