- 28 Eylül 2009
- 1.930
- 2.044
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.861
Doktor beni uzgun gorunce yemin ettiBenim doktorum kalp atışını duyduğumda dedi ki artık derin rahat bir nefes al bu sesle beraber %90 düşük riskin azalmış demektir dedi ayda 1 gelirsin artık, 1 ay sonra gel ellerini ayaklarını görelim baya büyümüş olcak dedisıkma sakın canını bak zaten rahatsızlanıyomuşsun benim gibi
Ben şu an tamamen yayılmış bir noktada ağzıma midemden acı acı tadlar gelir ve midem şiş halde yatıyorumDoktor beni uzgun gorunce yemin ettivallahi gec dollenme bu korkma dedi hocam kusura bakmayin daha once 6 ay goz yasi doktum bir kiz bebek kalbi durdu bir anda oyuzden artik tam ayakli anksiyeteyim 1 ay sonra gel dedi ama icine kurt duserse gel ekrandan kalbini gosteririm sana dedi cunku dinletme istemedim ekranda kalp atisini goreyim yeter. Su an nasilim biliyormusnuz iki lokma bisey yedim ama bi kasa hamburger yemis gibi tikaliyim yuruyuse mi ciksam biraz asagi dedim kaynanam hergun arayip ilk 3 ay yat sakin yurume diyor
Ah canım geçecek hepsi. Ben de hergün ağlıyordum psikolojim bozulmuştu kollarım elek gibi oldu deşik değiş serumlardan. Sadeve serumla besin sıvı alabiliyordum. Günde 5/6 defa bildiğin kusuyordum artık kan kusmaya başlamıştım. Sen yine de iyisin ama hepsinin de zorluğu var işte. Geçti gitti o kadar rahat ettim ki. Bana da başkaları 12haftada geçer diyorlardı geçmedi 13/14/15 16 dediler çyle öyle en sonunda geçti resmen Şafak saymıştım:) çok mutsuzdum gebeliğin tadını çıkartamıyordum bile herkes güzel şeylerden bahsediyordu ben okurken bile midem bulanıyorduAyy teşekkür ederim kendi adımasizin kadar kötü olmuyorum ama yemin ederim oturup ağlıyorum ne zaman kendime geleceğim diye. Sürekli midem şiş sürekli midem bulanıyor. 10 dk iyiyim 3 saat o kadar kötüyüm ki sanki ha bayıldım ha bayılcam konuşmaya bile mecalim kalmıyor, yemek yiyorum ve yediğime pişman oluyorum gerçekten. Yemekten sonra en az 2 saat kıvranıyorum tansiyonum düşüyor mideme kramplar giriyor kusasım geliyor kusamıyorum. Tek temennim bir an önce hiç olmazsa enerjisel anlamda iyi hissedebilmek.
Teşekkür ederim güzel kalbinden öpüyorumAh canım geçecek hepsi. Ben de hergün ağlıyordum psikolojim bozulmuştu kollarım elek gibi oldu deşik değiş serumlardan. Sadeve serumla besin sıvı alabiliyordum. Günde 5/6 defa bildiğin kusuyordum artık kan kusmaya başlamıştım. Sen yine de iyisin ama hepsinin de zorluğu var işte. Geçti gitti o kadar rahat ettim ki. Bana da başkaları 12haftada geçer diyorlardı geçmedi 13/14/15 16 dediler çyle öyle en sonunda geçti resmen Şafak saymıştım:) çok mutsuzdum gebeliğin tadını çıkartamıyordum bile herkes güzel şeylerden bahsediyordu ben okurken bile midem bulanıyordusağlıkla kavuşacaksın merak etme canım inşallah tez zamanda düzelirsin canım benim.
İnşallah cnm bnmde öyle olur. Peki bakar mısın 5+2 iken kese boyutun kac mm diAynısı 2 kere benimde başıma geldi canım ilerledikçe haftasını yakalıyo merak etme canım bi önceki hamileliğimde 3 hafta geriden geliyodum bu seferde 8haftalık olmam gerekirken 5+2 haftalık çıkmıştı sadece keseyi görmüştük o gün kanda aldı bide değerine bakalım dedi keseyle kandaki değer aynı çıktığı için geç döllenme dedi 8gün sonra tekrar çağırmıştı 6+2 olacakken 7+0 çıkmıştı kalp atışını da duymuştum
Evet burda öyle diyorlar. İnşallah bizimde öyle olurBenimde 8 olmam gerekirken 6+3 um şanda gec dollenme dedi biraz tedirgin oldum ama burada bayanlar normal gec dollenme bizlerinde basina geldi yazanlar olmus
Aynı durumdayım bende bayıldım bayılıcam diyorum sürünüyorum sabah 9bucuktan öğleden sonra 16.30 civarlarına kadar umarım çabuk geçer kendimi iyi hissedebildiğim zamanlar bian once gelsin istiyorumAyy teşekkür ederim kendi adımasizin kadar kötü olmuyorum ama yemin ederim oturup ağlıyorum ne zaman kendime geleceğim diye. Sürekli midem şiş sürekli midem bulanıyor. 10 dk iyiyim 3 saat o kadar kötüyüm ki sanki ha bayıldım ha bayılcam konuşmaya bile mecalim kalmıyor, yemek yiyorum ve yediğime pişman oluyorum gerçekten. Yemekten sonra en az 2 saat kıvranıyorum tansiyonum düşüyor mideme kramplar giriyor kusasım geliyor kusamıyorum. Tek temennim bir an önce hiç olmazsa enerjisel anlamda iyi hissedebilmek.
Rahatla canım çok şükür kalp atışını duymuşsun ya gerisi inşallah daha kolay geçer senin için ben aynı şeyleri ikinci kez yaşadığım için sorun etmiyorum önemli olan gelişmesi zaten güzel güzel gelişmeye devam ediyorlar çok şükür önemli olanda bu sonuçta ovulasyon ne zaman gerçekleşirse o zaman hamile kalabiliyoruz demekki bu ay geç gerçekleşti şansımıza geçte olsa aslında hamilelik gerçekleşti aslında bi mucize artık mutlu olma sarıp sarmalama zamanı kalp atışını duymak en önemli adımdı çok sevindim senin adına darısı ikili taramaya bakalım şimdi sırada bide o stresi varKalp atisini gorduk 10 gun öncesine gore de olmasi gerektigi gibi buyumus ama gel gelelim gec dollenme iste adet tarihimi degistirdi boyle okuyunca sizin yorumlarinizi rahatliyorum
Bir tane ölçüm var oda 1.78 cm diyo bu ultrason kağıdından bişey anlamadım ben zaten pek atayım istersen fotosunuİnşallah cnm bnmde öyle olur. Peki bakar mısın 5+2 iken kese boyutun kac mm di
8 haftalık olması gerekirken karından ultrasonda bu şekilde 5+2 çıkmıştı şuan elimde daha başka yok zaten ultrason kağıdı malesef en son gittiğimde cihaz bozukmuş alamamıştımİnşallah cnm bnmde öyle olur. Peki bakar mısın 5+2 iken kese boyutun kac mm di
Amin canım inşallahTeşekkür ederim güzel kalbinden öpüyoruminşallah sende bebişini sağlıkla kucağına, şükürler olsunn çoğu gittmiş azı kalmış
Bende aynı şekildeyim sabah ve öğlen özellikle… hergün sabah aç karna filtre kahve içerdim. Onu bile içemiyorum artık.Kızlar 2 saat bile bişey yemesem hemen midem bulanıyo kusacak kadar değil ama rahatsız edecek kadar. Sizde durumlar nasıl?
Benim sabah uyandıktan sonra başlıyor akşam üstüne kadar devam ediyor sonra akşam azalıyor baya, eğer midemi boş bırakırsam bulanıyor sürekli bir şey yiyorum ama bunun da sonu yok daha şimdiden 1 kilo almışımBende aynı şekildeyim sabah ve öğlen özellikle… hergün sabah aç karna filtre kahve içerdim. Onu bile içemiyorum artık.mide bulantısından kahvaltıyı bile zorla yapıyorum.
Daha ilk aylardan böyle oluyorsa 9 ay nasıl olacak bilmiyorum.Benim sabah uyandıktan sonra başlıyor akşam üstüne kadar devam ediyor sonra akşam azalıyor baya, eğer midemi boş bırakırsam bulanıyor sürekli bir şey yiyorum ama bunun da sonu yok daha şimdiden 1 kilo almışım
Başka bir doktordan da fikir al bence canımBenğmde iki gündür kahverengi lekem var kasıklarım çok agroyor özele gittim kese var 11mm ama adetime göre 7 haftalık olması gerektigi için kürtaj yapalım dedi geç döllenme olmuştur demedi böyle durum yaşayan var mo cvp verin lütfen
Aynı bnm de 1.5 cm yani 15mm gozukuyor8 haftalık olması gerekirken karından ultrasonda bu şekilde 5+2 çıkmıştı şuan elimde daha başka yok zaten ultrason kağıdı malesef en son gittiğimde cihaz bozukmuş alamamıştım
AmiiinDaha ilk aylardan böyle oluyorsa 9 ay nasıl olacak bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.
Kuzum ama su ana kadar sadece bir defa kullandim. Dayanabildigim kadar dayanmaya calisicam bebege kiyamiyorum ilac yuzundensen bilirsin tabiki en iyisini canım ama çok zorr ve yıpratıcı bı süreç Allah yardımcın olsun
Canım full dinlen. Eskisi gibi haldir haldir yapma artık temizligi falan da. Sabah yavaş yavaş süpür birkaç saat dinlen sonra sil gibi vs. Çamaşır suyu kullanma ilk uc ay mesela porcoz vs. Kolay gecmiyor bu bebekler elimize dikkat edelim. Temizlik her zaman var.Kızlar dun temizliklik yaptım dünden beri sol kasigimda bacağıma vuran hafif bir sancı gibi agri var kötü birsey değildir unarim
Gecmeyen ince bir sızı var kasigimdan bacağıma vuran korkuyorum biesey olacak diye kanama falan yok normalmiCanım full dinlen. Eskisi gibi haldir haldir yapma artık temizligi falan da. Sabah yavaş yavaş süpür birkaç saat dinlen sonra sil gibi vs. Çamaşır suyu kullanma ilk uc ay mesela porcoz vs. Kolay gecmiyor bu bebekler elimize dikkat edelim. Temizlik her zaman var.