- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.521
Şuan okuyunca rahatladım istemsizce kilo vermeye başladım alamıyorum hep bebeğim beslenmiyor mu beneğime zararlı mi diye düşünüp duruyordumKizlar kontrolden çıktım nst de hiç sancım çıkmadi .36haftalik kilo 2.900 boy 49 cm ama doktor annene bir sor kaç kilo boy da doğdun dedi. gelişimi biraz ilerde karın cevreside ilerde birazcik bu da normal doğumda bizi zorlayabilir bol su iç dedi. yani geç döllenmeye göre ilerde olabilir ama son adet tarihime göre de tam oluyor .
Ben hiç kilo almadım 3haftada ve tedirgin oldum çünkü bide kilo verdim üzerine ama burda bir çok kişi de yazmisti senin kilonla alakası yok o senden çeker cekicegini diye ne yediysem çocuğa gitmiş.
Çatlak hiç olmamis ama asıl dikkat etmen gereken haftalar şimdi başlıyor mutlaka yag kremlerini sur dedi. Bol bol su iç dedi.
Regenesis Max devam et dedi ama ben hergun icmicem galiba haftada 3-4 gün icicem. Yürüyüş ve egzersiz için 37de konuşalım dedi haftaya anlaticakmis hemde çatı muayenesi yapicakmis
Bebek çok çatık kaşliydi sinir krizi geçirmiş gibiydi hatta doktor da güldü bu çocuk niye hiç sevmiyor ultrasonu kaşını çatmış sinirlı dedi sağolsun espri yaptı ama hormonlarım sayesinde şuan çatık kaşlı mi dogcak tribine girdimşaka bı yana 3haftadir kilo almayı bırakın vermiş biri olarak bebeğe etkilemedifini görünce rahat ettim .
Çok normal doğum ağzıyla konuşmadı sanki beni sezeryana alistirir gibi bir hali vardı işte karın cevresi ileride çıkarsa doğumda zorlayabilir falan diye işimi Allah'a bıraktım ne derse kabul edicem .
Rennie yazdi gaviscon ise yaramadığını söyledim
Benimde annem sezeryan ol boşver diyor kendisi normal doğum yapmış. Kimisi normal yap ben diyorum doktorum hangisini uygun görürse o olur. Doğum şeklini düşünmek bile istemiyorumÇok haklisiniz ama doktorlar artık o kadar çok herkesi sezeryana yonelendiriyorlar ki saat zaman konforundan dolayı ;( daha yeni bugün biri anlatti doktor çatın uygun değil demiş hemen başka bir doktora gitmis o da çatır çatır dogurursun korkma demiş kız normal doğum yapmış. Çok da hızlı iyileşme sağlamış .ama hiç tecrubem yok.sirf etkilenmemek için doğumla ilgili hiç bişey araştırmadım. Bakalım haftaya bir gelsin de ;( şuan bile kayınvalidem kesinlikle sezeryan işte nromal doğumla uğraşma diyor annem hem Normal hem sezeryan yapmış biri olarak normal doğum için çabala diyor bakalım doktor haftaya doktor ne dicek çok tşk ederim yorumlarınız benim için çok kıymetli valla
benimde bu hafta kontrolde 80-90 ge kadar aldı doktora dedim kilo alı mi az mi diye oda önemli olan karın çevresi değerleri gayet iyi dedi 34+1 kilo 2200Ya bana da normal geldi aslında ama sezaryen yapmak için mi öyle dedi bilmiyorum. Kilo alımı yavaş haftasına göre bu gibi durumlarda çok beklemek istemeyiz dedi garip geldi. Beklesek aslında kilo alırdı belki. Ne yapacağımı bilemedim
İnce iplik şeklinde gelen kanama gebelikte nişan gelmesi diyorlar. Serviksi tıkayan mukus tıkaç diye biliyorum. Doktorunuzu arayın imkanınız varsaMerhaba kızlar bugün 34+2 haftalık hamileyim akşam tuvalet kagıdına benden biraz kan geldi bugün doktora gidicem eşimi bekliyorum başlasa gelmedi karnımın alt kısmına hafif agrı giriyor arada başına gelen varmı acaba bebek hareketli bu arada maşallah
Bende büyük tuvaletimi yaparken afedersiniz ıkınmıştım 1 damla kan gördüm nereden geldiğini bilmiyorum çok korktum. Ama bebek hareketli sorun yok çok şükür ağrım falan da yok hiç. Sizin de öyle bir durumunuz olduysa makattan gelmiştir belki.Merhaba kızlar bugün 34+2 haftalık hamileyim akşam tuvalet kagıdına benden biraz kan geldi bugün doktora gidicem eşimi bekliyorum başlasa gelmedi karnımın alt kısmına hafif agrı giriyor arada başına gelen varmı acaba bebek hareketli bu arada maşallah
Enfeksiyon rahim agzinda olusan yara hemorit bunlardanda olusabiliyor ama karnınizda agrı varsa bir doktoeunuza sorun derimMerhaba kızlar bugün 34+2 haftalık hamileyim akşam tuvalet kagıdına benden biraz kan geldi bugün doktora gidicem eşimi bekliyorum başlasa gelmedi karnımın alt kısmına hafif agrı giriyor arada başına gelen varmı acaba bebek hareketli bu arada maşallah
İlk hamileliğimde benimde ne sancım ne de kasılmam olmuştu. Pat diye doğurmuştum, öyle ki bebek aşağı bile inmemişti. Doğum anında kanala girdi mesela.Kızlar günaydin herkes güzel bir gün geçirir inşallahBenim aklıma takılan farklı bir konu var düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Bugün 38+1 oldum ben bebeğim geçen haftaki kontrolde 3 kg çıkmıştı ve bayadır baş aşagı durusu ama kanalda değil yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak galiba büyük ihtimalle doktorum sezeryanı sunucak ama ben çok kararsızım sebebi şu benim bugüne kadar daha hiç yalancı sancım olmadı görseniz hamile değil gibiyim kasılmam ağrım felan hiç yok sizce bu normalmi yani cahilce büyük ihtimalle ama benim bebeğin beklesemde geleceği yok gibi geliyor sanki bana sizce boşuna strese girmeden sadece bu sebeple sezeryanı mı tercih etmeliyim ilk gebeliğim bi bilgim yok
Az kilolu diye sezeryan yapalim diyeni ilk kez duydum canim.Eger normal istiyosan kafan karismasin onemli olan iki muayene arasinda ne kadar kilo aldigi bebegin kac kilo oldugu degil :))Ya bana da normal geldi aslında ama sezaryen yapmak için mi öyle dedi bilmiyorum. Kilo alımı yavaş haftasına göre bu gibi durumlarda çok beklemek istemeyiz dedi garip geldi. Beklesek aslında kilo alırdı belki. Ne yapacağımı bilemedim
Ben de 38+5 im dun gittim kontrole ayni senin gibi nstde sancim hic yok bas asagi duruyor bebis hic agri vs yok.Doktorum 41e kadar bekleyecegimizi gelemzse suni sanciyla baslatabilcegimizi soyledi.Eger ki normal istiyosan bekle henuz buna karar vermek icin erken daha nereden baksan 1 hafta 10 gunu var zaten basasagi duruyormus :)Kızlar günaydin herkes güzel bir gün geçirir inşallahBenim aklıma takılan farklı bir konu var düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Bugün 38+1 oldum ben bebeğim geçen haftaki kontrolde 3 kg çıkmıştı ve bayadır baş aşagı durusu ama kanalda değil yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak galiba büyük ihtimalle doktorum sezeryanı sunucak ama ben çok kararsızım sebebi şu benim bugüne kadar daha hiç yalancı sancım olmadı görseniz hamile değil gibiyim kasılmam ağrım felan hiç yok sizce bu normalmi yani cahilce büyük ihtimalle ama benim bebeğin beklesemde geleceği yok gibi geliyor sanki bana sizce boşuna strese girmeden sadece bu sebeple sezeryanı mı tercih etmeliyim ilk gebeliğim bi bilgim yok
Emin misiniz önden olduğuna belki kabızlıktan arkadan olabilir benim bir kere öyle olmuştu panik yapmayınMerhaba kızlar bugün 34+2 haftalık hamileyim akşam tuvalet kagıdına benden biraz kan geldi bugün doktora gidicem eşimi bekliyorum başlasa gelmedi karnımın alt kısmına hafif agrı giriyor arada başına gelen varmı acaba bebek hareketli bu arada maşallah
İlk iki hamileliğimde aynı durumdaydım sıfır ağrı sancı hamile değil gibiydim birtek göbeğim vardı birazda mide yanmam o kadar ilkinde hele 40 haftalıktı hala hiçbi sancı ağrı kramp yoktu ikincide 39da gittim sezeryana ondada yoktu çatım dar olmasaydı imkanım olsaydı normal doğumu beklerdim çünkü zamanı doldu mu suni sancı vs verip onu her şekilde sancıyı getirtiyolar Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin bi sıkıntınız sorununuz yoksa önce normali deneseniz daha sağlıklı olur tabi tercih sizinKızlar günaydin herkes güzel bir gün geçirir inşallahBenim aklıma takılan farklı bir konu var düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Bugün 38+1 oldum ben bebeğim geçen haftaki kontrolde 3 kg çıkmıştı ve bayadır baş aşagı durusu ama kanalda değil yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak galiba büyük ihtimalle doktorum sezeryanı sunucak ama ben çok kararsızım sebebi şu benim bugüne kadar daha hiç yalancı sancım olmadı görseniz hamile değil gibiyim kasılmam ağrım felan hiç yok sizce bu normalmi yani cahilce büyük ihtimalle ama benim bebeğin beklesemde geleceği yok gibi geliyor sanki bana sizce boşuna strese girmeden sadece bu sebeple sezeryanı mı tercih etmeliyim ilk gebeliğim bi bilgim yok
38+1'de dogmustu 2. Bebegim. Simdi 3 yasindaKaç haftalık dogurdun bebek iyimi?
Her türlü ağrıyor yürüyüşte normalde ben 1 km giderdm 1 km gelirdim bulunduğum yerde çarşıya tabi gidişte oturur dönerken dinlenmiş olarak aynı yolu dönerdim. Şimdi o yolu yarıya bile zor gidiyorum 500 metre bile zorCanım benim doktorum da beni sezeryana çekmeye çalışıyor. Birde dedıkı üç beş tane doğur mican en fazla iki yani sezeryana bu kdr uzak olmaben direnmeyı bıraktım çocuğum için saglklı neyse o olsun dıyorum artık
Maşallah çok,şükür saglıkla büyüt dsrısı bize olsın inşallah. Nasıl oldu diye sorucam ama,yorumlar da okudum maşallah size
Benimki canım bugün 3 kere yaşadım sancı adet sancısı gibi yarn kontrolde sorucam bilgi veririm.bende iki dakkalık market bile mahvediyo beni.
Çok yürürsem bütün gün yatarımAmin gerçekten insan günü belirledi mi bi rahatlama geliyo Perşembe günü inşallah artık günü belirler diye dua ediyorum o belirsizliğin stresi üzerimde
Benimde arttı biraz iş yapsam yada yemek yaparken çok ayakta dursam kuyruk sokumuma belime kramplar giriyo bebek hareketleri bile sancı olmasına sebeb oluyo dinlenince uzanınca geçiyo
35+1de 2300dü doktorum gayet iyi gelişimi kilosu haftasıyla uyumlu demişti herhangi bir sıkıntı zayıf gelişimi yavaş demedi zaten o haftalarda ortalama kilo alımı bu şekil oluyo doktorunuz sezeryan yanlısı biri anneyi böyle üzüp strese sokmak yerine keşke çatı muayenesini bekleyip en azından onu mana etseymiş özel hastanelerde sezeryana yönlendiren doktor çok daha fazla devlette de zor durumda bile normal doğum için diretiyolar hiç ortaları yok malesef daha geçen yeğenimin başına geldi devlette 2. Doğumu olacaktı normal doğum bebek takılı kaldı gelmiyo diye zorla normal doğum yaptırmaya çalışmışlar en son kadıncağız bağırmış yeter artık neyi bekliyorsunuz olmuyo diye öylelikle zor bela sezeryana almışlar birde doktoru senden bunu beklemezdim sen normal doğurabilirsin sanmıştım umutluydum diyormuş siz görmediniz mi doktor hanım bebeğin boynundan iki kere kordonu çözdünüz nasıl doğurucaktım demiş bazı doktorlar gerçekten bir alemdoğum konusunda iyice araştırıp hassas bir doktor bulmak zor o yüzden önceliği bebek ve annenin sağlığı olmayan birçok doktor var hem özelde hem devlette
Sarılık olayı biraz daha başka bir konu ya. Ama dediklerinize katılıyorum gerçekten allah hayırlısını versin. Saf olmayalım sezeryana direk atlamayalım ama aptal da olmayalım bebeğimiizn sağlığı yerinde değilken çatımız müsait değilken de normal diye de diretmeyelim. Sağlığımız neye uygunsa başımıza o gelsin inşallah. Doktorlar çok riski zaten almazlar bence her iki doğumda da. Ortada bir can olduğu için sonrasında kabahatli olmak istemezler o yüzden baskı yoluyla alttan alttan diretiyolar sadece. Bu saatten sonra da kimse ters bişey deyip de doktor değiştiremiyor çünkü hiçbir doktor bizi son haftalarda kabul etmez. Son haftalara gelmeden de konuşmuyolar bunları... zaten doğum denen şey çok kolay bir şey değilken bir de doktorlar zorlaştırıyolar işi.Kesinlikle haklısın doktorlar risk almak istemiyor. 2 normal doğumum var ikisi de göbek çevresi önden gidiyordu göbek önemli değil önemli olan kafa büyüklüğü. Biri 39 diğeri 40 hafta geçince 3700-3780 doğdular. Çatınız müsaitse bebek baş aşağı geliyorsa herhangi bir komplikasyon gelişmediyse ameliyatı düşünmeyin bile. Normal doğum yapınca vücut hemen toparlanıyor bebeğe bakmak için kimseye ihtiyaç duymuyorsun, besleme sorunu hiç yaşamıyorsun iki bebeğim de hiç mama almadı ve sarılık olmadılar mesela. Tabi ki doğumun her türlüsü zor ama ameliyat beni hep daha çok korkutur. Anne ve bebek için en sağlıklısı normal doğum, gerekmedikçe kendinizi kestirmeyin Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Dün oturma odasını bi elden geçirdim bugün et kırığı olmuşum ağrım sızım olmadı ama bol bol yattım dinlendim hala yatıp kalkıyorum ellemeseler hiç kalkmamHer türlü ağrıyor yürüyüşte normalde ben 1 km giderdm 1 km gelirdim bulunduğum yerde çarşıya tabi gidişte oturur dönerken dinlenmiş olarak aynı yolu dönerdim. Şimdi o yolu yarıya bile zor gidiyorum 500 metre bile zor
Çok yürürsem bütün gün yatarımo derece oldum
Kan olayını bilmiyorum ama benim de kasıklarım da ağrı vardı bir haftadır idrar yolu enfeksiyonum varmış 3 gündür antibiyotik içiyorum ve kasık ağrılarım gözle görülür şekilde azaldı bir şey çıkmazsa muayenenizde enfeksiyon var mı yok mu diye de baktırın bence.Merhaba kızlar bugün 34+2 haftalık hamileyim akşam tuvalet kagıdına benden biraz kan geldi bugün doktora gidicem eşimi bekliyorum başlasa gelmedi karnımın alt kısmına hafif agrı giriyor arada başına gelen varmı acaba bebek hareketli bu arada maşallah
En iyi siz anlarsınız beni bugün 3 4 saatlik uyku ile duruyorum kahvaltı yaptim başladı yine doktor sabır dedi yani sabredeyim tmm da artık resmen çene kemiğim bile sızlıyor gibi hissediyorum öyle bir asit yakıyor ki boğazımı sabah çayını içerken yanıyor göğsum tahriş olmuş;( aslında herkes karnın asagi inmiş diyordu ama demek hala yukarda. Şuan iki göğsüenü arasi yanıyor acıtıyor Allah'a şükür yinedebaska ağrım sizim yok sabredicem;(Geçmiş olsun bebek iyice aşağı inmeden mide yanmaları zerre azalmıyo tekmeleri göbek deliğime indiğinden beri mide yanmalarım aşırı derecede azaldı oturduğum yerde sabaha kadar kıvrandığımı biliyorum hergün Allah yardımcınız olsun inşallah arkadaşın dediği ilaç iyi gelir haftalarca doğru düzgün bişey yiyemedim yesem ceremesini çektim bide benim zaten gastrit problemim var normaldede birçok şey yememeye yağsız baharatsız yemeye alışkın olmama rağmen bir meyve bile mahvediyordu beni
Böyle yorumlari görünce normal doğuma çok hevesleniyorum2 normal dogum yaptim şiddetle tavsiye ederim.Normal dogumla doğan bebeklerin bagisikligi daha güçlü oluyor. Çok şükür oglum çok nadir hastalanır. Hatta dogup 1 yasina gelene kadar grip dahi olmadi. Burun aspratörü aldim hic kullanmadim burnu bile tıkanmadi. Hemen kalkip yürüdüm. Yani daha vakti var bekleseniz daha iyi olur gibi. Ben de sizle aynıyım ve ben de bekliyorum . Dr. Bu hafta içi dogar dedi bekliyorum bakalim. Benim sancilarim var ama bebek daha tam olarak asagi inmemis. O asagi inme olayi bir anda da gerceklesebilirmis.
Süt bende de işe yarıyor aslinda Allah razı olsun cnm gece salatalık süt birlikte bı tuketeyim bakalım hem aç yatmamış olurum.sut işe yarıyor bu yaştan sonra süt içmeye başladım sırf midem için bazen diyorum ki çocukluğumdan beri süt icmem dışarda bile genelde badem sütlü yada yulaf sutlu kahve alırım. Allah diyorum acaba böyle rahatsizlandiriyor süt içince rahatlatıyor bedenimin süt e mi ihtiyacı var ki bununla sınav oluyorum diyorumCanım dün gece salatalık yedim. Bi süre snra da soğuk süt içtim. Sabaha kdr ilk defa yanmam olmadı geceyi şurupsuz geçirdim. Acaba bebek asagıds diye mi yanmam,oşmadı bunları yedim diye mi bilmiyorum sende dene bu ikisini inşallah işe yarar
Allah gönlüne göre versin inşallah
Kendinizi çok yormayın ama hiç hareketsiz de kalmayın bence. Yavaş hareket etmeliyiz en önemlisi oDün oturma odasını bi elden geçirdim bugün et kırığı olmuşum ağrım sızım olmadı ama bol bol yattım dinlendim hala yatıp kalkıyorum ellemeseler hiç kalkmam
Benim 32nci haftada kanamam oldu doktor da sebebini bulamadı rahim boyumda baya iyi çıkmıştı.esimi aramistim doguruyorum koş diyeMerhaba kızlar bugün 34+2 haftalık hamileyim akşam tuvalet kagıdına benden biraz kan geldi bugün doktora gidicem eşimi bekliyorum başlasa gelmedi karnımın alt kısmına hafif agrı giriyor arada başına gelen varmı acaba bebek hareketli bu arada maşallah
Evet cnm korkma 1aydir aynı kilodayim üzerine bide kilo verdim iştahım çok az ve bebek çok güzel kilo almış boyu uzamış hiç korkmaŞuan okuyunca rahatladım istemsizce kilo vermeye başladım alamıyorum hep bebeğim beslenmiyor mu beneğime zararlı mi diye düşünüp duruyordum
Benimde annem sezeryan ol boşver diyor kendisi normal doğum yapmış. Kimisi normal yap ben diyorum doktorum hangisini uygun görürse o olur. Doğum şeklini düşünmek bile istemiyorum
benimde bu hafta kontrolde 80-90 ge kadar aldı doktora dedim kilo alı mi az mi diye oda önemli olan karın çevresi değerleri gayet iyi dedi 34+1 kilo 2200
İnce iplik şeklinde gelen kanama gebelikte nişan gelmesi diyorlar. Serviksi tıkayan mukus tıkaç diye biliyorum. Doktorunuzu arayın imkanınız varsa
Ilık ballı süt ile yarıyo evet kabuksuz yeşil elma da mideyi rahatlatıyo bende pek işe yaramıyordu son zamanlarda çünkü poposunu bildiğin mideme dayamıştı her hareketi midem de yanma sancıya sebeb oluyodu ne zaman tekmeleri göbek deliğimin oralara indi öyle mide yanmalarım geçti artık mide asidi sürekli boğazıma geldiği için öksürük boğaz tahrişi oluyodu tuzlu gargara yapıyodum sürekli bide bal zencefil limon çayı boğazdaki midedeki tahrişi acıyı azaltıyo mideyi rahatlatıyo ister çay olarak yapın için ister bal zencefil limonu karıştırıp macun gibi kaşıklayabilirsin hemşire arkadaşım söylemiştiEn iyi siz anlarsınız beni bugün 3 4 saatlik uyku ile duruyorum kahvaltı yaptim başladı yine doktor sabır dedi yani sabredeyim tmm da artık resmen çene kemiğim bile sızlıyor gibi hissediyorum öyle bir asit yakıyor ki boğazımı sabah çayını içerken yanıyor göğsum tahriş olmuş;( aslında herkes karnın asagi inmiş diyordu ama demek hala yukarda. Şuan iki göğsüenü arasi yanıyor acıtıyor Allah'a şükür yinedebaska ağrım sizim yok sabredicem;(
Böyle yorumlari görünce normal doğuma çok hevesleniyorum
Süt bende de işe yarıyor aslinda Allah razı olsun cnm gece salatalık süt birlikte bı tuketeyim bakalım hem aç yatmamış olurum.sut işe yarıyor bu yaştan sonra süt içmeye başladım sırf midem için bazen diyorum ki çocukluğumdan beri süt icmem dışarda bile genelde badem sütlü yada yulaf sutlu kahve alırım. Allah diyorum acaba böyle rahatsizlandiriyor süt içince rahatlatıyor bedenimin süt e mi ihtiyacı var ki bununla sınav oluyorum diyorumişte yattigim yerden ağzıma acı sular dolarken bunları düşünüyorum
Haklısınız hiç ortam yok benim sürekli yatabilsem yatardım ama imkan yok belkide o yüzden öyle hissediyorum sabah 7de başlıyo ev mesaisi çocuklar okul evi temiz tutmak yemek çamaşır evin içinde bunlara koşuştururken yürüyüş yapmaya bile halim kalmıyo haftasonu yürüyorum sadece yürüyüş işini evin içinde de tamamlıyorum aslında daKendinizi çok yormayın ama hiç hareketsiz de kalmayın bence. Yavaş hareket etmeliyiz en önemlisi o
Biliyorum anlıyorum seni co kötü bi durum birde dısards yakalarsa bu yanma oda fena.salatalk rahatlattı beni dün onu de ne mutlakaSüt bende de işe yarıyor aslinda Allah razı olsun cnm gece salatalık süt birlikte bı tuketeyim bakalım hem aç yatmamış olurum.sut işe yarıyor bu yaştan sonra süt içmeye başladım sırf midem için bazen diyorum ki çocukluğumdan beri süt icmem dışarda bile genelde badem sütlü yada yulaf sutlu kahve alırım. Allah diyorum acaba böyle rahatsizlandiriyor süt içince rahatlatıyor bedenimin süt e mi ihtiyacı var ki bununla sınav oluyorum diyorumişte yattigim yerden ağzıma acı sular dolarken bunları düşünüyorum
Allah razı olsun hepsini denerim onerilen diğer ilacı da alicam uyuyamıyorum artik baya ileri seviye yaşıyorum mide sorununuIlık ballı süt ile yarıyo evet kabuksuz yeşil elma da mideyi rahatlatıyo bende pek işe yaramıyordu son zamanlarda çünkü poposunu bildiğin mideme dayamıştı her hareketi midem de yanma sancıya sebeb oluyodu ne zaman tekmeleri göbek deliğimin oralara indi öyle mide yanmalarım geçti artık mide asidi sürekli boğazıma geldiği için öksürük boğaz tahrişi oluyodu tuzlu gargara yapıyodum sürekli bide bal zencefil limon çayı boğazdaki midedeki tahrişi acıyı azaltıyo mideyi rahatlatıyo ister çay olarak yapın için ister bal zencefil limonu karıştırıp macun gibi kaşıklayabilirsin hemşire arkadaşım söylemişti
Haklısınız hiç ortam yok benim sürekli yatabilsem yatardım ama imkan yok belkide o yüzden öyle hissediyorum sabah 7de başlıyo ev mesaisi çocuklar okul evi temiz tutmak yemek çamaşır evin içinde bunlara koşuştururken yürüyüş yapmaya bile halim kalmıyo haftasonu yürüyorum sadece yürüyüş işini evin içinde de tamamlıyorum aslında da
O daha tempoludur kesinIlık ballı süt ile yarıyo evet kabuksuz yeşil elma da mideyi rahatlatıyo bende pek işe yaramıyordu son zamanlarda çünkü poposunu bildiğin mideme dayamıştı her hareketi midem de yanma sancıya sebeb oluyodu ne zaman tekmeleri göbek deliğimin oralara indi öyle mide yanmalarım geçti artık mide asidi sürekli boğazıma geldiği için öksürük boğaz tahrişi oluyodu tuzlu gargara yapıyodum sürekli bide bal zencefil limon çayı boğazdaki midedeki tahrişi acıyı azaltıyo mideyi rahatlatıyo ister çay olarak yapın için ister bal zencefil limonu karıştırıp macun gibi kaşıklayabilirsin hemşire arkadaşım söylemişti
Haklısınız hiç ortam yok benim sürekli yatabilsem yatardım ama imkan yok belkide o yüzden öyle hissediyorum sabah 7de başlıyo ev mesaisi çocuklar okul evi temiz tutmak yemek çamaşır evin içinde bunlara koşuştururken yürüyüş yapmaya bile halim kalmıyo haftasonu yürüyorum sadece yürüyüş işini evin içinde de tamamlıyorum aslında da
Öyle tabi şikayetim yok şükür Rabbim yokluklarını aratmasın onlar evde olmadı mı onlardan önceki hayatım nasıldı napıyodum hatırlayamıyorum bile çok sıkılıyorum eşim yanında olsa dahi sıkılıyorumO daha tempoludur kesinyapacak bir şey yok yetişebildiğiniz kadar yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?