2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kızlar sağlık ocağında verdiğimiz topuk kanında tiroid hormonu yüksek çıkmış. tekrarlamak istiyorlarmış. böyle bir şey yaşayan var mı

Ben yaşamadım ama yaptıran arkadaşım vardı tekrar verdi sonuc iyi gelmişti geç verilmiş kan labaratuara ondan kaynaklı bile oluyormuş .inşallah sıkıntı olmaz sizin de

Bizde de aynı sıkıntı var ıkınma .gazını da çıkarıyorum aslında ama yeterli çıkmıyor mu anlayamadim sadece anne sütü alıyor.gaz damlası kullanıyor musunuz

Bizde de aynı sıkıntı var ıkınma .gazını da çıkarıyorum aslında ama yeterli çıkmıyor mu anlayamadim sadece anne sütü alıyor.gaz damlası kullanıyor musunuz
Kullanmıyorum. Üstten Gazı varken uyumaz zaten yatırdığım gibi ağlıyor. Ikınırken gaz masajı filan da yapamıyorum ıkınmasını bölmeyim kakası varsa çıkarsın diye çaresizce izliyorum. Gaz olmasın diye onu yeme bunu yeme derken ben aç kalma seviyesine geldim.

Bizde de var dil bağı ama önemli değil doktor. Yani emmesinş vs etkilemiyor. Kestirmek gerekir mi acaba? Ben sordum gerek yok dedi 2 farklı doktor
Ben de iki doktora sordum emmesinde problem yok dedim ama biri kesilmesine gerek olmayabilir dedi pek iyi bir doktor değil, dün gittiğimiz doktor bulunduğum ilde en iyi çocuk doktoru o kestirin en kısa sürede ilerde zor olur dedi.

Çünkü kilo değil daha çok boy atmis 1 ayda 5 cm uzamış maşallah kilo alımı da iyi bence

Bizdede var 2 ay sonra geçer diyorlar

Benim kglusta oyle doktor bagirsak floralari daha tam oturmadigi icin olabikiyor deei biogaia kullaniyorum gunde 5 damla

Aynisi bizde de oluyor. Besleme sonrasi gazini aliyor musunuz

Kızlar kızımın bezinde afedersiniz hep sünen parçalar var böyle şeffaf sümük gibi desem değil tam uzuyor. Genel anlamda parlak sarı ve pütürlü aralarda ondan var. Siz gördünüz mü?

Benim kızım da aynı canım hatta uykudan ıkınarak uyanıyor 1 aylıkken sarılığı 6ydı doktor bir şey demedi hala gözleri hafif sarı ama benimki çok kaka yapıyor bezi hep kakalı acaba bu kadar kaka yapması normal mi

Bu dönemlerde ıkınma fizyolojik bebeklerde. Yani her ıkınma gazdan kaynaklı olmuyor ve acı çekmiyorlar. Normal Bir durum bu.

Benim 8-10 u buluyor. Ama benimkinde anne sütü sarılığı olabilirmiş her emzirdikten sonra 30 ml mama veriyorum birazda ondan kaynaklı çok sık olabilir. Ama mama vermeden öncede fazlaydı
Valla kilo alımı iyise günlük 25-30gr kilo aliyorsa bebek sorun yok demişti doktor ama kaka sayısı çok geliyor bana içtiği sütü sürekli cikariyormus gibi hissediyorum

6 7 bez kaka normalmi acaba;(
Normaldir bence 2-3 gün olmayanda oluyor
Ben hiç alarm kurmadım anne yanı besiginde uyuyor acıkınca uyanıyor ben de sesine kalkıp emziriyorum. Bi ara uyandırıp emzirmeyi denedim ama emmek istemedi. Kilo alamı da iyi olunca aynı şekilde devam ettim.
Ben yenidoğan döneminde bile doktorum 3.5 saat uyusun uyandırmayabilirsşn gece dedi. Ben uyandırmAmıştım şimdi 1 ayı geçtik bazen 4.5 saat uyuyor uyandırmıyorum gündüz bazen 1 saatte bir emziriyorum sürekli
Kilo alımı iyi.
Baby turco kullanıyorum/ yeni 2 numaraya geçtim. Ben her emzirme öncesi alt değiştiriyorum

Bende burun temizliği yapmaya başladım. Doktor enjektör ve serumla yapın diyor arka kısmı da temizliyormuş. Aspiratör ön tarafı alıyor sadece dedi. Hergün enjektör ve serumla 3 kere yapıyorum 2 güne bir aspiratör kullanıyorum gerçekten baya sümük çıktı

Kizlarr sleepy kullaniyorum aranizda kullanan varsa 2 numaraya gectiniz mi? Biz 1 numara kullaniyorduk acaba erken mi gectik 2 ye
Ben Prima kullanıyorum ikiye geçtim hafif büyük geldi gözüme ama hic sızdırma yok gayet rahat zaten 2 numara 4kg dan itibaren kullanılıyor sizin oğlan 4kilo olmuştur

Aaaa zaten hırıltıda var sanki boğazında balgam var gibi.geniz akıntısı kakada mukus yaparmı. Bu arada burun aspiratöru var Chicco nun ama benim kızın burnu çok küçük bir sürü yeni doğan bebeğe göre de küçük o deliklere sığmıyor ucu dün denedim. Zorlamadim genişletir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…