- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.061
Ah ah ne çok sevindim sağlıklı olmasına hepimizin yerine kokla onu annesiSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Gözün aydın canım kavuştun sende kızınla darısı bizim başımızaArkadaşlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 2'de, 37+6 haftalıkken doğurdum ben de.Bende 12 cm myom vardı. Bebek ters döndü ama aşağı inemedi. Nişanım gelince acil sezeryanla aldılar. 3.500 kg, 50 cm bir kızım oldu. Ama maalesef henüz sütüm gelmiyor.
Ben normal doğum bekliyorum dediğiniz gibi kanala girme ağrıları sanki akşam daha çok uyanık oluyor. kaç saat oluyo bakmadım ama mesaneye baskısı artıyor 10 dakikada bir tuvalete götürüyor beni girmeyi deniyor gibi. Bir anda yükleniyor istersen tuvalete gitme ağrıtıyor mekik dokuyorum salonla tuvalet arasıAynı şekildeyim evet bugün bel ağrısı da var geçmiyo bugün çok fazla hareketli o kendini ittikçe sertleştikçe kadıklsrım belim ağrıyo bacaklarıma iniyo
Ben 34. Haftada hazirladım herseyimi bekliyoruz bakalım ayin 5 de randevum var kesim dogum tarihiverir sanirimBenimde o haftalarda oluyodu o yüzden bi çok seyi erkenden hazırladım zaten panikten bu haftaya girdiğinden beri dahada çoğaldı yavaş yavaş çoğalıyo bakalım nereye kadar çoğalcak korktuğum başıma gelcek doğum sancısıyla acil sezeryan için 1saatlik yol gitcem gibi duruyo bu gidişle
Rabbim yarın bir avazda hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben 3. sezeryanı olcam daha günüm belli değil doktora ağrılarımı söylüyorum normal kanala girmeye çalışıyo diyo bekleyecek gücüm kalmadı sadece uykusuzluk olsa amenna ama bacaklarım kökünden kopacak gibi canımı yakıyo bütün gece kıvrandım oturduğum yerde hala kıvranıyorum adam bana hala normal diyo gün vermiyo utanmasam 4mayıstaki kontrolde ağlıcam artık yeter dayanamıyorum diye
Banada saçma geliyo da bu saatten sonra doktor değiştiremem iyide bi doktor bekliyorum mecburenBen normal doğum bekliyorum dediğiniz gibi kanala girme ağrıları sanki akşam daha çok uyanık oluyor. kaç saat oluyo bakmadım ama mesaneye baskısı artıyor 10 dakikada bir tuvalete götürüyor beni girmeyi deniyor gibi. Bir anda yükleniyor istersen tuvalete gitme ağrıtıyor mekik dokuyorum salonla tuvalet arasısizin planlı sezeryan için doktor çok bekletmiş çok saçma
Bende aklıma geldikçe parça parça koydum hep komple bitti çok şükür emzik alsam mı koysam mı onu bilemedim bi o kaldı sadece inşallah hayırlısıyla verir gününüzü doktor bende 4ünde yine dua ede ede gidicem gün almak içinBen 34. Haftada hazirladım herseyimi bekliyoruz bakalım ayin 5 de randevum var kesim dogum tarihiverir sanirim
Banada saçma geliyo da bu saatten sonra doktor değiştiremem iyide bi doktor bekliyorum mecburen
Bende aklıma geldikçe parça parça koydum hep komple bitti çok şükür emzik alsam mı koysam mı onu bilemedim bi o kaldı sadece inşallah hayırlısıyla verir gününüzü doktor bende 4ünde yine dua ede ede gidicem gün almak için
Benim kizim sadece 1 ay aldi emzigi ilk dogdugunda kabul etmedi ben almayacaktim ama görümcem yinede al dedi neolur neolmaz ebebegin wee markaydi yanlis hatirlamiyorsam onu aldim biberon almadim sut sagma pompasinin biberonu var diyeBanada saçma geliyo da bu saatten sonra doktor değiştiremem iyide bi doktor bekliyorum mecburen
Bende aklıma geldikçe parça parça koydum hep komple bitti çok şükür emzik alsam mı koysam mı onu bilemedim bi o kaldı sadece inşallah hayırlısıyla verir gününüzü doktor bende 4ünde yine dua ede ede gidicem gün almak için
Gözünüz aydın saglıkla büyütün insallah .Kızlar bende doğurdum hatta bir haftalık bile olduk
Doktorum 27sine gün vermişti ama 24ünde sabah üçte doğdu benim kızım şimdi kucağımda uyuyor çok güzelmiş bu duygular çok aramıştım ben yavrumu zorlaca bulduk Allaha şükürler olsun Darısı tüm bekleyenlere inşallah
Ne güzel ya. Sizin Dr bugün var mıydı bizimki 1 Mayıs diye yok o yüzden mecbur yarınMerhaba arkadaslar kontrole gittim açilma 2 cm e çıkmıs bebek kanala girmis hersey güzel gidiyormus. Merdiven in çik egzersiz yap bir kaç güne dogar dedi.
Memorial calisiyor hem de baya yogunluk var. Son günler gecmek bilmiyorNe güzel ya. Sizin Dr bugün var mıydı bizimki 1 Mayıs diye yok o yüzden mecbur yarın
MaşaAllah canım. Allah analı babalı büyütsün gözün aydın çok sevindimSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Bende almadım biberon süt sağma makinesinde var diye çok lazım okursa sağlarım diye koydum çantaya biberonuyla bir emzik iki kızımdada verdim biraz geç vermiştim bir hafta sonra falan o yüzden emin olamadım almak lazım onu ne olacağı belli olmazBenim kizim sadece 1 ay aldi emzigi ilk dogdugunda kabul etmedi ben almayacaktim ama görümcem yinede al dedi neolur neolmaz ebebegin wee markaydi yanlis hatirlamiyorsam onu aldim biberon almadim sut sagma pompasinin biberonu var diye
Merhaba arkadaşlar,evet test erkek ultrason kız hala o şekilde devam ediyor.Şu an için normal gözüküyor her şey,gelişimi haftasıyla uyumlu.doğduktan sonra her şey açığa kavuşur.12 mayıs için tarih aldık kısmet olursa,herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallah.
Allahım korktugunuzla karsılaştırmasın insallah test yanlıstır ve bebisiniz saglıcakla dogar rabbim yar ve yardımcınız olsun insallaMerhaba arkadaşlar,evet test erkek ultrason kız hala o şekilde devam ediyor.Şu an için normal gözüküyor her şey,gelişimi haftasıyla uyumlu.doğduktan sonra her şey açığa kavuşur.12 mayıs için tarih aldık kısmet olursa,herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallah.
RAbbim hayirlisiyla saglikli sıhhatli kucagıniza almayı nasip etsin sorunzuz bir dogum gecirin insallahKızlaar selamhatırlarsınız belki bahsetmişimdir, 32. Haftada erken doğum riskinden yatışım yapılmıştı sancılarım çıkınca. Sonrasında sıkıntı olmadı. Ama zaten sorunlu bir gebelik süreciydi. Şekerim vardı, son zamanlarda tansiyonum da yükselmeye başladı, bebeğin boynunda çift kordon vs vs. Derken bugün doktorum artık riske atmayalım yarın alalım dedi, tansiyonu yüksek görünce.
Yani yarın 37+1 oluyoruz ve sezaryen için sabah yatışım yapılacak. Dualarınıza talibimsonrasında güzel doğum hikayemi sizlerle paylaşmayı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?