Çatı muayenesi aşırı rahat geçti eliyle resmen daldi muayne masasinda kanlı mukus gibi bişey oldu kalkarken gördüm peçeteye bı sildim lekelenme vardi hala da hafif hafif devam ediyor kendisi de dedi çatı muayenen çok rahat geçti hiç kasmadin kendini diye.
İnanın o kadar sinirlendim ki yani ayrıca ben tetenoz olmadım bana mutlaka olmalısın demişti asla riske atma çok tehlikeli demisti şimdi sezeryana karar verdi tarh verdi aşı da atilamadim bide operasyon olucam dedim korkma tetenzdan sorun yok dedi

valla surda kaç kişi normal doğum yaptı onceki dogumlari kastetmiyorum ama grupta nerdeyse çoğu sezeryan oldu hepimizde mi sorun var. Bilmediğim bir alan olunca kafa da tutamıyorum;( içime korku düşüyor acaba haklı mı benim ve bebeğin sağlığı daha önemli diye. Yirtigin çok olabilir dedi vitamin haplarini zaten ben bir haftadır bırakmıştım bı demir alıyorum ona rağmen kızımda kilo aldıkça kilo alıyor

ben kilo veriyorum o alıyor. Kafam çok karışık acAbaa diyorum başka bir doktora çatı muayenesi yaptırsam mi yoksa normal doğumu destekleyecek herşeyi yapsam da 16 Mayıs'a kadar belki normal dogum olurmu