2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar selam. Doktorunuz size nasil genel onerilerde bulundu biraz birbirimizle paylassak?
Benimki asagidakilerden bahsetti:
1- paraben kullanmamami
2- gunes kremi surmeden gunese cikmamami( hamilelikte leke olusumuna cok acikmis cilt)
3- sarkuteri, sushi, dip baligi, cig sut urunu et urunu yemememi
4- ceviz ye ama kabuklusundan ye dedi, digerlerinde kimyasal mi oluyor bilemedim
5- sut onermedi gereksiz yag iceriyor, besleyiciligi cok az dedi
6- sut yerine ev yoguru peynir gbi proteinler tuketmemi

Sabah bulantıları için neler yapıyorsunuz ben ne yapsam fayda etmiyo elim ayağım titriyo yerimden kalkamıyorum :KK43:
Ben de çok fenayım kuzum. 6. haftadan beri bulantılarım hat safhada oğlum da bulantı ilacı kesiyordu bu sefer bulantı ilacı bile kesmiyor. İşten atılcam az kaldı :KK43:

Kizlar selam. Doktorunuz size nasil genel onerilerde bulundu biraz birbirimizle paylassak?
Benimki asagidakilerden bahsetti:
1- paraben kullanmamami
2- gunes kremi surmeden gunese cikmamami( hamilelikte leke olusumuna cok acikmis cilt)
3- sarkuteri, sushi, dip baligi, cig sut urunu et urunu yemememi
4- ceviz ye ama kabuklusundan ye dedi, digerlerinde kimyasal mi oluyor bilemedim
5- sut onermedi gereksiz yag iceriyor, besleyiciligi cok az dedi
6- sut yerine ev yoguru peynir gbi proteinler tuketmemi
Bu gebeligim daha yeni kalp atisini henuz duymadik oyuzden birsey demedi ama ilk gebeligimdede ayni doktorumdu dengeli beslenmemi agri kesici cok fazla icmememi iceceksem bile parol icmemi paketli gidalardan uzak durmam gerektigini bol su icmemi ve sitres yapmamami hergün kısa araliklarla yürümemi soylemisti daha var ama hatirladiklarim bunlar

Valla benim kizimda boyle olmamisti ama bu hileligimde daha 5 hafta 3 günlük bu migde bulantisi beni olduruyo ara ara giriyo a beniafesiyo
Benimde öyle kızlarımla ilgilenemiyorum biri 1. Diğeri 2. Sınıf okula zor yetiştiriyorum öyle olduğum günlerde bide bulantı eşliğinde elim ayağım tutmuyo halim olmuyo hiç kafam kalkmıyo zor nefes alıyorum çabuk geçer inşallah ya
Ben de çok fenayım kuzum. 6. haftadan beri bulantılarım hat safhada oğlum da bulantı ilacı kesiyordu bu sefer bulantı ilacı bile kesmiyor. İşten atılcam az kaldı :KK43:

Benimde 5. Haftadan beri devam ediyo hiçbişey kesmiyo aynı şekil napıcamı şaşırdım Allah yardımcımız olsun bian önce geçer inşallah açken kötü tokken daha kötü napacağımı şaşırdım :olamaz:

Merhaba arkadaslar. 9. Haftanın ortasindayim ve dunden beri mide bulantilarjm azaldı. Azalan var mi bu haftalarda . İnsan endişe ediyor niye azaldı diye 😀 azalsa suç azalmasa suç valla 😀
İnşallah benimde kesilir ya 7+5im gün sayıyorum bi çok kişinin 8. 9. Haftalarında kesilirmiş iyi düşünelim iyi olsun canım iki hamileliğimide belirtisiz sessiz sakin geçirmiştim mide yanmaları ağrılar oluyodu sadece o kadar bu sefer çok zor geçiyor

Merhaba arkadaslar. 9. Haftanın ortasindayim ve dunden beri mide bulantilarjm azaldı. Azalan var mi bu haftalarda . İnsan endişe ediyor niye azaldı diye 😀 azalsa suç azalmasa suç valla 😀
Bende 7. Haftadayim asiri mide bulantisi yok ama ezikligi insanin modunu düşürmeye yetio dediğin gibi bigun mide bulantisiyla uyaniom bi gun normal acaba bisi mi var ki die suphe ediom 😀

Evet ilk gelen kanamayla hemen acile gittim. Progestan basladim günde 3 kere agizdan aliyorum. 5 haftayken keseyi görmüstük bugün de kalp atisini gördük. Ama riskli hamilelik oldugu icin olabildigince yatmam gerekiyor.
Çok geçmiş olsun bir sorun yaşamazsınız inşallah bir daha🥰

Sabah uykumun arasında sol bacağımı uzatarak gerindiğim anda bi acı saplandı kasığıma hala ufak ufak sızlıyo orası bitek solda oluyo bu daha öncede oldu bi kaç kere bide çok iş yapıp yorulduğumda da sol kasığımda adım attıkça batma kramp oluyo diğerlerinde olmamıştı başıma gelmemişti hiç ama bu hamileliğimde oluyo bi çok kişide duymuştum bunu ama yinede bi doktora sormak lazım bana normal geliyo kanama vs olmadıktan sonra ben biraz zor ağır geçiriyorum bide diğer hamileliklerime göre
Evet canım diğer hamileleiğimde bende yaşamadım bu durumu bu zor geçiyor sanki Bi daki ne doktora gitmezsem soracağım bu durumu. İnşlalh seni de bilgilendirim tabi unutmazsam sormayı hamilelikte unutkanlık geldi 🥰🤭

Evet canım diğer hamileleiğimde bende yaşamadım bu durumu bu zor geçiyor sanki Bi daki ne doktora gitmezsem soracağım bu durumu. İnşlalh seni de bilgilendirim tabi unutmazsam sormayı hamilelikte unutkanlık geldi 🥰🤭
6ekimde gidicem ben unutmazsam sorarım bende orda heycandan herseyi unutuyorum eve gelince hepsi aklıma geliyo bi hafta öncesine kadar ben konusurken söylediklerimi unutuyodum b12 de var kullandığım folikasitin içinde biraz daha iyiyim o yüzden 😂

6ekimde gidicem ben unutmazsam sorarım bende orda heycandan herseyi unutuyorum eve gelince hepsi aklıma geliyo bi hafta öncesine kadar ben konusurken söylediklerimi unutuyodum b12 de var kullandığım folikasitin içinde biraz daha iyiyim o yüzden 😂
Valla aynen ben sen gibi unutuyorum heyecandan ama bu defa planlı gtcem inşallh not defterine yazacam 😄😄tabi not defterini unutmazsam 😄🤭

Ay bende aynıyım hiç birşey sormadan çıkıyorum heyecandan😀
Çay ,kahve tüketimini soracaktım bende. Bu konuda doktoru bir şey diyen oldu mu?

Bende 7. Haftadayim asiri mide bulantisi yok ama ezikligi insanin modunu düşürmeye yetio dediğin gibi bigun mide bulantisiyla uyaniom bi gun normal acaba bisi mi var ki die suphe ediom 😀
Benim de aynı doktor prilam vardı bi akşam 2 tane içinde ertesi gün akşama kadar iyi gidiyor. Bir gün içmiyorum bir gün içiyorum sürekli içmemi gerektirmiyor bulantılarım allahtan

Ay bende aynıyım hiç birşey sormadan çıkıyorum heyecandan😀
Çay ,kahve tüketimini soracaktım bende. Bu konuda doktoru bir şey diyen oldu mu?
Günlük 2 çay bardağı içebilirsin çay demişti bana kafein fazla önermiyorum dedi kızımda bunu bilmiyordum 1demlik çay içtiğim zamanlar oluyordu fazla çay tüketimi demir eksikliğine yol açıyo kafeinde iyi değil kahve tüketen biri değilim pek günde en fazla 3 bardak çay içtiğim oluyo o kadar

X