• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ben hastaneye geldim doktorum bugünde gelmemiş başka doktora sıra aldım bol bol dua ediyorum bu doktor gün versin kabul etsin diye öbür doktor gibi vurdumduymaz değildir inşallah bayan doktor denk geldi bu sefer doktordan yana yüzüm güler inşallah

Ben dün dogum yaptım canım birkaç gundur baskı hiasediyordum bebegin basini resmen sag kasigimda hissediyordum o yuzden dedim ama sen nirmal dogum yapacaktin yanlis.hatirlamiyorsam degilmi
Hayirli olsun insallah Allah anneli babali buyutsun darisi artik bizlere😍 evet canim insallah normal dogum istiyorum nasip olursa. Karnim da cok yukardaydi sanki midemin ustunde gibiydi. Sanki o da asagi inmis. Dediginiz gibi olunca doguma yaklasmis mi olunuyormus?

Makine gögusleeim tam solu olmasigi icin cekmedi bende elimle.sagsim 30 lm sap sarı kolosturom çikti insallah bebisime şifa olur
İlk 3-4 gün makinayla sağım yapacak kadar çok süt gelmez. Elle sağılması lazım onun. Sütün var şu an zaten, bebeğin gelince de emzirirsin hiç strese sokma bunun için kendini. Şifa olmaz olur mu altın sıvı o. Çabucak çıksın küvözden inşallah.

Bu doktor çok ilgilendi bu kadar 3. Sezeryan bu kadar bekletilmez siz emin misiniz gün vermediğine dedi kadın bana inanamadı sistemde görünmeyince inandı şaşırdı kontrollerimi oldum geçen haftadan beri bebek gelişmemiş 37+2 hala çok üzüldüm 38+3 olması gerekiyordu dedi 5msyıs cuma günü alacak hayırlısıyla çok heyecan oldum nabzım 121 tansiyon 100/67 çıktı heyecandan bayılıcam

İste normal dedi canim. Ama neye gore normal belki nisanin gelmis olma durumu icin normal demistir cunku muayene ederken zorluyor zaten. Benim pazartesi 2.defa bakti. Acilma artmis mi ne durumda diye tabi bakarken daha cok zorluyor dediğim gibi dogum daha hizli baslasin diye. Yine bu hafta da kesin bakar diye dusunuyorum. Cunku bir an once dogumun baslamasini istiyor kendisi. 40 haftayi gormeyelim diyor. Zaman gectikce bebek kilo aliyor normal dogum zorlasir dedi.
Doğru olmasına doğru da öyle bakılınca daha çok acı veriyor insana ya zaten doğum anında devamlı bakacaklar... benimki baktırmadı alttan geçen hafta açıklığı öğrendikten sonra. İnşallah doğuma kadar da baktırmaz. Çok acı çekiliyor bakılınca. 2 gün çok sızlamıştı. Sizde de olmadı mı

Bu doktor çok ilgilendi bu kadar 3. Sezeryan bu kadar bekletilmez siz emin misiniz gün vermediğine dedi kadın bana inanamadı sistemde görünmeyince inandı şaşırdı kontrollerimi oldum geçen haftadan beri bebek gelişmemiş 37+2 hala çok üzüldüm 38+3 olması gerekiyordu dedi 5msyıs cuma günü alacak hayırlısıyla çok heyecan oldum nabzım 121 tansiyon 100/67 çıktı heyecandan bayılıcam

Sağlıcakla kucağına alırsın insallh iyi ki başka doktora gitmişsin .Dogduktan sonra toparlar inşallah merak etme

Çok şükür yahu. Olması gereken bu. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 😇

Çok şükür yani iyiki gelmemiş bugün hastaneye bugün bu doktora gelmişsiniz günlerdir ne kadar strees yaşatti hemde o kadar sanciniz ağrınız oldu bekletti de bekletti .. işte doktorunuza güvenin diyorlar ya bazen de böyle oluyor ikinci bı doktor gözü gerekiyor bir karar alirken🙏

Kızlar nstye giderken ne içip ne yiyorsunuz ben kahvaltı yapıp çikolata yiyorum ona rağmen benim oğlan uyuyo, Nstden çıktığımda hemen uyanıyo hareketleniyo ama çekilirken o uyudukça nstyi uzatıyolar benim de uykum geliyo beraber uyuyoruz resmen🤣 Bugün yine nst çekilcem şu işe yarar dediğiniz bişey var mı?

Doğru olmasına doğru da öyle bakılınca daha çok acı veriyor insana ya zaten doğum anında devamlı bakacaklar... benimki baktırmadı alttan geçen hafta açıklığı öğrendikten sonra. İnşallah doğuma kadar da baktırmaz. Çok acı çekiliyor bakılınca. 2 gün çok sızlamıştı. Sizde de olmadı mı
Yarım saate beni de alttan muayene edicek çatina bakicam dedi 🥲heyecanlandim
Kızlar nstye giderken ne içip ne yiyorsunuz ben kahvaltı yapıp çikolata yiyorum ona rağmen benim oğlan uyuyo, Nstden çıktığımda hemen uyanıyo hareketleniyo ama çekilirken o uyudukça nstyi uzatıyolar benim de uykum geliyo beraber uyuyoruz resmen🤣 Bugün yine nst çekilcem şu işe yarar dediğiniz bişey var mı?
Ben peynir ekmek yedim şuan nst deyim sizin msjinizi okuyunca da eşime msj attım tatlı biseyler al diye çünkü uyuyor muhtemelen benimkide

Benim genelde uyanık oluyor kahvaltıdan sonra hastaneye gidiyorum ya da kahvaltıdan 2 3 saat sonra ve o zaman da acıkmış oluyor 😄 her iki durumda da hareketleniyor.

Yarım saate beni de alttan muayene edicek çatina bakicam dedi 🥲heyecanlandim
Ben peynir ekmek yedim şuan nst deyim sizin msjinizi okuyunca da eşime msj attım tatlı biseyler al diye çünkü uyuyor muhtemelen benimkide
Tek seferlik bişey değil katlanıyosunuz ama sürekli didiklenir gibi bakmaları kötü yani doğum olmadıkça bakmaları yoklamaları saçma zaten ağrılarımız var onlar da üstüne ağrı eklemiş oluyor.

Sağlıcakla kucağına alırsın insallh iyi ki başka doktora gitmişsin .Dogduktan sonra toparlar inşallah merak etme

Çok şükür yahu. Olması gereken bu. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 😇

Çok şükür yani iyiki gelmemiş bugün hastaneye bugün bu doktora gelmişsiniz günlerdir ne kadar strees yaşatti hemde o kadar sanciniz ağrınız oldu bekletti de bekletti .. işte doktorunuza güvenin diyorlar ya bazen de böyle oluyor ikinci bı doktor gözü gerekiyor bir karar alirken🙏
Allah razı olsun çok sağ olun gerçekten bazen tek bi doktora güvenmemek gerekiyormuş çok şükür sağ salim yarından sonra kavuşucaz yavrumuza ilk gibi o kadar heyecanlıyım ki elim ayağım titriyo geçmez o bir gün artık koca hastaneyi gözlerim dolu dolu geziyorum 😂

Ben kontrollere genelde öğleden sonra giderdim dün sbaah gittim nst de uyanmadi bı türlü.Nst yi çekenler sağa -sola dondurdu karnımı hafif salladı , öksür dedi oylelikle uyandı😂daha da uyanmasaydi bı yürüyüş yapacaktım gerek kalmadı.

Aynı şey bendede oluyo ne yiyip içsem uyuyo oluyo dürtüyorum uyanmıyo ama bugün nst den sonra doktor cuma alalım deyince bnm heyecandan nabız uçtu bebekte aşırı heyecanlandı hareketlendi yerinde duramadı bir haftadan sonra ilk defa bu kadar hareketlendi sanırım sevinç dansı yapıyordu içerde artık oda 😂😂

Hayır onda bir şey yok yapabilirsiniz sıcak suyun altında falan da yapıyorum süt damarlarına iyi geliyor diyorlar 🙂

Merhaba ben bütün hamileliklerimde son 1 aya girince kullanmaya başladım meme başı ve haresine yumuşatmak için. Masaj yapar gibi değil de bastırmadan yedirmeden sürün sadece
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için 🙏🏻🙏🏻 sağlıklı doğumlar diliyorum 🩷🩷🌸

Bende garanti olsun diye hem tekrar kahvaltı edicem hem nstde de çikolata yiyicem bakalım şimdi hareketlenir inşallah😂
Çikolata yada yerken hareketlendiği yiyecek varsa onu yiyin. Ama çok hareketlenince de cihaz kayıyo düzeltmek için ikide bir geliyolar ve yine uzatıyolar 😄😄 çok da iyi bişey değil yani az yiyin yine de sevdiği şeylerden. Dün birine oldu ben de ilk defa gördüm 🤣

Kizlar ben kontrolden çıktım. Çatı muayenesi çok rahat geçti ama kanama gibi lekelenme oldu. Hatta doktorda çok rahat geçirdin muayeneyi dedi. Çatim normal doğuma uygun degilmis 👏👏👏şaşırdım mi hayır. İlla normal yapcam dersen bişey diyemem ama bebeği de seni de riske atmış olabilirz çünkü bebek iri dedi 3380gram 49-50 cm boy karın bölgesi 2hafta ilerdeymis o da normal doğum için travmatik olabilirmis. Türkiye'de peynir ekmek gibi sezeryana yönlendirme özel hastanelerde zaten hep duyduğum bişey ama anlamadım ben ve benim gibiler demek eski çağlarda olsa doguramicakmis catimizdan dolayı.. bu arada cati da lekelenmem olmasına rağmen hiç acı ağrı olmamasına şaşırdım gerçekten rahat gecti

Back