2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba

Arada girip okuyorum fakat yazma sansim pek olmadi. 6 yasina girecek kizim, 4 yasina girecek bir kizim ve 15 aylik bir kizim yani toplam 3 tane prensesim var. Suan tahminen 5+2 haftalik hamileyim yenice ogrendim supriz oldu cok uzun hikaye.. anlatirim detayli. 3 tanede kaybim oldu 2 erkek 1 kiz ( 25 haftalikken, diyerleri17 haftallikken)

Rabbim herkese sagsaglim bebeklerine kavusmayi nasip eylesin🤲
Amin saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah allah gönlünüze göre versin 3 prensese birde erkek kardeş olur inşallah saglıkla gelsin

Kızlar arveles kullanılabilir mi hamilelikte biliyor musunuz

Bende öyleyim sürekli bi gerginim sürekli bi sinirliyim aynı şekilde benim oğlumda 2 yaşında ona kızıyorum sürekli istemsizce sanki sonra da üzülüyorum

Bende öyleydim ya sonradan çok pişman oluyorum ama ☹️
Bide bişey soracağım size
Doğumdan sonrası korkutuyor mu sizi
2 çocukla nasıl yapacağım diye ikisi de küçük olacak sonuçta
Oğlum bebekleri cok seviyor sıkıntı çıkaracağını, kiskanacagini düşünmüyorum o yüzden kafam biraz rahat. Şuan çok sıkılıyor evde bir arkadas lazım ona. Bebek ona iyi gelecek. Hersey oglus için. Katlanacagiz valla zornolacak biraz ama toplasan 6,7 ay sonra hersey düzene girer. Olumlu düşünmeye çalışıyorum hep :) çevremde 3 çocuğu olanlar var hem de pespeşe. Onlar beceriyorsa ben niye beceremeyim deyip motive ediyorum kendimi 😀

Dişarda yemek yiyor musunuz? Hamileyken ekstra dikkat etmek gerekiyor biliyorum ama çoğu zaman eve yemege vaktim olmuyor özellikle doktor haftada bir balik ye dedi ben evde balik kokusuna dayanamiyorum disarda haftadır bir mezgit ya da levrek yiyorum eve gelince de korkuyorum acaba salatalar iyi yikandimi et taZe miydi anksiyetesi. Bir de disarda oldugum icin cogu zaman burnuma gözleme kokusu geliyor dayanamiyorum aliyorum bunlari saydigima bakmayin aslinda istahim cok yok 2 haftada 1 bucuk kilo vermişim. 2 ogun besleniyorum cok yiyemiyorum

Kızlar dün gece kontrol beta baktırdım
>1000 yazıyordu tam değeri Yok
Cuma 488.5 çıkmıştı

Umarım bugün kese görünür ❤️

X