- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.241
Bence hiç küvöz düşünmeyin şuanlık 34 lerde doğup küvöze girmeyende 40 ta doğup girebilmende oluyor beneğin sağlık durumuna bağlı. Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun :))Kızlar 34+6 dan merhabaen son 34+3 de doktora gittiğimde bizim tombiş kız ultrasona göre 3300 gram 53 cm çıktı. Şeker sorunumda yok çok şükür. Bayramdan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim ve doktorum iri bebek olduğu için sezeryan günü verecek. İri bebek doğumunun getirdiği risklerden dolayı kesinlikle normal doğum kabul etmiyorum dedi, sağlik olsun dedim bende. En önemlisi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak.. Sadece çok fazla çatı ağrısı yaşıyorum, özel bölgemde çok acı var Doktoruma 37. Hafta da doğum yapmak istediğimi söyleyeceğim, daha fazla dayanamayacak gibiyim çünkü.
Sizler de veya çevrenizde 37. Haftada sağlıkla doğum yapan var mı? (Küvöze girmeden)
Anladım teşekkür ederimmm bakalım bende haftaya olucamİlişkiye girdiğinizdeki gibi bir his kendinizi kasarsanız acır kasmazsanız hiç fark yaratmaz sonradan hissetmezsiniz bile. Ben biraz ilk girerken kasmıştım ondan acıdı sonradan geçti ama kastığım için ertesi gün bile sızladı. Ama acı veren bişey değil. 34+6 da yapıldı bana.
Çok haklısınız. Sona yaklaştıkça kaygı da artıyor sanırım, hep kötü senaryolar geliyor aklıma. Dediğinizi uygulamaya çalışacağım, teşekkür ederimBence hiç küvöz düşünmeyin şuanlık 34 lerde doğup küvöze girmeyende 40 ta doğup girebilmende oluyor beneğin sağlık durumuna bağlı. Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun :))
Ben de ayni durumdayim canim hamileligimin basindan beri hemde.Salcali yemek bile mahvediyor bunu farkettim son haftalarimda iyice beter oldu artik.Cikolata cok yapiyor.Salca,cikolata tatli vs yememeye calis biliyorum cok zor amaÇok tşk ederim inanın güzel besleniyorum yağlı baharatlı yememeye çalışıyorum ama geç saatte bazen midem kaziniyor peynir ekmek yiyorum ama okadar kötü tahrip olmuş ki artık çay içerken bile önce bı mide borum acıtıyor sürekli acı su asit çıka çıka mahvetmis bende anlamadım ilk kez böyle bişey yaşıyorum;( özellikle sağa yatınca daha fena oluyor sola yatmaktan artık sol tarafımi çürüdü .annemde bizlere hamileyken mideden çok çekmiş ona mi çekmişim anlamadım .
Dün gavisconu artık şişeyle birlikte mideme yerlestircektim bana mısın demedi;(
37+0da kizimi kucagıma aldım suam 5 yasinda küeze falan girmedi doktorum 2 hafta onden gidiyo demisti normalde agustosun 8de dogum olacakti ama benim közcem kordonu 1bucuk tur boynuna doladohi icin doktorum riske atmadi sezeryanla dogum yaptim gayette iyiydiKızlar 34+6 dan merhabaen son 34+3 de doktora gittiğimde bizim tombiş kız ultrasona göre 3300 gram 53 cm çıktı. Şeker sorunumda yok çok şükür. Bayramdan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim ve doktorum iri bebek olduğu için sezeryan günü verecek. İri bebek doğumunun getirdiği risklerden dolayı kesinlikle normal doğum kabul etmiyorum dedi, sağlik olsun dedim bende. En önemlisi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak.. Sadece çok fazla çatı ağrısı yaşıyorum, özel bölgemde çok acı var Doktoruma 37. Hafta da doğum yapmak istediğimi söyleyeceğim, daha fazla dayanamayacak gibiyim çünkü.
Sizler de veya çevrenizde 37. Haftada sağlıkla doğum yapan var mı? (Küvöze girmeden)
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama hemen hemen bende sizinle aynı durumdayım benimki biraz daha sınırda size göre. 3 kilo 51 cm bizde 36+5 . Hızla kilo alırsak veya doğum gecikirse normal doğum riske girecek bizim de . Bende de şeker yok ama genetik galiba. Çatı ağrısı çok aşırı yaşıyorum bir haftadır oturup kalkarken her an var. Yürümek de zorlamaya başladı. 20 25 dk anca sonra kasmaya başlıyor.Kızlar 34+6 dan merhabaen son 34+3 de doktora gittiğimde bizim tombiş kız ultrasona göre 3300 gram 53 cm çıktı. Şeker sorunumda yok çok şükür. Bayramdan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim ve doktorum iri bebek olduğu için sezeryan günü verecek. İri bebek doğumunun getirdiği risklerden dolayı kesinlikle normal doğum kabul etmiyorum dedi, sağlik olsun dedim bende. En önemlisi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak.. Sadece çok fazla çatı ağrısı yaşıyorum, özel bölgemde çok acı var Doktoruma 37. Hafta da doğum yapmak istediğimi söyleyeceğim, daha fazla dayanamayacak gibiyim çünkü.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, sağlıkla nice yaşları olsun inşallah37+0da kizimi kucagıma aldım suam 5 yasinda küeze falan girmedi doktorum 2 hafta onden gidiyo demisti normalde agustosun 8de dogum olacakti ama benim közcem kordonu 1bucuk tur boynuna doladohi icin doktorum riske atmadi sezeryanla dogum yaptim gayette iyiydi
Benim doktorum normal doğumu asla önermiyor, ilk gebelik de olduğu için iri bebek direkt sezeryan dedi. Ben de eşim de çok uzun boylu iri insanlar değiliz ama eşimin babannesi çok uzun boylu, enine boyuna derler ya öyleymişSorunuzun cevabını bilmiyorum ama hemen hemen bende sizinle aynı durumdayım benimki biraz daha sınırda size göre. 3 kilo 51 cm bizde 36+5 . Hızla kilo alırsak veya doğum gecikirse normal doğum riske girecek bizim de . Bende de şeker yok ama genetik galiba. Çatı ağrısı çok aşırı yaşıyorum bir haftadır oturup kalkarken her an var. Yürümek de zorlamaya başladı. 20 25 dk anca sonra kasmaya başlıyor.
Keşke gerçekten.. En az 6 ay ücretli izin vermeliler 1,5 süt izni kime yetecek sinir oluyorum düşündükçe. Sanırım en az 3 ay ücretsiz izin kullanıcam benBen Şuan 33+4 üm bugün.
Keşke işyerleri daha anlayışlı olsa. Çalışan gebe olmak zor. İlerde şahsen ben mecbur işe başlayacağım çalışan anne olmakta zor ne kadar gün bebeğimizin yanında olsak kar diye düşünüyoruz .
4 e kadar sınır diyolar yükseldikçe sıkıntı oluyomuş o noktaya gelirsek doktorum zaten uyaracaktır muhakkak . Dediğim gibi tam sınırlarda gidiyorum gidişat belirleyecek her şeyi. Biz de cok uzun değiliz ama uzunuz eşimle. Babalarımız uzun.Benim doktorum normal doğumu asla önermiyor, ilk gebelik de olduğu için iri bebek direkt sezeryan dedi. Ben de eşim de çok uzun boylu iri insanlar değiliz ama eşimin babannesi çok uzun boylu, enine boyuna derler ya öyleymişbizim kızçe de büyükbabanneye benzeyecek sanırım.
Çatı ağrısı ahh... Yataktan kalkamıyorum, dönemiyorum, yürümek bile o kadar zor ki. Ben de sizin gibi ayakta kalınca karnım aşırı sertleşiyor. Çalışan bir kadınım, 37ye kadar çalışabilsem çok iyi olurdu ama 32de bu ağrı yüzünden zorunlu olarak izne ayrılmak durumunda kaldım.
Lezzetli olan her şeyEvet. Dışarıdan şerbetli tatlı yemeyin bayramda mümkünse.
Ayrıca ,
Çikolata
Baharatlı yiyecekler
Acı
Yağlı yiyecekler ve özellikle bol yağda kızartılmış ürünler.
Margarinle yapılan kurabiye tarzı ürünler
Yok bebeğin kan grubuna göre söyledi benim kızım B rh pozitif bu kan grubu zaten çok nadir sarılık olur b grubu yatkın değil dedi dedi benim 0 kızımın eşimle aynıBebegin kan grubunun anne babaya olan uyumuna gore mi soylemisti bunu dr? Simdiden daha bunu anlama sansimiz yok o zaman dimi
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah, az kaldı sabır, doğduklarında herşeyi unuturuz muhtemelen4 e kadar sınır diyolar yükseldikçe sıkıntı oluyomuş o noktaya gelirsek doktorum zaten uyaracaktır muhakkak . Dediğim gibi tam sınırlarda gidiyorum gidişat belirleyecek her şeyi. Biz de cok uzun değiliz ama uzunuz eşimle. Babalarımız uzun.
Çatı ağrısı çok kötü oluyor şuan beni en çok zorlayan o.
EvetLezzetli olan her şey
Amin sağlıkla gelsinler inşallahSağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah, az kaldı sabır, doğduklarında herşeyi unuturuz muhtemelen
Kimse mide agrısı çekme miş sanırımKızlar çok şiddetli mide agrım vardı acile gitim gebelik sonu diye müdahale etmediler eve geldim.istifra ettikten snra agrım hafifledi. Az önce yemek yedim tekrar agrıdı. Benzer,durum yaşayan var mı bu agrıya cözğm Bulabildiniz mi
Ben akşamları çok cekiorm.ama rennie şurubu kafama dikince ve sürekli su içince bir şekilde uyuyabiliorm çok şükür. Gruptan biri tahin yiyince azaldi demişti deneseniz belki işe yarar.Kimse mide agrısı çekme miş sanırım
Benim ağrı hiç olmadı sadece yanma oluyo 20.haftadan beri ve hiç geçmedi bu yanmaKimse mide agrısı çekme miş sanırım
Çok tsk ederimBen de ayni durumdayim canim hamileligimin basindan beri hemde.Salcali yemek bile mahvediyor bunu farkettim son haftalarimda iyice beter oldu artik.Cikolata cok yapiyor.Salca,cikolata tatli vs yememeye calis biliyorum cok zor ama
Ağrı gibi değilde çok ağır şekilde yanma yaşıyorum ağzıma acı sular geliyor boğazım yaniyor o derece;( şuanda bu yüzden uyuyamıyorum hattaKimse mide agrısı çekme miş sanırım
Ağrıya mı tahin yemek lazm. Denerim sağolasınBen akşamları çok cekiorm.ama rennie şurubu kafama dikince ve sürekli su içince bir şekilde uyuyabiliorm çok şükür. Gruptan biri tahin yiyince azaldi demişti deneseniz belki işe yarar.
Yanma berbat bnde de öyleBenim ağrı hiç olmadı sadece yanma oluyo 20.haftadan beri ve hiç geçmedi bu yanma
Aynı şekilde yanmalar vardı şimdi agrıda eşlik etmeye başladı. Ama yanma berbat ciddenAğrı gibi değilde çok ağır şekilde yanma yaşıyorum ağzıma acı sular geliyor boğazım yaniyor o derece;( şuanda bu yüzden uyuyamıyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?