- 25 Eylül 2022
- 9.255
- 13.383
- 36
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.901
Kaç hftalıksın canım nasıl oluyor lekelenmelerinKizlar benim hapı kullanaldan beri lekelenme dünden az yine var çok korkuyorum salı randevum vardı bebeği görmek için kesin düşecek ondan mı geliyor diye ödüm kopuyor hiç iyi değilim,
6+4canim benim 5+4degeldi akıntım çok açık bir kahve şeklinde başladı kahve koyulasti 3gun sürdü hapı kullanmanin etkisimi bilmiyorum geçen hafta cumartesidrn beri lekelenme yoktu dün yine açık kahve gibi başladı lavaboda bir iki damla şeklinde oluyor köyü değil rengi salı randevum var bakalım benimde bebek görünmedigi için endiseliyimKaç hftalıksın canım nasıl oluyor lekelenmelerin
Keseyi gördüler miBen progestana dün başladım canım ama hala çok yogun olmasada kanamam var birde dün doktora gittim özeldeki doktor şuan 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi yani yolk kesesi bebek felan yok sadece kese kürtajla alalım dedi aldırmadım devlete gittim baktı beta verdim 4400 5.5 hafta ile uyumlu dedi ama saglıklı gebekik olup olmadıgı belli degil dedi 15 gün bekleyelim dedi ama kasık agrılarım bel agrılarım çok bacaklarıma kadar yayılıyor
Adet tarihinle uyumlu mu haftan benim uyumlu degil iki hafta geriden geliyor ondan bebek görünmedi kese var sadece canım benimde kahve başladı sonra açıldı rengi şümdi pembe geliyor dün progestora başladım6+4canim benim 5+4degeldi akıntım çok açık bir kahve şeklinde başladı kahve koyulasti 3gun sürdü hapı kullanmanin etkisimi bilmiyorum geçen hafta cumartesidrn beri lekelenme yoktu dün yine açık kahve gibi başladı lavaboda bir iki damla şeklinde oluyor köyü değil rengi salı randevum var bakalım benimde bebek görünmedigi için endiseliyim
Evet canım kese varKeseyi gördüler mi
Canım pazartesi günü gittiğimde 5+4du yani uyumlu değil heralde hiçbir şey söylemedi doktor bu konuyla ilgili bende anlamadımAdet tarihinle uyumlu mu haftan benim uyumlu degil iki hafta geriden geliyor ondan bebek görünmedi kese var sadece canım benimde kahve başladı sonra açıldı rengi şümdi pembe geliyor dün progestora başladım
İyi o zaman bende tedirgin oldum doktoruma yazdım. O da vajinal ultrasondan hemen sonra silerken açık kahve az bişey geldi peçeteye onu söylemiştim. O yüzden vermiş. Herhangi bir sorun olduğundan değil dedi. İçim rahatladı. Teşekkür ederimProgesteran genelde düsuk onleyici olarak veriliyo ben kizima hamileligjmde kullandjm simdide ogrenir ogrenmez yazdi doktorum bazende rahmi guclendirmek icin veriyoruz dedi
benim de koku yüzünden canm bişey istemiyor. bu gidişle yemek yapmak da zorlaşıyoGunaydin kizlar.
Ya ben geberiyorum bulantidan bir şey yiyemedigim icin kusma yok ama baya gunu 500-600 kaloriyle kapatiyorum en fazla bu da cok sağlıklı degil bence. Çok fazla kilom var vermek istiyorum tabi bebek de alsin istiyorum. Nasil sekle sokucam kendimi bilemiyorum her şey burnuma berbat kokuyor
Evet ben de kac gündür yemek yapamadim hele sogan sarımsak vs hic gelemiyorum ya da et tavukbenim de koku yüzünden canm bişey istemiyor. bu gidişle yemek yapmak da zorlaşıyo
Hayirli olsunHerkese merhabalar kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim bende.ilk gebeliğim boş gebelikle sonuçlanınca bunda çok heyecan yapmiyim bekliyim dedim ilk defa bugün doktora gittim 6+1 kese bebek kalp atışı hepsini gördük duyduk çok şükür artık kendmi sahalara atabilirim dedim ve buraya yazıyorumbildiğim kadarıyla grup yöneticimiz banlandı.isterseniz ben yöneticilik yapabilrm ama yoğun çalışıyorum sadece akşamları girebilirim ve listeyi akşamları güncelleyebilrim.sizler de bu konuda yardımcı olursanız bilgi verilirken beni etiketlerseniz bu sormluluğu üstlenebilirim.Ne dersiniz olur mu? Yoksa dha aktif biri mi listeyle ilgilenir? Ve aşağıya miniğimi bırakıyorumEki Görüntüle 3138381
Ben de bunu merak ediyorum ikinci randevuya 12. Haftada mi gidicez ikili test icin acabaHayirli olsunpeki doktorunuz bir sonraki randevuyu ne zamana verdi Bende 6+2de kalp sesi gördük ama randevuyu 1 ay sonraya verdi
Kalp atisini duyduktan sonra bir sorun yoksa 1 ay sonra cagiriyorlarHayirli olsunpeki doktorunuz bir sonraki randevuyu ne zamana verdi Bende 6+2de kalp sesi gördük ama randevuyu 1 ay sonraya verdi
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla devam etsin inşallahHerkese merhabalar kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim bende.ilk gebeliğim boş gebelikle sonuçlanınca bunda çok heyecan yapmiyim bekliyim dedim ilk defa bugün doktora gittim 6+1 kese bebek kalp atışı hepsini gördük duyduk çok şükür artık kendmi sahalara atabilirim dedim ve buraya yazıyorumbildiğim kadarıyla grup yöneticimiz banlandı.isterseniz ben yöneticilik yapabilrm ama yoğun çalışıyorum sadece akşamları girebilirim ve listeyi akşamları güncelleyebilrim.sizler de bu konuda yardımcı olursanız bilgi verilirken beni etiketlerseniz bu sormluluğu üstlenebilirim.Ne dersiniz olur mu? Yoksa dha aktif biri mi listeyle ilgilenir? Ve aşağıya miniğimi bırakıyorumEki Görüntüle 3138381
5 hafta sonraya ikili tarama icin cagirdi benim doktorumBen de bunu merak ediyorum ikinci randevuya 12. Haftada mi gidicez ikili test icin acaba
Beni 2 haftada bir çağırıyo doktorum bu perşembe yine gidicem o zaman ne diyecek bakalım 2. Kızımda da bu doktora gitmiştim çok sık çağıran bi doktorBen de bunu merak ediyorum ikinci randevuya 12. Haftada mi gidicez ikili test icin acaba