• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende onları içiyorum her gün ayriyetten bide tek rezene. Bide tahin helvası inanılmaz arttırıyor ama benim paşaya yetmiyor sürekli uyanık gündüz bazen
Bnmde uyanık bazen ama aclıktan değil sakin görünüyor. Bazen memede 1 saatten fazla kalıyor bence sütü m yetiyor yorulduğu için kalıyor memede. Gece bol emzir ve sagım yap geceleri gece süt üretimi fazla oluyormuş. Sen nerden anladın yetmediğini

İlk banyoyu yaptınız mı kızlarrr 😍😍😍 biz bugün yapıcazzzz cok heyecanlıyımm
Canım benim iyi banyolar kuzu'ya 😍 biz yaptık göbegini düştü günün ertesi günü ve 3 gün sonra babasıyla birlikte yıkadım oğlumu büyük desteği almadan çok keyifliydi tavsiye ederim ne kdr erken yıkamaya başlarsan o kdr iyi ❤

Bnmde uyanık bazen ama aclıktan değil sakin görünüyor. Bazen memede 1 saatten fazla kalıyor bence sütü m yetiyor yorulduğu için kalıyor memede. Gece bol emzir ve sagım yap geceleri gece süt üretimi fazla oluyormuş. Sen nerden anladın yetmediğini
Uykuya dalmakta zorluk çekiyo 30 cc veriyorum verdıgımde de . Şimdi göğsümde yatırıyorum eli göbeğimde uyuyo 2 saattır cok huzursuzdu 2 gündür kıyamadım yatırmaya iyiki de yatırmamışım 2 3 sefer süt inme hissi geldi temastan dolayı 😍😍

Canım benim iyi banyolar kuzu'ya 😍 biz yaptık göbegini düştü günün ertesi günü ve 3 gün sonra babasıyla birlikte yıkadım oğlumu büyük desteği almadan çok keyifliydi tavsiye ederim ne kdr erken yıkamaya başlarsan o kdr iyi ❤
Evet bızım yakıldı o yüzden bekledik. Bizim ilk çocuk babayla ben korkuyoruz bişey yaparken biraz ondan ilk banyoda çekindim

Bildiğin süt arttırıcı şeyleri söylermisiniz
Hurma bestlak damla promalt içecek emziren anne çayları içiyorum
Canim hemsire bana tek bir urun kullan demisti sutu arttiran takviye olarak. Niye oyle dedi bilmiyorum ama bir arastir istersen hepsine birden yuklenme. Bestlak kullaniyorsan caylardan tuketme bence. Mesajini gordum cevap vereyim dedim bize de daha dun soyledi. Ters tepmesin sonra allah korusun

Süt için bir önerim olacak yiyecekler hariç, ilk oğlumda delicesine sütüm olmuştu. Solgar Brewers Yeast With vitamin b12

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 27
Uykuya dalmakta zorluk çekiyo 30 cc veriyorum verdıgımde de . Şimdi göğsümde yatırıyorum eli göbeğimde uyuyo 2 saattır cok huzursuzdu 2 gündür kıyamadım yatırmaya iyiki de yatırmamışım 2 3 sefer süt inme hissi geldi temastan dolayı 😍😍
Maşallah bende kıyamıyorum göğsümde uyutuyor um bazen. Belki ondan da sütüm bol oluyo bazen
Evet bızım yakıldı o yüzden bekledik. Bizim ilk çocuk babayla ben korkuyoruz bişey yaparken biraz ondan ilk banyoda çekindim
Bnmde ilk çocuk. Tabi biraz daha kendini yapabilcek gibi his ettiğinde yıka. Ben biraz cesaret liyim ilk günden kucagımda döndürürdüm. İlk banyoda bende aneane ve babaannesine yıkattım onların gönlü olsun diye
Canim hemsire bana tek bir urun kullan demisti sutu arttiran takviye olarak. Niye oyle dedi bilmiyorum ama bir arastir istersen hepsine birden yuklenme. Bestlak kullaniyorsan caylardan tuketme bence. Mesajini gordum cevap vereyim dedim bize de daha dun soyledi. Ters tepmesin sonra allah korusun
Öylemi bende iki ürün kullanıyordum süt gelince teke düşürdü m. İyiki düşürmüşüm ama ben rahatsız oldum gögüs lerim şişti kanal tıkandı sağamadım korktum bıraktım fazlasına gerek yok çocuğa yetsin yeter

Kızlar bugün 25 günlük olduk, ve ilk kez gaz sorunu yasiyoruz. 20 günden sonra başlio demislerdi zaten. Yavrum kivraniyor resmen, morariyor. İlk kez tek kalışımıza denk geldi. Biogai damla kullananiz oldumu? Esime ondan vermisler eczaneden

bebeğin günde iki kez kaka yapardı ama 1.5 gündür kaka yapmadı. Doktora götürmeli miyim? yoksa biraz daha beklemeli miyim? Ekstra bir tek d vitamini başlamıştık ondan mı oldu diyeceğim ama yan etkilerinde kabızlık yazmıyor... benzer şey yaşayan var mı?

Canım biogaia kullanmıştım zamanında. Çok ciddi bir etkisi olmadı bizde. Ben soguk sıkım çörekotu yağıyla karnına saat yönünde yuvarla aşağı çek masajı yapardım. Youtube da vardır eminim. Bir de ayak altına sıcak su torbası koyardım. 1 ÇAy bardağı su bile yeterli. birşeye sar, koy çok rahatlatıyor ayakları da üşüyor olabilir. YEdiklerine de dikkat et. Emzirince üstten gaz çıkardıgından emin ol :KK66:
Kızlar bugün 25 günlük olduk, ve ilk kez gaz sorunu yasiyoruz. 20 günden sonra başlio demislerdi zaten. Yavrum kivraniyor resmen, morariyor. İlk kez tek kalışımıza denk geldi. Biogai damla kullananiz oldumu? Esime ondan vermisler eczaneden

Ben ilk oğlumda kullanmıştım. Çok faydasını görememiştim. Fayda gördüğünü söyleyenler de oluyordu ama dediğim gibi bizde etki etmedi.

bebeğin günde iki kez kaka yapardı ama 1.5 gündür kaka yapmadı. Doktora götürmeli miyim? yoksa biraz daha beklemeli miyim? Ekstra bir tek d vitamini başlamıştık ondan mı oldu diyeceğim ama yan etkilerinde kabızlık yazmıyor... benzer şey yaşayan var mı?

Karında şişlik yoksa 5 güne kadar normal sayılıyor.Hangi d vitaminini kullanıyor bazı markalar kabızlık yapabilir özellikle sağlık ocaklarının verdikleri .Ocean bitkisel ve içeriği temiz mesela

Sezeryan yapan arkadaşlar korse giymeye ne zaman başladınız?
Benim 3 hafta oldu. Doktor çok sıkı olmayan korse giyebilirsin dedi ancak ben hala dış dikişlerden dolayı tedirgin oluyorum. Gebelikten önceki normal hayatımda giydiğim penti'den aldığım boxer kilot vardı. Yazın elbiselerin altına normal iç çamaşırın üstüne giyiyordum. Şimdi onu giyiyorum. O bile fark etti. Oturup kalkarken göbeğim daha rahat.

Arkadaslar bebegim 7 gunluk normal dogum yaptim. bebegim 80 cc kadar besleniyor 3 saatte bir. Ben de iki saatte bir sagim yaparsam 40 cc kadar cikiyor sut. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilir misiniz? Bir de sut arttiran ve sutun kalitesini arttiran gercekten etkisini gordugunuz besinler, masajlar vs vs olabilecek ne varsa onerebilir misiniz?
Sağım yapmıyorum kaç cc çıkıyor bilmiyorum. Hipp emziren anne çayı, promalt içecek, kefir, bir şişe bestlak damla bitti, i mom latte takviye kullanıyorum. Ayrıca hurma, incir, kayısı, ceviz, fındık mutlaka yiyorum. Gece sütüm bitiyor. Bir kere 40 cc hipp mama veriyorum. Bir kaç saat sonra tekrar meme ile devam ediyoruz.

Kimyon vermeyi denedin mi yada kimyon içip öyle emzir
Kolunun üstüne yüzükoyun yatırıp sırtını sıvazla karnını sar bi ince bi havluyla bbnm denediklerim bunlar

Biz de göbeği düştü ertesi gün yıkadık kuzumu🥰 bizimkiler iki günde bir yıkıyorlar öyle olurmuş 🙄

Kızlar eşime böyle mesaj gelmiş ebebekten. Ben emzirme danışmanıyla konuştum ve süt artırıcı tarifler de verdi. İsteyen bakabilir 😌

Indirim Kuponu Firsati!
10-31 Mayis tarihleri arasinda Emzirme Destek Projesinden danismanlik alan bebeveynlerimize 250 TL alisverise 50 TL indirim kuponu! UCRETSIZ danismanlik almak ve kampanya kosullari icin: Anneler Gününe Özel Kupon Kodu Fırsatı! - Bebek.com
SMS RET: EBBK yaz 4933'e gonder. Mersis:0336055427200018 B002

Benim ogluş memede aktif emdiginde enfazla 10 dakka duruyo bir gögsümde once aktifle baslayip sonra pasiflesirsede enfazla 20 dakka oluyo kendusi birakiyo vermeye ugrasiyorum almiyo doktor doyuyordur yoksa birakmaz dedi insallah oyledir

Back