2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Beni 2 haftada bir çağırıyo doktorum bu perşembe yine gidicem o zaman ne diyecek bakalım 2. Kızımda da bu doktora gitmiştim çok sık çağıran bi doktor
Peki 2 haftada bir çağırdığında ultrasonla kontrol ediyor mu zarari olurmu sık kontrolun benide 1 ay sonraya cagirdi ama icim sinmedi bir doktora daha gitmek istiyorum ama ultrasondan cekindigim icin kalsin bu doktorla devam edeyim dedim

Hayırlısı olsun öncelikle gruba sahip çıkan biri çıktı sonunda çok memnun oluruz canım

Canım kızlar bilgileri listede olmayan varsa yazıp beni etiketleyebilir yavaş yavaş düzenleriz listemizi
-kaçıncı çocuk

Normalde kaç haftalık olması gerekiyor benimde var 3 gündür kanamam

Sali gunu bende de gelmisti canim doktor bu haftalarda normal agir is yaptiysan ya da iliski sonrasi da gelebilirmis

Ftm1 adet olmam gereken tarih 18 eylül
Normalde kaç haftalık olması gerekiyor benimde var 3 gündür kanamam
Bebis 6 haftalik canim 5+1de keseyi ve yolk sacı gördük bebiste cok kucuk dedi bugun gittigimdede bebisi ve kalp atisini gorduk kanama gibidr degil bilrmedik

Son adet tarihi 23 agustos 5+5haftalık 2 cocuk kocaeli 38 yasima girecegim

Ben de öncesinde folikasit kullandığım için folat değerim yüksek çıkmıştı. Doktor bir şey söylemedi ama ben folikasiti 2 - 3 günde bir kullamaya başladım. Haftaya kontrolüm var o zaman doktora danışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…