2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Önemli olan son kontrolden sonra geçen zamanda aldığı kilosu bence. Kaçtı mesela hatirlio musunuz? Biz on gün önce gittiğimizde 2450 gr di mesela 10 günde 300 gr almış yaklaşık bu iyi demekki büyüyor kalsin dedi doktor. Neye göre yavaş alımı her bebeğin büyüme hizi bir değil

Size kilo alımı yavaş diye direk sezeryan demişler. Bana ve burda birkaç arkadaşa da iri diyip normal zor olur sezeryan diyen doktorlar var. Biz hangisine inancaz acaba bu doktorlar da bir alem

10 dk geçtikten sonraki durumu dikkate almayın yanlış çıkar diyor doktorlar bi kaç saat çok uzun bende erken gebelik testinde çıkmıştı çift çıkmıştı bulanık olarak bence kan verene kadar bekleyin boşa stres olmayın belki kimyasal gebelik vs gibi bişi varsa ondan da öyle görünüyor olabilir

Çok şükür böyle böyle 38 de doğuracaksın inşallah vaktinde olacak çok güzel haberler

Benim kayınvalidem eşimi 4,5 kilo normal doğurmuş yani bazı doktorlar cidden sezeryan olsun diye söylüyorlar benim arkadaşıma da 4 kilo bu çocuk doğuramazsın normal dedi doktor sonra çocuk 3.200 doğdu yanlış ölçmüşüm dedi doktor o yüzden biraz ona göre bakmak lazım tabi riske de atmamak lazım doktoru da dinleyeceğiz mecbur

tam 35te 2200 civarı demişti yine zayıf olduğunu söylemişti 36+6da 2700 civarı gene zayıf dedi 500 gram almış totalde 2 haftada

Ooo maşallah 35+3 e göre çok iyi kilosu 4,5 falan doğar 39 ü beklerse umarım normal olur

Size kilo alımı yavaş diye direk sezeryan demişler. Bana ve burda birkaç arkadaşa da iri diyip normal zor olur sezeryan diyen doktorlar var. Biz hangisine inancaz acaba bu doktorlar da bir alem
Sizin dediğiniz gibi iri bebek alalım diyeni duymuştum ama ufak diyip almak isteyen ilk defa bana denk geldi tuhaf geldi bana da o yüzden

Hiç arastirmiyorum Allah'a emanet dua ediyorum hangisi hayırlı olcaksa bı tane kötü doğumhane tecrübem var orda kalbimi bıraktım bu sefer istiyorum ki gülümseyerek sevinç gozyaslari ile çıkayım Allah'a emanet artık hayırlısı neyse o olsun gogsumden de yine süt gelmeye başladı yavaştan hazırlanıyor kızım Evet mecbur sezeryan demedi ama haftaya konuscaz çatı muayenesinden sonra dedi. Duruma göre de egzersiz hareket öneririm ama herşeyi haftaya konuscaz dedi Allah büyük hayırlısı olsun çok heyecanlıyım Doktor bana sancılar siklasicak bundan sonra dinlenince geçmeyen sancı da haber ver yeter dedi

Bende aynı durumdayım bende cumartesi temizlik yaptıracağım ama hiç bişey yapmak istemiyorum bebek sanki çıkacak gibi geliyor ama doktor yoo çok yukarda imkanı yok diyor bana yaptığı baskı sanki çıkacak gibi ama

Bende 33+6 da gittim 2.300 dedi az falan demedi 2 mayısta tekrar gideceğim benimki de 36+0 da max 2.700 falan olur bence ama benim doktorum hiç kilo alımı az vs demedi bana normla geldi hatta biz gittiğimizde 2.380 mi ne geldi bu haftada 2.000 olur biraz önde bile dedi

Benimde öyle. Hatta bazen kasıklarıma başlangıç sancıları giriyor ve gece uyandırıyor beni, gece gece dakika bile sayıyorum ama düzensiz olunca uyumaya devam ediyorum. Yorulunca kasılmalarım çok artıyor.

Biz 38 deyiz 2900 şuan bence biraz genetik kızım 40. Haftada 3.200 doğmuştu. Doktorum hiç zayıf falan demedi üzülmeyin
Bence de genetik her bebek 4-5 kilo doğacak diye bişey yok arkadaşımın beneği 39 haftada 2.400 doğdu çok da sağlıklıydı annesi babası minyon doktor çok normal demiş annesi gibi minyon bi kız olacak yani hiç bi sıkıntı yok demiş benim kızım da 37+4 de 3.650 doğdu 39-40 beklese 4 kilodan fazla olurdu dedi doktor ama eşim 1.90 ben 1.68 iri insanlarız ikimizde ondan normal yani öyle olması

Ay doğuran neredeyse yok gibi genelde mutlaka erken gelen 7 8 bebe olurdu Mayıs anneleri adının hakkını verecek hepsi Mayıs'ta gelecek sanırım ben nasipse Perşembe günü kucağıma alacağım
4-5 kişi falan doğurdu ya ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın

Sizin dediğiniz gibi iri bebek alalım diyeni duymuştum ama ufak diyip almak isteyen ilk defa bana denk geldi tuhaf geldi bana da o yüzden
Başka bir doktora daha gidip bilgi aldın isterseniz. Şahsen doktorum bana böyle bir şey söylese ben başka bir doktora da giderdim. Kaldı ki ultrason sonuçlarında sapma oluyor genelde. Mantıklı gelmedi pek bebekte ya da sizde bir problem yoksa.

Sizin doktorunki gerçekten kolaya kaçmak olmuş. Özele mi gidiyosunuz bilmiyorum ama özelde bütün doktorlar sezeryan yanlısı gibi anca senelerce devlette çalışıp özele geçen bazı doktorlar normal yanlısı oluyor o bile çok nadir bulunuyor.
Biz de mükemmel bütçeli insanlar değiliz ki 2 doktora gidip gelelim özelde ki aradaki farkı görelim. Öyle bir seçeneğimiz de yok. Allah'a emanetizz bu doğum konusunda her şeyden önce. En çok ona sığınıyorum sonra doktorun dediklerine bakıyorum. Körü körüne oldu tamam desek yanmışız. İlk doğumumuz olacak ama saf değiliz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…