- 18 Nisan 2018
- 4.479
- 6.590
- 40
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.841
Buda alttanulturasonla baktilarmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda alttanulturasonla baktilarmi acaba
Çok şükür bol bol dinlen moralini hiç bozma Allah büyük inşallah sağlıklı bi şekilde ilerleyecek iyi düşünelim iyi olsun hayırlısıyla bi 15 gün sonra belli olur herşey zaten inşallah kalp atımını hayırlısıyla duyarızGittim canım devlette aldırırım dedim oraya gittim baktı adete göre geride dedi 9 gün önce 6 mm idi kesem şimdi 11 mm beta verdi 4500 çıktı hamilelik var dedi ama saglıklı ilerler mü bilemeyiz dedi renkli dopler çektiler orda da kesem 5.5 hafta ile uyumlu sonucumda dopler incelemede usg sınırlarında fetal pol ve fetal kalp atımı ayırt edilememiştir yazıyo beynim dolu hiç birşey anlamadım canım velasıl kürtaj demedi progetoran verdi 15 gün sonra çagırdı
Normalde 7haftalık bi gebelikte kalp atımı gözlenir aranır orda 5haftalık bi kesede kalp atımı görünmez zaten geç döllenmedir inşallah lekelenmede kesilir bian önceSonucum bu
Şuan ki hamileliğimde ilk gittiğimde benim sat 18temmuzdu ben gittim doktor ultrasondan karından baktı 5+2 haftalık çıktı ultrason kağıdımdaki görüntü aynı böyle seninki gibi zaten doktor senin şuan 8haftalık olman gerekiyodu dedi bide kanda bakalım dedi ama kürtaj falan demedi kanda hcg değerim ultrasondaki haftayla uyumlu çıkınca bi sorun yok tamam bir hafta sonra gel gelişimini takip edelim ne olur ne olmaz dedi gittim zaten 6+2 olması gerekirken 7+0 çıktı bebeğide gördü kalp atışını da duyduk bidahaki kontrolüm 6ekimde inşallah sen içini ferah tut senin adet gecikmelerin oluyosa eğer adetin düzensizse geç döllenmedir içini ferah tut Allah büyük ağlayıp üzme kendiniBuda ultrason görüntüm
İnşallah canım dua edinNormalde 7haftalık bi gebelikte kalp atımı gözlenir aranır orda 5haftalık bi kesede kalp atımı görünmez zaten geç döllenmedir inşallah lekelenmede kesilir bian önce
Adetlerim düzenli hiç geçikmez canım bende meneğoz başlangıcı vardı bir tane daha olsun bebegimiz dedik korunmadık 5. Ayımda kaldım hamile beklemedeyim artık elden birşey gelmiyor allah büyükŞuan ki hamileliğimde ilk gittiğimde benim sat 18temmuzdu ben gittim doktor ultrasondan karından baktı 5+2 haftalık çıktı ultrason kağıdımdaki görüntü aynı böyle seninki gibi zaten doktor senin şuan 8haftalık olman gerekiyodu dedi bide kanda bakalım dedi ama kürtaj falan demedi kanda hcg değerim ultrasondaki haftayla uyumlu çıkınca bi sorun yok tamam bir hafta sonra gel gelişimini takip edelim ne olur ne olmaz dedi gittim zaten 6+2 olması gerekirken 7+0 çıktı bebeğide gördü kalp atışını da duyduk bidahaki kontrolüm 6ekimde inşallah sen içini ferah tut senin adet gecikmelerin oluyosa eğer adetin düzensizse geç döllenmedir içini ferah tut Allah büyük ağlayıp üzme kendini
Hayırlısı inşallah Rabbim yüzünüze güler hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza almanızı nasip ederAdetlerim düzenli hiç geçikmez canım bende meneğoz başlangıcı vardı bir tane daha olsun bebegimiz dedik korunmadık 5. Ayımda kaldım hamile beklemedeyim artık elden birşey gelmiyor allah büyük
Kanda 4500 haftamla uyumlu degil mi bi sıkıntı yok özele kalsa hemen kürtaja alacaktı yolk kesesi görmemiz lazım dediŞuan ki hamileliğimde ilk gittiğimde benim sat 18temmuzdu ben gittim doktor ultrasondan karından baktı 5+2 haftalık çıktı ultrason kağıdımdaki görüntü aynı böyle seninki gibi zaten doktor senin şuan 8haftalık olman gerekiyodu dedi bide kanda bakalım dedi ama kürtaj falan demedi kanda hcg değerim ultrasondaki haftayla uyumlu çıkınca bi sorun yok tamam bir hafta sonra gel gelişimini takip edelim ne olur ne olmaz dedi gittim zaten 6+2 olması gerekirken 7+0 çıktı bebeğide gördü kalp atışını da duyduk bidahaki kontrolüm 6ekimde inşallah sen içini ferah tut senin adet gecikmelerin oluyosa eğer adetin düzensizse geç döllenmedir içini ferah tut Allah büyük ağlayıp üzme kendini
Amin canım inşallahHayırlısı inşallah Rabbim yüzünüze güler hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza almanızı nasip eder
Ağustosta kürtaj oldum kesem geriden geliyordu. . 10 mm kadar düzenli büyüdü doktor yolk var dedi bebek görünmedi. Dediler haftaya kalp atışı için gel dedi kesem 11-12 olmuştu yeterince büyümedi gelişmesi durmuş. Kanamam oluyordu . kese boyutundan dolayı 1 hafta sonra gel yine bakalım dedi ama ümitlenme olumsuz duruyor dedi 4 gün sonra düşüğüm başladı yatışım verildi kendiliğinden düştü kalanına ilaç verildi. Vücut sağlıksız gebeliği atıyormuşBenğmde iki gündür kahverengi lekem var kasıklarım çok agroyor özele gittim kese var 11mm ama adetime göre 7 haftalık olması gerektigi için kürtaj yapalım dedi geç döllenme olmuştur demedi böyle durum yaşayan var mo cvp verin lütfen
Uyumlu gayet güzel yüksek haftaylada uyumlu sen moralini bozma bazı doktorlar felaket tellalı gibi oluyorlar inşallah 15gün sonra hayırlı haberler alırızKanda 4500 haftamla uyumlu degil mi bi sıkıntı yok özele kalsa hemen kürtaja alacaktı yolk kesesi görmemiz lazım dedi
Ayy teşekkür ederim kendi adıma sizin kadar kötü olmuyorum ama yemin ederim oturup ağlıyorum ne zaman kendime geleceğim diye. Sürekli midem şiş sürekli midem bulanıyor. 10 dk iyiyim 3 saat o kadar kötüyüm ki sanki ha bayıldım ha bayılcam konuşmaya bile mecalim kalmıyor, yemek yiyorum ve yediğime pişman oluyorum gerçekten. Yemekten sonra en az 2 saat kıvranıyorum tansiyonum düşüyor mideme kramplar giriyor kusasım geliyor kusamıyorum. Tek temennim bir an önce hiç olmazsa enerjisel anlamda iyi hissedebilmek.Kızlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum, inşallah her şey gönlünüzce olur. Şuan 18+4 teyim. Hep Mayıs sayfasını görünce duygulanıyorum. Ben çok ağır geçirdim. Serumla beslendim bulantılar yüzünden üzerine bir de Covit oldum. 3 gün de hastaneee yattım. Hamilelik boyunca devam edecek sandım hep isyan ettim doğuma kadar böyle kalacağımı hissetim. Sudan bile tiksinmiştim kokuyordu ilaçlarımı ayranla içebiliyordum. Banyo yapamıyordum şampuan ve su kokusundan.4/5 günde o sıcaklarda zor yıkanıyordum O kadar zor ki gerçekten yaşayan bilir sadece. 6.haftamda başladı 16.haftama kadar devam etti. 17 de tamamen azalmaya başladı şimdi sadece sabahları oluyor ama beni rahatsız etmiyor oluyor hemen geçiyor geri. Şimdi yiyorum içiyorum geziyorum normal hayatıma döndüm sayılır. Bir de hareketlenmeye başladı. Ama hamileliğimde geçirdiğim bu süreci asla unutmayacağım. 1 kızım var sezaryenle doğum yaptım o bunun yanında hiç bişeymiş 3.4. gün ayaklanmıştım tamamen. Allah düşmanıma bile vermesin. Hiç biriniz ee yaşamazsınız inşallah. Sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza kızlar. Bunu yazdım ki Bulantılarınız olduğu zaman sakın stres yapıp üzülmeyin ben Ben ağlıyordum kendi kendimi üzmüşüm. Geçmez sanıyorsun ama geçiyor. Gerçekten de geçtikten sonra altın çağına giriyorsunuz hemen.
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Cok uzuldum ama uzulmemek lazimmis cunku sagliksiz ve hasta kromozomlara bagli olan bebek gelisemiyor ve düşüyormuş;( kurtajdan sonra kimi duyduysam hizlica hamile kaldi kucaklarina sağlıcakla aldilar yavrulariniBenim iki gündür kahverengi lekem geliyordu sabah doktora gittim malesef bebegim yok gelişmemiş yolk kesesi hiç yok 7 haftalık olması ggerekirken 4 haftalık kese var sadece kürtaj dedi
Bende 7 hafta olması gerekirken 5.5 hafta dedi kürtajla alalım dedi
Sizinle ayniyim yeni basladi yedikten sonra oguruyirum kusamuyorum ve içim cekilmis gibi oluyorum dermansiz .Keske yemek yemeseydim diyorum simdi su ictim kuscaktim ve benimde karnim şiş kilo verdim az yedigim icin ama gobek cikti ki daha cok kucuk haftada bu direk siskinlikAyy teşekkür ederim kendi adıma sizin kadar kötü olmuyorum ama yemin ederim oturup ağlıyorum ne zaman kendime geleceğim diye. Sürekli midem şiş sürekli midem bulanıyor. 10 dk iyiyim 3 saat o kadar kötüyüm ki sanki ha bayıldım ha bayılcam konuşmaya bile mecalim kalmıyor, yemek yiyorum ve yediğime pişman oluyorum gerçekten. Yemekten sonra en az 2 saat kıvranıyorum tansiyonum düşüyor mideme kramplar giriyor kusasım geliyor kusamıyorum. Tek temennim bir an önce hiç olmazsa enerjisel anlamda iyi hissedebilmek.
Kalp atisini gorduk 10 gun öncesine gore de olmasi gerektigi gibi buyumus ama gel gelelim gec dollenme iste adet tarihimi degistirdi boyle okuyunca sizin yorumlarinizi rahatliyorumŞuan ki hamileliğimde ilk gittiğimde benim sat 18temmuzdu ben gittim doktor ultrasondan karından baktı 5+2 haftalık çıktı ultrason kağıdımdaki görüntü aynı böyle seninki gibi zaten doktor senin şuan 8haftalık olman gerekiyodu dedi bide kanda bakalım dedi ama kürtaj falan demedi kanda hcg değerim ultrasondaki haftayla uyumlu çıkınca bi sorun yok tamam bir hafta sonra gel gelişimini takip edelim ne olur ne olmaz dedi gittim zaten 6+2 olması gerekirken 7+0 çıktı bebeğide gördü kalp atışını da duyduk bidahaki kontrolüm 6ekimde inşallah sen içini ferah tut senin adet gecikmelerin oluyosa eğer adetin düzensizse geç döllenmedir içini ferah tut Allah büyük ağlayıp üzme kendini
Ben ay ay foto çekmeye niyetlendim daha dün çektim 2. Ay için. Bir midem şişmiş ama nasıl anlatamam dediğin gibi su içinci bile midem bulanıyor vallahi bezdim. Bi yandan da hani böyle çok grip olur halsiz olursun tüm vücudun böyle dökülüyo gibi olur ya aynııııı öyleyim. Bana da göbeğin çıkmış diyolar ama göbek ya da kilo değil midem taş gibiSizinle ayniyim yeni basladi yedikten sonra oguruyirum kusamuyorum ve içim cekilmis gibi oluyorum dermansiz .Keske yemek yemeseydim diyorum simdi su ictim kuscaktim ve benimde karnim şiş kilo verdim az yedigim icin ama gobek cikti ki daha cok kucuk haftada bu direk siskinlik
Benim doktorum kalp atışını duyduğumda dedi ki artık derin rahat bir nefes al bu sesle beraber %90 düşük riskin azalmış demektir dedi ayda 1 gelirsin artık, 1 ay sonra gel ellerini ayaklarını görelim baya büyümüş olcak dedi sıkma sakın canını bak zaten rahatsızlanıyomuşsun benim gibiKalp atisini gorduk 10 gun öncesine gore de olmasi gerektigi gibi buyumus ama gel gelelim gec dollenme iste adet tarihimi degistirdi boyle okuyunca sizin yorumlarinizi rahatliyorum
Direk beni anlatmissiniz sabahtan beri 3 lokma bisey yedim ama gobegime suan bakan biri tüm evi yemis bu der.Esim gobegin cikmaya baslamis dedi garibim ya dedim bu zamanda cikmaz daha yeni o da yok yok ben farkediyorum diyor hakli 3 4 aylik hamile gibi sişim şuan ve 1bucuk kilo verdim suyu zorla içiyorum az once suyun ne kadar igrenc bir tadi olduğunu dusundum tum markalardan tek tek su aldirdim kardesime hangisinde midem bulanmazsa ondan içeyim dedim hepsi birbirinden kotu ;( ama doktor bol su icmen gerekiyor dedi nefes alamiyorum sisliktenBen ay ay foto çekmeye niyetlendim daha dün çektim 2. Ay için. Bir midem şişmiş ama nasıl anlatamam dediğin gibi su içinci bile midem bulanıyor vallahi bezdim. Bi yandan da hani böyle çok grip olur halsiz olursun tüm vücudun böyle dökülüyo gibi olur ya aynııııı öyleyim. Bana da göbeğin çıkmış diyolar ama göbek ya da kilo değil midem taş gibi