2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hayirli olsun canım saglikla gelsin kuzucuk insAllah evet gayet iyi ben iki gun kala 39.80le öğrenmiştim
Çok sagol cnm çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye çok istiyorum bu bebeği birde sol tarafımda agri var solda olunca kız diyorlar Allah biliyor çok dua ettim kızım olsun diye hamile kalmam bile bir mucizeydi

Çok sagol cnm çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye çok istiyorum bu bebeği birde sol tarafımda agri var solda olunca kız diyorlar Allah biliyor çok dua ettim kızım olsun diye hamile kalmam bile bir mucizeydi
Anliorum canim seni burdaki herkes öyle suan herkesin bir iki kaybi var ve bu hamileliğinde kucagina almayi cok istior olumlu düşünelim olumlu olsun hersey insAllah birbirimize dua edelim dualarimiz daha cabuk kabul olur insAllah🤲 ismen bilmesemde sayfa olarak her dualarimin icindesiniz canlar 😘

Bende duymuştum ağrı sol tarafta olursa kız sağ olursa erkek diye

Merhaba kızlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim
Beklenmedik bir şeydi
Hala şok içindeyim

2.5 yaşında bir kızım var

Kan testi 488.5 çıktı pazar bidaha baktıracağım pazartesi de doktora giderim diye düşünüyorum

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah . Bende ilk bebeğim 3 yıldır bekliyodum Beklemeden geldi mucizem . Bende solda ağrı hissettim hep . 👶😊 kalbini ferah tut strese girme sağlıkla gelir inşallah . 🙏

Merhaba kızlar
Beklenmedik bir şeydi
Hala şok içindeyim

Kan testi 488.5 çıktı pazar bidaha baktıracağım pazartesi de doktora giderim diye düşünüyorum
Maşalllaaah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️💜 benim bu civarlarda hcg cıktıktan 4 gğn sonra kadar doktora gittiğimde vajinal ultrasonla keseyi de yolku da görmüştük🙏🏻 hayırlı haberlerle gelin

Bende cok pisman olmustum daha onceki gebelikre 7haftalikken duyulmuştu kutlama bile yapti arkadaslarim pasta kesmeler heyecanlar mutluluklar hediye aldilar Allahim ruya gibi şimdi bi Allahin kuluna söylemedim esim ve annem sadece zaten daha once kayip yasayinca pek hevesde kalmıyor kutlamalara vs ye.Daha kaygili oluyor insan her an beni birakirmi yine yavrum diye kendini yiyor insan ALLAHdusman basina bile vermesin Herkes guzelce saglikla kavussun yavrusuna
Bu kadar korju enerjisi çalıştırmak iyi değil, aksine ona güvenin benimle kalacaksın, yanımdasın biliyorum gibi düşünün 😍 yüce mevlam neyi nasip ederse o oluyor, söylemek ya da söylememek bir şeyi değiştirmiyor bu noktada. Sıkmayın canınızıı hamileliğin tadını çıkarın❤️

2023

MAYIS ANNELERİ:nazar::nazar:

ANNE ADAYIANNENİN DOĞUM TARİHİ/YaşıSON ADET TARİHİŞEHİRBAŞLANGIÇ KİLOKAÇINCI ÇOCUKCİNSİYETİSİMDOĞUM TARİHİ
@Artur2322 TemmuzAnkara672
@beriko773123 Temmuzİstanbul851
@April wind2623 TemmuzKarabük472
@Morsokak2424 TemmuzEskişehir601
@Heidiiii2926 Temmuz1
@Ysmndi3326 TemmuzMuğla533
@Nesnes282727 TemmuzKocaeli652
@hifaebru12827 TemmuzFransa601
@Su83863628 Temmuzİstanbul511
@ucge3029 TemmuzTekirdağ651
@Melekbebekannesi311 AğustosKayseri652
N niidos 272 AğustosKocaeli611
@mehrunnisa265 Ağustosİstanbul561
@maviisss245 AğustosManisa621
@wish2401268 AğustosBursa571
@dahayeni2368 AğustosAnkara522
I ikraaa06 3011 AğustosAnkara691
@Karmasikkkk15 Ağustos2
@savascii2516 AğustosMalatya561
@mrv3535932916 Ağustosİzmir661
@noram3224 Ağustos602

Ya hafıza zayıflığı ve kaybı yaşayan var mııı😂 ben mesela normal dururken bir anda son 1 saat nolduğunu asla hatırlamıyorum reset yemiş gibi oluyorum 😂😂 bir de sürekli her şeyi unutuyorum 🤭🤓😂

Ya hafıza zayıflığı ve kaybı yaşayan var mııı😂 ben mesela normal dururken bir anda son 1 saat nolduğunu asla hatırlamıyorum reset yemiş gibi oluyorum 😂😂 bir de sürekli her şeyi unutuyorum 🤭🤓😂
Unutkanlık bendede çok vardı konuşurken o an ne diyeceğimi devamını dahi unutuyordum folikasit kullandığımdan beri baya baya azaldı bu şikayetim ismi vifolic içeriğinde 16 etken madde var vitamin yağlar balık yağı omega dahil onun faydası olduğunu düşünüyorum

Merhaba kızlar
Beklenmedik bir şeydi
Hala şok içindeyim

Aynı şoku bizde yaşadık benım kızımda 22 aylık halkımızda hayırlısı olsun 😌

Kizlarr selam🌸 bundan 9gun once keseyi gorduk cok kucuktu henuz 4.5mm. bebegi goremedik haliyle diger kontrolum carsamba gunu. Yanliz bende inanilmaz bir yorgunluk ve halsizlik uyku hali var calisiyorum isten gelir gelmez uyuyorum kolumu kaldirmak istemiyorum. Folidoce folik asit kullaniyorum. Boyle bir etki yapar mi acaba yoksa genel hamilelikten mi? Cok zorlaniyorum gercekten. Aksamlari da mide yanmasi beni mahvediyor bulantim yok fakat cayir cayir yaniyor midem.

Sevgili teyzelerimiz, bugün kontrolümüz vardı. Normalde SAT'a göre 8+1 olmamız lazım ama karın ultrasonunda 7+1 çıktık. Kalp atışlarını duyduk pıt pıt.😊🙈 Bu 4. doktor kontrolümdü, doktor artık geç döllenme olduğuna emin oldu, bir problem olmadığını söyledi. Bizim asıl problemimiz 8cmlik bir kist. Yakın takiple devam edeceğiz. Dualarınıza talibiz.

Kizlarr selam🌸 bundan 9gun once keseyi gorduk cok kucuktu henuz 4.5mm. bebegi goremedik haliyle diger kontrolum carsamba gunu. Yanliz bende inanilmaz bir yorgunluk ve halsizlik uyku hali var calisiyorum isten gelir gelmez uyuyorum kolumu kaldirmak istemiyorum. Folidoce folik asit kullaniyorum. Boyle bir etki yapar mi acaba yoksa genel hamilelikten mi? Cok zorlaniyorum gercekten. Aksamlari da mide yanmasi beni mahvediyor bulantim yok fakat cayir cayir yaniyor midem.
Ya mide yanmasından geberiyorum ben de

Canım hormonlardandır . Bende sürekli uyku modundayım hiç iş yapasım gelmiyor.

Kızlar benim beta hcg ye bakilirken progestan hormonuma da bakıldı 3+6 haftalikken 28 çıktı normal mi sizde kaç cikti

X