- Konu Sahibi NurseCelline
- #16.561
Bende de doğrulandı.midemden çok çektim son ay allahimmmBen baya simsiyah saçlı çocuk doğurdum mide yanmalarım sürekli değildi ama gelince uykudan uyandırıp cayır cayır yanıyordum bu tez bende doğrulandı galiba
Çok şükür düşme eğilimine girmiş bol emzirmekle kurtarcaz. Bu arada haklısınız evde kapalı kalmak tetikliyor bu dönemdeki hormonlarda zaten depresyona müsait bugün hastane dönüşü eşimle aldığımiz birer kahve bile bana iyi geldi ama değişik bir duygusallık da varHaklısın canım anlıyorum seni yaramıştır minnoşuna merak etme. İyi olacak inşallah güzEl haberlerini bekliyoruz.
Depresyona gelince hepimiz,aynı durumda yız sanırım. Bi günüm iyi bi günüm çok kötü . Sanırım bu logusalık olayın eve kapanmak izole olmak hiç iyi gelmiyor dün biraz gelen gidenim oldu iyi oldum biraz tabi sürekli yokluyor ağlama krizi.
Çok şükür düşmeye başlamış iki gün sonra tekrar kan alınıp bakilcak yine çok sık emzir dedi. Saat başı emzir en geç 2 saatte bir emzir dedi. Çok uykusuzum ama iki gün daha böyle zorlucaz geçecek insallah@ankazmrt0 test yapıldımi zonuc ne insallah düşmüstür canım bebisleri uykudan uyandirmak cok zor