2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Henüz doğum yapmadım haziranda inşallah beklenen doğum tarihimiz 27 Haziran ama ben o zamana kalmaz diye ümit ediyorum
Aa pardon inşallah sağsalim kavuşun anne bebiş olarak ben Eylül’ü beklemeden Ağustos’ta çalışmaya başliyim o halde Ağustosta tutarsa Mayıs’ta gelir

Ağustosta kalmalısınız kesin olarak. Benim 6 ağustostu tahmini doğum tarihi 13 mayıstı ordan hesap edin. Ağustosu geçerse haziranın ortasına gelir

Rabbim hayırlısını versin inşallah.Benim sat 11 Ağustos beklenen doğum tarihi 18 Mayıs idi sezaryen olduğu için 9 mayısta oldu 38+5 te
ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim Verdiğiniz bilgiler için, aklımda şüphe kalmadı artık. Kesin şekilde Ağustos’ta başlayacağım. Çok olmuştu burayı kullanmayalı inşallah doğru alıntılamışımdır. Veee bebişlerinize ve size güzel, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum sağsalim büyüsünler inşallah

Kizlar ya, benim kizimda agiz kurulugu var, sizin bebeklerde de var mi? Simdi benim ki mamayla besleniyor ya, kimi yerde 6 aydan once su verilmez yaziyor, ama mama kullanan bebeklerde 1-2 cay kasigi verilebilir deniliyor. Acaba versen mi 1-2 cay kasigi, cok kuru agzi.

Kızlar erkek bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? Biz isilik olduk da biraz üşümesin de istiyorum tavsiyelerinize açığım
Kisa kol ya da sifir kol zibin, ustune tulum ya da alt ust takim canim. Kiz cocugu ama hepsi yeni dogan iste bere takmiyorum evde. Disari cikinca takiyorum. Birde corap giydiriyorum.

İlk kızım mamayla büyüdü doktor dediği için ben veriyordum 1 çay kaşığı kadar.bir de kalıntı kalıyor ister istemez mamada

Bence verme mama canim aynı durum bizdede var 9 12 arası uyumuyor yarkm saate bir meme istiyor
Sebebi ne acaba inanılmaz aç uyanıyor altını alırken çığlık çığlığa bağırıyor. Memede susuyor diğer saatler yapmıyor bunu o kadar 9-12 arası bir şey oluyor çocuğa sanki. Benim ki bırakmıyor yarım saat bile olmuyor bekleme süresi saatlerce emiyor uyuyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sadece emzireyim mi diyorsun? Sütüm azalmış olamaz o saatlerde dimi

Amin çok sağolun inşallahh size de sağlıklı evlat verirr rabbim ...
Ben kısa kol zıbın ve tulum giydiriyorum sadece. İstanbuldayım.
Ben Tekirdağ'dayım. Uzun kollu Zıbın ve ayaklı altla iyiydik dün. Gece yarımkundak yaptığım için sizin gibi giydirdiğimde çok terliyordu. İsilik içinde boyun ense. Sizlerde de var mı? Dün banyo yaptırmıştım ama bugün yine yaptırdım biraz olsun geçti.

Ben kundak yapmıyorum, üstünü de örtmüyorum. İsilik yok hiç. Ama o isilikler sütten de oluyor. Emerken boğaz kısımlarına akıyor. O da yapıyor.

Biz de her akşam çok uzun emiyor 9-12 arasında oluyor genelde. Malesef ben dayanamayıp mama veriyorum. Günde 1 defa vermiş oluyorum. Memelerim acıyor çünkü bende de can kalmıyor artık
Sizin yine iyiymiş benimki bazen gündüz 12 1de akşam 6ya 8e kadar yapışıyo bana artık sırtlarım ağrıyo benim

Ben kundak yapmıyorum, üstünü de örtmüyorum. İsilik yok hiç. Ama o isilikler sütten de oluyor. Emerken boğaz kısımlarına akıyor. O da yapıyor.
Elleriyle yüzüne vuruyor sert şekilde uyanıyor valla mecbur yapıyorum ondan üstünü incelttim.

Normal doğum dikişleri ne kadar sürede düşer? İç dikişim bugün düşmüş ama dıştaki dikişler ne zaman düşer

Kızlar kundak tulum kullanıyor musunuz ? Yada kullandığınız tulumlar nasıl nerden aldınız nette yenidoğan için göremedim de
Ebebekteki fermuarlı giyilen kundak tulumlardan almıştım ama bebegın elleri yanda kalıyor açıkçası beğenmedim yan yatırmak isteyince sorun oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…