- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.821
Ben doğduğundan beri yarim kundak yapiyordum, elleriyle kendini uyandirdigi icin, ama son bir haftadir asla istemiyor. Kendini sıkıyor ellerini disari cikartmak istiyor, sifir kol uyku tulumuna geçiş yaptim. Ama kendini uyandiriyor elleriyleKızlar kundak tulum kullanıyor musunuz ? Yada kullandığınız tulumlar nasıl nerden aldınız nette yenidoğan için göremedim de
Benim oglanin suratinda da var sivilce gibi. Sizin de mi oglunuz oldu? Eger oglunuz olduysa, benim doktorum cok normal su an annelik hormonlari varmis vucudunda bu sebeple ergen gibi sivilce cikartmalari normal dedi.Bir çıtçıtlı body üstünede patikli tulum veya patikli alt ve üst ve çorap
Bnm bebegimde de yüzünde sivilce gibi beze gibi şeyler çıktı minik minik sütümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Bnm ki biberon almıyor baya bişe denedim en iyisini anne memesi ne yakın olanı falann. Yok almadı kaşıkla veriyor um onuda ıstemıyo öğürüyor yüksek ten damlatıyorum ondada hava yutuyorBizde 21 günlük bugün gece sağdığım sütü biberonla veriyorum en azından 3 saat uyuyor ben de dinlenmiş oluyorum
Evetcanın Benimkide erkek ondan demek geçici bişey olsun inşallahBenim oglanin suratinda da var sivilce gibi. Sizin de mi oglunuz oldu? Eger oglunuz olduysa, benim doktorum cok normal su an annelik hormonlari varmis vucudunda bu sebeple ergen gibi sivilce cikartmalari normal dedi.
Senin sutunle alakası yoktur canim bebekler alışkanlığı düzeni sever hiç düzeni bozulsun istemez. Büyük ihtimal hamilelikten gelen bir durum cnnku hala anne karnında sanıyorlar kendileriniSebebi ne acaba inanılmaz aç uyanıyor altını alırken çığlık çığlığa bağırıyor. Memede susuyor diğer saatler yapmıyor bunu o kadar 9-12 arası bir şey oluyor çocuğa sanki. Benim ki bırakmıyor yarım saat bile olmuyor bekleme süresi saatlerce emiyor uyuyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sadece emzireyim mi diyorsun? Sütüm azalmış olamaz o saatlerde dimi
Reflü yataklari öneriliyor yastık boğulma riski olduğu için önerilmiyor. Birde yan yatırmak öneriliyor kusma tehlikesi olduğu içinMerhaba kizlar bir sey merak ediyorum bebek dogdugunda hic yastik koymayacak miyiz basinin altına tamamen düz bir sekilde mi yatacak yatakta ( henuz yeni hamileyim ☺)
Gerçekten mi ya dün akşam 7 den 12 ye kadar biz de öyleydik ben dayanamayıp mama veriyorum malesef yoksa ruh ve beden sağlığımı kaybedicemSizin yine iyiymiş benimki bazen gündüz 12 1de akşam 6ya 8e kadar yapışıyo bana artık sırtlarım ağrıyo benim
canim bu yatagi park besik alacagiz onun icine mi koyacagiz ben o yatak icin ayni olcude yatak almayi dusunuyorum iste o yatakta yatarken asla yastik olmayacak miReflü yataklari öneriliyor yastık boğulma riski olduğu için önerilmiyor. Birde yan yatırmak öneriliyor kusma tehlikesi olduğu için
Ben de karadenizdeyimoldugunuz yer belki sicaktir ben karadenizdeyim
Benim kızımda da var doktor da aynısını söyledi normal dediBenim oglanin suratinda da var sivilce gibi. Sizin de mi oglunuz oldu? Eger oglunuz olduysa, benim doktorum cok normal su an annelik hormonlari varmis vucudunda bu sebeple ergen gibi sivilce cikartmalari normal dedi.
Merhaba kizlar bir sey merak ediyorum bebek dogdugunda hic yastik koymayacak miyiz basinin altına tamamen düz bir sekilde mi yatacak yatakta ( henuz yeni hamileyim ☺)
Benim de bi yerden sonra öyle oluyor duramıyoeum ama 2 gündür siyah çay içmiyorum normalde içerdim sanki etkisi oldu. Emzirip omzunuzda gazınız çıkartana kadar uyutun. Memede uyursa memede tutmayın artık ben dikkat edicem. Parmağınızı araya sokup memeyi çıkartın ağzından direk çekmeyin. 2 gündür bunu deniyorum. Biraz daha iyi uyuyor. Göğsümde uyuyunca yatırıyorum. Bu şekilde devam etmeye çalışıcam bakalım nasıl olacak gidecek mi böyle göreceğizGerçekten mi ya dün akşam 7 den 12 ye kadar biz de öyleydik ben dayanamayıp mama veriyorum malesef yoksa ruh ve beden sağlığımı kaybedicemdilinden de anlamıyorum gerçekten kolay değil benim de her yerim ağrıyor
canim peki direk koyuyorsun ya kusma vs durumunda risk olmamssi icin basini sen mi döndurüp tatiriyorsun biraz ayrinti verir misin2 yaşa kadar önerilmiyor yastık.Ben de park yatak kullanıyorum ilk kızımda da aynıydı hatta sıkıntı yaşamadım
Evet yan yatırıyorum yarım kundak yapıyorum gece hep bir sağa bir sola olacak şekilde .Sadece gündüz arada bir sırt üstü yatırıyorum.canim peki direk koyuyorsun ya kusma vs durumunda risk olmamssi icin basini sen mi döndurüp tatiriyorsun biraz ayrinti verir misin
İnşaAllah canım. Başlar başlat merak etme. Daha vaktin var seninOhhh mis tertemiz hayalimdeki doğum inşallah benim sancılarımda başlar
Öyle mi dersin inşallah başlar canım ağzın bal yesin.oğlum çok hareketli ama yönünü yolunu mu bulamıyor acaba diyorum bazen aşırı hareketli ama tık yokİnşaAllah canım. Başlar başlat merak etme. Daha vaktin var senin
Sürekli emziriyorum saatte bir çok emzik sevmiyorum ama saygı duyarım sana kendini nasıl mutlu hissedecek sen öyle yap. Ben şimdi,sütümü sagdım emmeden önce biberonla verecem sonra emZirecem tam karnı doyunca iyi uyur belki bende böyle bi yöntem demiyorum bakalım başarılı olursam yzarım. Benimki biberon almak,ıstemıyo biberonla almazsa yine kaşıkla vericem sütümüKızlar akşamları kriz yaşadığımızı söylemiştim sürekli emmek istiyor, saatlerce memede duruyor (sadece akşam) acıtıyor bir süre sonra da mama veriyorum mecbur diye. Gün boyu tecrübeli annelere sordum araştırdım 1 saat önce emzik verdim ve emziği tuttu, sakinleşti ve şuan uyuyor. Tek sıkıntı uyuyana kadar arada düşüyor onu takip ettim o düşürdükçe verdim. Şuan bende mutluyum bence o da mutlune düşünüyorsunuz? Sürekli emmek isteyen bebişlerin anneleri ne yapıyorsunuz?
Off bende bunu anlamiyorum, kimi yerde sirt ustu guvenli diyo kimi yerde yan yatirmaEvet yan yatırıyorum yarım kundak yapıyorum gece hep bir sağa bir sola olacak şekilde .Sadece gündüz arada bir sırt üstü yatırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?