2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok terliyor ya ama sık sık da emziriyorum gece hariç gündüz 2 saati asla geçmiyor.
Emzirmenizle alakalı değil. Terlemesini engellemeniz lazım. Terledikçe emdiğini atıyor vücuttan. Siz saat başı da emzirseniz olmaz. Hala 2 saatte bir emzirmenize gerek yok aslında.

Yaklaşık bir hafta sağlık ocağının verdiği damlayı kullandım. Sonra ocean çocuklar için olanı aldım 400ıu. Kendime yetişkinler için olanı kullanıyorum 1000 ıu.
Sizde aynı sorun var mı hemen hemen aynı durumdayız. Bende 2 hafta olmadı bu damlaya geçeli

Emzirmenizle alakalı değil. Terlemesini engellemeniz lazım. Terledikçe emdiğini atıyor vücuttan. Siz saat başı da emzirseniz olmaz. Hala 2 saatte bir emzirmenize gerek yok aslında.
Saat koymuyorum aslında bebek öyle istiyor

Sizde aynı sorun var mı hemen hemen aynı durumdayız. Bende 2 hafta olmadı bu damlaya geçeli
Kızım dikkatimi çeken şekilde çok terlemiyor. Bazen emerken çok keyif yaparsa bana yapışık kalırsa terliyor. Damaldan dolayı terleme olduğunu sanmıyorum. Bizim ev 28 küsur sıcak oluyor. Gece gündüz tek ince zıbın giydiriyorum. Sabaha karşı serin olunca bacaklarına ince tek kat Müslin örtüyorum. Klima yok ama ara koridorda vantilatör çalışıyor.

Haftasonlari yapabiliyoruz ilk çıktığımız zaman durmuyordu ama sonra alıştı.Bebek arabasında uyuyor baya emecekse de takıyorum emzirme önlüğünü rahat oluyor.

ben d vitaminine biraz geç başladığım için 3-4 damla veriyorum bizim de kafasının bir yerinde çöküklük var hemşire d vitamini kullanıyor musun diye sormuştu devam et geçer demişti

Bugün kızım 2 ay aşılarını oldu. Eve gelince bir çay kaşığı calpol verdim. Şimdilik ateşi yok ama biraz mızmız Keyifsiz. İnşallah en kısa sürede atlatır

Bugün kızım 2 ay aşılarını oldu. Eve gelince bir çay kaşığı calpol verdim. Şimdilik ateşi yok ama biraz mızmız Keyifsiz. İnşallah en kısa sürede atlatır
Arkadaşımın bebeği 3 aylık şuan. Onunki de 2 ay aşısında tüm gün mızmızlanmıştı. Ağlar ağlamaz şeklindeydi. 2. Güne çok bi etkisi kalmadı ama sürekli meme istiyordu. Açlıktan değil de sakinlik için.

Bazen çöküyo ama aynı gün tekrar düzeliyor, dedikleri gibi terleyip su kaybetmekten olabilir bencede

Canım bunu arkadaşım 40ından önce başladı kullanmaya. Benimki de 58 günlük ama keşke ilk ay alsaydım dedim.
Şimdilik duruyor gibi inşallah sever bende en azından sabah bı kahvaltı hazirlayabilirim kendime nereye koysam dusermi acaba diye korkuyordumyüz üstü döner mi kusarsa boğazına kaçar mı en azindan bununla öyle bı derdimiz olmaz

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-07-17-35-47-773_com.whatsapp.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 55
Ben arabada dışarda uyuttum deliksiz uyudu ama arabada sırtı terliyor incede giydirsem arkasına pamuklu örtü de koysam bisekilde hep terliyor ve sonrası isilik ;(

Ben arabada dışarda uyuttum deliksiz uyudu ama arabada sırtı terliyor incede giydirsem arkasına pamuklu örtü de koysam bisekilde hep terliyor ve sonrası isilik ;(
Ben arabaya sadece zıbınla koyuyorum. Başka hiçbir şey giydirmiyorum üzerine. Arabanın üzerini de örtmüyorum. Sadece bacaklarına müslin örtü atıyorum çıplak olduğu için. Hiç işçilik olmadı şimdiye kadar.

37 haftadan sonra doğan bebekler için rop muayenesi şart mı acaba? Yaptıran ya da yaptırmayan var mı? Henüz yaptırmadım araştırıyorum. 38+4 de doğdu. Yarın kendi çocuk doktorunda randevusu var. Kalça ultrasonu da yapılacak. Ona da soracağım.

Kesinlikle ya iki gündür kollarım dinlendi kafam daha çok dinlendi kötü senaryoları düşünmekten kafam yorulmuştu valla gerçekten ne safmışım kendime zulmetmişim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…