- Konu Sahibi NurseCelline
- #14.321
Boynumun her yerinde çıktıKızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boynumun her yerinde çıktıKızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.
Bununla ilgili 2018de biri konu açmış. Cildiye 5 dk da bir cihazla donduruyormuş. 1 hafta içinde benler düşüyormuş. Hatta cildiye doktoru demiş ki hamilelik sürecinde çoğu kişide çıkıyor normal demiş. Doğumdan sonra gel yakalım falann demiş. Benim korkum bir anda 5 tane falan çıkmış. Bir şey oldu diye korktum. Burnum zaten siyah nokta doldu. Benim normalde hiç siyah noktam olmazdı. İnsanın biraz morali de bozuluyor yani. Kötü hissediyorum.Boynumun her yerinde çıktıben ufakken koparıyorum. Ama kopmayanlar da var, doğumdan sonra cildiyeye gideceğim. Ayrıca yüzümde 6 tane siyah nokta gibi ben çıktı, göbeğimde de öyle
benler de geçmezse artık doğumdan sonra halledicem hepsini
![]()
Evet aslında normal ama 8 9 aydır 10-6 üzerine hiç çıkmadım.bugun de 13u gördü ilk kez kümülatif olarak artınca biraz tedirgin oldum ama Allah'ın cezası reflü yüzünden limonlu su da içemiyorum ;(Canım 11 12 yuksek tansiyon değil ki normal olan değerler. Doktorun da söyler zaten.. Yorumları okuma bu tip durumlarda evham yaptırır boş yere sana. Doktorunu dinle.
Sizin mideniz nasıl oldu benim artık.sabah öğle akşam sürekli midem berbat durumda eskiden sadece gece yatınca ağzıma gelirdi acı sular. Bugün sadece yoğurt çorbası ve haşlanmış patates yicem resmen mide yüzünden kilo veriyorum;( doktor gaviscon verdi hiç bir işe yaramadı bakalım ptsi günü başka önerisi olcak mı ama ağrıya döndü artık ;(Tansiyonun iyi gibi canım. Kendini strese sokma durup dururken. Kontrole de az kalmiş.
En ideali hatta biliyorum ama tüm hamilelik düşük tansiyonla geçti 12-8de bile baş ağrısı yaptı ;( bugün 13lerde çıkıyor bol sivi almaya çalışıyorum.Ama valla midem şuan tüm hayatımı kitledi sabaha kadar uyutmadi dünBu tansiyon değeri çok çok normal,nete göre hepimizin de bilmediğimiz bir sürü hastalığı çıkıyor hele gebelikte akıl almayacak derecede.Hic strese bile girmeyin derim![]()
Çıktı cnm benim hemde açık kahverengi göğsümde çıktı kırmızı mercimek büyüklüğünde. Bu arada bacaklarımda hiç pürüz yoktu suan tavuk derisi gibi kırmızı kırmızı küçük küçük şeyler çıkar ya nasıl tarif edicem bilemedim bacaklarımda onlardan çıktı. At kılı fırçası almak yeni aklıma geldi ama şuan artık fırçayı kaldircak bile halim yok.Kızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.
Güzel bir isim bende düşünmüştüm ama etrafta çok fazla var eğer ona takılmazsan güzel yaniOglusuma eymen ismini koymak istoyorum anlamıda cok güzel sizce nasıl bir isim (tabi esimi ikna edebilirsem)
İsimler insan üzerinde çok etkili ya evet bazı isimler insana agirlik durgunluk sakinlik bazıları hareket çeviklik veriyor. Bazı isimler var kimle tanistiysam hiç sekmiyor hep hayatı çileli. Bu arada kız isimlerini arastirirken RA takısı isimde olunca anlam ifade iyi güçlü ama hayatın belli noktalarinda işleri hep zorlukla olurmuş Ra nin enerjisinden vs vs...ben çok meraklıyım böyle konulara da açık açık yazamıyorum kiminin kendi adıdır kiminin annesinin babasının adıdır ayıp olmasın diyeGüzel bir isim bende düşünmüştüm ama etrafta çok fazla var eğer ona takılmazsan güzel yaniBi de Eymen'ler çok hareketli oluyor sanki ona da dikkat etmek lazım
![]()
Ay bende ismin enerjisine cok inanirimİsimler insan üzerinde çok etkili ya evet bazı isimler insana agirlik durgunluk sakinlik bazıları hareket çeviklik veriyor. Bazı isimler var kimle tanistiysam hiç sekmiyor hep hayatı çileli. Bu arada kız isimlerini arastirirken RA takısı isimde olunca anlam ifade iyi güçlü ama hayatın belli noktalarinda işleri hep zorlukla olurmuş Ra nin enerjisinden vs vs...ben çok meraklıyım böyle konulara da açık açık yazamıyorum kiminin kendi adıdır kiminin annesinin babasının adıdır ayıp olmasın diyebı isim analisti en en şans getiren isim kizlarda Melisa demişti onu hiç unutmuyorum. Bide ebced hesaplari falan oluyor . Tabi bunlar bilim değil inanmayanlar çok ama ben inanıyorum ya
isim enerjisi çok önemli
![]()
Canım benimde 10/6 bütün hamilelik boyunva ve normalimde bu. Ramazanın 12 sinden sonra 3 kez üsüste şiddetli baş ağrısıyla acile gittim. Büyük 14 lere çıkmıştı.holter takıldım. Doktor ilaçlık bir durum olmadığını söyledi tuzsuz yiyeceksin hamur işinden uzak duracaksın dedi. Şimdi gün içinde çok değişken ama 10/6 olduğu zaman çok az. Birde yemeği biraz fazla kaçırsam hemen çarpıntı yapıp tansiyonu etkiliyor. Olabildiğince az yemeye çalışıyorum. İlk kızımda böyle olmamıştım. Ama bunda çok rahatsızım. Az kaldı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinEvet aslında normal ama 8 9 aydır 10-6 üzerine hiç çıkmadım.bugun de 13u gördü ilk kez kümülatif olarak artınca biraz tedirgin oldum ama Allah'ın cezası reflü yüzünden limonlu su da içemiyorum ;(
Sizin mideniz nasıl oldu benim artık.sabah öğle akşam sürekli midem berbat durumda eskiden sadece gece yatınca ağzıma gelirdi acı sular. Bugün sadece yoğurt çorbası ve haşlanmış patates yicem resmen mide yüzünden kilo veriyorum;( doktor gaviscon verdi hiç bir işe yaramadı bakalım ptsi günü başka önerisi olcak mı ama ağrıya döndü artık ;(
En ideali hatta biliyorum ama tüm hamilelik düşük tansiyonla geçti 12-8de bile baş ağrısı yaptı ;( bugün 13lerde çıkıyor bol sivi almaya çalışıyorum.Ama valla midem şuan tüm hayatımı kitledi sabaha kadar uyutmadi dün
Eymenler yaramaz oluyor benden demesiOglusuma eymen ismini koymak istoyorum anlamıda cok güzel sizce nasıl bir isim (tabi esimi ikna edebilirsem)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun artık aylardır 9/5ler maksimum 10/6 lara o kadar alışmışım ki bı anda başağrısı başlayıp 12 13 leri görünce bı tedirgin oldum ama tabi yediklerimiz çok etkiliyor .Canım benimde 10/6 bütün hamilelik boyunva ve normalimde bu. Ramazanın 12 sinden sonra 3 kez üsüste şiddetli baş ağrısıyla acile gittim. Büyük 14 lere çıkmıştı.holter takıldım. Doktor ilaçlık bir durum olmadığını söyledi tuzsuz yiyeceksin hamur işinden uzak duracaksın dedi. Şimdi gün içinde çok değişken ama 10/6 olduğu zaman çok az. Birde yemeği biraz fazla kaçırsam hemen çarpıntı yapıp tansiyonu etkiliyor. Olabildiğince az yemeye çalışıyorum. İlk kızımda böyle olmamıştım. Ama bunda çok rahatsızım. Az kaldı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin
Bende ipek güneş doğa duru inci nilAy bende ismin enerjisine cok inanirimBen İpek Su koydum. Hastane çıkışını falan yaptirdim
İpek ismini ben koydum, Eşimde Su ismi olsun dedi, benim ismim Sevgican eşimin Uğur , ikimizin baş harfileri olsun dedi ben de tamam dedim
inşallah ismin enerjisi güzel olur.
Doğum yaklaşınca anlamsız bir enerji gelir genelde diyolar ne kadar doğru bilemiycemKızlar birkaç gündür sürekli uyuma isteği var kendini çok yorgun hissediyorum acaba doğum yaklaşıyor diye mi sizde devar mi
Göğüs çevremde çıktı benimdeKızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.
Benimde kasımın üstünde çıktıKızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.
Bende de aynı durum var, tansiyonum genelde normaldi hep ölçümlerde. Son zamanlarda küçüğü 8'in altına düşmüyordu hiç. Hatta bugün bi başım ağrıyor gibi olunca ölçtüm 9'u gördüm ve tedirgin oldum açıkçası. Son haftalarda yükselmeye meyilli oluyor zannedersem. Salı kontrolüm var, o zamana kadar ara ara ölçüp, kaydedip doktoruma danışacağım bakalım.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun artık aylardır 9/5ler maksimum 10/6 lara o kadar alışmışım ki bı anda başağrısı başlayıp 12 13 leri görünce bı tedirgin oldum ama tabi yediklerimiz çok etkiliyor .
Aynı düşüncedeyim isimlerin anlamı çok etkili oluyor dinde de bunun yeri var. O yüzden isim seçerken dikkatli olmalıyızİsimler insan üzerinde çok etkili ya evet bazı isimler insana agirlik durgunluk sakinlik bazıları hareket çeviklik veriyor. Bazı isimler var kimle tanistiysam hiç sekmiyor hep hayatı çileli. Bu arada kız isimlerini arastirirken RA takısı isimde olunca anlam ifade iyi güçlü ama hayatın belli noktalarinda işleri hep zorlukla olurmuş Ra nin enerjisinden vs vs...ben çok meraklıyım böyle konulara da açık açık yazamıyorum kiminin kendi adıdır kiminin annesinin babasının adıdır ayıp olmasın diyebı isim analisti en en şans getiren isim kizlarda Melisa demişti onu hiç unutmuyorum. Bide ebced hesaplari falan oluyor . Tabi bunlar bilim değil inanmayanlar çok ama ben inanıyorum ya
isim enerjisi çok önemli
![]()
Hem de nasıl çıktı. Ay yalniz değilmişim ben kanser mi oldum die tribe girdim de sol gogsumun yaninda kocaman diğer tarafta da minik minik et benleri çıktı boynumda olan da iyice etlendi. İlk kez duyuyorum böyle birşeyi çok ilginçKızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.
Ben de doktora yazdım o biliyor sürekli düşük tansiyonlu olduğumu bi takip edelim dedi ölçüleri kaydet ptsi konusalim dedi. Benim hep yerlerdeydi tansiyonum artık normal rakama gelince bile bı sarstı .bide bende enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ondan sonra mı oldu yoksa son ay böyle değişikliklerde normal mi bilemedim.Bende de aynı durum var, tansiyonum genelde normaldi hep ölçümlerde. Son zamanlarda küçüğü 8'in altına düşmüyordu hiç. Hatta bugün bi başım ağrıyor gibi olunca ölçtüm 9'u gördüm ve tedirgin oldum açıkçası. Son haftalarda yükselmeye meyilli oluyor zannedersem. Salı kontrolüm var, o zamana kadar ara ara ölçüp, kaydedip doktoruma danışacağım bakalım.
Bence sona doğru iyice agirlasior vücut ve kan basinci artior benm de tansiyonum hep 9-5 filandi şuan 11-12-13 bazen gorebiliorm son zamanlarda artıyor ama yine de standart ölçüde olduğu için bir zarari yok. Hatta ilk aylarda doktoruma çok dertleniordum çok düşük sürekli baygin gibi geziorm.die. o da iyi iyi düşük olsun yüksek olmasin son zamanlarda bu avantaj olacak demişti. Sıkıntı yaptıkça artior ben bir kere kontrolden canım sıkkın çıkarken baktilar 14tu hatta yatirmak istediler ki imkansiz benim için. Şuan hepimizde doğum stresi var o da etkilior bence. Ben öyle hissettiğim anda kendimi yürüyüşe verdim bugün şuan aşırı ağrım var 8 bin adim atmışım ama kafam bi rahatladiBen de doktora yazdım o biliyor sürekli düşük tansiyonlu olduğumu bi takip edelim dedi ölçüleri kaydet ptsi konusalim dedi. Benim hep yerlerdeydi tansiyonum artık normal rakama gelince bile bı sarstı .bide bende enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ondan sonra mı oldu yoksa son ay böyle değişikliklerde normal mi bilemedim.