2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnsallah canim dedigin kadar kisa surer. Evet sik sik yemek yiyince gercekten iyi geliyor. Ac kalmak beni mahvediyor. Ne yemek yemek istiyorum o anda ne de bulantim gecmiyor. İnsallah dedigin gibi yuruyuslere baslayayim ben. Simit alayim yanima oyle cikayim🥰
Ben krep pancake pogaca vs yapip bolca buzluga attim sabah ara ogun cikarip isitip yiyorum hep eger useniyosun hazirlamaya boyle seyler yapip buzluga koyabilirsin iyi oluyor :)

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasib olursa bende mayısı sonundan yakaladım gibi. Son adet tarihine göre beklenen doğum 31 i. Ancak geç döllenme olduğu için haziran da olabilir diye düşünüyorum.
InsaAllah hepimiz hayırla sağlıkla kavuşuruz yavrularimiza ❤🤲
Hayırlı olsun canim saglikla gelsin minigin insAllah

Tamam insallah aklimda bulunsun tesekkur ederim🥰
Hamur işleri hamilelikte en fazla kilo aldıran şey ve bir de tuzlu olunca tansiyon çıkartır çok şekerli olunca hamilelik şekeri de çıkartabilir. Dikkatli olmakta fayda var her zaman tüketilmemeli bence. Doktorunuz ne tavsiye etti bilmiyorum ama benimki un tuz şekerden uzak dur mümkün oldugunca dedi

Hamur işleri hamilelikte en fazla kilo aldıran şey ve bir de tuzlu olunca tansiyon çıkartır çok şekerli olunca hamilelik şekeri de çıkartabilir. Dikkatli olmakta fayda var her zaman tüketilmemeli bence. Doktorunuz ne tavsiye etti bilmiyorum ama benimki un tuz şekerden uzak dur mümkün oldugunca dedi
Canim cok haklisin. Normalde gluteni birakmistim yaklasik uc senedir tuketmiyordum. Ama su an karbonhidrat ozellikle ekmek cok cok iyi geliyor mide bulantima. Belki hayatimda ilk defa bu kadar ekmek tukettim. Elimde degil su anda. İns bulantilarim gecerse kendi yeme duzenime gececegim insallah. Tuz da az tuketirim normalde tuzlu yiyeceklere bile tuz ekler hale geldim yine o da bulantima iyi geliyor. Bilmiyorum boyle napicam sen de diyince daha cok vicdan yaptim😞

Bende sabah erken den çocukarı okula götürüyorum çok yogun yorgun ve uykusuz kalıyorum 7. Haftam yarın bitiyor ve bugün ögleden beri kahverengi lekem var böyle durum yaşayan var mı bı haftada bi sıkıntı olur mu diger kızlarımda yaşamadım böyle bişe tedirgin oldum

Benimde kızlarım okula gidiyorlar sürekli hareket halinde olduğum zamanlarda oluyor benimde öyle olduğu zamanlarda sürekli uzanıyorum her işi bırakıp mecbur okula gidip alamıyorum malesef eşim alıyor bende korkmuştum ama sanırım fazla yükleniyoruz kendimize bazen ben kendimi biraz iyi hissedince hemen elime süpürgeyi alıp bulaşıklara koşuyorum sonrası kasık batması ağrısı bol bol dinlenmek gerekiyo ilk 3 ay
Kanama bölgesi gördü doktor bebekle alakalı değil dedi birde ağrıyla alakası yokmuş oyuzden batın verdi kan testi filan verdi yarın sonuçlar ve batın için gideceğim.Apandistten suphelendik fakat sabaha doğru geçti

Benim diğer gebeliğim dede doktorum tuzlu şekerli baharatlı yiyecekler asitli içeceklerden uzak dur dedi

Kanama bölgesi gördü doktor bebekle alakalı değil dedi birde ağrıyla alakası yokmuş oyuzden batın verdi kan testi filan verdi yarın sonuçlar ve batın için gideceğim.Apandistten suphelendik fakat sabaha doğru geçti
Geçmiş olsun canım inşallaj kötü bişey yoktur benimde kesenin yakınlarında olmayan kanamalarım oldu 2 hamileliğimdede ama ağrısızdı bişey çıkmadı 2. Hamileliğimde 5. Haftamda bildiğin parçalı adet olmuştum hatta düştü sanıp ağlayarak gitmiştim doktora onunda yine bebekle alakası yoktu 3 gün sürüp bitti adetimin 55. Gununde hamile kalmıştım o yüzden üstüne görme olayını yaşadım sanırım başka bi açıklama bulamadık inşallah sonuçların temiz çıkar hayırlı haberlerle gelirsin 🤗

Kızlar günaydın sizde oluyor mu acaba mesela dün gece karnıma kramp gibi bişi girdi sağ tarafıma dönemedim o acıyla. çok acıdı normal mi bu durumlar yani yoksa anormal Bi durum mu
Sabah uykumun arasında sol bacağımı uzatarak gerindiğim anda bi acı saplandı kasığıma hala ufak ufak sızlıyo orası bitek solda oluyo bu daha öncede oldu bi kaç kere bide çok iş yapıp yorulduğumda da sol kasığımda adım attıkça batma kramp oluyo diğerlerinde olmamıştı başıma gelmemişti hiç ama bu hamileliğimde oluyo bi çok kişide duymuştum bunu ama yinede bi doktora sormak lazım bana normal geliyo kanama vs olmadıktan sonra ben biraz zor ağır geçiriyorum bide diğer hamileliklerime göre

Kankiler sizin duygusallık durumunuz nasıl? Ben aşırı duygusal bişi oldum ya zaten yengec burcuyum
Durup durup ağlıyorum 😂 sinirim bozuldu
Kendinizi kontrol edebiliyor musunuz bu durumda acaba
Ben aşırı stresli sinirli oldum ilk 4 ve 5. Haftalarımda çok duygusaldım ağlıyodum herseye şuan son 1haftadır patlamaya hazır bomba gibi geziyorum sürekli azarlar gibi bağırarak konusuyormuşum kimse bişey diyemiyo 🤦🏻‍♀️😅

Dediginiz bende de oluyor ayrica yuz ustu yatincada sanci giriyor sol kasigima vuruyor bir sure sonra düzeliyor bir kac gun once kedimi kucagima aldim 4bucuk kilo hizli aldim sanirim sol tarafa aci saplandi hemen ayaklarimi dikip uzandim gecti
Sabah uykumun arasında sol bacağımı uzatarak gerindiğim anda bi acı saplandı kasığıma hala ufak ufak sızlıyo orası bitek solda oluyo bu daha öncede oldu bi kaç kere bide çok iş yapıp yorulduğumda da sol kasığımda adım attıkça batma kramp oluyo diğerlerinde olmamıştı başıma gelmemişti hiç ama bu hamileliğimde oluyo bi çok kişide duymuştum bunu ama yinede bi doktora sormak lazım bana normal geliyo kanama vs olmadıktan sonra ben biraz zor ağır geçiriyorum bide diğer hamileliklerime göre

Dediginiz bende de oluyor ayrica yuz ustu yatincada sanci giriyor sol kasigima vuruyor bir sure sonra düzeliyor bir kac gun once kedimi kucagima aldim 4bucuk kilo hizli aldim sanirim sol tarafa aci saplandi hemen ayaklarimi dikip uzandim gecti
Geçmiş olsun canım sanırım ilk 3ay böyle geçicek herhalde dikkat etmek lazım

X