- 27 Temmuz 2013
- 185
- 143
- 303
- 26
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.661
Devletteki doktorlar 2 aylıkta ısrarcı oldular bir şey demedim 40ında götürmüştüm yaparlar diye ama yapmadılarBacaklara sürüyorlar jeli. Ama acılı bir şey değil o. İşinize sinmiyorsa yarın gidersiniz. Kalça ultrasonunu normalde 1 aylıkken yapıyorlar aslında
Devlettekiler öyle cidden. Benimki özelde. 40ı çıkınca götürmüştük. Hazır gelmişken uştrasonu da çektirin demişti sağlık ocağımdaki ebe de 2 aylık olmadan çektirin demiştiDevletteki doktorlar 2 aylıkta ısrarcı oldular bir şey demedim 40ında götürmüştüm yaparlar diye ama yapmadılar
2 aylıkken yapılır kalça ultarsonu bazı bebekler ilk ayda daha gelişimini tamamlamış olabilir diye ilk aydan önermiyor doktorlar bizimde yarın ultarson günümüz. Acılı bişi değil ama işte jel soğuk geldiği için bazı bebekler ağlıyor ilk kızım ağlamıştıDevletteki doktorlar 2 aylıkta ısrarcı oldular bir şey demedim 40ında götürmüştüm yaparlar diye ama yapmadılar
Biz de doğumdan önce sleepy stok yapmıştık. Maalesef hem çiş hem de kaka hep çıkıyor. Elimdeki paketler bitsin diye ve zaten hava çok sıcak olduğu için iki saatte değiştiriyorum. Gece pure soft takıyorum. Bundan sonra pure soft devam edeceğim.kızlar sleepy kullanan var mı 3 seferdir çiş dışarı kaçıyor
Pure soft biraz bedeni geniş. Önümüzdeki hafta sleepy bitince pure soft 3 bedene başlayacağım.ay ondan alıcam ben de yorumları çok iyi. bebiş 4.5 kilo olmuş sence 2 beden mi alayım 3 mü
Bacaklara yapilan sorun degil ama kola yapilan verem adisi zorluyo benim oglusun atesi bir kere38 gördu sonra 37 bucuk oldu ama koluna dokunurtmuyo aciyo sanirimKızlar biz simdi taburcu olduk. Ama bu ikinci ay aşısı bayrama denk geldi öyle ertelendi, pazartesi yaptircaktik hastaneye yatisimiz yapildi. Bugün taburcu olduk. Ama hala iyilesmedi evde tedaviye devam. Nebulizatör burun temizligi falan. Şimdi hemen yaptirmak istemiyorum zaten hasta. Haftaya kadar beklesem cok geç olur mu ya? Bide ateş falan yapıyormuş. Kıyamıyorum şimdi
Hastayken aşıları yapmıyorlar zaten. Çok da geç olmaz. 3 hafta geriden gelir takvimi. Önemli değil yani.Kızlar biz simdi taburcu olduk. Ama bu ikinci ay aşısı bayrama denk geldi öyle ertelendi, pazartesi yaptircaktik hastaneye yatisimiz yapildi. Bugün taburcu olduk. Ama hala iyilesmedi evde tedaviye devam. Nebulizatör burun temizligi falan. Şimdi hemen yaptirmak istemiyorum zaten hasta. Haftaya kadar beklesem cok geç olur mu ya? Bide ateş falan yapıyormuş. Kıyamıyorum şimdi
Bacaklara sürüyorlar jeli. Ama acılı bir şey değil o. İşinize sinmiyorsa yarın gidersiniz. Kalça ultrasonunu normalde 1 aylıkken yapıyorlar aslında
Hasta iken zaten aşi yapılmıyor.Ebenize bilgi verin size zaten gelmeyin diyecektir.İlk kızımda iki aylık aşida o sene sağlık ocaklarına geç geldiği için baya geç olmustu sağlıklı olsa bile illa iki ayının basinda olacak diye şart yok yani .Kızlar biz simdi taburcu olduk. Ama bu ikinci ay aşısı bayrama denk geldi öyle ertelendi, pazartesi yaptircaktik hastaneye yatisimiz yapildi. Bugün taburcu olduk. Ama hala iyilesmedi evde tedaviye devam. Nebulizatör burun temizligi falan. Şimdi hemen yaptirmak istemiyorum zaten hasta. Haftaya kadar beklesem cok geç olur mu ya? Bide ateş falan yapıyormuş. Kıyamıyorum şimdi
İlk oğlumu da bu oğlumu da 1 aylıkken yaptılar. Sağlık ocağı da bir aylıkken yaptılar mı diye sordu. Medical parka gidiyorum ben. Orada 1 aylıkken yapılıyor.Bana doğumdan bir gün sonra odaya gelen çocuk doktoru verdi ultrason tarihini 2 aylıkken 10 temmuzda o da .
Evet bende medicale gidiyorum 1aylikken yapildi bizedeİlk oğlumu da bu oğlumu da 1 aylıkken yaptılar. Sağlık ocağı da bir aylıkken yaptılar mı diye sordu. Medical parka gidiyorum ben. Orada 1 aylıkken yapılıyor.
çok sağol bilgi için.Pure soft biraz bedeni geniş. Önümüzdeki hafta sleepy bitince pure soft 3 bedene başlayacağım.
Rotayı hangi tarihte önerdi Medical Park benim doktorum 60 gün kontrolünde yapalım diğer aşısı ile birlikte dedi. Bugün sağlık ocağından aradılar rotayı sordum 3. Ay daha uygun ikinci ayda zaten aşısı var birazda ateş yapıyor ağır gelmesin dediİlk oğlumu da bu oğlumu da 1 aylıkken yaptılar. Sağlık ocağı da bir aylıkken yaptılar mı diye sordu. Medical parka gidiyorum ben. Orada 1 aylıkken yapılıyor.
1 ay aşisinda aile hekim eliyle muayene etmişti sadece.Her yerin uygulaması değişiyor demek kiİlk oğlumu da bu oğlumu da 1 aylıkken yaptılar. Sağlık ocağı da bir aylıkken yaptılar mı diye sordu. Medical parka gidiyorum ben. Orada 1 aylıkken yapılıyor.
Doktor 3-5. Ay 2 doz rotorika iyi olur dedi. 2. Ayda zaten aşıları var 3 tane 3. Ayda yaptırın dediRota yi kaçıncı ay onerdiler size
Ben losyon kullanıyorum yağ gözenekleri tıkar diyeAsiti azalsın diye ısıtıp soğutun dedi
Bana 2.ay dediler arkadaşım doktoru ikinci ay olmaz 3.ay uygun demiş herkes bişey diyor
inşallah bugün de dikkat ettim ağlayınca çok emince falan ağiz çevresi yani duaklarinin çevresi rengi biraz değişiyor gibi Allah evladınla sinamasin ne diyim inşallah bişey cikmaz
Benim doktorumda 2. Ay için verdi Prof. Gitmiştim özele oda 2. Ay önermişti.Devletteki doktorlar 2 aylıkta ısrarcı oldular bir şey demedim 40ında götürmüştüm yaparlar diye ama yapmadılar
Ben doktora sordum bu zeytinyağını. İçindeki asit değeri fazla olduğu için bebeğin cildi de ince ve hassas olduğu için tahriş edermiş. Bebeğe rahatsızlık verirmiş. Bu yüzden sızma zeytinyağı kullanabilirsin dedi. Onlar işlemden geçtiği için filtrelenmiş yani. Bir arkadaşım da ısıtıp soğuttunu söylemişti. Bir başka arkadaşım da suyla mı ne karıştırıyormuş içeriğinin yoğunluğunu azaltmak için.Neden isitin dedi acaba yag asidi mi azaliyor oyle? Ben poposuna kantaron yagi suruyorum pisik olmasin diye eger bulamazsam onu dogal zeytinyagi surmuslugum de var. Surmemek mi lazim acaba
Biz mama değiştirdik. Bebişin kakası o ara cıvıktı. Doktor dedi ki salgın falan çok yok dedi. 3. Ay yaptırın siz rotayı dedi. Sorun olur mu dedim. Olmaz dedi. Bizim bir arkadaş hiç duymamış rotayı. Çocuk 1 yaşına kadar gelmiş. 1 yaşında öyle ishal olmuş ki 1 haftada kaybettiği kiloya daha yeni yeni alıyor dedi. 3. Ay yaptırın siz. 2. Ay aşılarıyla ağır gelmesin bebeğe.Rota yi kaçıncı ay onerdiler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?