- 25 Eylül 2022
- 9.255
- 13.383
- 36
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.881
İnşallah canım inşallahUyumlu gayet güzel yüksek haftaylada uyumlu sen moralini bozma bazı doktorlar felaket tellalı gibi oluyorlar inşallah 15gün sonra hayırlı haberler alırız
Gittim canım başka doktora beta 5.5 hafta ile uyumlu 15 gün bekleyelim dedi kanamam var ama ara ara progestoran verdi beklememin bana bir zararı olur muBaşka bir doktordan da fikir al bence canım
Tedbir amaçlı olabilir canım öyle de veriyorlar bebek tutunsun diye keşke benim de kanamam gelmior olsa da öyle içiyor olsam ona da razıyımKızlar selam, doktora 1 kere gittim pazartesi günü ilk kontrolümdü. Progestan yazmış ama herhangi bir düşük ihtimali olduğunu söylemedi, kanamam vs de yok. Neden vermiş olabilir? Önlem için mi acaba. Size verdi mi?
İnşallah senin de geçer canım ya. Doktor fitil olarak kullanmamı söyledi, hiç yan etkisi yok bu arada o şekilde.Tedbir amaçlı olabilir canım öyle de veriyorlar bebek tutunsun diye keşke benim de kanamam gelmior olsa da öyle içiyor olsam ona da razıyımsersemlik ve uyku yapıyor ilaç biraz
Evet fitil olarak daha iyiymis ama ben sabah işe gidiyorum ayağa kalktigim için ona cesaret edemedim doktor fitil olarak devam edebilirsin demişti ama direk ayağa kalkmak sıkıntı.umarim geçer canım bende bilmiyorum bir haftadır yoktu kesilmişti ilaca başlayınca şimdi yine dünden çok açık kahve şeklinde az var olabiliyormu acaba kullanırken debilmiyom bebeği görmedim henüz onun için tedirginimİnşallah senin de geçer canım ya. Doktor fitil olarak kullanmamı söyledi, hiç yan etkisi yok bu arada o şekilde.
Bende belirtiler geçsin diye gün sayıyorum sürünerekten canım diğer hamileliklerim ne rahatmış Allah'ım diyorum ben doğum sancısı bile yaşamamıştım hiç sancısız belirtisiz 9ayı ikisindede bitirip sezeryan olmuştum bu sefer o doğum sancısını bile tadıcam gibi hissediyorum yaşayamadığım herseyi bu hamilelikte deneyimliyorum resmenGünaydınnnn herkesebenim takvime göre 5+5. hiç ama hiççç belirtim yok sadece kasık ağrısı yatarken gece.. henüz doktora gitmedim haftaya gideceğim inşallah sizdeki belirtileri görünce hem bende de olsa mı diyorum. sonra yok daha erken deyip kendimi ikna ediyorum
benim bir tane kaybım vardır 7 haftalık kalbi durmuştu maalesef.. onda bulantılarım sanki 6.hafta başlamıştı diye hatırlıyorum.. tabi her hamilelik aynı değil. belki bu sefer bulanmaz..Bende belirtiler geçsin diye gün sayıyorum sürünerekten canım diğer hamileliklerim ne rahatmış Allah'ım diyorum ben doğum sancısı bile yaşamamıştım hiç sancısız belirtisiz 9ayı ikisindede bitirip sezeryan olmuştum bu sefer o doğum sancısını bile tadıcam gibi hissediyorum yaşayamadığım herseyi bu hamilelikte deneyimliyorum resmen
Gece fitili koyup sabah kalktığında sadece akıntı geliyor canım rahatsızlık vermiyor giç daha iyi yan etki yaşamıyorsun bende kalkıp işe gidiyorumEvet fitil olarak daha iyiymis ama ben sabah işe gidiyorum ayağa kalktigim için ona cesaret edemedim doktor fitil olarak devam edebilirsin demişti ama direk ayağa kalkmak sıkıntı.umarim geçer canım bende bilmiyorum bir haftadır yoktu kesilmişti ilaca başlayınca şimdi yine dünden çok açık kahve şeklinde az var olabiliyormu acaba kullanırken debilmiyom bebeği görmedim henüz onun için tedirginim
Canım benim sabah akşam geceden koyunca sıkıntı yok ama sabah akşam olunca mecbur hap olarak alıyorumGece fitili koyup sabah kalktığında sadece akıntı geliyor canım rahatsızlık vermiyor giç daha iyi yan etki yaşamıyorsun bende kalkıp işe gidiyorum
Ayy umarım beniimde sıkıntı olmaz içime su serptiniz lekelenmem çok değil zaten ama insan illa bir tedirgin oluyor benim kese ve yolk gözüktü ama bebek yok dedi erken daha bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum.yalniz ilk gittiğim doktor kesenin şekli yamuk bu düşük olur progestani bırak yine de bir hafta sonra tekrar göreyim dedi o öyle deyince şimdi deilaci kullanmama rağmen hafif yine leke gelince yaa acaba yokmu gerçekten bebek diye insanın aklına geliyor inşallah sali günü bebeğimi ve kalp atışını görürüm sağlıklı bir şekilde nasip etsin rabbim isteyen herkeseKızlar Aralık anneleri grubundayım normalde.aşağıda sizin forumu gelince hamileliğin ilk günleri aklıma geldi yazılanları okuyunca.kanaması olanları görünce yazmak istedim.benim tüp bebek.ikizdi biri tüpte kaldı yoğun ağrılarım kanamalarım vardı.sonra onu aldılar mecburen.diğer bebeğim bana tutundu ama yinede 16. Haftaya kadar kanamalarım devam etti.doktor normal olduğunu söyledi yukarı çıktıkça da kesildi.16. Haftada kesildi endişe etmeyin diye söylüyorum.ozamana kadar progestan fitil, pruluton depot iğne vs ne varsa kullandım.sonra kestik şuan sadece vitaminlerle devam ediyorum.yani kanamanız var diye kötü bişey olacağı anlamına gelmez korkmayın.Herşey olacağına varır.ilk hamileliğimde herşey normal gitti hiç kanama falan olmadı çok rahattı.bunda olunca bende çok korktum tabi ama ilk 3 ayı atlatınca zaten kanama da olsa yaşama şansı daha çok dedi bana doktor.içinizi ferah tutun inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Allah gönlüne göre versin canım olsun olmasın sağ salim kucağımıza alalımda önemli olan o tabibenim bir tane kaybım vardır 7 haftalık kalbi durmuştu maalesef.. onda bulantılarım sanki 6.hafta başlamıştı diye hatırlıyorum.. tabi her hamilelik aynı değil. belki bu sefer bulanmaz..
O haftalarda bendede oldu o hatta sol bacağımın üzerine basamıyodum kramp giriyodu en ufak birşeyde falan bir hafta sonra geçtiKızlar bugün 5+3 um bebek sol tarafta yerleşmiş bebeğin olduğu yerde dünden beri dolgunluk hissi gibi sizi gibi birsey var bacağıma vuruyor sizdede oylemi
Benimde 2 tane 2 sini de gece atıyorum. Sen bi sor onu canım daha rahat edersin belki böyle.Canım benim sabah akşam geceden koyunca sıkıntı yok ama sabah akşam olunca mecbur hap olarak alıyorum
Progesteran genelde düsuk onleyici olarak veriliyo ben kizima hamileligjmde kullandjm simdide ogrenir ogrenmez yazdi doktorum bazende rahmi guclendirmek icin veriyoruz dediKızlar selam, doktora 1 kere gittim pazartesi günü ilk kontrolümdü. Progestan yazmış ama herhangi bir düşük ihtimali olduğunu söylemedi, kanamam vs de yok. Neden vermiş olabilir? Önlem için mi acaba. Size verdi mi?
Çok hızlı vs zorlayarak yapmayın temizliği babada oluyor geçende otururken bile 30 dk falan ağrıdı. Tüm gün ağrıdığınoluyor dinleniyorum bol bol. Yerleşiyor rahim büyüyor aşırı derecede rahatsız etmiyorsa normal.Kızlar dun temizliklik yaptım dünden beri sol kasigimda bacağıma vuran hafif bir sancı gibi agri var kötü birsey değildir unarim
zaten vücut sağlıksızsa atıyor ama inş tutunurİnşallah canım inşallah
Gittim canım başka doktora beta 5.5 hafta ile uyumlu 15 gün bekleyelim dedi kanamam var ama ara ara progestoran verdi beklememin bana bir zararı olur mu
Her lekelenme kötü değildir stres yapmayınKizlar benim hapı kullanaldan beri lekelenme dünden az yine var çok korkuyorum salı randevum vardı bebeği görmek için kesin düşecek ondan mı geliyor diye ödüm kopuyor hiç iyi değilim,
Ben progestana dün başladım canım ama hala çok yogun olmasada kanamam var birde dün doktora gittim özeldeki doktor şuan 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi yani yolk kesesi bebek felan yok sadece kese kürtajla alalım dedi aldırmadım devlete gittim baktı beta verdim 4400 5.5 hafta ile uyumlu dedi ama saglıklı gebekik olup olmadıgı belli degil dedi 15 gün bekleyelim dedi ama kasık agrılarım bel agrılarım çok bacaklarıma kadar yayılıyorKızlar Aralık anneleri grubundayım normalde.aşağıda sizin forumu gelince hamileliğin ilk günleri aklıma geldi yazılanları okuyunca.kanaması olanları görünce yazmak istedim.benim tüp bebek.ikizdi biri tüpte kaldı yoğun ağrılarım kanamalarım vardı.sonra onu aldılar mecburen.diğer bebeğim bana tutundu ama yinede 16. Haftaya kadar kanamalarım devam etti.doktor normal olduğunu söyledi yukarı çıktıkça da kesildi.16. Haftada kesildi endişe etmeyin diye söylüyorum.ozamana kadar progestan fitil, pruluton depot iğne vs ne varsa kullandım.sonra kestik şuan sadece vitaminlerle devam ediyorum.yani kanamanız var diye kötü bişey olacağı anlamına gelmez korkmayın.Herşey olacağına varır.ilk hamileliğimde herşey normal gitti hiç kanama falan olmadı çok rahattı.bunda olunca bende çok korktum tabi ama ilk 3 ayı atlatınca zaten kanama da olsa yaşama şansı daha çok dedi bana doktor.içinizi ferah tutun inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız