- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.681
Sabah bulantıları için neler yapıyorsunuz ben ne yapsam fayda etmiyo elim ayağım titriyo yerimden kalkamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini de 29 temmuzdan 6 ağustosa çekti canım, geç döllenmeymiş. Ama bir problem olmadığını söyledi.Bayanlar gec dollenme olduğu icin son adet tarihim 6 agustosken doktor 17 agustos olarak değiştirdi ve kalp atisini ekranda gordu cok kucuk oldugu icin dinletmeyin dedim 6+2olmus oluyor bu durumda;( kafam cok karisti biraz tedirgin oldum hersey yolunda dedi ama adetimi 11 gun ileriye cekti;( bunu yasayan oldumu daha önce;( biraz icime kurt dustu zaten daha once ee yavrumu kaybettigim icin tedirgim
Canim cok haklisin. Normalde gluteni birakmistim yaklasik uc senedir tuketmiyordum. Ama su an karbonhidrat ozellikle ekmek cok cok iyi geliyor mide bulantima. Belki hayatimda ilk defa bu kadar ekmek tukettim. Elimde degil su anda. İns bulantilarim gecerse kendi yeme duzenime gececegim insallah. Tuz da az tuketirim normalde tuzlu yiyeceklere bile tuz ekler hale geldim yine o da bulantima iyi geliyor. Bilmiyorum boyle napicam sen de diyince daha cok vicdan yaptim
merak etmeyin ilk haftalar oluyor öyle sonra normal haftasını yakalıyor benimde 1 haftaya yakın küçük görünüyordu başlarda geç döllenme dedi doktor.Şuan haftası ile uyumlu gidiyorBayanlar gec dollenme olduğu icin son adet tarihim 6 agustosken doktor 17 agustos olarak değiştirdi ve kalp atisini ekranda gordu cok kucuk oldugu icin dinletmeyin dedim 6+2olmus oluyor bu durumda;( kafam cok karisti biraz tedirgin oldum hersey yolunda dedi ama adetimi 11 gun ileriye cekti;( bunu yasayan oldumu daha önce;( biraz icime kurt dustu zaten daha once ee yavrumu kaybettigim icin tedirgim
Benim sat 18 temmuz ama ben şuan 7+5im 10 ağıstos civarı oluyo yani bütün testleri yaptı doktor hersey temiz güzel çıktı keseyle beta hcg testi değeri de uyumlu çıkınca önemli olan buydu sorun yok dedi bana canım ki ben bu geç döllenme olaylarına alışkınım bi önceki hamileliğimde adetimin 55.gününde olmuştu öğrendiğimde adetimin 55. Günündeydim kandaki değerim 35.4dü doktorlar düşer dedi sağlıksız gebelik büyük ihtimalle değerlerin düşüşte dediler ama ben inanmadım şuan kızım 7 yaşında benim adet düzenim yok aşırı düzensiz 80 90 günde bir bazen arada 30 40 günde bir oluyorum bi çok kez bütün testleri oldum doktor ırsi olabilir dedi en sonunda hiçbi sorunum yok çünkü rabbim yavrularımıza sağlık versin sağsalim doğsunlar inşallah sen hiç stres yapma içini ferah tut moralini yüksek tut önemli olan oBayanlar gec dollenme olduğu icin son adet tarihim 6 agustosken doktor 17 agustos olarak değiştirdi ve kalp atisini ekranda gordu cok kucuk oldugu icin dinletmeyin dedim 6+2olmus oluyor bu durumda;( kafam cok karisti biraz tedirgin oldum hersey yolunda dedi ama adetimi 11 gun ileriye cekti;( bunu yasayan oldumu daha önce;( biraz icime kurt dustu zaten daha once ee yavrumu kaybettigim icin tedirgim
Allah korusun kanama olmadığı sürece korkmayın adet dönemlerinde ağrı oluyor malesef.hemde bebek yerleşmeye çalışıyor o yüzden normal artıkAdete yakın şiddetli ağrılarınız oldu mu ben çok korkuyorum adete son 3 gün ama kalbim elimde gibi 26 ay önce kimyasalım var ve yine aynısı olmasından endişe duyuyorum.varmı yaşan bu durumu sizde durumlar nasıl lütfen yazın
Adet ağrılarım adetin 2. Günü olurdu bunu kendime hep hatırlatıyorum ama gel korkularıma anlat inşallah olmaz öyle birşey kanamanın damlası bile yok şuan sadece ağrılar fln var teşekkür ederimAllah korusun kanama olmadığı sürece korkmayın adet dönemlerinde ağrı oluyor malesef.hemde bebek yerleşmeye çalışıyor o yüzden normal artık
Benimde adet tarihim yaklaştıkça ağrılarım oldu aynı adet sancısı gibi ama kısa süreli oldu hep devam etmedi normalde adet olacağım zaman hiç kesilmeden ağrırdı ben ondan şüphelendim yanında yinede pedle geziyordum sürekli arada gelip giden adet sancılarım oldu bi iki hafta boyuncaAdet ağrılarım adetin 2. Günü olurdu bunu kendime hep hatırlatıyorum ama gel korkularıma anlat inşallah olmaz öyle birşey kanamanın damlası bile yok şuan sadece ağrılar fln var teşekkür ederim
Doktora gittiniz mi progestan falan verdi mi?Merhaba kizlar. Ben de 6+1 ile araniza katiliyorum. Hamileligimi ögrendigimden bikac gün sonra cok siddetli kanamalarim basladi. Regl kanamasindan cok daha fazlaydi ve dünden beri biraz daha az cok sükür. Ama simdilik hersey yolunda gidiyor. Umarim tüm hamile arkadaslar bebegini saglikla hayirlisiyla kucagina alir. Buarada 2. hamileligim 4 yasinda bi kizim var.
iyot mevzusuna hic dikkat etmemistim. Ben vinalac kullaniyorum, iyot var icinde, tsh im da normalBen folic iod kullaniyorum iyotlu olan bir folik asit.3 aydir kullaniyorum hamile kalmaya karar verdigimden beri ve yine de tiroidim yuksek cikti kullanmasam kac olacakti demekki
Merhaba hayirli olsunnn Degeriniz gayet iyi gozukuyorKızlar merhaba bende aranıza ilk defa katılıyorum. 33 yaşındayım. İlk hamileliğim. Sat:22 agustos. Tlfn uygulamasına göre 5+3 gözüküyorum. Dün ilk kez beta hcg testi verdim.e-nabızdan baktım 13188,0 çıktı. Daha sonuç için doktora gitmedim.Değerim nasıl normal mi?
Gece çok şiddetliydi uyandım biraz azalıyor az biraz yine olup geri geçiyor umarım güzel gider tabiki.Benimde adet tarihim yaklaştıkça ağrılarım oldu aynı adet sancısı gibi ama kısa süreli oldu hep devam etmedi normalde adet olacağım zaman hiç kesilmeden ağrırdı ben ondan şüphelendim yanında yinede pedle geziyordum sürekli arada gelip giden adet sancılarım oldu bi iki hafta boyunca
Hic endiselenme canim ya bazilari 9 ay adet donemine yaklasinca adet kramplari yasiyormus. Benim siddetli olmasa da her gun krampim oluyor, sonucta rahim buyuyor cok normal diye dusunuyorumAdete yakın şiddetli ağrılarınız oldu mu ben çok korkuyorum adete son 3 gün ama kalbim elimde gibi 26 ay önce kimyasalım var ve yine aynısı olmasından endişe duyuyorum.varmı yaşan bu durumu sizde durumlar nasıl lütfen yazın
Ay sorma bende cok fenaydim Doktor hep avuttu beni 11. haftada azalicak dayan diye. Simdi 10. hafta bitiyor gercekten de artik daha iyiyim. hormonlarin en yuksek oldugu donem 9-10. haftaymis sonra yavas yavas normale donuyomussunKankiler sizin duygusallık durumunuz nasıl? Ben aşırı duygusal bişi oldum ya zaten yengec burcuyum
Durup durup ağlıyorum sinirim bozuldu
Kendinizi kontrol edebiliyor musunuz bu durumda acaba
Valla içim rahatlıyor sizler bir şey söyleyince insan hemen kötüyü düşünüp sadece kendisinde oluyor zannediyorHic endiselenme canim ya bazilari 9 ay adet donemine yaklasinca adet kramplari yasiyormus. Benim siddetli olmasa da her gun krampim oluyor, sonucta rahim buyuyor cok normal diye dusunuyorum
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımGece çok şiddetliydi uyandım biraz azalıyor az biraz yine olup geri geçiyor umarım güzel gider tabiki.