• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar merhaba bugün kendimi tartım. 12 günde 1 kilo vermişim 79dum 77.9 olmuşum acaba bebek kilo almadı mı diye içim içimi yiyor normalde son aylarda daha çok kilo alınır 😐 kontrolüme de daha var. Bu durumda olan var mı
Ben varım son 3haftada hiç kilo almadım 70tim bu sabah 69.300ydi kilo bile vermişim ptsi kontrol var bebek kilo alamadı mi diye bende kendimi yiyorum;(

Ben varım son 3haftada hiç kilo almadım 70tim bu sabah 69.300ydi kilo bile vermişim ptsi kontrol var bebek kilo alamadı mi diye bende kendimi yiyorum;(
En son ki kontrolünde ben 2 kilo vermiştim aşırı şaşırmıştım ama bebek almış normalde hipotroid sıkıntısı olan biriyim ve insülin direncim var kolay kolay kilo veremem son 1 senedir rahatsızlığım geçti yavaş yavaş kilo vermeye başlamıştım ki hamile kaldım bu zamana kadar 9 kilo aldım hamileliğimde hep bi ara kilo verdim 2 3 kilo ve geri aldım böyle böyle gitti ama bebeğim kilo alıyo kilo verdiğim haftada da 15günde 300grm almıştı üzmeyin kendinizi tam şu zamanlar onların yağ depoladığı bizden herşeyi sömürdüğü zamanlarmış ebe bana öyle demişti kendinizi kaybetmişcesine yiyip aşırı iştahlı değilseniz sizin almayıp vermeniz normal ben öyleyim midemden çok yiyemiyorum iştahım zaten yok hala mide bulantılarıda yaşıyorum üzerine burnuma sürekli kötü kokular geliyo istesemde yiyemiyorum çok aşırı

En son ki kontrolünde ben 2 kilo vermiştim aşırı şaşırmıştım ama bebek almış normalde hipotroid sıkıntısı olan biriyim ve insülin direncim var kolay kolay kilo veremem son 1 senedir rahatsızlığım geçti yavaş yavaş kilo vermeye başlamıştım ki hamile kaldım bu zamana kadar 9 kilo aldım hamileliğimde hep bi ara kilo verdim 2 3 kilo ve geri aldım böyle böyle gitti ama bebeğim kilo alıyo kilo verdiğim haftada da 15günde 300grm almıştı üzmeyin kendinizi tam şu zamanlar onların yağ depoladığı bizden herşeyi sömürdüğü zamanlarmış ebe bana öyle demişti kendinizi kaybetmişcesine yiyip aşırı iştahlı değilseniz sizin almayıp vermeniz normal ben öyleyim midemden çok yiyemiyorum iştahım zaten yok hala mide bulantılarıda yaşıyorum üzerine burnuma sürekli kötü kokular geliyo istesemde yiyemiyorum çok aşırı
İnsallah yarın sabah randevum var bakalım ne durumda kızım🥰 ben çok iştahsizim ağzımda acı tat var aynı sizin gibi midemden yiyemiyorum.

Bebek bizden besleniyor hiç sorun etmeyin.6 Aydan beri kilom aynı benim. Doktorum kilo almama kısmına takılmıyor hiç. Vitaminleri düzenli alıyorum, sağlıklı besleniyorum bebek de kilo alıyor. Hiç kendinizi üzmeyin.

İnsallah yarın sabah randevum var bakalım ne durumda kızım🥰 ben çok iştahsizim ağzımda acı tat var aynı sizin gibi midemden yiyemiyorum.
Benim 3 gün sonra randevum çok heyecanlıyım gün verebilir mi diye düşünmeden edemiyorum zaten 39a da nerdeyse bir hafta kaldı sayılır 39dan sonra da bekletemez artık dahada bekle derse ne istiyorsunuz normal doğum yapmamı mı diye sorucam artık herkes bu üçüncü sezeryanın bu kadar bekletmemesi lazım diyo beni de panikletiyorlar :işsiz:

Monurol şase yazdi tek kullanımlık ama çok çok su iciceksin tekrar test verdiğinde geçmezse daha ağır bir antibiyotik başlamak zorunda kalırız dedi ki benim idrarda lökosit 100kusurdu;( evet bazen doktorlar taban tabana farklı yorumlar da yapıyor birinin kullan dediğini diğeri ağzına sokma diyor;( çok geçmiş olsun çok su için bide kızılcık aldim onun çayını icicem enfeksiyona çok iyi geliyormuş hamilelikte de kullanılabiliyormuş.
Ben ne kadar olduğunu görmedim değerimi tahlil e nabıza düşmemiş. Üromisin yazmıştı bana tek seferlik ama fayda etmedi ve doktor tahlil bile yapmadı dün biraz böbreğe vurunca sızı ben de koştum acile orda tahlil yapıldı. Antibiyotik verildi ordan da . Mecbur kullanıyorum bir de normal doğum düşündüğüm için bir an önce geçsin diye bakıyorum 😔Önceki ilacın reçetesini okuyunca 2 tane içmiştim devamını içmedim korktum.
size de geçmiş olsun teşekkür ederim öneriniz için. Geçti mi tamamen?

Canım ben her gün küveze gidip geldiğim için pek dinlenmem mümkün olmadı ama iyiyim bayağı bayağı toparladım yarında dikişler alınacak. Sorabilirsin tabi ki 🥰🙏🏻 bebişler iyi bakalım bayram sonrası ne diyecekler. Süt sağıyorum 2,3 saatte bir şimdi yorucu bebişler gelince daha da yorucu olacak ama olsun🥰🥰🙏🏻 K kahvesizasla91

Bebek bizden besleniyor hiç sorun etmeyin.6 Aydan beri kilom aynı benim. Doktorum kilo almama kısmına takılmıyor hiç. Vitaminleri düzenli alıyorum, sağlıklı besleniyorum bebek de kilo alıyor. Hiç kendinizi üzmeyin.
Yaa 😍 umarım benim kızım da öyledir bu hafta kontrolümüz var bakalım ins

kızlar günaydın,
dün kontrole gittim bebeğin kilo 2385 dedi boyu 44 cm 33+6 dayız ama çok kilo almamış bana az gibi geldi, standartalara göre normal kilosu ama bugüne kadar hep 2 hafta önde iri falan diyordu şimdi öyle değil, yani 38+0 dan sonra alabiliriz dedi 1 ayda en fazla 1 kilo daha alsa 3300 olur doktor geçen haftalarda 4-4,5 olur diyordu eşim de sen yemiyosun ondan almadı kilo diyor canım sıkıldı :(

Canım hiccc canini sıkma ben seninle ayni haftadayken kilosu 1800 gramdı cok uzulup cok kafamiza taktik gelisimi geriden geliyor denildi . Yakın takibe alindim doktorlarin dedigi sey kilosundan ziyade haftasinda dogmasinin onemli oldugu.

Kızlar merhaba bugün kendimi tartım. 12 günde 1 kilo vermişim 79dum 77.9 olmuşum acaba bebek kilo almadı mı diye içim içimi yiyor normalde son aylarda daha çok kilo alınır 😐 kontrolüme de daha var. Bu durumda olan var mı
Bende benzer bir durum yaşadım geçen ay 1 kiloya yakın ben vermiştim ama bebişim nerdeyse 1 kilo almıştı🧿 Yani onun gelişimine etkisi olmamıştı demek ki benim kilo vermemin. Sizde de aynı durumdur belki☺️

Ara ara kuyruk sokumumda ağrı kasıklarımda hafif kramplar oluyo dünden beri bugün mental açıdan keyifsiz bitik hissediyorum hiç halim yok hiç keyfim yok bi tuhafım düzelemiyorum modum yükselmiyo hiç hoşuma gitmedi bu halim :110:

Allah razı olsun valla daha öncede yazmıştım bizim aile hamilelikte nefes almadan kilo almayı sağlık olarak düşündükleri için biraz beni de tedirgin ediyorlar son ay çok kilo alınır çünkü bebek sen ne yersen onu yiyor diyorlar 🙄 ama içimi rahatlattıniz
Benim 3 gün sonra randevum çok heyecanlıyım gün verebilir mi diye düşünmeden edemiyorum zaten 39a da nerdeyse bir hafta kaldı sayılır 39dan sonra da bekletemez artık dahada bekle derse ne istiyorsunuz normal doğum yapmamı mı diye sorucam artık herkes bu üçüncü sezeryanın bu kadar bekletmemesi lazım diyo beni de panikletiyorlar :işsiz:
Genelde 38-39 da alıyorlar sezeryana sizin çok az kalmış🥰♥️🙏 muhtemelen gün kararlaştırılır artık
Ben ne kadar olduğunu görmedim değerimi tahlil e nabıza düşmemiş. Üromisin yazmıştı bana tek seferlik ama fayda etmedi ve doktor tahlil bile yapmadı dün biraz böbreğe vurunca sızı ben de koştum acile orda tahlil yapıldı. Antibiyotik verildi ordan da . Mecbur kullanıyorum bir de normal doğum düşündüğüm için bir an önce geçsin diye bakıyorum 😔Önceki ilacın reçetesini okuyunca 2 tane içmiştim devamını içmedim korktum.
size de geçmiş olsun teşekkür ederim öneriniz için. Geçti mi tamamen?
Valla akintimin rengi beyaza döner gibi oldu ama hala sarılık görüyorum bence tam geçmedi gibi ama doktor bol su icmezsen ilacla da istediğimiz gibi temizleyeceğiz enfeksiyonu dedi bende şu icmekte zorlaniyorum bu aralar.Yarin kontrolde test veririrm bakalım geçmiş mi geçmemiş mi gorucez sizde çok su için. Uromisinde bana yazdığı antibiyotigin muadili .aynı ilacı yazmış .
Kızlar gözde yıldızlar çakması tansiyon yükseliği mi limonlu su içtim aletim yok ölçemiyorum
Benimde çakma gibi değil amaa küçük gri şeyler uçuşuyor kafamı sağa sola çevirdiğimde demir eksikliğinden olabilir mi diye düşünmüştüm

Ay bende ismin enerjisine cok inanirim😀😀 Ben İpek Su koydum. Hastane çıkışını falan yaptirdim😀 İpek ismini ben koydum, Eşimde Su ismi olsun dedi, benim ismim Sevgican eşimin Uğur , ikimizin baş harfileri olsun dedi ben de tamam dedim😀 inşallah ismin enerjisi güzel olur.
Tatlim uzun zamandir girmiyorum bebisin nasil ne zaman gaptin dogumu :)

Kızlar hastane çantamı hazırlıyorum dogumhaneye verilecek kıyafetler için 1 adet bez 1 adet eldiven 1adet şapka 1adet battaniye 1 adet alt üst takım 1 adet de içlik koydum zibin koymadım gerek varmi
Bende 1 bez bi atlet eldiven şapka alt üst takım bi de battaniye koymuştum yetti ☺️ bu sefer yine öyle koyucam

Back
X