• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
2 gün önce gece sancım oldu adet sancısı gibi bugün de aynı şekilde öğlen oldu baya korktum kıyafetleri yıkadım bugün Salı günü de doğum çantasını ve kıyafetlerini hazırlıcam aklıma ilk gelen şey doğum çantası hazır değil aman sancım gelmesin oluyor 😂 yapayım da rahat edeyim Salı günü 36+0 oluyoruz artık benim gibi sancısı olan var mı kızım da da böyle sancım olmuştu ara ara salı günü başlayıp cumartesiye kadar devam eden cumartesi nişan gelmişti pazar hastaneye yattım zaten normal olamadı sezeryan oldu bunda da yine 1 hafta sonra falan nişan gelirse diye korkuyorum tam olarak aynıydı ağrılarım adet sancısı gibi belden başlıyor kasığa doğru baya bacaklarındaki gücü kesiyor o derece

Sizi çok iyi anlıyorum aileler dışında arkadaşlar da sagolsunlar😂😂😭 aslında bir yandan güzel bişey heyecanları ilgileri alakaları biz 9 yıllık evliyiz kariyer yapicaz yok gezicez yok genciz triplerinden erteledik sonra da kötü bir tecrübe yaşadık.. insanlar bebek bekliyor bizden🥲 evet stress yaratıyorlar evham yapmama sebep oluyorlar ama bir yandan da şükrediyorum sona doğru geliyoruz hamdusenalar olsun 🥰🙏
Benimde 37+1 de yapılmış olcak şuan şuan 36+5.Ama doktorunuz doğru söylemiş doğru zaman gectikce iyice kilo alıyorlar daha zor haklisiniz .bu arada size doktorunuz multivitaminleri bıraktırdı mi.
Biz 38 haftalik olduk bile mesela ve ben dogsun istiyorum onun icin hareketler yapiyorum caylar iciyorum bakalim ne zaman gelecek. Hatta arada soruyorlar daha dogurmadin mi diye fark ettim de bu soruya bile moralim bozuluyor sanki sancim hic gelmeyecek normal sekilde doguramayacakmisim gibi😔
Yok canim bana vitaminleri biraktirmadi. Niye biraktirsin ki dogum sonrasi bile kullanmamiz gerekmiyor mu zaten

Benim son alttan muayenede kan geldi bakarlarken azala azala bitti 2.gün. ama kırmızıdan kahveye ve sarıya dönüp bitti. Çatı muayenesinde olmamıştı kanama da lekelenme de...
Alttan muayene neden yapti dr unuz cati muayenesi disinda acaba? Ben en son keseye bakmak icin vajinal muayene olmustum aylar oncesinde. Bir de iste gecen hafta cati muayenesi oldum onda da kanama oldu benim

2 gün önce gece sancım oldu adet sancısı gibi bugün de aynı şekilde öğlen oldu baya korktum kıyafetleri yıkadım bugün Salı günü de doğum çantasını ve kıyafetlerini hazırlıcam aklıma ilk gelen şey doğum çantası hazır değil aman sancım gelmesin oluyor 😂 yapayım da rahat edeyim Salı günü 36+0 oluyoruz artık benim gibi sancısı olan var mı kızım da da böyle sancım olmuştu ara ara salı günü başlayıp cumartesiye kadar devam eden cumartesi nişan gelmişti pazar hastaneye yattım zaten normal olamadı sezeryan oldu bunda da yine 1 hafta sonra falan nişan gelirse diye korkuyorum tam olarak aynıydı ağrılarım adet sancısı gibi belden başlıyor kasığa doğru baya bacaklarındaki gücü kesiyor o derece
Sanirim bu bahsettigin yalanci dogum sancisi canim. Aslinda fiziki olarak vucut uygun olsa normal doguma cok kolay olur seninki. Bende bpyle bir sanci tam olarak olmadi. Arada bir yorulunca falan kasilma oluyor sadece o kadar. Hatta acaba diyorum hic sancilarim gelmeyecek kendiliginden de suni sanciya mi gidecek surec🥹🙁

Sanirim bu bahsettigin yalanci dogum sancisi canim. Aslinda fiziki olarak vucut uygun olsa normal doguma cok kolay olur seninki. Bende bpyle bir sanci tam olarak olmadi. Arada bir yorulunca falan kasilma oluyor sadece o kadar. Hatta acaba diyorum hic sancilarim gelmeyecek kendiliginden de suni sanciya mi gidecek surec🥹🙁
Ya benim de hep kasılma baskı oluyordu 2 gündür baya sancım oluyor ama allahtan bi süre sonra geçiyor geçmezse gerçek doğum sancısıdır demişti doktor inşallah öyle olmaz gününü bekler

Ya benim de hep kasılma baskı oluyordu 2 gündür baya sancım oluyor ama allahtan bi süre sonra geçiyor geçmezse gerçek doğum sancısıdır demişti doktor inşallah öyle olmaz gününü bekler
Evet canim yalanci sancidan gercek sanciya donus de olabiliyormus. Benim su an istedigim ve bekledigim bu ama sen hem sezeryan istiyorsun hem de daha erkenmis haftasi insallah biraz daha beklesin. Zaten su siralar da olmasi cok olaganmis bu sancilarin hemen dogum oluyor demek degil bu

Haziran annelerinde başlayan serüvenim mayıs anneleri ile son bulacakmış yakalandığımız preeklampsi nedeniyle 37. Haftada doğumu başlatacaklar yani 19 Mayıs gibi ama normal doğum olacak yinede tabiine aksilik çıkmazsa aksilik olursa Allah göstermesin de sezeryan geçilir heralde

Haziran annelerinde başlayan serüvenim mayıs anneleri ile son bulacakmış yakalandığımız preeklampsi nedeniyle 37. Haftada doğumu başlatacaklar yani 19 Mayıs gibi ama normal doğum olacak yinede tabiine aksilik çıkmazsa aksilik olursa Allah göstermesin de sezeryan geçilir heralde
Sizin ve bebeginiz icin en saglikli hayirli olan neyse o sekilde gerceklessin insallah dogumu canim. Suni sanciyla mi baslatacaklar dogumu nasil oluyor hicbir belirti olmadan normal dogum nasil baslatiliyor?

Sizin ve bebeginiz icin en saglikli hayirli olan neyse o sekilde gerceklessin insallah dogumu canim. Suni sanciyla mi baslatacaklar dogumu nasil oluyor hicbir belirti olmadan normal dogum nasil baslatiliyor?
Valla bilmiyorım normal dedi doğurursunuz başlatırız duyunca suni sancıyı anladım bende heralde öyle olur ama inşallah kendi sancım vs gelir onlara kalmadan da bende rahat ederim 😅

O sancılar bende de var doktor normal dedi olabilir miş.
Kızlar bende doğurdum hatta bir haftalık bile olduk 🌸🐣
Doktorum 27sine gün vermişti ama 24ünde sabah üçte doğdu benim kızım şimdi kucağımda uyuyor çok güzelmiş bu duygular çok aramıştım ben yavrumu zorlaca bulduk Allaha şükürler olsun Darısı tüm bekleyenlere inşallah 🤲🏻🥰
Maşallah sağlıkla büyüt bebişi inşallah 🧿

Geceden beri ne sağ tarafıma 5dk dan fazla yatabiliyorum ne sol tarafıma solum daha kötü 1dk bile duramıyorum solda bacaklarım köklerinden kopacak gibi ağrıyo acıyo dizlerime kadar kasıklarımda acı bi ağrı var ılık ılık bi ağrı hareket edince acıya dönüşüyo ama bacaklarımın bağları belimin bacaklarımın o kökünden ağrıması rahatsız etmesi beni mahvetti gram uyuyamadım sürekli hareket ediyorum sırtüstü yatınca rahatım ama onada korkuyorum napıcamı şaşırdım 😭

Geceden beri ne sağ tarafıma 5dk dan fazla yatabiliyorum ne sol tarafıma solum daha kötü 1dk bile duramıyorum solda bacaklarım köklerinden kopacak gibi ağrıyo acıyo dizlerime kadar kasıklarımda acı bi ağrı var ılık ılık bi ağrı hareket edince acıya dönüşüyo ama bacaklarımın bağları belimin bacaklarımın o kökünden ağrıması rahatsız etmesi beni mahvetti gram uyuyamadım sürekli hareket ediyorum sırtüstü yatınca rahatım ama onada korkuyorum napıcamı şaşırdım 😭
Sen39.haftadasın canım neden bukadar bekletiyo sezeryan olacaksın yanlış hatırlamıyirsam bukadar acıya agrıya yani erken hafta olsa bekleyebilir

Valla kaç gecedir bende sag sol yapıyorum devamli sola yatamiyorum olaki sırt üstü yattıgımda küçük bey hemen dürtüyo dün sabahtan beride acayip hareketli vecok sert dün karnım çok sertlesti hayırlısı allahtan bugün 36+0 olduk 1hafta daha dayansa benim için yeterli diyorum

Aynısı bnde de var ya habire kivraniyorum yatakta. Artık bir an önce doğsun istiyorum valla o uykusuzluğa vs razıyım ama bu ağrılar geçsin artık🥺. Yarın suni sancı verilecek korkuyorum ama bir an önce de kucağıma almak istiyorum 🤲🏻

Sen39.haftadasın canım neden bukadar bekletiyo sezeryan olacaksın yanlış hatırlamıyirsam bukadar acıya agrıya yani erken hafta olsa bekleyebilir
Hiçbi fikrim yok 3hafta arayla gittim kontrole 35de gidip 3 hafta sonra 38de gittim bana ölçümlerde 37haftalık bebek 3100gram bi önde söylüyo bi geride hiçbişey anlamadım kasık bel ağrılarına dayanamadım bi duş aldım hafifledi biraz ama ayağa kalktığımda ağrım oluyo geçmedi komple çok sertleşiyo karnım kendini aşağı itiyo sürekli normal doğum yapacak olsam bu kadar stres olmam zoruma gitmez heyecanla beklerim inan karnım aç ama yemek yemeye korkuyorum aniden sancılar çoğalırsa sezeryanda aç olmak gerekiyo diye sabah 6dan beri aç aç dolanıyorum o kadar stresliyim ki anlatamam bian önce 4mayıs gelsin artık

Valla kaç gecedir bende sag sol yapıyorum devamli sola yatamiyorum olaki sırt üstü yattıgımda küçük bey hemen dürtüyo dün sabahtan beride acayip hareketli vecok sert dün karnım çok sertlesti hayırlısı allahtan bugün 36+0 olduk 1hafta daha dayansa benim için yeterli diyorum
Benimde o haftalarda oluyodu o yüzden bi çok seyi erkenden hazırladım zaten panikten bu haftaya girdiğinden beri dahada çoğaldı yavaş yavaş çoğalıyo bakalım nereye kadar çoğalcak korktuğum başıma gelcek doğum sancısıyla acil sezeryan için 1saatlik yol gitcem gibi duruyo bu gidişle 😒
Aynısı bnde de var ya habire kivraniyorum yatakta. Artık bir an önce doğsun istiyorum valla o uykusuzluğa vs razıyım ama bu ağrılar geçsin artık🥺. Yarın suni sancı verilecek korkuyorum ama bir an önce de kucağıma almak istiyorum 🤲🏻
Rabbim yarın bir avazda hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben 3. sezeryanı olcam daha günüm belli değil doktora ağrılarımı söylüyorum normal kanala girmeye çalışıyo diyo bekleyecek gücüm kalmadı sadece uykusuzluk olsa amenna ama bacaklarım kökünden kopacak gibi canımı yakıyo bütün gece kıvrandım oturduğum yerde hala kıvranıyorum adam bana hala normal diyo gün vermiyo utanmasam 4mayıstaki kontrolde ağlıcam artık yeter dayanamıyorum diye

Aynısı 😒 gram uykumu alamıyorum. Bir de benimki solda toplandı sola fazla yatamıyorum artık dönmüyor da bir haftadır geçmedi sağa sağ tarafım boş kaldı sağdaki bağlarım acıyo ayaktayken ve kendini dışarı ittirince. Bacak arasındaki çatı kemiklerim kopucak gibi ağrıyo. Sağ kalcam artık çürüdü 😭😭

Aynısı 😒 gram uykumu alamıyorum. Bir de benimki solda toplandı sola fazla yatamıyorum artık dönmüyor da bir haftadır geçmedi sağa sağ tarafım boş kaldı sağdaki bağlarım acıyo ayaktayken ve kendini dışarı ittirince. Bacak arasındaki çatı kemiklerim kopucak gibi ağrıyo. Sağ kalcam artık çürüdü 😭😭
Aynı şekildeyim evet bugün bel ağrısı da var geçmiyo bugün çok fazla hareketli o kendini ittikçe sertleştikçe kadıklsrım belim ağrıyo bacaklarıma iniyo

Back