2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bence hiç küvöz düşünmeyin şuanlık 34 lerde doğup küvöze girmeyende 40 ta doğup girebilmende oluyor beneğin sağlık durumuna bağlı. Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun :))

Anladım teşekkür ederimmm bakalım bende haftaya olucam

Bence hiç küvöz düşünmeyin şuanlık 34 lerde doğup küvöze girmeyende 40 ta doğup girebilmende oluyor beneğin sağlık durumuna bağlı. Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun :))
Çok haklısınız. Sona yaklaştıkça kaygı da artıyor sanırım, hep kötü senaryolar geliyor aklıma. Dediğinizi uygulamaya çalışacağım, teşekkür ederim

Ben de ayni durumdayim canim hamileligimin basindan beri hemde.Salcali yemek bile mahvediyor bunu farkettim son haftalarimda iyice beter oldu artik.Cikolata cok yapiyor.Salca,cikolata tatli vs yememeye calis biliyorum cok zor ama

37+0da kizimi kucagıma aldım suam 5 yasinda küeze falan girmedi doktorum 2 hafta onden gidiyo demisti normalde agustosun 8de dogum olacakti ama benim közcem kordonu 1bucuk tur boynuna doladohi icin doktorum riske atmadi sezeryanla dogum yaptim gayette iyiydi

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama hemen hemen bende sizinle aynı durumdayım benimki biraz daha sınırda size göre. 3 kilo 51 cm bizde 36+5 . Hızla kilo alırsak veya doğum gecikirse normal doğum riske girecek bizim de . Bende de şeker yok ama genetik galiba. Çatı ağrısı çok aşırı yaşıyorum bir haftadır oturup kalkarken her an var. Yürümek de zorlamaya başladı. 20 25 dk anca sonra kasmaya başlıyor.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, sağlıkla nice yaşları olsun inşallah

Benim doktorum normal doğumu asla önermiyor, ilk gebelik de olduğu için iri bebek direkt sezeryan dedi. Ben de eşim de çok uzun boylu iri insanlar değiliz ama eşimin babannesi çok uzun boylu, enine boyuna derler ya öyleymiş bizim kızçe de büyükbabanneye benzeyecek sanırım.

Çatı ağrısı ahh... Yataktan kalkamıyorum, dönemiyorum, yürümek bile o kadar zor ki. Ben de sizin gibi ayakta kalınca karnım aşırı sertleşiyor. Çalışan bir kadınım, 37ye kadar çalışabilsem çok iyi olurdu ama 32de bu ağrı yüzünden zorunlu olarak izne ayrılmak durumunda kaldım.

Keşke gerçekten.. En az 6 ay ücretli izin vermeliler 1,5 süt izni kime yetecek sinir oluyorum düşündükçe. Sanırım en az 3 ay ücretsiz izin kullanıcam ben

4 e kadar sınır diyolar yükseldikçe sıkıntı oluyomuş o noktaya gelirsek doktorum zaten uyaracaktır muhakkak . Dediğim gibi tam sınırlarda gidiyorum gidişat belirleyecek her şeyi. Biz de cok uzun değiliz ama uzunuz eşimle. Babalarımız uzun.
Çatı ağrısı çok kötü oluyor şuan beni en çok zorlayan o.

Bebegin kan grubunun anne babaya olan uyumuna gore mi soylemisti bunu dr? Simdiden daha bunu anlama sansimiz yok o zaman dimi
Yok bebeğin kan grubuna göre söyledi benim kızım B rh pozitif bu kan grubu zaten çok nadir sarılık olur b grubu yatkın değil dedi dedi benim 0 kızımın eşimle aynı

Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah, az kaldı sabır, doğduklarında herşeyi unuturuz muhtemelen

Ben de ayni durumdayim canim hamileligimin basindan beri hemde.Salcali yemek bile mahvediyor bunu farkettim son haftalarimda iyice beter oldu artik.Cikolata cok yapiyor.Salca,cikolata tatli vs yememeye calis biliyorum cok zor ama
Çok tsk ederim Salçasız yemekte nasıl olcak bilmiyorum ama bugün yediğim herşey hafifti şuan ağzıma acı su geliyor sabah bayram uyuyamıyorum;( benim bu son zamanlarda oldu önceden yoktu;( sabrediyorum ama artık o asitli su boğazımı tahriş etmiş olcak ki bı sıcak çay bile içerken boğazım yanıyor sanki;( son ayin jübilesi midem olcak anladım başka dert vermesin Allah ne diyim

Ben akşamları çok cekiorm.ama rennie şurubu kafama dikince ve sürekli su içince bir şekilde uyuyabiliorm çok şükür. Gruptan biri tahin yiyince azaldi demişti deneseniz belki işe yarar.
Ağrıya mı tahin yemek lazm. Denerim sağolasın
Benim ağrı hiç olmadı sadece yanma oluyo 20.haftadan beri ve hiç geçmedi bu yanma
Yanma berbat bnde de öyle
Ağrı gibi değilde çok ağır şekilde yanma yaşıyorum ağzıma acı sular geliyor boğazım yaniyor o derece;( şuanda bu yüzden uyuyamıyorum hatta
Aynı şekilde yanmalar vardı şimdi agrıda eşlik etmeye başladı. Ama yanma berbat cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…