• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İyi geceler kızlar, şuan oturdum balkona ağlamaya başladım hüngür hüngür. Doğum yaptigimdan beri teyzem yanimda,eşimin 10 günlük babalık izni vardı o bitti. Yarın artık teyzem dönüyor. Çok üzgünüm. Çok korkuyorum kizima bakamayacağım diye. Kimseye güvenip yapmadım elbette cocuk, ama ne bilim ya benle tekken allah korusun bir sey olursa. Beslerken sürekli tıkaniyo elim ayagima karisiyor. Sabahtan beridir kendimi telkin etmeye calisiyorum dayanamadim patladim simdi, goz yaslarimi dindiremiyorum. Korkuyorum kizima tek bakmaya. Aslinda bakmaya degil bez degistirme banyo ust bas degistirme degil sikintim, beslemekten korkuyorum. Anne olmak cok guzel. Bambaska bi sevgi, ama berinde endise kaygi korkularida getiriyormus. Ona bir sey olacak diye kafayi yeme noktasindayim.
Sana tek tavsiyem akışına bırak anneligine güven gerisi çorap söküğü gibi gelecek derin bir nefes al zaten kaygıların olduğu için çok iyi bir anne olacaksın sadece ipi biraz gevşet tadını çıkarmaya calis bak herşey nekadar güzel olacak 😊🌺

İnsallah. Ya aklima sey geldi ben normal dogum yaptim ama sonrasinda anestezi almam gerekti dikisler dikilirken. Acaba o mu etkiledi sutumu
Sütü etkileyen en büyük faktörler yetersiz beslenme ve stres şuan belki sütun az geliyor çünkü evladın yaninda değil. Ama gelince o emdikçe sutun artacaktır bu dönemi elinden geldiğince stressiz atlatmaya çalış kuzum

Kızlar göbeğinde his kaybı var.bu ne zaman düzeliyor ya bu sezeryanda herşey var maşallah.agri sizi his kaybı halsizlik baş ağrısı sarkık gobek ödem

Sütü etkileyen en büyük faktörler yetersiz beslenme ve stres şuan belki sütun az geliyor çünkü evladın yaninda değil. Ama gelince o emdikçe sutun artacaktır bu dönemi elinden geldiğince stressiz atlatmaya çalış kuzum
Aslinda su siralar rahatladim cok stresim kalmadi acaba beslenmemde mi sorun var. Yetersiz mi geliyor olabilir mi

Geceleri kalkıp sagım yap gece calısıyormuş prolaktin hormonu. Sagdıkca çoğalacak bebiş eve geldiğinde de gece emzirmesi yaparsın bolbol şirin çocuğuna yetecektir bu şekilde
Sutum azalir diye uc saatte bir sagim yapiyorum bir de zaten sagdiklarimi bebeğe de goturuyoruz. Kac saatte bir yapayim sagim

Bebek emdikçe artıyor en iyi sağım makinasından daha iyilermis eve gelince emmeye başlasin hemen articak.bide malt içecek çok işe yarıyor
Basladim canim malta sayende bakalim nasil olacak. Beslenmem yetersiz geliyor olabilir bu yeni aklima geldi. Bir de onu arttirmaya calisayim bakayim etki edecek mi

İyi geceler kızlar, şuan oturdum balkona ağlamaya başladım hüngür hüngür. Doğum yaptigimdan beri teyzem yanimda,eşimin 10 günlük babalık izni vardı o bitti. Yarın artık teyzem dönüyor. Çok üzgünüm. Çok korkuyorum kizima bakamayacağım diye. Kimseye güvenip yapmadım elbette cocuk, ama ne bilim ya benle tekken allah korusun bir sey olursa. Beslerken sürekli tıkaniyo elim ayagima karisiyor. Sabahtan beridir kendimi telkin etmeye calisiyorum dayanamadim patladim simdi, goz yaslarimi dindiremiyorum. Korkuyorum kizima tek bakmaya. Aslinda bakmaya degil bez degistirme banyo ust bas degistirme degil sikintim, beslemekten korkuyorum. Anne olmak cok guzel. Bambaska bi sevgi, ama berinde endise kaygi korkularida getiriyormus. Ona bir sey olacak diye kafayi yeme noktasindayim.
Korkma en iyi sen bakarsın çocuğuna . Benim oğlum da tıkanıyor sürekli. Memeden çıkarıp dikleştiyorum hafif silkeleyince düzeliyor zamanla sende kendi yöntemini bulursun. Bnm yanmda ilk 1 hafta kaldılar sonrasını benle eşim yaptık hep hatta geçenlerde oğlumu yıkadık bile babasıyla çok keyifliydi sende o duyguyu tadacaksın zamanla rahatlicaksın merak etme
Kızlar göbeğinde his kaybı var.bu ne zaman düzeliyor ya bu sezeryanda herşey var maşallah.agri sizi his kaybı halsizlik baş ağrısı sarkık gobek ödem
O hissizlik korkarım ama düzelmiyor. Bendede var aynı durum 12 sene önce sezeryan olan halamda hâlâ hissizlik var

Sanmam,bebeğin seni aktif emdiği zaman çok fark eder .protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalış ve bol su ,uyku
Canim beslenmem yetersiz olabilir mi? Gunde 2 ogun besleniyorum ana yemek olarak. Aralarda hurma ceviz tatlu kurabiye falan tuketiyorum ama. Suyu bol iciyorum onda sorun yok. Acaba beslenmem mi yetersiz ondan etkileniyor olabilir mi sut

Canim beslenmem yetersiz olabilir mi? Gunde 2 ogun besleniyorum ana yemek olarak. Aralarda hurma ceviz tatlu kurabiye falan tuketiyorum ama. Suyu bol iciyorum onda sorun yok. Acaba beslenmem mi yetersiz ondan etkileniyor olabilir mi sut
Ayran süt bu ikisi sütu baya artiriyo

Korkma en iyi sen bakarsın çocuğuna . Benim oğlum da tıkanıyor sürekli. Memeden çıkarıp dikleştiyorum hafif silkeleyince düzeliyor zamanla sende kendi yöntemini bulursun. Bnm yanmda ilk 1 hafta kaldılar sonrasını benle eşim yaptık hep hatta geçenlerde oğlumu yıkadık bile babasıyla çok keyifliydi sende o duyguyu tadacaksın zamanla rahatlicaksın merak etme
O hissizlik korkarım ama düzelmiyor. Bendede var aynı durum 12 sene önce sezeryan olan halamda hâlâ hissizlik var
Hadi ya ozaman ömür boyu hissiz mi kalıcak orası .resmen hissizlik var karnımda ;(
Basladim canim malta sayende bakalim nasil olacak. Beslenmem yetersiz geliyor olabilir bu yeni aklima geldi. Bir de onu arttirmaya calisayim bakayim etki edecek mi
Bende çok işe yaradi ve çok su içmek inşallah sende de yarasın.ben 3tane içmiştim
hastaneden eve geldigimz gun sütüm istediğim kadar gelmeyince hemen fark etti sonra 👏

Çok şükür sevindim düşmeye başlamasına. Boşver uykusuzluk bi şekilde telafi olır çocuklarımız iyi olsun yeter ki

Bende 10 mayısts dogm yaptm henüz erken diyolar korse için

S ütt arttırıcı ürünleri denedin mi onlar bende baya işe yaramıştı. Maşallah demek kdr ihtiyac duyuyo olabilir kuzu her,bebek farklıdır iyi olsın da minnoş
Bildiğin süt arttırıcı şeyleri söylermisiniz
Hurma bestlak damla promalt içecek emziren anne çayları içiyorum

Bildiğin süt arttırıcı şeyleri söylermisiniz
Hurma bestlak damla promalt içecek emziren anne çayları içiyorum
İki ürün kullandım aynı anda biri promalt alkolsüz malt içecek diğeri hip marka organik stil tee emziren anne çayı rezene li anasonlu frenk kimyon lü başladgmn 2.fünü geldi süt yeterncd

İki ürün kullandım aynı anda biri promalt alkolsüz malt içecek diğeri hip marka organik stil tee emziren anne çayı rezene li anasonlu frenk kimyon lü başladgmn 2.fünü geldi süt yeterncd
Bende onları içiyorum her gün ayriyetten bide tek rezene. Bide tahin helvası inanılmaz arttırıyor ama benim paşaya yetmiyor sürekli uyanık gündüz bazen

Back