2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar erkek bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? Biz isilik olduk da biraz üşümesin de istiyorum tavsiyelerinize açığım
Kisa kollu veya kolsuz zıbın üstüne de tek tulum veya alt üst takim giydiriyorum. Doktorum da bu şekilde yeterli dedi. Dışarı çıkarken de şapka ekliorm ama nefret edior genelde cikarior.

Kızlar ben dün tartıldım 10 günde 10 kilo gitmiş ilk gebeliğimde bukadar hızlı olmamıştı 2 bebekli olunca koşturmayla daha çabuk gitti heralde kaldı 30 kilo hadi bakalım

Kisa kollu veya kolsuz zıbın üstüne de tek tulum veya alt üst takim giydiriyorum. Doktorum da bu şekilde yeterli dedi. Dışarı çıkarken de şapka ekliorm ama nefret edior genelde cikarior.
Bende böyle giydiriyorum ama kayınvalidem annem falan üstünü örtmeye çalışıyor sürekli battaniyeyle bide 2 kat çorap falan giydiriyorlar

Lohusa depresyonu yaşıyorum ben sanırım ağlıyorum sürekli çocuklarımı çok sevemiyorum gibi hissediyorum yetersiz hissediyorum nasıl bakıcam 2 çocuğa tek çocuk olsaydı farklı olurdu diye ağlıyorum sürekli Allah sağlıklı 2 evlat verdi korkuyorum sonra isyan ediyor gibi oluyorum çocuklarıma bişey olursa diye yaşama sevincim kalmamış gibi hissediyorum ilk doğumum da böyle değildi çok heyecan vardı çok mutluyum şimdi sadece umutsuz hissediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum

+1 kızım 4 yaşında bugün ağladığı şeye ben de ağlıyorum bir yandan bebek ağlıyor Ama geçici bugünlerde deyip kendimi rahatlatiyorum.İlkteki heyecanı ben de eşimde yaşayamadik olmuyor yani.Sorumluluk daha fazla .Rabbim yardımcımız olsun inşallah Havalar ısınsın iyice buyusunler biraz daha gezmeye çıkacağımız günler yakın

Rabbim hayırlısını versin inşallah.Benim sat 11 Ağustos beklenen doğum tarihi 18 Mayıs idi sezaryen olduğu için 9 mayısta oldu 38+5 te

Biz de her akşam çok uzun emiyor 9-12 arasında oluyor genelde. Malesef ben dayanamayıp mama veriyorum. Günde 1 defa vermiş oluyorum. Memelerim acıyor çünkü bende de can kalmıyor artık
Bence verme mama canim aynı durum bizdede var 9 12 arası uyumuyor yarkm saate bir meme istiyor

+1 benden olmuyor iki çocukla zor ama güzel günler sağlıkla atlatalim inşallah

Aynen bende o depresyondayım sürekli ağlama krizi eşimlede hep tartışıyorus onunda etkisi var bu durumda olmamda. Çocuklara bir şey olacak diye düşünme Allâh korusun saglıkşa büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bu günlerimiz geçiçidir. 40 la birlkte hepsi uçsun gitsin inşallah

Bende böyle giydiriyorum ama kayınvalidem annem falan üstünü örtmeye çalışıyor sürekli battaniyeyle bide 2 kat çorap falan giydiriyorlar
Ben de ilk günler özellikle annemle yaşadım bu çatışmayı ama evin içi 26-27 derece fazla bile sicak bir bebek için. Önerilen sıcaklık 22-23 derece normalde. Soğuk değil terlemek hasta eder bebeği dior doktorum ki hakli.

@ankazmrt0 canım sormuştun ben bu gece doğum yaptım pek güzel bir süreç yaşamadım ama çok şükür oğlum sağlıklı ve yanımda
Hayırlı olsun gözünüz aydın cnm sen şimdi iyimisin bebek de iyise önemli olan şimdi bu .Gece gelicegi belliydi yavrunun ben de suyum geldiği zaman çok farklı hayallerle gittim hastaneye istediğim gibi bir doğum hikayesi yaşamadım ama bebek sağlıklı ya ona şükrediyorum bununla geçmiş olsun en müsait zamaninda seninde doğum hiikayeni bekliyoruz

Doktor bunlar domates ve yumurtadan olabilir dedi bana. Bende yumurta kaynaklı oldugunu dusunuyorum ağız çevresindekilerinin.

Bende aynı giydiriyorum ama bütn gün memedeyiz nerdeyse ondan da terleyip isilik oluyoruz muhtemelen

Ben de yaşıyorum aynı durumu ve benim ilk bebek en son gece aklıma bir bebekle ilgili kötü bir haber izlemiştim babası şiddet uyguluyordu heralde 1yil olmuştur o geldi ona bile oturup ağladım saçma sapan bir hal aldı ruh halim.bazen de ben naptim diyorum o zaman kendime çok kızıyorum isyan mi ediyorsun Allah sana sağlıkla evlat nasip etti diye ben ne biçim bir anneyim diye kendimi elestiriyorum yetersiz hissediyorum. Ama okuduğum yazılarda bunların çok normal olduğunu gördükçe rahatlıyorum bu bir süreç hormonlarimizdan dolayı bunları yaşıyoruz çok sulu gözüm şuan herşeye ağlamaklıyim ama gecicek hepsi

Ayy inşallah ya bende zamanla daha iyi olacak diye inanmak istiyorum inşallah biraz büyüyünce daha güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…