- Konu Sahibi NurseCelline
- #14.401
Bende devlete gidiyorum 35. Haftada gittim en son 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geldiği için en yakın perşembeye bulabildim ay keşke banada öyle dese işlemleri ertesi güne yaptırsa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende devlete gidiyorum 35. Haftada gittim en son 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geldiği için en yakın perşembeye bulabildim ay keşke banada öyle dese işlemleri ertesi güne yaptırsa![]()
Ay insallah ya ama daha bekletmez. Baya zorladik artik sinirlari. Hiç değil 36 haftalik olsun isterdimDogurma kiz zaten :))) belli olmaz bakarsin gelosimi guzel sende iyisin der dahada bekletir :)) bu arada kac kilo oldu :)
Hiç takilma ona benim arkadaşım 38+4 te 2600 Gr doğurdu ödem de gidince 2400e düştü ama maşallah hemen toparladi hele de anne sütü alirsa doğunca hemen büyürler inşallahAy insallah ya ama daha bekletmez. Baya zorladik artik sinirlari. Hiç değil 36 haftalik olsun isterdimartik evde de tansiyon yüksek cikmaya basladi alir muhtemelen bu hafta. Yarın netleşir bakalım ne dicek
ay benim kiz kilo almiyo, ne yaptim ne ettiysem almadi canim. Grubun en zayif bebegi bende. 2 kilo 50 gramdi gecen hafta. 2 kilo 100 gram bile değildi. Cook yavas aliyor.
Zayıf bebekler doğduktan sonra daha çabuk toparlıyor diyorlar hep, kilo zaten sağlık için bir kıstas değil hiç kafanıza takmayınAy insallah ya ama daha bekletmez. Baya zorladik artik sinirlari. Hiç değil 36 haftalik olsun isterdimartik evde de tansiyon yüksek cikmaya basladi alir muhtemelen bu hafta. Yarın netleşir bakalım ne dicek
ay benim kiz kilo almiyo, ne yaptim ne ettiysem almadi canim. Grubun en zayif bebegi bende. 2 kilo 50 gramdi gecen hafta. 2 kilo 100 gram bile değildi. Cook yavas aliyor.
Ben de devletteyim. 40+0 a sezaryen günü verdi.Bende devlete gidiyorum 35. Haftada gittim en son 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geldiği için en yakın perşembeye bulabildim ay keşke banada öyle dese işlemleri ertesi güne yaptırsa![]()
Sizin kaçıncı sezeryan 40a nasıl veriyo şok oldum şuan sancı riski çok yüksek değil miBen de devletteyim. 40+0 a sezaryen günü verdi.
Şimdi eve geldim hemen buna baktım ve çizgi varrr yarın yeni yapacağımBende de aynısı olduinşallah gebelikten sonra geçer yada bi daha çıkmaz
Evet böyleydi benim de belirtiler bişey ifade etmez genel olarak ama ben iş yerindeyken dışarı çıkmıştık arabayla aşırı midem bulanmıştı araba falan tutmaz beni normalde iş yerime dönünce yanda eczane vardı gidip ordan test aldım tuvalette yaptım hemen aynı böyle çıktı benim de adetime 4 gün vardı Salı günüydü sonra cumartesi günü tekrar test yaptım baya net şekilde çıktı doktora gittik hemen kanda da pozitif çıktı ikinci de de ben hamileyim kesin deyip durdum kızım 2 aylıktı herkes yok saçmalama dediBöyle dağınıkmıydı acaba 5 gün vardı benimde şimdi 2 3 gün kaldı şehirdısındauım dönüyorum yapacağım karnım şiş bel ağrısı ve inanırmısın ayakkabı giyerken şişliği hissediyorum oturunca çok ağrı yapıyo çok yürüyünce iş yapınca falan ve çok acıkıp anında baş dönüyor sanki
Bence pozitif gibi 3-4 gün sonra doktora gidin kanda baksınlarŞimdi eve geldim hemen buna baktım ve çizgi varrr yarın yeni yapacağım
Benim doktorum da en az 39+0 a kadar beklemek istiyor aslında ama ben ısrarcı olunca 38+0 dan sonra olabilir bakarız dediSizin kaçıncı sezeryan 40a nasıl veriyo şok oldum şuan sancı riski çok yüksek değil mi![]()
Benim doktorum da 2 mayista gel bi bakalim dedi gönderdi. O gün 38+4 olmam dışında sorun yokBenim doktorum da en az 39+0 a kadar beklemek istiyor aslında ama ben ısrarcı olunca 38+0 dan sonra olabilir bakarız dedi![]()
Ben 34 de gittim vermedi 36+0 da gidecem o zaman konuşuruz dedi ama 39 a kadar beklenmek istiyor benim doktorum bakalımKizlar selam sezeryan icin gunu kesinlesen var mi ? Ben 35+3 teyim yarin randevum var bebegin gelisim durumuna gore netlesecek insallah artik gün verir.
Ooo sizin doktor da iyiymişBenim doktorum da 2 mayista gel bi bakalim dedi gönderdi. O gün 38+4 olmam dışında sorun yok![]()
Bekledikçe stres oluyorum 3 gün 3yıl gibi gelicek sanırım duygularım çok karışık bi yanım ameliyattan stres olup korkuyo bi yanım artık yeter kucağıma alayım göreyim diyo diğerlerinde hiç böyle olmamıştım çok daha bilinçli olmak başına gelecekleri daha çok bilmenin zararları sanırım diğer ikisinde ne araştırmıştım ne görmüştüm siz iyi ısrarcı olmuşsunuz ben pek itirazda edemiyorum çok ikna edici konuşuyoBenim doktorum da en az 39+0 a kadar beklemek istiyor aslında ama ben ısrarcı olunca 38+0 dan sonra olabilir bakarız dedi![]()
Ya çok heyecanlandım inşallahhh yatın kan vereceğim ve test kan veremezsem test yapacağım bende hamileyim diyorum ama of çok heyecanlııı geldiğim gibi baktım onaEvet böyleydi benim de belirtiler bişey ifade etmez genel olarak ama ben iş yerindeyken dışarı çıkmıştık arabayla aşırı midem bulanmıştı araba falan tutmaz beni normalde iş yerime dönünce yanda eczane vardı gidip ordan test aldım tuvalette yaptım hemen aynı böyle çıktı benim de adetime 4 gün vardı Salı günüydü sonra cumartesi günü tekrar test yaptım baya net şekilde çıktı doktora gittik hemen kanda da pozitif çıktı ikinci de de ben hamileyim kesin deyip durdum kızım 2 aylıktı herkes yok saçmalama dedievde kalan test vardı 1 tane böyle bulanık çıktı yine eşim test bozuldu demek ki dedi 1 hafta sonra doktora gittik kanda çıktı baya hamile kalmışım lohusayken
şimdi 20-25 günüm kaldı doğuma
![]()
Sağlıkla gelsin inşallahEvet böyleydi benim de belirtiler bişey ifade etmez genel olarak ama ben iş yerindeyken dışarı çıkmıştık arabayla aşırı midem bulanmıştı araba falan tutmaz beni normalde iş yerime dönünce yanda eczane vardı gidip ordan test aldım tuvalette yaptım hemen aynı böyle çıktı benim de adetime 4 gün vardı Salı günüydü sonra cumartesi günü tekrar test yaptım baya net şekilde çıktı doktora gittik hemen kanda da pozitif çıktı ikinci de de ben hamileyim kesin deyip durdum kızım 2 aylıktı herkes yok saçmalama dedievde kalan test vardı 1 tane böyle bulanık çıktı yine eşim test bozuldu demek ki dedi 1 hafta sonra doktora gittik kanda çıktı baya hamile kalmışım lohusayken
şimdi 20-25 günüm kaldı doğuma
![]()
Maşallah ne güzel. Tabiki ne yaptırırsan kâr bu günler gelmez14 günlük oldu bile benim kız. Emzirme bez değişimi gaz çıkarma uyuma öyle geçiyor şu an günler. Sarılık için bir gün hastanede kaldık. Kendi işimi görmeye başladım 1 haftadır ama yine de alabildiğim tümmyardımı almaya çalışıyorum. Eve ziyarete gelen bir iş yapmadan çıkamıyorkardeşler anneler falan geliyor en fazla.
Vaktinde doğsaydi canım hiç takılmazdım ama şimdi kilosu az olduğu için küvoze girer. Ödem kaybida olur hemen çıkmaz diye korkuyorumHiç takilma ona benim arkadaşım 38+4 te 2600 Gr doğurdu ödem de gidince 2400e düştü ama maşallah hemen toparladi hele de anne sütü alirsa doğunca hemen büyürler inşallah
Öyle canim en önemlisi sağlikli olmasi. Sadece erken alacaklari icin kilosu iyi olsa belki kuvoze girmez diye ümitleniyodumZayıf bebekler doğduktan sonra daha çabuk toparlıyor diyorlar hep, kilo zaten sağlık için bir kıstas değil hiç kafanıza takmayınSağlığı yerinde olsun da sonrasında alırlar kiloyu inşallah