- Konu Sahibi NurseCelline
- #15.081
Ben gittim 2 cm acilmam varmis bekliyorum bakalim ne zaman gelirseBugün kontrole gidecek arkadaşlar.varmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gittim 2 cm acilmam varmis bekliyorum bakalim ne zaman gelirseBugün kontrole gidecek arkadaşlar.varmıydı
Bende de öyle oluyordu kanala girmis şükür. Simdi egzersizlerle ilerletmeye calisacakmisimBebek karnımda sertçe kendini geriyor o sırada da vajinamın içinde acı ya da yırtılma mı desem değişik bi his oluyor artık, acaba bu kanala girmeye çalıştığı için falan mı olur kanala girme çalışmaları böyle mi oluyor![]()
Ayyy bi heyecanlandım şimdi inşallah benimki de hangi yol sağlıklıysa o yolda ilerler ve gelirBende de öyle oluyordu kanala girmis şükür. Simdi egzersizlerle ilerletmeye calisacakmisim
Bunu 2 gündür bende düşünuyorum çok fazla kendini gerdiriyo ve hareketleei çok sertlesriBebek karnımda sertçe kendini geriyor o sırada da vajinamın içinde acı ya da yırtılma mı desem değişik bi his oluyor artık, acaba bu kanala girmeye çalıştığı için falan mı olur kanala girme çalışmaları böyle mi oluyor![]()
Hayirlisiyla saglıklı dogumlarin olsun canim bebisiniBen gittim 2 cm acilmam varmis bekliyorum bakalim ne zaman gelirse
Kanala girdimi nekadar aanda oluyormus dogum acabaBende de öyle oluyordu kanala girmis şükür. Simdi egzersizlerle ilerletmeye calisacakmisim
Aşağıya doğru bir gerilme hissi mesane baskısı anında tuvalete götüren bir his de oluyor muBebek karnımda sertçe kendini geriyor o sırada da vajinamın içinde acı ya da yırtılma mı desem değişik bi his oluyor artık, acaba bu kanala girmeye çalıştığı için falan mı olur kanala girme çalışmaları böyle mi oluyor![]()
Tuvaletten kastın idrarsa evet oluyor, iyi bişey miAşağıya doğru bir gerilme hissi mesane baskısı anında tuvalete götüren bir his de oluyor mu![]()
Bir haftadır öyleydi benimde doktora dediğimde kanala girme çabaları normal ağrıların olması demişti dünden beri level atladık bacaklarım kopacak gibi köklerinden acıyo ağrıyo aynı anda belim kuyruk sokumum kasıklarım dehşet ağrıyo acıyo bebek o ağrılarla birlikte kendini öyle bi geriyo itiyo ki anlatamam sabahı zor ettim baktım sabahta geçmiyo duşa attım kendimi ne zaman yoruldu uyudu o zaman hafifleyerek geçti ağrılar sancılar öğlenden beri hiç ses seda yok dürtersem hafiften kımıldıyo duruyo belli uyuduğu fırtına öncesi sessizlik gibi resmen bu geceden korkuyorum annemde bu sancılar gün sancısı olabilir herşeyini kapıda hazır tut ona göre ansızın bi bakmışın geçmez çoğalır hemen gideriz dedi temelli heyecan oldum bu kadar hareketsiz kalıp uyuması cidden fırtına öncesi sessizlik gibi geliyo sanki güç topluyo gibi gece için dünde böyle gün boyu sakindi gece hiç durmadı mahvoldum bugün poliklinikler açık olsaydı gidecektim hastaneye gidemedim yarın gidicem erkenden konuşucam doktorla anlatıcam normalde 4mayıstı kontrol günüm bekleyemicem artıkBebek karnımda sertçe kendini geriyor o sırada da vajinamın içinde acı ya da yırtılma mı desem değişik bi his oluyor artık, acaba bu kanala girmeye çalıştığı için falan mı olur kanala girme çalışmaları böyle mi oluyor![]()
Bence de o kadar ağrın falan oluyosa kontrolü bekleme git zaten haftan da doğum için uygun belki de doğumun başlıycaktırBir haftadır öyleydi benimde doktora dediğimde kanala girme çabaları normal ağrıların olması demişti dünden beri level atladık bacaklarım kopacak gibi köklerinden acıyo ağrıyo aynı anda belim kuyruk sokumum kasıklarım dehşet ağrıyo acıyo bebek o ağrılarla birlikte kendini öyle bi geriyo itiyo ki anlatamam sabahı zor ettim baktım sabahta geçmiyo duşa attım kendimi ne zaman yoruldu uyudu o zaman hafifleyerek geçti ağrılar sancılar öğlenden beri hiç ses seda yok dürtersem hafiften kımıldıyo duruyo belli uyuduğu fırtına öncesi sessizlik gibi resmen bu geceden korkuyorum annemde bu sancılar gün sancısı olabilir herşeyini kapıda hazır tut ona göre ansızın bi bakmışın geçmez çoğalır hemen gideriz dedi temelli heyecan oldum bu kadar hareketsiz kalıp uyuması cidden fırtına öncesi sessizlik gibi geliyo sanki güç topluyo gibi gece için dünde böyle gün boyu sakindi gece hiç durmadı mahvoldum bugün poliklinikler açık olsaydı gidecektim hastaneye gidemedim yarın gidicem erkenden konuşucam doktorla anlatıcam normalde 4mayıstı kontrol günüm bekleyemicem artık
36dan sonra hiçbir doktor kabul etmez diyolar nasıl oldu hemen tamam mı dedilerKızlar selam. Ben ani bir kararla hastanemi ve doktorumu değiştirdim. Gittiğim doktorun anlaşmalı olduğu hastaneye gittim odalara, doğum hemşirelerine vs baktım o kadar beğenmedim ki hastaneyi, nasıl çıktım bilmiyorum. Doktorum çok tatlı ama maalesef ayırdık yolları. Başka seçenek sunamadı çünkü. Hemen başka bir prof buldum normal doğumu destekleyen ve kendisine gittim. Doğumhaneyi, odaları gezip doğum ekibiyle tanıştım. Hatta ne olur ne olmaz diye tüm doktorlarla da tanıştırdılar beni. İçime çok çok sindi. Evime yürüme mesafesinde hastane. Artık gelsin Kerem bey de rahatlayalım yaw.
Evet de Valla benim ilk, ben de bilmiyorumTuvaletten kastın idrarsa evet oluyor, iyi bişey mi![]()
Dayanabilcek halim kalmadı zaten 3saatlik uykuyla duruyorum en büyük korkum da zaten sancıyla alelacele ameliyathaneye girmek sakin sakin güzel güzel girmek başlamak varken telaşla panikle hızlı olması beni korkutuyoBence de o kadar ağrın falan oluyosa kontrolü bekleme git zaten haftan da doğum için uygun belki de doğumun başlıycaktır
Geçen hafta doktora anlattığında kanala girme çabaları demişti o yüzden normal kasık bel ağrıları gerçek doğum sancısı göbek deliğinin üzerinde başlar demişti çoğu kadın doğum başlangıç sancılarını mide krampı ağrısıyla karıştırıyomuş ilk başlarda o yüzden kiminin de sırtından başlayıp karnına ordan alt karın kasıklara yayılıyomuş benim ağrı sancılar kuyruk sokumu bel kasık bacaklarımda oluyo karnım gerilince karnımda acılı bi ağrı oluyoEvet de Valla benim ilk, ben de bilmiyorumkanala girme çabaları gibi geldi bana da bunlar
5 kere aradı bugün beni aradığı yetmemiş bide annesini arayıp onada anlatmış panikle oda 3 kere aradı gün içinde yarın gidicez yeter artık gün versin konuşalım kaç gündür acı çekiyordum gözümün önünde dayanamıyorum diyo yarın tahminime göre 38 haftalık falan çıkması lazım 27nisanda ortalama 37haftalık demişti tam olarak bişey söylemedi 50cm 3100gr nasıl 37haftalık oluyo anlam veremedim hiçBenim de kontrolüm sabah 9da. 38+4 oluyoruz yani direk doğuma da alabilir veya gün verir artik herhalde bugün bana uyku yok. Bu arada eşleriniz ne durumda yani ben resmen kendimi unuttum onu sakinlestirmeye çalışıyorum ya. Az önce üst komşudan masa gicirdama sesine panikle uyanip beni aramaya başladı noldu geliyor mu dietansiyonu filan sürekli yüksek. Ah demeye çekiniyorum yanında korkmasin die nasil basedicek doğumla ben zaten çok korkuorm
![]()
Biz her türlüsüne hazırlıklı olalım da inşallah planladığımız gibi sakin ve kolay doğumlar nasip olsun hepimizeDayanabilcek halim kalmadı zaten 3saatlik uykuyla duruyorum en büyük korkum da zaten sancıyla alelacele ameliyathaneye girmek sakin sakin güzel güzel girmek başlamak varken telaşla panikle hızlı olması beni korkutuyo
Gerçekten 9 doguruyorlar demekki. Bizimki en son 2770 gr di. Erkek bebekleri tutmaktan yanayız dedi adam ama zaten son gün 10 Mayıs son güne kadar mi bekleticek bilmiorm. Daha doğum şeklini de konuşmadık herşey yarin netlesicek5 kere aradı bugün beni aradığı yetmemiş bide annesini arayıp onada anlatmış panikle oda 3 kere aradı gün içinde yarın gidicez yeter artık gün versin konuşalım kaç gündür acı çekiyordum gözümün önünde dayanamıyorum diyo yarın tahminime göre 38 haftalık falan çıkması lazım 27nisanda ortalama 37haftalık demişti tam olarak bişey söylemedi 50cm 3100gr nasıl 37haftalık oluyo anlam veremedim hiç