• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende devlete gidiyorum 35. Haftada gittim en son 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geldiği için en yakın perşembeye bulabildim ay keşke banada öyle dese işlemleri ertesi güne yaptırsa 😂😂

😂😂Bavulla git direk o zaman 🤭 ben de daha sıra bulamadım ama erken gidersem sekreter sıra veriyor öyle bir sorun yok şükür

Dogurma kiz zaten :))) belli olmaz bakarsin gelosimi guzel sende iyisin der dahada bekletir :)) bu arada kac kilo oldu :)
Ay insallah ya ama daha bekletmez. Baya zorladik artik sinirlari. Hiç değil 36 haftalik olsun isterdim🤭 artik evde de tansiyon yüksek cikmaya basladi alir muhtemelen bu hafta. Yarın netleşir bakalım ne dicek😀 ay benim kiz kilo almiyo, ne yaptim ne ettiysem almadi canim. Grubun en zayif bebegi bende. 2 kilo 50 gramdi gecen hafta. 2 kilo 100 gram bile değildi. Cook yavas aliyor.

Ay insallah ya ama daha bekletmez. Baya zorladik artik sinirlari. Hiç değil 36 haftalik olsun isterdim🤭 artik evde de tansiyon yüksek cikmaya basladi alir muhtemelen bu hafta. Yarın netleşir bakalım ne dicek😀 ay benim kiz kilo almiyo, ne yaptim ne ettiysem almadi canim. Grubun en zayif bebegi bende. 2 kilo 50 gramdi gecen hafta. 2 kilo 100 gram bile değildi. Cook yavas aliyor.
Hiç takilma ona benim arkadaşım 38+4 te 2600 Gr doğurdu ödem de gidince 2400e düştü ama maşallah hemen toparladi hele de anne sütü alirsa doğunca hemen büyürler inşallah

Zayıf bebekler doğduktan sonra daha çabuk toparlıyor diyorlar hep, kilo zaten sağlık için bir kıstas değil hiç kafanıza takmayın 🤗 Sağlığı yerinde olsun da sonrasında alırlar kiloyu inşallah

Eklentiler

• 341EBF5F-12D2-417E-A628-E2318EE1DE95.webp
    341EBF5F-12D2-417E-A628-E2318EE1DE95.webp
    18 KB · Görüntüleme: 56
  • 6DE0F18D-237E-4EAE-8FDB-61807A4C5E95.webp
    6DE0F18D-237E-4EAE-8FDB-61807A4C5E95.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
Böyle dağınıkmıydı acaba 5 gün vardı benimde şimdi 2 3 gün kaldı şehirdısındauım dönüyorum yapacağım karnım şiş bel ağrısı ve inanırmısın ayakkabı giyerken şişliği hissediyorum oturunca çok ağrı yapıyo çok yürüyünce iş yapınca falan ve çok acıkıp anında baş dönüyor sanki
Evet böyleydi benim de belirtiler bişey ifade etmez genel olarak ama ben iş yerindeyken dışarı çıkmıştık arabayla aşırı midem bulanmıştı araba falan tutmaz beni normalde iş yerime dönünce yanda eczane vardı gidip ordan test aldım tuvalette yaptım hemen aynı böyle çıktı benim de adetime 4 gün vardı Salı günüydü sonra cumartesi günü tekrar test yaptım baya net şekilde çıktı doktora gittik hemen kanda da pozitif çıktı ikinci de de ben hamileyim kesin deyip durdum kızım 2 aylıktı herkes yok saçmalama dedi ☺️ evde kalan test vardı 1 tane böyle bulanık çıktı yine eşim test bozuldu demek ki dedi 1 hafta sonra doktora gittik kanda çıktı baya hamile kalmışım lohusayken 😂 şimdi 20-25 günüm kaldı doğuma ☺️

Benim doktorum da en az 39+0 a kadar beklemek istiyor aslında ama ben ısrarcı olunca 38+0 dan sonra olabilir bakarız dedi 😃
Bekledikçe stres oluyorum 3 gün 3yıl gibi gelicek sanırım duygularım çok karışık bi yanım ameliyattan stres olup korkuyo bi yanım artık yeter kucağıma alayım göreyim diyo diğerlerinde hiç böyle olmamıştım çok daha bilinçli olmak başına gelecekleri daha çok bilmenin zararları sanırım diğer ikisinde ne araştırmıştım ne görmüştüm siz iyi ısrarcı olmuşsunuz ben pek itirazda edemiyorum çok ikna edici konuşuyo 😂😂

Evet böyleydi benim de belirtiler bişey ifade etmez genel olarak ama ben iş yerindeyken dışarı çıkmıştık arabayla aşırı midem bulanmıştı araba falan tutmaz beni normalde iş yerime dönünce yanda eczane vardı gidip ordan test aldım tuvalette yaptım hemen aynı böyle çıktı benim de adetime 4 gün vardı Salı günüydü sonra cumartesi günü tekrar test yaptım baya net şekilde çıktı doktora gittik hemen kanda da pozitif çıktı ikinci de de ben hamileyim kesin deyip durdum kızım 2 aylıktı herkes yok saçmalama dedi ☺️ evde kalan test vardı 1 tane böyle bulanık çıktı yine eşim test bozuldu demek ki dedi 1 hafta sonra doktora gittik kanda çıktı baya hamile kalmışım lohusayken 😂 şimdi 20-25 günüm kaldı doğuma ☺️
Ya çok heyecanlandım inşallahhh yatın kan vereceğim ve test kan veremezsem test yapacağım bende hamileyim diyorum ama of çok heyecanlııı geldiğim gibi baktım ona 🥹🥹🥹

Sağlıkla gelsin inşallah ❤️🧿

14 günlük oldu bile benim kız. Emzirme bez değişimi gaz çıkarma uyuma öyle geçiyor şu an günler. Sarılık için bir gün hastanede kaldık. Kendi işimi görmeye başladım 1 haftadır ama yine de alabildiğim tümmyardımı almaya çalışıyorum. Eve ziyarete gelen bir iş yapmadan çıkamıyor 😁 kardeşler anneler falan geliyor en fazla.
Maşallah ne güzel. Tabiki ne yaptırırsan kâr bu günler gelmez 😂 iyi olmanıza çok sevindim sarısı bizlere inşallah 🧿🙏

Hiç takilma ona benim arkadaşım 38+4 te 2600 Gr doğurdu ödem de gidince 2400e düştü ama maşallah hemen toparladi hele de anne sütü alirsa doğunca hemen büyürler inşallah
Vaktinde doğsaydi canım hiç takılmazdım ama şimdi kilosu az olduğu için küvoze girer. Ödem kaybida olur hemen çıkmaz diye korkuyorum🥹

Zayıf bebekler doğduktan sonra daha çabuk toparlıyor diyorlar hep, kilo zaten sağlık için bir kıstas değil hiç kafanıza takmayın 🤗 Sağlığı yerinde olsun da sonrasında alırlar kiloyu inşallah
Öyle canim en önemlisi sağlikli olmasi. Sadece erken alacaklari icin kilosu iyi olsa belki kuvoze girmez diye ümitleniyodum🥹 yoksa kilolu olsun iri bebek olsun takintim yok☺️

Back
X