Kizlar kontrolden çıktım nst de hiç sancım çıkmadi .36haftalik kilo 2.900 boy 49 cm ama doktor annene bir sor kaç kilo boy da doğdun dedi. gelişimi biraz ilerde karın cevreside ilerde birazcik bu da normal doğumda bizi zorlayabilir bol su iç dedi. yani geç döllenmeye göre ilerde olabilir ama son adet tarihime göre de tam oluyor .
Ben hiç kilo almadım 3haftada ve tedirgin oldum çünkü bide kilo verdim üzerine ama burda bir çok kişi de yazmisti senin kilonla alakası yok o senden çeker cekicegini diye ne yediysem çocuğa gitmiş.
Çatlak hiç olmamis ama asıl dikkat etmen gereken haftalar şimdi başlıyor mutlaka yag kremlerini sur dedi. Bol bol su iç dedi.
Regenesis Max devam et dedi ama ben hergun icmicem galiba haftada 3-4 gün icicem. Yürüyüş ve egzersiz için 37de konuşalım dedi haftaya anlaticakmis hemde çatı muayenesi yapicakmis
Bebek çok çatık kaşliydi sinir krizi geçirmiş gibiydi hatta doktor da güldü bu çocuk niye hiç sevmiyor ultrasonu kaşını çatmış sinirlı dedi sağolsun espri yaptı ama hormonlarım sayesinde şuan çatık kaşlı mi dogcak tribine girdim

şaka bı yana 3haftadir kilo almayı bırakın vermiş biri olarak bebeğe etkilemedifini görünce rahat ettim .
Çok normal doğum ağzıyla konuşmadı sanki beni sezeryana alistirir gibi bir hali vardı işte karın cevresi ileride çıkarsa doğumda zorlayabilir falan diye işimi Allah'a bıraktım ne derse kabul edicem .
Rennie yazdi gaviscon ise yaramadığını söyledim