- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.381
Ay benim de 17-18 Mayıs gibi olacak büyük ihtimalle sezeryan aynı heralde günlerimizDoğuma 25 gun kaldi sezaryen olacam
Kız dur doğurmadim dahaTatlim uzun zamandir girmiyorum bebisin nasil ne zaman gaptin dogumu :)
Onlar bi eve gelsinler de senin bayramın o zaman olur yorgunluk aklına gelmez Allah minnoşlara sağlık versin bir an önce evlerine kavuşsunlar ❤Canım ben her gün küveze gidip geldiğim için pek dinlenmem mümkün olmadı ama iyiyim bayağı bayağı toparladım yarında dikişler alınacak. Sorabilirsin tabi kibebişler iyi bakalım bayram sonrası ne diyecekler. Süt sağıyorum 2,3 saatte bir şimdi yorucu bebişler gelince daha da yorucu olacak ama olsun K kahvesizasla91
O uçuşan gri şeyler kötü bir şey değil diye biliyorum yine de yanlış bilgi olmasın doktora sor canımAllah razı olsun valla daha öncede yazmıştım bizim aile hamilelikte nefes almadan kilo almayı sağlık olarak düşündükleri için biraz beni de tedirgin ediyorlar son ay çok kilo alınır çünkü bebek sen ne yersen onu yiyor diyorlarama içimi rahatlattıniz
Genelde 38-39 da alıyorlar sezeryana sizin çok az kalmışmuhtemelen gün kararlaştırılır artık
Valla akintimin rengi beyaza döner gibi oldu ama hala sarılık görüyorum bence tam geçmedi gibi ama doktor bol su icmezsen ilacla da istediğimiz gibi temizleyeceğiz enfeksiyonu dedi bende şu icmekte zorlaniyorum bu aralar.Yarin kontrolde test veririrm bakalım geçmiş mi geçmemiş mi gorucez sizde çok su için. Uromisinde bana yazdığı antibiyotigin muadili .aynı ilacı yazmış .
Benimde çakma gibi değil amaa küçük gri şeyler uçuşuyor kafamı sağa sola çevirdiğimde demir eksikliğinden olabilir mi diye düşünmüştüm
Küçükken de olurdu bende annem hep kansız mı kaldın derdiO uçuşan gri şeyler kötü bir şey değil diye biliyorum yine de yanlış bilgi olmasın doktora sor canım
Dogurma kiz zaten :))) belli olmaz bakarsin gelosimi guzel sende iyisin der dahada bekletir :)) bu arada kac kilo oldu :)Kız dur doğurmadim dahahala benimle. Ama yarin randevum var. Yarin büyuk ihtimal belli olur. İlaclarimi keser. Bayramdan sonraki hafta alicam diyordu gecen hafta
Son zamanlarda çok oluyomuş enfeksiyonlar dikkat etmek çok su içmek ayakları sıcak tutmak lazımAllah razı olsun valla daha öncede yazmıştım bizim aile hamilelikte nefes almadan kilo almayı sağlık olarak düşündükleri için biraz beni de tedirgin ediyorlar son ay çok kilo alınır çünkü bebek sen ne yersen onu yiyor diyorlarama içimi rahatlattıniz
Genelde 38-39 da alıyorlar sezeryana sizin çok az kalmışmuhtemelen gün kararlaştırılır artık
Valla akintimin rengi beyaza döner gibi oldu ama hala sarılık görüyorum bence tam geçmedi gibi ama doktor bol su icmezsen ilacla da istediğimiz gibi temizleyeceğiz enfeksiyonu dedi bende şu icmekte zorlaniyorum bu aralar.Yarin kontrolde test veririrm bakalım geçmiş mi geçmemiş mi gorucez sizde çok su için. Uromisinde bana yazdığı antibiyotigin muadili .aynı ilacı yazmış .
Benimde çakma gibi değil amaa küçük gri şeyler uçuşuyor kafamı sağa sola çevirdiğimde demir eksikliğinden olabilir mi diye düşünmüştüm
Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve antibiyotik kullanıyorum sanki kullandıkça kasık ağrılarım azaldı. Sizin de böyle durum olma ihtimali var mıAra ara kuyruk sokumumda ağrı kasıklarımda hafif kramplar oluyo dünden beri bugün mental açıdan keyifsiz bitik hissediyorum hiç halim yok hiç keyfim yok bi tuhafım düzelemiyorum modum yükselmiyo hiç hoşuma gitmedi bu halim
Benim 3 gün sonra randevum çok heyecanlıyım gün verebilir mi diye düşünmeden edemiyorum zaten 39a da nerdeyse bir hafta kaldı sayılır 39dan sonra da bekletemez artık dahada bekle derse ne istiyorsunuz normal doğum yapmamı mı diye sorucam artık herkes bu üçüncü sezeryanın bu kadar bekletmemesi lazım diyo beni de panikletiyorlar
Kizlar selam sezeryan icin gunu kesinlesen var mi ? Ben 35+3 teyim yarin randevum var bebegin gelisim durumuna gore netlesecek insallah artik gün verir.
Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve antibiyotik kullanıyorum sanki kullandıkça kasık ağrılarım azaldı. Sizin de böyle durum olma ihtimali var mıson haftalarda daha çok oluyormuş
En son 35+1de gitmiştim 38. Haftada gidicem artık 3 gün sonra 38+5ede razıyım artık ben 39a sarkıtmasında37.haftada kontrole gitmiş miydiniz benim o zaman gün verecek.Riskli durum olmadığı sürece 38+5 e kadar bekleten doktorlar oluyor
Böyle dağınıkmıydı acaba 5 gün vardı benimde şimdi 2 3 gün kaldı şehirdısındauım dönüyorum yapacağım karnım şiş bel ağrısı ve inanırmısın ayakkabı giyerken şişliği hissediyorum oturunca çok ağrı yapıyo çok yürüyünce iş yapınca falan ve çok acıkıp anında baş dönüyor sankiBenim iki gebeliğimde de böyle çıktı test 2-3 gün sonra yapınca da net göründü
En son 35+1de gitmiştim 38. Haftada gidicem artık 3 gün sonra 38+5ede razıyım artık ben 39a sarkıtmasında
Kaç gün kullanılmalı 1000 mg ve çok var genelde 3 7 gün arası öneriliyor reçetede bişey yazmıyoduHamilelikte kaçınılmaz son idrar yolu enfeksiyonuantibiyotik bitene kadar kullanın enfeksiyonun bebeğe zararı daha fazla olabiliyor Allah korusun .Yaban mersini de idrar y.enfeksiyonuna iyi geliyormuş bu arada doktor demişti bana ilk hamileligimde
Bende devlete gidiyorum 35. Haftada gittim en son 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geldiği için en yakın perşembeye bulabildim ay keşke banada öyle dese işlemleri ertesi güne yaptırsaEe doktorunuz şu hafta gel demedi miben devlete gidiyorum hamilenin biri 38.haftasinda gelmiş sen şimdiye kadar niye gelmedin dedi hemen islemlerini yaptırdı ertesi güne alacaktı
14 günlük oldu bile benim kız. Emzirme bez değişimi gaz çıkarma uyuma öyle geçiyor şu an günler. Sarılık için bir gün hastanede kaldık. Kendi işimi görmeye başladım 1 haftadır ama yine de alabildiğim tümmyardımı almaya çalışıyorum. Eve ziyarete gelen bir iş yapmadan çıkamıyorYa bebişli arkadaşlar naptı nasıllar acaba merak ediyorum kızlar arada ses verin ☺
Kaç gün kullanılmalı 1000 mg ve çok var genelde 3 7 gün arası öneriliyor reçetede bişey yazmıyodu
Ben de aynı şekilde set hazırladım. İçlik değil askılı zıbın koydum. İçlik hiç almadım. Hep zıbın aldım.Kızlar hastane çantamı hazırlıyorum dogumhaneye verilecek kıyafetler için 1 adet bez 1 adet eldiven 1adet şapka 1adet battaniye 1 adet alt üst takım 1 adet de içlik koydum zibin koymadım gerek varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?