2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnşallah vardır Doktor sancıların 5dkya düşünce gel dedi. Eğer pazartesi gününe kadar doğmazsa da salı günü gel dedi suni falan deniycek sanırım
vok Oradaki sertlik bir ceviz kadar büyük burada bir arkadaş ödem olabileceğini yazmış. Doktorda ptsiye kadar şehir disindaymis sabah yazdım .o kadar büyük sertlik tedirgin etti enfeksiyon değildir inşallah bazilarinda enfeksiyon olmuş içerde. Bosaltmak için küçük kesi atmışlar

Gece sütü ne kadar kıymetliymis . Çok güzel bilgiler , teşekkürler

Hayırlı olsun gözünüz aydın
Tebrik ederimm Benim de sancılarım 5-8 dk arası gelmeye başladı ve acısına dayanamıyorum gidicem artık muhtemelen
Geliyor senin de bebiş eli kulağındadir haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun sizin ilk doğunumuzmuydu çok güzel hızlı bir doğum olmuş suni sancı falan mı aldınız kendi sancınızla mı doğum oldu

Tebrik ederimm Benim de sancılarım 5-8 dk arası gelmeye başladı ve acısına dayanamıyorum gidicem artık muhtemelen
Gidin gidin sizin birde ilk doğum ne olacak bilemezsiniz.
Hayırlı olsun gözünüz aydın
Geliyor senin de bebiş eli kulağındadir haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun canım.
Hayırlı olsun sizin ilk doğunumuzmuydu çok güzel hızlı bir doğum olmuş suni sancı falan mı aldınız kendi sancınızla mı doğum oldu
Yok bu ikinci doğumumdu canım. Suni sancı almadım kendi sancımla gittim doğdu canım

Gidin gidin sizin birde ilk doğum ne olacak bilemezsiniz.

Allah razı olsun canım.

Yok bu ikinci doğumumdu canım. Suni sancı almadım kendi sancımla gittim doğdu canım
Ohhh mis tertemiz hayalimdeki doğum inşallah benim sancılarımda başlar

Kızlar erkek bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? Biz isilik olduk da biraz üşümesin de istiyorum tavsiyelerinize açığım

Boyun altı isilik gibi şeyler alerji belirtisi olabilir mi? Doktor ağız çevresi için alerji olabilir demişti

Kızlar merhaba, bebeğini kucağına almış herkesin gözü aydın, henüz almamış olanlar varsa Allah yardımcınız olsun sağsalim kavuşun inşallah Sizlere birşey danışmak için yazıyorum. 1. Sınıfa giden bir kızım var önümüzdeki sene mayıs ortası ve haziran arası doğum gerçekleşecek şekilde gebe kalmak istiyorum.tabi öncelikle sağlıkla hayırla olması dileğim. Son adet tarihim ağustos mu eylül mü olmalı ? Biraz garip gelecek belki ama şartlarıma en uygun doğum tarihi o dönemler . Bir öneriniz var mı Simdiden teşekkürler

Benimde kızım 1. Sınıfa başlayacağı zaman planlı gebelikle hamile kaldım benim 20 eylül dü son adetim ama ağustosta kalsaydım keşke diyorum şimdi hazirana kadar bebek toparlanmış olurdu yine de takdir i ilahi Rabbim ne yazmışsa o

Öncelikle gözünüz aydın.. peki doğum hangi tarihte oldu , bir de beklenen doğum tarihinde mi geldi bebiş

Ağustosta kalmalısınız kesin olarak. Benim 6 ağustostu tahmini doğum tarihi 13 mayıstı ordan hesap edin. Ağustosu geçerse haziranın ortasına gelir

Kızlar erkek bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? Biz isilik olduk da biraz üşümesin de istiyorum tavsiyelerinize açığım
Bir çıtçıtlı body üstünede patikli tulum veya patikli alt ve üst ve çorap
Boyun altı isilik gibi şeyler alerji belirtisi olabilir mi? Doktor ağız çevresi için alerji olabilir demişti
Bnm bebegimde de yüzünde sivilce gibi beze gibi şeyler çıktı minik minik sütümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…