2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Onlar bi eve gelsinler de senin bayramın o zaman olur yorgunluk aklına gelmez Allah minnoşlara sağlık versin bir an önce evlerine kavuşsunlar ❤

O uçuşan gri şeyler kötü bir şey değil diye biliyorum yine de yanlış bilgi olmasın doktora sor canım

O uçuşan gri şeyler kötü bir şey değil diye biliyorum yine de yanlış bilgi olmasın doktora sor canım
Küçükken de olurdu bende annem hep kansız mı kaldın derdi önemli bişey olduğunu düşünmedim oyuzden doktora hiç sormak gelmedi aklıma kansızlık dan olabilir son trimesterda kansızlık olabiliyormuş zaten bebek iyice büyüdüğü için

Son zamanlarda çok oluyomuş enfeksiyonlar dikkat etmek çok su içmek ayakları sıcak tutmak lazım

Kizlar selam sezeryan icin gunu kesinlesen var mi ? Ben 35+3 teyim yarin randevum var bebegin gelisim durumuna gore netlesecek insallah artik gün verir.

Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve antibiyotik kullanıyorum sanki kullandıkça kasık ağrılarım azaldı. Sizin de böyle durum olma ihtimali var mı son haftalarda daha çok oluyormuş

37.haftada kontrole gitmiş miydiniz benim o zaman gün verecek.Riskli durum olmadığı sürece 38+5 e kadar bekleten doktorlar oluyor

Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve antibiyotik kullanıyorum sanki kullandıkça kasık ağrılarım azaldı. Sizin de böyle durum olma ihtimali var mı son haftalarda daha çok oluyormuş

Hamilelikte kaçınılmaz son idrar yolu enfeksiyonu antibiyotik bitene kadar kullanın enfeksiyonun bebeğe zararı daha fazla olabiliyor Allah korusun .Yaban mersini de idrar y.enfeksiyonuna iyi geliyormuş bu arada doktor demişti bana ilk hamileligimde

37.haftada kontrole gitmiş miydiniz benim o zaman gün verecek.Riskli durum olmadığı sürece 38+5 e kadar bekleten doktorlar oluyor
En son 35+1de gitmiştim 38. Haftada gidicem artık 3 gün sonra 38+5ede razıyım artık ben 39a sarkıtmasında

Benim iki gebeliğimde de böyle çıktı test 2-3 gün sonra yapınca da net göründü
Böyle dağınıkmıydı acaba 5 gün vardı benimde şimdi 2 3 gün kaldı şehirdısındauım dönüyorum yapacağım karnım şiş bel ağrısı ve inanırmısın ayakkabı giyerken şişliği hissediyorum oturunca çok ağrı yapıyo çok yürüyünce iş yapınca falan ve çok acıkıp anında baş dönüyor sanki

Kaç gün kullanılmalı 1000 mg ve çok var genelde 3 7 gün arası öneriliyor reçetede bişey yazmıyodu

Ee doktorunuz şu hafta gel demedi mi ben devlete gidiyorum hamilenin biri 38.haftasinda gelmiş sen şimdiye kadar niye gelmedin dedihemen islemlerini yaptırdı ertesi güne alacaktı
Bende devlete gidiyorum 35. Haftada gittim en son 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geldiği için en yakın perşembeye bulabildim ay keşke banada öyle dese işlemleri ertesi güne yaptırsa

Ya bebişli arkadaşlar naptı nasıllar acaba merak ediyorum kızlar arada ses verin ☺
14 günlük oldu bile benim kız. Emzirme bez değişimi gaz çıkarma uyuma öyle geçiyor şu an günler. Sarılık için bir gün hastanede kaldık. Kendi işimi görmeye başladım 1 haftadır ama yine de alabildiğim tümmyardımı almaya çalışıyorum. Eve ziyarete gelen bir iş yapmadan çıkamıyor kardeşler anneler falan geliyor en fazla.

Kızlar hastane çantamı hazırlıyorum dogumhaneye verilecek kıyafetler için 1 adet bez 1 adet eldiven 1adet şapka 1adet battaniye 1 adet alt üst takım 1 adet de içlik koydum zibin koymadım gerek varmi
Ben de aynı şekilde set hazırladım. İçlik değil askılı zıbın koydum. İçlik hiç almadım. Hep zıbın aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…