- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.441
Guzel haberler alın insallah sorunsuz atlatın4bucukda randevumu inşallah güzel geçer sizlere haber veririm sağolun
3 gün sonra inşallah. Nst Baktı sancı yok kalsın dedi 1. Gebelik Bebek 3.5 kg nun üstünde ama anne karnı daha iyi dedi. Doğmayı isterse acilde olsa sezeryan yapılır nasılsa bir anda doğmuyor bebekler dedi.Sizin kaçıncı sezeryan 40a nasıl veriyo şok oldum şuan sancı riski çok yüksek değil mi
Benimde ilk gebeliğimde 40a kadar bekledik 38de çatı muayenesi oldum çayım çok dar olduğu için bebek 3200gramı geçerse çok zor olur demişti ben yinede normal olsun deyince tamam 40da tekrar bakarız hem çatına hem bebeğin kilosuna dedi benimde hiç sancım yoktu nst hep dümdüzdü 40da tekrar çatı muayenesi oldum sol tarafta baskıyla kemik oluşmuş çıkıntı doktor vakumla çekersek sıkıntı olabilir dedi korkumdan sezeryanı kabul ettim 3600 doğdu inşallah sizde hayırlısıyla sağsalim kucağınıza alırsınız sancı vs yoksa tabi içerde beklemesi daha iyi ilk iki hamileliğimde benimde 0 sancıyla gittim biri 40 biri 39da doğdu sezeryanla sakin gezmeye gider gibi gitmiştim bu sefer zor ve ağrılı geçiyo 35. Haftamda nst de düzensiz sancılar vardı kasılmalar karın sertleşmeleri çok zorluyo nefesimi kesiyo3 gün sonra inşallah. Nst Baktı sancı yok kalsın dedi 1. Gebelik Bebek 3.5 kg nun üstünde ama anne karnı daha iyi dedi. Doğmayı isterse acilde olsa sezeryan yapılır nasılsa bir anda doğmuyor bebekler dedi.
Maşallah su tarihi bekleyelim bu tarihi bekleyelim derken maşallah kız içerde büyüyorKızlaar ben eve geldimNst de hic sanci cikmadi, dopplerde kan akışı iyiydi, tansiyon biraz yüksek çıktı hastanede. 28. Haftada ciger gelistirci vurmustum iki doz, bugünde doktor iki doz yazdi bunlarida vurun dedi persembe tekrar geldi dedi. Kan sulandiricilarida kesmedi. Dogumla ilgilide bise demedi. Persembeyi bi bekleyelim bakalim dedi. Bende haberler böyle
Ben geçen hafta gittiğimde benimki de öyle söylüyordu sizinki gibi zorlayabilir vs. Biraz da sezeryana itmek için yaptıklarını düşünüyorum. Sana diyolar ki işte bebek çok iri seni zorlayabilir... iri olmasa da kolay mı sanki doğum yapmak ?? Bebeklerin kafatasları neden kemikleşmiyor doğmadan önce? Doğum sırasında çıkarken esnemesi için. Bu da gösterir ki aşırı kilolu olmadığı sürece illa ki bizim olduğu kadar bebeğin de esneme payı var. Elbette doktor sözüne de güveneceğiz ama ben bu ihtimali 4 kiloyu geçerse düşüneceğim. O zaman razı olabilirim onlar için sezeryan daha kolay çünkü. Gün versin alsın bebeği tamam işi bitti. Normal doğumda öyle mi bazen saatlerce sancı çekiyorsunuz sancınızı açılmanızı beklemek zorundalar ve bebeği ittirmenizi ıkınmanızı bekleyecekler vs. Onlara daha zor geliyor. Bir de gecenin bir yarısı sabahın körü de olabiliyor bu olay onların da işine gelmiyor bence.Kizlar kontrolden çıktım nst de hiç sancım çıkmadi .36haftalik kilo 2.900 boy 49 cm ama doktor annene bir sor kaç kilo boy da doğdun dedi. gelişimi biraz ilerde karın cevreside ilerde birazcik bu da normal doğumda bizi zorlayabilir bol su iç dedi. yani geç döllenmeye göre ilerde olabilir ama son adet tarihime göre de tam oluyor .
Ben hiç kilo almadım 3haftada ve tedirgin oldum çünkü bide kilo verdim üzerine ama burda bir çok kişi de yazmisti senin kilonla alakası yok o senden çeker cekicegini diye ne yediysem çocuğa gitmiş.
Çatlak hiç olmamis ama asıl dikkat etmen gereken haftalar şimdi başlıyor mutlaka yag kremlerini sur dedi. Bol bol su iç dedi.
Regenesis Max devam et dedi ama ben hergun icmicem galiba haftada 3-4 gün icicem. Yürüyüş ve egzersiz için 37de konuşalım dedi haftaya anlaticakmis hemde çatı muayenesi yapicakmis
Bebek çok çatık kaşliydi sinir krizi geçirmiş gibiydi hatta doktor da güldü bu çocuk niye hiç sevmiyor ultrasonu kaşını çatmış sinirlı dedi sağolsun espri yaptı ama hormonlarım sayesinde şuan çatık kaşlı mi dogcak tribine girdimşaka bı yana 3haftadir kilo almayı bırakın vermiş biri olarak bebeğe etkilemedifini görünce rahat ettim .
Çok normal doğum ağzıyla konuşmadı sanki beni sezeryana alistirir gibi bir hali vardı işte karın cevresi ileride çıkarsa doğumda zorlayabilir falan diye işimi Allah'a bıraktım ne derse kabul edicem .
Rennie yazdi gaviscon ise yaramadığını söyledim
Valla dürüst olmam gerekirse ben buradaki herkesin yorumunu çok önemsiyorum hem tecrübeli anneler var hemde buradaki her bir kişi farklı bir doktor görüşü söyleyebiliyor beyin fırtınası oluyor. Eşim çıkınca normal doğum diye ısrar etme sakın dedi Allah korusun bebeği vakumla çekmek zorunda kalırlar bir sakatlık vs olursa üzülürüz dedi sağolsun içime bı hörf getirdi tüm kötü senaryolar dolustu.Ben geçen hafta gittiğimde benimki de öyle söylüyordu sizinki gibi zorlayabilir vs. Biraz da sezeryana itmek için yaptıklarını düşünüyorum. Sana diyolar ki işte bebek çok iri seni zorlayabilir... iri olmasa da kolay mı sanki doğum yapmak ?? Bebeklerin kafatasları neden kemikleşmiyor doğmadan önce? Doğum sırasında çıkarken esnemesi için. Bu da gösterir ki aşırı kilolu olmadığı sürece illa ki bizim olduğu kadar bebeğin de esneme payı var. Elbette doktor sözüne de güveneceğiz ama ben bu ihtimali 4 kiloyu geçerse düşüneceğim. O zaman razı olabilirim onlar için sezeryan daha kolay çünkü. Gün versin alsın bebeği tamam işi bitti. Normal doğumda öyle mi bazen saatlerce sancı çekiyorsunuz sancınızı açılmanızı beklemek zorundalar ve bebeği ittirmenizi ıkınmanızı bekleyecekler vs. Onlara daha zor geliyor. Bir de gecenin bir yarısı sabahın körü de olabiliyor bu olay onların da işine gelmiyor bence.
Hayırlı olsun gözünüz aydın nasil geçti süreç normal doğum mu oldu herşey yolunda mıEvet hanımlar çok şükür bayramın 2. Günü doğum yaptım, Rabbim hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun gün içinde hafif sancılarım vardı hastaneye gittim akşam 9 civarıydı 6 santimlik açılma ile yatışımı yaptılar muayeneden sonra sancılarım daha çok aktifleşti ve doğuma yakın az bir suni sancı verdiler çok şükür normal doğurdum .Hayırlı olsun gözünüz aydın nasil geçti süreç normal doğum mu oldu herşey yolunda mı
Çok şükür doğurdum
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNE
YAŞISAT ŞEHİR ÇOCUK
SAYISICİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ @Hllgrkn1704 34 21.07 İzmir 2 Erkek M Melek8663 27 21.07 Diyarbakır 3 Erkek @Artur 23 22.07 Ankara 2 Kız @beriko77 31 23.07 İstanbul 1 Erkek @Morsokak 24 24.07 Eskişehir 1 Erkek @tuntice 33 25.07 Muğla 2 Kız @Ysmndi 33 26.07 Muğla 3 Erkek @slhzybl 25 26.07 Adana 1 Kız @Cerenalpay 34 27.07 Şanlıurfa 3 Erkek @Musmutlu7 26 27.07 Şanlıurfa 2 Kız @nilolaylay 32 29.07 İstanbul 1 Kız @Tilay78 25 31.07 Ankara 1 Kız M Melekbebekannesi 31 1.08 Kayseri 2 Erkek @rutenyum 30 1.08 Kahramanmaraş 2 Erkek @niidos 27 2.08 Kocaeli 1 Erkek @melekomelek 40 2.08 Tekirdağ 3 Kız @mercancikocan 31 3.08 Ankara 1 Erkek @ayselcin 33 3.08 Ankara 2 Erkek @Seuta 33 4.08 Kırklareli 2 Kız @sim84sim 38 4.08 İstanbul 1 Kız @Lavinyaylin 30 4.08 İstanbul 1 Erkek @mehrunnisa 26 5.08 İstanbul 1 Erkek @maviisss 24 5.08 Manisa 1 Kız @Mahurbirbeste 34 5.08 Hatay 1 Erkek karasigi 26 6.08 Tekirdağ 1 Erkek Papatyam1176 26 6.08 Tokat 1 Kız @zeyn1404 28 8.08 Ankara 1 Kız @scher 30 8.08 Ankara 1 Erkek @Selay ay 34 8.08 Şanlıurfa 2 Erkek @Maryus 38 8.08 İstanbul 1 Erkek @Lavanta89 33 9.08 Konya 2 Erkek Yildiz__Tozu 28 10.08 Manisa 3 Erkek @guguliii 35 10.08 Tekirdağ 1 Kız @Lamariposa 32 10.08 İstanbul 2 Kız @broken1985 37 10.08 Giresun 3 Kız @busraninprofili 25 10.08 İstanbul 1 Erkek @Efsaar 31 10.08 İstanbul 1 Kız @ikraaa06 30 11.08 Ankara 1 Erkek @Manolya27c 30 11.08 Gaziantep 2 Erkek @mevsiminegore 34 11.08 Karaman 2 Kız @morumsuangelll 22 11.08 Antalya 1 Kız @sutlaacc 31 12.08 Eskişehir 1 Erkek
Erkek@Yigitimgelsin 36 13.08 Kayseri 3 Erkek @tbafth 27 14.08 İstanbul 3 Kız @kahvesizasla91 31 14.08 Adana 1 Erkek @Nazli gelin 32 15.08 2 Kız @Polenimbenimle 33 15.08 İstanbul 1 Erkek @mrv353593 29 16.08 İzmir 1 Kız @darcdefender 34 16.08 Anlara 2 Erkek @wunder2023 35 17.08 İsviçre 2 Erkek @matmazelce33 30 18.08 Nevşehir 2 Kız @Tuna umut 37 18.08 İstanbul 1 Erkek @Rainbow Peace 37 18.08 Kayseri 1 Kız NurseCelline 29 19.08 İstanbul 1 Kız CURIOUS-WOMAN 30 19.08 Karabük 1 Kız @prensess0902 26 19.08 İstanbul 1 Erkek @Opecert 32 20.08 İstanbul 1 Erkek @Arzularrrrrr 32 21.08 Bakü 1 Kız
Erkek@Aomine Daiki 30 21.08 Konya 2 Kız @askzor 28 22.08 Uşak 2 Kız @Ketenkusu 27 22.08 Konya 1 Erkek @wish2401 26 22.08 Bursa 1 Erkek @RoSe_RaiN 34 22.08 Ankara 1 Erkek @BlackMirror1234 26 22.08 Adana 1 Kız Ftm41 38 23.08 Kocaeli 2 Erkek @Nazesskii 26 23.08 Tekirdağ 1 Erkek @noram 32 24.08 İstanbul 2 Erkek @Babybdoll 23 24.08 Sakarya 1 Kız @Nur06nur 34 24.08 Ankara 4 Erkek Omenlove 31 24.08 Ordu 1 Kız @kardelenalya 32 24.08 Adana 2 Kız @MaviMujdem 33 27.08 İzmir 1 Erkek @Ed Nr 39 29.08 İstanbul 1 Kız
Maşallah çok güzel bir doğum hikayeniz var darısı bizlerin başınaÇok teşekkür ederim Allah razı olsun gün içinde hafif sancılarım vardı hastaneye gittim akşam 9 civarıydı 6 santimlik açılma ile yatışımı yaptılar muayeneden sonra sancılarım daha çok aktifleşti ve doğuma yakın az bir suni sancı verdiler çok şükür normal doğurdum .Yoğun sancılarla beraber çok şükür 20 dakikada doğurdum
MaaşallahKizlar kontrolden çıktım nst de hiç sancım çıkmadi .36haftalik kilo 2.900 boy 49 cm ama doktor annene bir sor kaç kilo boy da doğdun dedi. gelişimi biraz ilerde karın cevreside ilerde birazcik bu da normal doğumda bizi zorlayabilir bol su iç dedi. yani geç döllenmeye göre ilerde olabilir ama son adet tarihime göre de tam oluyor .
Ben hiç kilo almadım 3haftada ve tedirgin oldum çünkü bide kilo verdim üzerine ama burda bir çok kişi de yazmisti senin kilonla alakası yok o senden çeker cekicegini diye ne yediysem çocuğa gitmiş.
Çatlak hiç olmamis ama asıl dikkat etmen gereken haftalar şimdi başlıyor mutlaka yag kremlerini sur dedi. Bol bol su iç dedi.
Regenesis Max devam et dedi ama ben hergun icmicem galiba haftada 3-4 gün icicem. Yürüyüş ve egzersiz için 37de konuşalım dedi haftaya anlaticakmis hemde çatı muayenesi yapicakmis
Bebek çok çatık kaşliydi sinir krizi geçirmiş gibiydi hatta doktor da güldü bu çocuk niye hiç sevmiyor ultrasonu kaşını çatmış sinirlı dedi sağolsun espri yaptı ama hormonlarım sayesinde şuan çatık kaşlı mi dogcak tribine girdimşaka bı yana 3haftadir kilo almayı bırakın vermiş biri olarak bebeğe etkilemedifini görünce rahat ettim .
Çok normal doğum ağzıyla konuşmadı sanki beni sezeryana alistirir gibi bir hali vardı işte karın cevresi ileride çıkarsa doğumda zorlayabilir falan diye işimi Allah'a bıraktım ne derse kabul edicem .
Rennie yazdi gaviscon ise yaramadığını söyledim
Gözünüz aydın çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun gün içinde hafif sancılarım vardı hastaneye gittim akşam 9 civarıydı 6 santimlik açılma ile yatışımı yaptılar muayeneden sonra sancılarım daha çok aktifleşti ve doğuma yakın az bir suni sancı verdiler çok şükür normal doğurdum .Yoğun sancılarla beraber çok şükür 20 dakikada doğurdum
Cok şükür bu haftayida atlatirsaniz haftaya 36. Haftada olacaksıniz insallah kızçeniz gercektende cok savaşçı çıktı masallah tebarekallahKızlaar ben eve geldimNst de hic sanci cikmadi, dopplerde kan akışı iyiydi, tansiyon biraz yüksek çıktı hastanede. 28. Haftada ciger gelistirci vurmustum iki doz, bugünde doktor iki doz yazdi bunlarida vurun dedi persembe tekrar geldi dedi. Kan sulandiricilarida kesmedi. Dogumla ilgilide bise demedi. Persembeyi bi bekleyelim bakalim dedi. Bende haberler böyle
Eşinize katılıyorum normal dogum diye israr etmemek lazim bebek birazda kendi karar veriyo nasil dogacagini cogu zaman normal dogum olsun siye 41. Haftayi bekleyenleri ama yinede sezeryanla.dogum yapan sonundada bazi sorunlar olanlari biliyorum mesela bizim gelin doktoru ilki normal dogum oldu ikinciside normal.olsun diye 41 haftayi doldurtturdu dogum basladi 45 dk ugrasmis ama ulturasonda bebegin kordonunun boynuna dolandogini farketmemis basi kanala girdigi icin sonra sezeryana aldilar o son gun bebis kakasini yemis cigerleri kakayla.dolmus nefes alamamis 10 gün kuezde hortumla nefes aldi ben hep söylüyorum birazda akisina biraak.lazim olaylariValla dürüst olmam gerekirse ben buradaki herkesin yorumunu çok önemsiyorum hem tecrübeli anneler var hemde buradaki her bir kişi farklı bir doktor görüşü söyleyebiliyor beyin fırtınası oluyor. Eşim çıkınca normal doğum diye ısrar etme sakın dedi Allah korusun bebeği vakumla çekmek zorunda kalırlar bir sakatlık vs olursa üzülürüz dedi sağolsun içime bı hörf getirdi tüm kötü senaryolar dolustu.
Anneme sordum ben 2500gram 48cm doğmuşum . Eşimde çok iri doğmamış tır çünkü ikizi var ikizler çok iri doğmuyor bilmiyorum biraz içime şüphe düşürdü şekeri komple kesicem bebeğin suyu dedi ama genelde bebekler multivitaminden ve şekerden irilesebiliyor. Burada bir arkadaş yazmıştı kalçası genişlemeye müsait olanlar rahat doğum yapıyormuş diye benim kalcam hiç buyumedi 36beden şuan hala olur sırf gobeketen göğüsten gittim ben . Ama yinede haftaya çatı da ne dicek gorucez
Hadi hayirlisiyla dogum zamanıni beklemek kaldi insallah saglicakla.alirsiniz kucaginiza en korktugum sey bebegin kanala girmesiKızlar merhabaBugün doktor kontrolüm vardı, 35+3deyim. Kızım 3400gram olmuş. 9 mayıs'da sezeryan için anlaştık doktorumla ancak doktorum bebeğin kanala girdiğini söyledi. Bu yüzden normalde olabilir, sen hazırlıklı ol dedi bana çok heyecanlı zamanlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?