2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kekik kaynatıp gargara yapın dişlerinize iltihapa iyi geliyor hemde bebişe zararı olmaz zaten yutmayacaksınız benımde diş problemlerim vardı kızını memeden kesince başlayacaktım kısmet olmadı 2. Yolda artık bidaha gidene kadar dişlerde hayır kalmaz sanırım 🫤
Normalde ilk 3 ay yapmıyorlarmış doktorlar
Ama ben aniden hamile kaldığım için ve dişim çok kötü olduğum için doktoruma rica ettim
Bakalım bugün tekrar kan verip yarın hastaneye gideceğim

Diş çok kötü bişey yA valla herşeyini etkiliyor
Dün kızımın ateşi çıktı kustu benim diş felaket
ağrıyor
Evde de tek başımaydıö nereye koşacağımı şaşırdım valla

Keseyi kaçıncı haftada görmüştünüz kızlar
Yarın benim 5. Haftam
İlk çocuğumda 5. Haftada görmüştüm keseyi
6. Haftada kendisini
8. Haftada kalp sesini duymuştuk
7. Haftada kalp seni görünüyordu ama duyulmamıştı ondan 8 e ertelenmişti

Keseyi kaçıncı haftada görmüştünüz kızlar
Yarın benim 5. Haftam
İlk çocuğumda 5. Haftada görmüştüm keseyi
6. Haftada kendisini
8. Haftada kalp sesini duymuştuk
7. Haftada kalp seni görünüyordu ama duyulmamıştı ondan 8 e ertelenmişti
5+5de keseyi gordum canim cuma gunude kalp atışını duymaya gitcem insAllah 7+1de

Kızlar ben cok gerginim ya 2.5 yaşındaki ogluma sürekli kızıp duruyorum. Ne zaman bitecek bu bulantilar :KK43: oğlumda böyle olmamıştım cok sakindim ben. Çocuğa üzülüyorum elimde değil

2023

MAYIS ANNELERİ:nazar::nazar:

ANNE ADAYIANNENİN DOĞUM TARİHİ/YaşıSON ADET TARİHİŞEHİRBAŞLANGIÇ KİLOKAÇINCI ÇOCUKCİNSİYETİSİMDOĞUM TARİHİ
A Artur 2322 TemmuzAnkara672
@beriko773123 Temmuzİstanbul851
@April wind2623 TemmuzKarabük472
@Morsokak2424 TemmuzEskişehir601
@Heidiiii2926 Temmuz1
@Ysmndi3326 TemmuzMuğla533
@Nesnes282727 TemmuzKocaeli652
@hifaebru12827 TemmuzFransa601
@Su83863628 Temmuzİstanbul511
@ucge3029 TemmuzTekirdağ651
M Melekbebekannesi 311 AğustosKayseri652
@niidos272 AğustosKocaeli611
@mehrunnisa265 Ağustosİstanbul561
@maviisss245 AğustosManisa621
@wish2401268 AğustosBursa571
D dahayeni2 368 AğustosAnkara522
I ikraaa06 3011 AğustosAnkara691
@Karmasikkkk15 Ağustos2
@savascii2516 AğustosMalatya561
@mrv3535932916 Ağustosİzmir661
@noram3224 Ağustos602

Bende varım 🧿 9 Mayıs diyor uygulama ama tabi net değil.. :) ilk kontrol yarın bakalım hayırlısı olsun herkes için 🤍

Kızlar ben cok gerginim ya 2.5 yaşındaki ogluma sürekli kızıp duruyorum. Ne zaman bitecek bu bulantilar :KK43: oğlumda böyle olmamıştım cok sakindim ben. Çocuğa üzülüyorum elimde değil
Bende öyleyim sürekli bi gerginim sürekli bi sinirliyim aynı şekilde benim oğlumda 2 yaşında ona kızıyorum sürekli istemsizce sanki sonra da üzülüyorum

Bende öyleyim sürekli bi gerginim sürekli bi sinirliyim aynı şekilde benim oğlumda 2 yaşında ona kızıyorum sürekli istemsizce sanki sonra da üzülüyorum
Bende öyleydim ya sonradan çok pişman oluyorum ama ☹️
Bide bişey soracağım size
Doğumdan sonrası korkutuyor mu sizi
2 çocukla nasıl yapacağım diye ikisi de küçük olacak sonuçta

Kizlarr selam🌸 bundan 9gun once keseyi gorduk cok kucuktu henuz 4.5mm. bebegi goremedik haliyle diger kontrolum carsamba gunu. Yanliz bende inanilmaz bir yorgunluk ve halsizlik uyku hali var calisiyorum isten gelir gelmez uyuyorum kolumu kaldirmak istemiyorum. Folidoce folik asit kullaniyorum. Boyle bir etki yapar mi acaba yoksa genel hamilelikten mi? Cok zorlaniyorum gercekten. Aksamlari da mide yanmasi beni mahvediyor bulantim yok fakat cayir cayir yaniyor midem.
Hamilelik bende de öyle yaptı, akşam üzeri 4ten sonra çok kötü oluyor. 12. 13. Haftalarda geçiyor dediler hormonlara adapte olmaya çalışıyormuşuz.

Mide yanmasina çözümü olan var mı peki? Cidden uyanamıyorum bile ağzıma geliyor acı sular
Yatar pozisyona geçmeden önceki yemeği erken yemeye ve çok çiğnemeye çalışın, meyve ağırlıklı beslenin. Kahveyi tamamen bırakınca mide yanması geçti bende ama yarın bulantı için ilaç isteyeceğim doktordan.

Kızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
Bu ilk haftalar 2 haftada bir oldu ama ilerde aralar uzayacak sanırım.

Merhaba

Arada girip okuyorum fakat yazma sansim pek olmadi. 6 yasina girecek kizim, 4 yasina girecek bir kizim ve 15 aylik bir kizim yani toplam 3 tane prensesim var. Suan tahminen 5+2 haftalik hamileyim yenice ogrendim supriz oldu cok uzun hikaye.. anlatirim detayli. 3 tanede kaybim oldu 2 erkek 1 kiz ( 25 haftalikken, diyerleri17 haftallikken)

Rabbim herkese sagsaglim bebeklerine kavusmayi nasip eylesin🤲

X