• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Söylediğim şey farklıydı kuzum 😂 lazer epilasyona giderken jilet veya tıraş makinesi kullanılır ağda, cımbız, sarartıcı ve tüy dökücü kremler kullanılmaz. Ama eğer bitmediyse bu dönemde sadece jiletleme yapılacaksa evet çoğaltır
Bahsettiğin şeyi yine anlamadım. Benim demek istediğim lazere devamken de bittiğinde de jilet kullanmamdı canım. :)) dediğim gibi biteli 2,5 senedir tek tük çıkan tüylerde de aktif düzenli jilet kullanırım hiçbir tüy artışım olmadı benim. gebelik haricinde. Ama senin bahsettiğin pcos durumunda nasıldır bilmiyorum tabi.
bilimsel bildiğim ispanlanmış olan şey ki ben de kendimce ispatladım, jilet hiçbir şekilde tüylerde artış yapmıyor 😂😂 hormonal artışlar normal olan. Jiletin suçu yok onu demek istiyorum 😂😂

Bahsettiğin şeyi yine anlamadım. Benim demek istediğim lazere devamken de bittiğinde de jilet kullanmamdı canım. :)) dediğim gibi biteli 2,5 senedir tek tük çıkan tüylerde de aktif düzenli jilet kullanırım hiçbir tüy artışım olmadı benim. gebelik haricinde. Ama senin bahsettiğin pcos durumunda nasıldır bilmiyorum tabi.
bilimsel bildiğim ispanlanmış olan şey ki ben de kendimce ispatladım, jilet hiçbir şekilde tüylerde artış yapmıyor 😂😂 hormonal artışlar normal olan. Jiletin suçu yok onu demek istiyorum 😂😂
Oyyyy kesinlikle anlamamışsın beni 😂😂 Aslında arkadaşa çok basit bir cümle kurmuştum konu çok dağıldı resmen lazerin anatomisine indin kız 😂 Lazer epilasyona gidilirken sadece önerilen jilet ve tıraş makinesidir. Lazer epilasyondan dolayı kıllar tamamen bittiyse doğal olarak tüy kısaltma işlemi yapılamaz çünkü bitmiştir. Ama bitmeyen bölge kaldıysa ve altta aktif olarak yatan herhangi bir hormonel bozukluk yoksa da jiletle veya tıraş makinesiyle kısaltmak tüyleri tekrar aktif halde getirmeyecektir. Ama şu an bu gruptaki herkes hamile hepimizin hormonları coşuyor gebelik boyunca da coşacak. Kılları tamamen bitmemiş kişiyle bitmiş kişinin jilet kullanması arasında elbette fark olacak. Anlatmak istediğim bu.

Kızlar benim akıntım çok ya. Bazen su gibi akıntı geliyor bazen sarı sizde de akıntı var mı?

Öyle olacak bu gebelik planlı değildi hele ilerleyen aylarda zaten göbekten görünmüyor benim sadece genital bölgede sorun var diğer türlü bacak falan olmuyo hic
E ne güzel tek genitalse bir şekilde ayarlanır canım benim çok yakın arkadaşımın eşi jiletle temizliyordu bir süre sonra görememişti göbekten dolayı her türlü ayarlanır yani genital bölge

E ne güzel tek genitalse bir şekilde ayarlanır canım benim çok yakın arkadaşımın eşi jiletle temizliyordu bir süre sonra görememişti göbekten dolayı her türlü ayarlanır yani genital bölge
Evet koltuk altım bitti daha çıkmıyor tek tuk bişiler genital bitmedi seyrek de olsa çıkıyor zaten en zor bolge genital sanırım gebelikte çok zorlandığım için lazer yaptırcam demiştim supriz gebelik oldu bitiremedim lazeri 😃

Kızlar benim akıntım çok ya. Bazen su gibi akıntı geliyor bazen sarı sizde de akıntı var mı?
Benim çok değil ama progestan fitil kullanıyormuşum gibi akıntım oluyor minik minik beyazımsı geliyor sanırım progesteron hormonundan oluyor diye biliyorum öyle araştırmıştım.

Evet koltuk altım bitti daha çıkmıyor tek tuk bişiler genital bitmedi seyrek de olsa çıkıyor zaten en zor bolge genital sanırım gebelikte çok zorlandığım için lazer yaptırcam demiştim supriz gebelik oldu bitiremedim lazeri 😃
Hahah olsun bak maşallah ne güzel anne ben geliyorum demiş bebişin size 😍😍😍

Benim 469 çıktı ama diğer değerler de çok kötü, yoğun enfeksiyon olduğu için antibiyotik başladı doktor, Molcef 400 mg 2 gündür kullanıyorum
Teşekkür ederim. Doktorum yarın veya pazartesi bir daha idrar vermemi istedi. Haftan küçük olduğu için hemen ilaç başlamayalım dedi. Sanırım benim düşük olduğu için. Günde 3 lt su içiyorum. Umarım azalır. Size de geçmiş olsun. 🌸

Ben de hem oksapar hem de coraspin kullanıyorum çok korkuyorum fazla mı gelir diye haftaya 2 li test için gittiğimde doktorla konuşacağım bakalım kesecek mi bazen iğne vurduğum yer kanıyor su gibi kan akıyor
Ben de aynı şekilde kullanıyorum canım. İğne +hap. Bugün doktoruma sordum 36. Haftaya kadar kullanacaksın dedi

Kızlar idrarda bakteri 121 çıkmış. Enfeksiyon var gibi. Doktoruma attım ama dönüş yapmadı daha. Sizin de olmuştu diye hatırlıyorum nasıl geçti? İlaç kullandınız mı?
Fly bebeğim geçmiş olsun şimdi gördüm, benim şimdi olmadı da öncekinde olmuştu. Doktorum c vitamini vermişti sadece. Sen de c vitamini takviyesi ve c vitamini yüksek barındıran meyveler ye iç kuzum. 🌸 ben 4-5 gün kullanmıştım vitamini geçmişti.

Teşekkür ederim. Doktorum yarın veya pazartesi bir daha idrar vermemi istedi. Haftan küçük olduğu için hemen ilaç başlamayalım dedi. Sanırım benim düşük olduğu için. Günde 3 lt su içiyorum. Umarım azalır. Size de geçmiş olsun. 🌸
Teşekkür ederim 🙏🏻 doktor öyle dediyse suyla atarsınız inşallah bol su çok önemli bi de bana vişne kompostosunun iyi geldiği yazılmıştı doktorunuza danışıp onu da içebilirsiniz 🌸

Ben böyleyim ya Gaviscon içiyorum günde 3 4 kere. Ama herşeyden tiksinmek berbat hayatın tadı yok resmen. Prilam verdi doktor ondan beri azıcık yemek yiyorum iyi oluyor sudan bile tiksinmiştim 🥲
Hangi birini söylecegimi sasircam doktora bacagim uyuşuyor yatarken magnezyummu yazdrym prilammi bilemedim şastim kaldim🤣

Benimde aynı şekilde haftaya kontrol var inşallah enfeksiyon değildir kanama bittiğinden beri bu şekil akıntı gelmeye başladı
Ben bugün gittim ilaç vermedi. Bebek iyiydi şükür. Beslenme düzenledi ve sirke kürü verdi o seni rahatlatacak ekstra ilaç kullanma dedi. Artarsa geleyim mi dedim dediklerimi yaparsan artmaz geçer dedi ama insna endişeleniyor

Back
X