- Konu Sahibi NurseCelline
- #14.341
EYmenden once berat koyayim dedim onada cok yaramaz oluyoar dediler vazgectimEymenler yaramaz oluyor benden demesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EYmenden once berat koyayim dedim onada cok yaramaz oluyoar dediler vazgectimEymenler yaramaz oluyor benden demesi![]()
Beratlara kesin katılıyorum. Bir sinifta 2 berat adinda öğrencim var ikisi birbirinden yaramaz. Ders flan da işletmiyorlarEYmenden once berat koyayim dedim onada cok yaramaz oluyoar dediler vazgectimeymenlerdemi öyleymiş
Sorduğun için teşekkür ederim canım agrı hafifledi demir ilacını bıraktım çünkü omegayı da içmiyorum onlar hep agrı yapıyodu. Ama yanma öyle kötü bi durumdaki günde 4 5 kasık surup içiyorum. 2 saatlik geçiriyo sonra yine aynı. Bende zayıfladım baya duzgın yemek yiyemiyorum nolcak böyle bilmiyorumSizin mideniz nasıl oldu benim artık.sabah öğle akşam sürekli midem berbat durumda eskiden sadece gece yatınca ağzıma gelirdi acı sular. Bugün sadece yoğurt çorbası ve haşlanmış patates yicem resmen mide yüzünden kilo veriyorum;( doktor gaviscon verdi hiç bir işe yaramadı bakalım ptsi günü başka önerisi olcak mı ama ağrıya döndü artık ;(
Uyuya biliyosan ne mutlu uyubol bol dinlendir vücudunu. Benim uyku olayım bitti midem mahvediyor yatamıyorum hiç midem yüzünden. Ama çok istiyorum gözümden akıyor uyku bazenKızlar birkaç gündür sürekli uyuma isteği var kendini çok yorgun hissediyorum acaba doğum yaklaşıyor diye mi sizde devar mi
Tesekkur ederim canim benim,hepimizinki insaAllahCok iyi etmişsin güzel adıyla büyüsün meleğin❤
Benim iki gebeliğimde de böyle çıktı test 2-3 gün sonra yapınca da net göründüYapamam şehir dışına çıkıyorum çok heyecanlıyım regl 5 gün var mide bulantısı yanması şişlik var karnımda sol kadık ağrısı ve ağırı bel ağrısı üşüme mevcut ve çok iştah açıklıgı
Bende de aynısı olduKızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.
O kadar haklısınız ki biraz hareketsizde kaldım bı de yavaştan doğum stresi başladı;( kafamı dağıtmak için kedilerimle oynuyorumBence sona doğru iyice agirlasior vücut ve kan basinci artior benm de tansiyonum hep 9-5 filandi şuan 11-12-13 bazen gorebiliorm son zamanlarda artıyor ama yine de standart ölçüde olduğu için bir zarari yok. Hatta ilk aylarda doktoruma çok dertleniordum çok düşük sürekli baygin gibi geziorm.die. o da iyi iyi düşük olsun yüksek olmasin son zamanlarda bu avantaj olacak demişti. Sıkıntı yaptıkça artior ben bir kere kontrolden canım sıkkın çıkarken baktilar 14tu hatta yatirmak istediler ki imkansiz benim için. Şuan hepimizde doğum stresi var o da etkilior bence. Ben öyle hissettiğim anda kendimi yürüyüşe verdim bugün şuan aşırı ağrım var 8 bin adim atmışım ama kafam bi rahatladi![]()
Bende yiyemiyorum midem den dolayı hangi surubu kullanıyorsunuz bana gaviscon 5dk falan iyi geliyor;( süt içmeye başladım hayatımda en igrendiğim şeydi şuan burnumu kapata kapata yudumluyorum o mideme iyi geliyor kısa surede olsa.. bende doğru düzgün yiyemiyoeum ama bu haftalarda bu durumu yaşayanlari okuyorum bebek baskı yapıyor mideye ondan oluyormuş;(Sorduğun için teşekkür ederim canım agrı hafifledi demir ilacını bıraktım çünkü omegayı da içmiyorum onlar hep agrı yapıyodu. Ama yanma öyle kötü bi durumdaki günde 4 5 kasık surup içiyorum. 2 saatlik geçiriyo sonra yine aynı. Bende zayıfladım baya duzgın yemek yiyemiyorum nolcak böyle bilmiyorum
Uyuya biliyosan ne mutlu uyubol bol dinlendir vücudunu. Benim uyku olayım bitti midem mahvediyor yatamıyorum hiç midem yüzünden. Ama çok istiyorum gözümden akıyor uyku bazen
Rennie duo gaviskon action , gasvin kullandım 1 ayda 4 şişe bitirdim. Evet bebek bastırıyor. Ama ben artık uyuyamıyor um bile. Dönmekten karnım kasılıyo. Birde gecede 5 tişört değiştiriyorum çok terliyorum bıbyüzden hasta olduım zaten. Bu kadar ter niyeeee anlamıyorumBende yiyemiyorum midem den dolayı hangi surubu kullanıyorsunuz bana gaviscon 5dk falan iyi geliyor;( süt içmeye başladım hayatımda en igrendiğim şeydi şuan burnumu kapata kapata yudumluyorum o mideme iyi geliyor kısa surede olsa.. bende doğru düzgün yiyemiyoeum ama bu haftalarda bu durumu yaşayanlari okuyorum bebek baskı yapıyor mideye ondan oluyormuş;(
Kuzum şu anda Türkiye'deki 3 çocuktan biri Eymen resmen. Çok fazla var. Bunu çok umursamıyorsan güzel isim ama ne kadar da Eymen tanıdıysam hiç isimlerinin anlamı gibi değiller. Hep yaramaz şımarık.Oglusuma eymen ismini koymak istoyorum anlamıda cok güzel sizce nasıl bir isim (tabi esimi ikna edebilirsem)
Selam canım pek okuyamıyorum grubu. Tesadüf gördüm mesajını yazayım dedim . Benin bebişler küvezde hala süt sağıp götürüyorum birde artık daha rahatlar günde 2 kere gidip besliyorumYa bebişli arkadaşlar naptı nasıllar acaba merak ediyorum kızlar arada ses verin ☺
Ne güzel çok şükür sağlk durumları nasıl iyi mi doktor küvezden cıkıslarıyls ilgli bişey diyo mu vee sen nasılsın sezeryan mı olmuştun agrın sızın kaldı mı psikolojin nasıl . Çok soru,sordum biliyorum kusura bakma bebişli hayat nasıl o kdr merak ediyorum ki ve sizleri aynı zamandaSelam canım pek okuyamıyorum grubu. Tesadüf gördüm mesajını yazayım dedim . Benin bebişler küvezde hala süt sağıp götürüyorum birde artık daha rahatlar günde 2 kere gidip besliyorum![]()
Bende uyuyamiyorum. Gece 3gibi kalktım 5e kadar oturdum yatakta eşime de uzuluyorum o da benim kağnı gibi merasimle sağa sola dönüşüme uyanıyor doğru düzgün uykusunu alamıyor. Benim çevremdeki tüm hamileler son aylarda terlemeden bahsediyordu yatak su içinde kalıyor falan diyorlardı sizin terlemeleriniz normal olabilir son ay için.Rennie duo gaviskon action , gasvin kullandım 1 ayda 4 şişe bitirdim. Evet bebek bastırıyor. Ama ben artık uyuyamıyor um bile. Dönmekten karnım kasılıyo. Birde gecede 5 tişört değiştiriyorum çok terliyorum bıbyüzden hasta olduım zaten. Bu kadar ter niyeeee anlamıyorum
Canım aslında ne yersen ye bebek yukarı mideyi tekmelediği için midemizde yanma oluşuyor şuanda. Çünkü ben su içtigimde bile yanıyor midem farkediyorum bebeginn ayagı kaburgalarımn orda. Canları sağolsun son düzlükler sabredelim inşallah bu günleri geride bırakacazBende uyuyamiyorum. Gece 3gibi kalktım 5e kadar oturdum yatakta eşime de uzuluyorum o da benim kağnı gibi merasimle sağa sola dönüşüme uyanıyor doğru düzgün uykusunu alamıyor. Benim çevremdeki tüm hamileler son aylarda terlemeden bahsediyordu yatak su içinde kalıyor falan diyorlardı sizin terlemeleriniz normal olabilir son ay için.
Melatonin için şimdi güzel güzel gece uykusu almam gerekirken uyuyamıyorum gün içinde de halsiz bitik oluyorum;( beni mide bitirdi bugün acaba sadece kuru ekmek mi yesem diye düşünüyorum çünkü bu kadar olamaz .Dün tüm gün haşlanmış yağsız patates ,Yoğurtlu yağsız haşlama brokoli yine yağsız yoğurt çorbası yedim azicik tuzla Salçasız baharatsiz yine gece ağzıma acı sular Basti gene midem burkulur gibi biseyler oldu![]()
Bende de aynı şekilde antibiyotiklik olmuşumBen de doktora yazdım o biliyor sürekli düşük tansiyonlu olduğumu bi takip edelim dedi ölçüleri kaydet ptsi konusalim dedi. Benim hep yerlerdeydi tansiyonum artık normal rakama gelince bile bı sarstı .bide bende enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ondan sonra mı oldu yoksa son ay böyle değişikliklerde normal mi bilemedim.
Benim de tansiyonum 10-6 falan çıkar normalde düşüktür ama hastanede hep 14 13-6 falan çıkıyor. Doktor bir sorun görmedi. Tansiyon yüksekliği olurmuş zaten normal dedi. Ama çok yüksek olursa etkilerse eğer doktora gitmek lazımmış. Bence değerin de de çok düşük değil normal olduğunu düşünüyorumKizlar benim hamilelik öncesi tansiyonum hep 12/8 çıkardı yani normal . Gebelikte 9/5 10/6 arasında oldu yani hep düşük tansiyonla devam ettim son bir haftadır tansiyonum 11/7 12/8 gibi rakamlar görmeye basliyorum bunlar normal rakamlar ama hamilelik döneminde göre yüksek mi olmuş oluyor bilemedim.
İki gün önce kan verdim sağlık ocağında ilk kez Total proteine bakılmış kanda düşük çıkmış . Ptsi randevum var ama içim içimi yedi belki anlayan vardır diye sorayım dedim. Total protein düşüklüğü yanında tansiyon yüksekliği de olursa sorun olur vs gibi yorumlar gördüm .
Reflumde o kadar kötü duruma geldi ki sarımsak limonlu su gibi tansiyon düşürücü şeylerde tuketemiyorum iyice azdırıyor.
Bende de çıktı ve bazı bölgelerim de kararmalar varKızlar hamilelik sürecinizde et beni çıktı mı sizde? 34. Haftaya geldim. Boynumda 1 tane minicik çıkmıştı. Şimdi boynumun diğer tarafında 5 6 tane minik et beni çıkmış.
Monurol şase yazdi tek kullanımlık ama çok çok su iciceksin tekrar test verdiğinde geçmezse daha ağır bir antibiyotik başlamak zorunda kalırız dedi ki benim idrarda lökosit 100kusurdu;( evet bazen doktorlar taban tabana farklı yorumlar da yapıyor birinin kullan dediğini diğeri ağzına sokma diyor;( çok geçmiş olsun çok su için bide kızılcık aldim onun çayını icicem enfeksiyona çok iyi geliyormuş hamilelikte de kullanılabiliyormuş.Bende de aynı şekilde antibiyotiklik olmuşumhangi antibiyotiği kullandınız bana bitane ilaç yazdılar ilk piyeloseptyl diye 2 tane içtim sonra fark ettim ki son ayınızda içmeyin yazıyo hem sağlık ocağına hem kendi doktoruma sorup onay almama rağmen korktum, onlar dikkat etmiyosa böyle şeylere biz ölelim o zaman
çok sinir oldum valla dün acile gittim enfeksiyon kesinleşti tahlillerle ve sef antibiyotik yazdılar. Onu da basta 10 haftalıkken içmesem korkardım içmeye.
Aynı hafta aynı durumdaymArkadaşlar 33.+0 haftam günde 4 kez Alfamete rağmen tansiyonum her ölçtüğümde 13/8 ya da14 /9 yarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum