- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 33
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.781
Kisa kollu veya kolsuz zıbın üstüne de tek tulum veya alt üst takim giydiriyorum. Doktorum da bu şekilde yeterli dedi. Dışarı çıkarken de şapka ekliorm ama nefret edior genelde cikarior.Kızlar erkek bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? Biz isilik olduk da biraz üşümesin de istiyorum tavsiyelerinize açığım
Bende böyle giydiriyorum ama kayınvalidem annem falan üstünü örtmeye çalışıyor sürekli battaniyeyle bide 2 kat çorap falan giydiriyorlarKisa kollu veya kolsuz zıbın üstüne de tek tulum veya alt üst takim giydiriyorum. Doktorum da bu şekilde yeterli dedi. Dışarı çıkarken de şapka ekliorm ama nefret edior genelde cikarior.
Lohusa depresyonu yaşıyorum ben sanırım ağlıyorum sürekli çocuklarımı çok sevemiyorum gibi hissediyorum yetersiz hissediyorum nasıl bakıcam 2 çocuğa tek çocuk olsaydı farklı olurdu diye ağlıyorum sürekli Allah sağlıklı 2 evlat verdi korkuyorum sonra isyan ediyor gibi oluyorum çocuklarıma bişey olursa diye yaşama sevincim kalmamış gibi hissediyorum ilk doğumum da böyle değildi çok heyecan vardı çok mutluyum şimdi sadece umutsuz hissediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
Kızlar merhaba, bebeğini kucağına almış herkesin gözü aydın, henüz almamış olanlar varsa Allah yardımcınız olsun sağsalim kavuşun inşallahSizlere birşey danışmak için yazıyorum. 1. Sınıfa giden bir kızım var önümüzdeki sene mayıs ortası ve haziran arası doğum gerçekleşecek şekilde gebe kalmak istiyorum.tabi öncelikle sağlıkla hayırla olması dileğim. Son adet tarihim ağustos mu eylül mü olmalı ? Biraz garip gelecek belki ama şartlarıma en uygun doğum tarihi o dönemler . Bir öneriniz var mı Simdiden teşekkürler
Bence verme mama canim aynı durum bizdede var 9 12 arası uyumuyor yarkm saate bir meme istiyorBiz de her akşam çok uzun emiyor 9-12 arasında oluyor genelde. Malesef ben dayanamayıp mama veriyorum. Günde 1 defa vermiş oluyorum. Memelerim acıyor çünkü bende de can kalmıyor artık
+1 benden olmuyor iki çocukla zor ama güzel günler sağlıkla atlatalim inşallah+1kızım 4 yaşında bugün ağladığı şeye ben de ağlıyorum bir yandan bebek ağlıyor Ama geçici bugünlerde deyip kendimi rahatlatiyorum.İlkteki heyecanı ben de eşimde yaşayamadik olmuyor yani.Sorumluluk daha fazla .Rabbim yardımcımız olsun inşallah Havalar ısınsın iyice buyusunler biraz daha gezmeye çıkacağımız günler yakın
İçine uzun kol giydirmiyorum artık atlet üstüne takım. Terlmesi daha sıkıntı ona dikkat et canimKızlar erkek bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? Biz isilik olduk da biraz üşümesin de istiyorum tavsiyelerinize açığım
Aynen bende o depresyondayım sürekli ağlama krizi eşimlede hep tartışıyorus onunda etkisi var bu durumda olmamda. Çocuklara bir şey olacak diye düşünme Allâh korusun saglıkşa büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bu günlerimiz geçiçidir. 40 la birlkte hepsi uçsun gitsin inşallahLohusa depresyonu yaşıyorum ben sanırım ağlıyorum sürekli çocuklarımı çok sevemiyorum gibi hissediyorum yetersiz hissediyorum nasıl bakıcam 2 çocuğa tek çocuk olsaydı farklı olurdu diye ağlıyorum sürekli Allah sağlıklı 2 evlat verdi korkuyorum sonra isyan ediyor gibi oluyorum çocuklarıma bişey olursa diye yaşama sevincim kalmamış gibi hissediyorum ilk doğumum da böyle değildi çok heyecan vardı çok mutluyum şimdi sadece umutsuz hissediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
Ben de ilk günler özellikle annemle yaşadım bu çatışmayı ama evin içi 26-27 derece fazla bile sicak bir bebek için. Önerilen sıcaklık 22-23 derece normalde. Soğuk değil terlemek hasta eder bebeği dior doktorum ki hakli.Bende böyle giydiriyorum ama kayınvalidem annem falan üstünü örtmeye çalışıyor sürekli battaniyeyle bide 2 kat çorap falan giydiriyorlar
Hayırlı olsun gözünüz aydın cnm sen şimdi iyimisin bebek de iyise önemli olan şimdi bu .Gece gelicegi belliydi yavrunun@ankazmrt0 canım sormuştun ben bu gece doğum yaptım pek güzel bir süreç yaşamadım ama çok şükür oğlum sağlıklı ve yanımda
Doktor bunlar domates ve yumurtadan olabilir dedi bana. Bende yumurta kaynaklı oldugunu dusunuyorum ağız çevresindekilerinin.Bir çıtçıtlı body üstünede patikli tulum veya patikli alt ve üst ve çorap
Bnm bebegimde de yüzünde sivilce gibi beze gibi şeyler çıktı minik minik sütümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Bende aynı giydiriyorum ama bütn gün memedeyiz nerdeyse ondan da terleyip isilik oluyoruz muhtemelenKisa kollu veya kolsuz zıbın üstüne de tek tulum veya alt üst takim giydiriyorum. Doktorum da bu şekilde yeterli dedi. Dışarı çıkarken de şapka ekliorm ama nefret edior genelde cikarior.
Bütün gün memedeyiz terliyo kafası ensesi nasıl bi çözüm bulucam ki? Şapka zaten evde takmıyorumİçine uzun kol giydirmiyorum artık atlet üstüne takım. Terlmesi daha sıkıntı ona dikkat et canim
Ben kısa kol zıbın ve tulum giydiriyorum sadece. İstanbuldayım.Boyun altı isilik gibi şeyler alerji belirtisi olabilir mi? Doktor ağız çevresi için alerji olabilir demişti
Ben de yaşıyorum aynı durumu ve benim ilk bebekLohusa depresyonu yaşıyorum ben sanırım ağlıyorum sürekli çocuklarımı çok sevemiyorum gibi hissediyorum yetersiz hissediyorum nasıl bakıcam 2 çocuğa tek çocuk olsaydı farklı olurdu diye ağlıyorum sürekli Allah sağlıklı 2 evlat verdi korkuyorum sonra isyan ediyor gibi oluyorum çocuklarıma bişey olursa diye yaşama sevincim kalmamış gibi hissediyorum ilk doğumum da böyle değildi çok heyecan vardı çok mutluyum şimdi sadece umutsuz hissediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
Ayy inşallah ya bende zamanla daha iyi olacak diye inanmak istiyorum inşallah biraz büyüyünce daha güzel olur herşey+1kızım 4 yaşında bugün ağladığı şeye ben de ağlıyorum bir yandan bebek ağlıyor Ama geçici bugünlerde deyip kendimi rahatlatiyorum.İlkteki heyecanı ben de eşimde yaşayamadik olmuyor yani.Sorumluluk daha fazla .Rabbim yardımcımız olsun inşallah Havalar ısınsın iyice buyusunler biraz daha gezmeye çıkacağımız günler yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?