Ağzınız bal yesin valla mental olarak çok iyi değilim bebeğin karnı 2hafta önde o biraz sorun olurmu diye endişe ediyorum ekmeği şekeri birakicam;(
İnanın o kadar bilgisiz uzak bir insanım ki bu konulara şuan sizin "doğumu iyi yonetirsen neden yırtık olsun "lafiniz kafamda ampul yaktı ben herşeyi doktora mi bırakmalıyım yoksa ben bugün sağlam bir ev temizliği ile başlayım kendimi iyice yorayim da doğurabilir miyim acaba diye düşünüyorum

çok okuyorum bayram temizliği sonrası suyun gelmeye başladı doğurdum diye
Bunlari paylaştığıniz için tşk ederim doktora güvenmek konusunda size katılmamakla birlikte söylediğiniz komplikasyonlar göze alınır cinsten değil haklısınız

doktor konusu şöyle benim kanamam olduğunda aynı hastanenin iki farklı kadın doğumcusu yarım saat ara ile rahim boyumu 10mm farklı ölçtü biri acil serkaj a almam lazım dedi diğeri hayır serkaja gerek yok dedi kesinlikle bir karar alinirken ikinci göz gerekiyor ama sağlıkçı olduğunuz için siz tabi neler goruyorsunuzdur hayırlısı olsun .bebek acisindan en risksiz sezeryan diye annem de söyledi ama iki normal bir sezeryan yapmış biraz beni sezeryan konusunda negatif etkiliyor sanırım;( ben doktora birakicam kendimi yinede böyle dediğime bakmayın ama normal doğumu hızlandırcak egzersizler yapmam hurma ahudud çayı pilates topu ile çalışma yürüyüş merdiven in çık bunları yapmamın bir sakıncası olurmu onu danismicam