- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.441
Evet vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama benim ameliyatım biraz zor geçti o yüzden zorlanıyorum ve bebeğim de biraz huysuz bir bebek o da beni zorluyor o yüzden böyleyim muhtemelenVitamin kullanıyor musunuz peki
Evet vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama benim ameliyatım biraz zor geçti o yüzden zorlanıyorum ve bebeğim de biraz huysuz bir bebek o da beni zorluyor o yüzden böyleyim muhtemelenVitamin kullanıyor musunuz peki
Bizim de dün sabah aşı oldu bu sabah yıkadıkKızlar 1 aylık aşı olduk dün hepatit b aşısı. Bugün banyo yapabilir miyiz? Doktora sormayı unuttum siz sordunuz mu yaptırdınız mı?
Bilmiyorum ki acaba enfeksiyona falan mı bakilcak diye düşündüm bende.aksam doktorla konuştum sonuçlar temiz dedi ama bana bı kapla barkot vermişti çok mukuslu gelirse bu kaba koy labaratuvara getir bir kere daha baktiralim dedi. mukuslu kaka çok olursa götürür belki eşim kakasini ama ilk test temiz çıktı tekrarına gerek varmı bilmiyorum
Allah kolaylık versin yanınızda destek olan biri yok sanırım o bile çok etkiliyor.İlk kızımda bende öyleydim ruh gibi geziyordumEvet vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama benim ameliyatım biraz zor geçti o yüzden zorlanıyorum ve bebeğim de biraz huysuz bir bebek o da beni zorluyor o yüzden böyleyim muhtemelen
Kimse yok yanımda çoğu zaman tek başımayım ve bebekle tek çıkmaya hazır değilim. Onunla araba kullanabileceğimden bile şüpheliyim. Bayrama doğru babamın yanına gideceğim orası kalabalık orada çıkarız inşallah. Bebeğe de dışarı çıkmak iyi gelecektir. Dışarı çıkma imkanı olan bence hiç durmasın.Biz 20 günden itibaren çıkmaya başladık neyi bekliyosın ki ınanki çok iyi geliyo
Kullanırsın kullanırsın, en fazla ağlar, çok ağlarsa kenara çekersin sakinleştirir devam edersin ya da arabada süpürge sesi vs açarsın. Ben de haftaya bebiş ve 4 yaş oğlumla tek başıma uçacağım. Bazen bi anksiyete geliyor ama sakinleştiriyorum kendimi. Ufaklık emmeden kati suretle sakinleşmiyor bir de. Böyle böyle büyüyecekler napalımKimse yok yanımda çoğu zaman tek başımayım ve bebekle tek çıkmaya hazır değilim. Onunla araba kullanabileceğimden bile şüpheliyim. Bayrama doğru babamın yanına gideceğim orası kalabalık orada çıkarız inşallah. Bebeğe de dışarı çıkmak iyi gelecektir. Dışarı çıkma imkanı olan bence hiç durmasın.
Ilk aldiklari kaka mukuslu degilse tekrar aliyorlar canim alerjiye ve birkac birseye bakiyorlarBilmiyorum ki acaba enfeksiyona falan mı bakilcak diye düşündüm bende.aksam doktorla konuştum sonuçlar temiz dedi ama bana bı kapla barkot vermişti çok mukuslu gelirse bu kaba koy labaratuvara getir bir kere daha baktiralim dedi. mukuslu kaka çok olursa götürür belki eşim kakasini ama ilk test temiz çıktı tekrarına gerek varmı bilmiyorum
Baktırdım yine temiz çıktı çok şükür mukus da çok azaldı. Ama kakası sulu gibi;( doktor sorun yok dedi ama içim bı huzursuz yinede muhtemelen benim yediğim bişey etkiliyorRiske atmayın derim.Önlem amaçlı da olsa bakılması en doğrusu .
Aslında ilk alınan kakada mukus vardı baya ama şükür temiz çıktı benim baya mukus var r dediğim kakaya doktor az var dediIlk aldiklari kaka mukuslu degilse tekrar aliyorlar canim alerjiye ve birkac birseye bakiyorlar
Bende araba kullabilirmiyim diye endiselenmistim,ama arabayi o kadar cok sevdiki haha hic sesi bile cikmadi misil misil uyudu. Durmazsa cekersin kenara sakinlestirirsin.Kimse yok yanımda çoğu zaman tek başımayım ve bebekle tek çıkmaya hazır değilim. Onunla araba kullanabileceğimden bile şüpheliyim. Bayrama doğru babamın yanına gideceğim orası kalabalık orada çıkarız inşallah. Bebeğe de dışarı çıkmak iyi gelecektir. Dışarı çıkma imkanı olan bence hiç durmasın.
Benim kizim aglamiyor cok, bi aciktikca agliyor, ama cok geriniyor bide gaz sancilari olunca ikiniyor. Oyle fark ettim sisligi. Sakin durdugunda normal duruyor gobegi. Ama kasiyorsa kendini sis sert oluyor. Daha persembe gunu gittim refluden doktora o zaman da muayene etti bise demedi hic.C
Doktor muayenede kontrol etmedi mi ? Benim beneğimde de göbek fıtığı var ama çok ileri değil ağladıkça da çıkıyor doktor 3 yaşına kadar geçer ameliyat gerektirmez az dedi kasık fıtığı daha önemli dedi. Stres yapmayın doktora gösterin hepsi müdahele gerektirmiyor
Herkes yaptirmis ama bana 3 gün sonra banyo yaptirin dedi. Her asiya gelmeden once banyosunu yaptir 3 gun yasak oluyor dediKızlar 1 aylık aşı olduk dün hepatit b aşısı. Bugün banyo yapabilir miyiz? Doktora sormayı unuttum siz sordunuz mu yaptırdınız mı?
Bazen bizimkindede mukus olabiliyorBaktırdım yine temiz çıktı çok şükür mukus da çok azaldı. Ama kakası sulu gibi;( doktor sorun yok dedi ama içim bı huzursuz yinede muhtemelen benim yediğim bişey etkiliyor
Aslında ilk alınan kakada mukus vardı baya ama şükür temiz çıktı benim baya mukus var r dediğim kakaya doktor az var dedimuhtemelen neler görüyor onlar
Bende banyo yaptırdım hepatitte diğer aşıda 3 gün su değmeyecek dediHerkes yaptirmis ama bana 3 gün sonra banyo yaptirin dedi. Her asiya gelmeden once banyosunu yaptir 3 gun yasak oluyor dedi
Bazen kucağımda değilse çok ağlıyorsa süt inme hissi geliyor bana göğüslerim doluyorDikkatimi çeken bir seyi sizlerede sorayim benim bebiş nezaman karni aciksa ememk istese onden 1 dakika önce benim goguslerimde süt akısı fazla oluyo sanki uclari aciyo gibi sonrada oglusum agliyo emmek istiyi sizlerdede oluyormu acba
Aslında annem yanımda çocuğun çoğu şeyiyle ve evin bütün işiyle o ilgileniyor ama ben psikolojik olarak anneliği kaldıramadım sanırım. İlk çocuğum ve ben çok tecrübesizim o ağlıyor ben ağlıyorum sürekli yetememezlik hissi yaşıyorum beni bitiren bu muhtemelenAllah kolaylık versin yanınızda destek olan biri yok sanırım o bile çok etkiliyor.İlk kızımda bende öyleydim ruh gibi geziyordum
Benimde öyle özellikle durmadan ağladığında aşırı bunalıyorumAslında annem yanımda çocuğun çoğu şeyiyle ve evin bütün işiyle o ilgileniyor ama ben psikolojik olarak anneliği kaldıramadım sanırım. İlk çocuğum ve ben çok tecrübesizim o ağlıyor ben ağlıyorum sürekli yetememezlik hissi yaşıyorum beni bitiren bu muhtemelen
Aslında annem yanımda çocuğun çoğu şeyiyle ve evin bütün işiyle o ilgileniyor ama ben psikolojik olarak anneliği kaldıramadım sanırım. İlk çocuğum ve ben çok tecrübesizim o ağlıyor ben ağlıyorum sürekli yetememezlik hissi yaşıyorum beni bitiren bu muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?